με την παρουσα σχεδιαση μοτερ,στο παγκοσμιο θα παρει τα @@ μου...υπομονη και θα το δειτε...
με την παρουσα σχεδιαση μοτερ,στο παγκοσμιο θα παρει τα @@ μου...υπομονη και θα το δειτε...
frankly my dear, i dont give a damn...
Μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου για την μηχανολογική αποτυχία...όταν ξέρεις πολύ καλά πως είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που μεσολαβούν για να επιτύχεις στα WSBΚ και ο κυριότερος από αυτούς είναι ο αναβάτης.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
2η χρονιά και θα πάρουν πρωτάθλημα???...Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να πετύχουν στα καλύτερά τους χρόνια έναν Edwards να κάνει μηχανή μια πατάτα...ή έναν Spies να επιβεβαιώσει μια διάνοια με το καλημέρα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Η "μηχανολογική αποτυχία" με το "παρούσα σχεδιαση μοτερ,στο παγκοσμιο θα παρει τα @@ μου"
δεν είναι αλληλένδετα.
Μπορεί να γίνει το δεύτερο χωρίς να ισχύει το πρώτο.
Για πρωτη προσπαθεια ss, η BMW ειναι αστεράτη με αυτο...
Προσωπικα πιστευω οτι και πανω απο την κατηγορια να μη ειναι, το μηχανακι ειναι ήδη πολύ καλο!
Το θεμα είναι πόσοι με gsxr, cbr, r1 κλπ, θα αφησουν τα γιαπωνεζικα και θα παρουν ενα bmw...
Αν και δεν καταλαβαινω που το πας, το εχει δει... Εσυ εχεις δει το BMW της γιαγιας?Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
O ''γιαγιά ΑΡΚΟΥΔΑ'' το έχει δει το θρεντάκι άραγε ;
(Ο γιος του Γιωργου ειμαι αν θες να ξερεις τι ζορι τραβαω κ απανταω...)
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Δηλαδή η επιλογή της παρούσας σχεδίασης μοτέρ δεν είναι μια λανθασμένη μηχανολογική πράξη-απόφαση κατά τα λεγόμενά του αφού λόγω αυτής της επιλογής θα πάρουν τα @@ του στο παγκόσμιο, δηλαδή να αποτύχουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η "μηχανολογική αποτυχία" με το "παρούσα σχεδιαση μοτερ,στο παγκοσμιο θα παρει τα @@ μου"
δεν είναι αλληλένδετα.
Μπορεί να γίνει το δεύτερο χωρίς να ισχύει το πρώτο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
[B]Για πρωτη προσπαθεια ss, η BMW ειναι αστεράτη με αυτο...
Προσωπικα πιστευω οτι και πανω απο την κατηγορια να μη ειναι, το μηχανακι ειναι ήδη πολύ καλο!
Το θεμα είναι πόσοι με gsxr, cbr, r1 κλπ, θα αφησουν τα γιαπωνεζικα και θα παρουν ενα bmw...
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα με τις μαρκες. Αν μαμαει θα το παρουμε ευχαριστως γιατι το μονο που μας συμφερει ολους στην τελικη ειναι ο ανταγωνισμος των εταιρειων...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
παντως αξιζει σεβασμος στη BMW, γιατι απο την αφανεια που ηταν πριν μερικα χρονια, με μετριοτατες μοτο, εχει ανοιξει πολεμο σε ΟΛΑ τα μετωπα
μεσσαια on-off, streetfighter, enduro(!), supermoto, και τωρα ss...και μαλιστα εφαγε τους ιαπωνες στην εδρα τους, στο παιχνιδι της ιπποδυναμης(που μεταξυ μας, ειναι ο μονος λογος που καποιος αγοραζει ενα ςς1000)
ειναι ακομα στην αρχη, και κανει εντυπωση παρ'ολα αυτα...αμα συνεχισει ετσι, πως θα ναι τα πραγματα σε 10 χρονια?
Κατά την γνώμη μου οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δηλαδή η επιλογή της παρούσας σχεδίασης μοτέρ δεν είναι μια λανθασμένη μηχανολογική πράξη-απόφαση κατά τα λεγόμενά του αφού λόγω αυτής της επιλογής θα πάρουν τα @@ του στο παγκόσμιο, δηλαδή να αποτύχουν?
Το μηχανάκι σχεδιάστηκε με σκοπό τα άλογα (αυτό η BMW το έχει από τα αυτοκίνητα).
Και νομίζω οτι το κόλπο έπιασε, συζητήσεις γίνονται τζάμπα διαφήμιση...
Η συμμετοχή στους αγώνες ακόμα και χωρίς κορυφαία αποτελέσματα εξασφαλίζει τις φωτογραφίες μιας μοτο με εργοστασιακά χρώματα, και τελικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν το πιό γρήγορο χιλιάρι.
Τι άλλο θα μπορούσαν να πουλήσουν?
Μονόδρομος μεν που μπορεί να αποδειχτεί σωστή κίνηση δε.
Θα δείξει στις πωλήσεις.
Διαφωνώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παντως αξιζει σεβασμος στη BMW, γιατι απο την αφανεια που ηταν πριν μερικα χρονια, με μετριοτατες μοτο, εχει ανοιξει πολεμο σε ΟΛΑ τα μετωπα
μεσσαια on-off, streetfighter, enduro(!), supermoto, και τωρα ss...και μαλιστα εφαγε τους ιαπωνες στην εδρα τους, στο παιχνιδι της ιπποδυναμης(που μεταξυ μας, ειναι ο μονος λογος που καποιος αγοραζει ενα ςς1000)
ειναι ακομα στην αρχη, και κανει εντυπωση παρ'ολα αυτα...αμα συνεχισει ετσι, πως θα ναι τα πραγματα σε 10 χρονια?
Πάντα ήταν η πιό μεγάλη μοτοβιομηχανία της Ευρώπης,
Η μόνη που είχε "πελάτες"
Έβγαζε αναγνωρίσιμο και σεβαστό προιόν ακόμα και απο κόσμο που δεν θα την αγόραζε ποτέ.
Την προσπάθεια, "τα σβήνω όλα και αρχίζω απο την αρχή την έχει ξανακάνει, με τα τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα πρίν πολλά χρόνια, και μάλιστα ήταν έτοιμη να σταματήσει τον boxer αλλά την κράξαν παγκοσμίως όλοι οι κάτοχοι και δεν το τόλμησε.
Νομίζω ότι στο παιχνίδι των μεγάλων κατασκευαστών δεν μπορεί να παίξει, με δανεικούς κινητήρες και κινέζικα εργοστάσια και enduro που δεν θα αγοράσει κανένας και δεν ξέρω τί άλλο.
Και οι Ιάπωνες έχουν σταματήσει να παίζουν το παιχνίδι της ιπποδύναμης από το 80.
Πουλάνε ο καθένας την άποψη του για το πώς πρέπει να είναι οι μοτοσυκλέτες.
στεφανε, η bmw εκανε καινοτομιες, πριν πολλα χρονια...
μετα αυτα αλλαξαν, και αρχισε να βασιζεται σε πολυ περιορισμενο κοινο, που την αγοραζε λογω προπελας...
ειχε διαφορετικα πραγματα, χωρις κανενα ουσιαστικο νοημα...
τωρα ειναι μια νεα εποχη για τη bmw...και σε λιγο καιρο, θα βγαλει και δικους της κινητηρες...εγω βλεπω ανοδικη πορεια...
ο καιρος θα δειξει
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Αυτό το BMW 1000άρι δεν είναι ;
180+ τροχό ;
Δηλαδή πλέον σε τσ0κ μορφή θα πατάει τα mp0yza ενα χιλιάρι χαλαρου-ήττα ;
O tempora o mores![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
H καινοτομία των BMW ήταν οτι συνήθως δούλευαν, σε εποχές που οι άλλοι κατασκευαστές πούλαγαν μηχανάκια που συνήθως δεν δούλευαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
στεφανε, η bmw εκανε καινοτομιες, πριν πολλα χρονια...
μετα αυτα αλλαξαν, και αρχισε να βασιζεται σε πολυ περιορισμενο κοινο, που την αγοραζε λογω προπελας...
ειχε διαφορετικα πραγματα, χωρις κανενα ουσιαστικο νοημα...
τωρα ειναι μια νεα εποχη για τη bmw...και σε λιγο καιρο, θα βγαλει και δικους της κινητηρες...εγω βλεπω ανοδικη πορεια...
ο καιρος θα δειξει
Το περιορισμένο κοινό τους ήταν ικανό να πληρώνει αστρονομικά νούμερα, και ταυτόχρονα
το επαναλαμβάνω να την έχει και πρώτη σε πωλήσεις Ευρωπαϊκή εταιρεία.
Δεν είναι λίγο.
Για το τι συμβαίνει τώρα δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά νομίζω ότι ρισκάρει πολύ με την πολιτική της να χάσει το καλό της όνομα, ακόμα και αυτούς που αγοράζουν προπέλα.
Πανέμορφο είναι αλλά:
1.Δε μου αρέσουν τα χρώματα
2.Δε μου αρέσουν τα "βράγχια" στα πλαϊνά
Κατά τα άλλα είναι κούκλα και έχει ψαλιδάρα που προκαλεί ονειρώξεις.Εγώ πάντως θα προτιμούσα το RSV γιατί είναι πιο αλήτικο![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
stefane, για τις εποχες που λες, η bmw στην ουσια ηταν η μοναδικη ευρωπαικη εταιρια που εβγαζε μοτο για να τις πουλαει κιολας...οι υπολοιποι εκαναν το κεφι τους και εβγαζαν μοτο...
να μην σου κανει εντυπωση...φυσικη ειναι...κι εχει καποια ορια,τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να ξεπεραστουν,ειδικα με το χαμηλο budget των wsbk...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου για την μηχανολογική αποτυχία...όταν ξέρεις πολύ καλά πως είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που μεσολαβούν για να επιτύχεις στα WSBΚ και ο κυριότερος από αυτούς είναι ο αναβάτης.
2η χρονιά και θα πάρουν πρωτάθλημα???...Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να πετύχουν στα καλύτερά τους χρόνια έναν Edwards να κάνει μηχανή μια πατάτα...ή έναν Spies να επιβεβαιώσει μια διάνοια με το καλημέρα.
το προβλημα θα προκυψει απο τη υπερβολικα μεγαλη διαμετρο,σε σχεση με τον κυβισμο του μοτερ...
ο λογος διαμετρου/διαδρομης περιοριζει φοβερα την επιλογη εκκεντροφορων...
για να πληρωθει σωστα ο συγκεκριμενος θαλαμος καυσης,χρειαζεται εκκεντροφορους με τεραστιο βυθισμα κι αντιστοιχα μικρη διαρκεια,μια και το εμβολο μενει ελαχιστο χρονο κοντα στο ΑΝΣ...
οπερ μεθερμηνευομενον...θεοσκληρα ελατηρια βαλβιδων για να μην προκυψει floating στις ψηλες στροφες...
2 προβληματα αξιοπιστιας απο αυτο...εδρες και βαλβιδες θα κοπανιουνται ανηλεως και λογω πολυ εντονου tip λοβου,θα την ακουει και ο ιδιος ο εκκεντροφορος...
ακομη κι αν καταφερουν να το κανουν να αντεξει,θα καταναλωνουν μεγαλο ποσοστο ισχυος για την μετακινηση των βαλβιδων...
επισης θα χρειαστουν πιο πλουσιο μιγμα για τα θεματα ψυξης που θα προκυψουν κλπ κλπ...
μαζευεται καπως ολο αυτο με τεραστια συμπιεση και milder βυθισμα με μεγαλυτερη διαρκεια,αλλα θα προκυψουν αλλα προβληματα απο κει...
μπορω να συνεχισω να γραφω κανα δυο ωρες για τα προβληματα...
το οτι εβγαλαν 180 ροδα σε μηχανακι παραγωγης ειναι καθαρα κινηση marketing κι οχι κανενα κατορθωμα...
τα Gsxr τα εβγαζαν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ απο το 2005 με αξιοπιστια καθημερινης χρησης...
απλως επρεπε να κανουν κατι διαφορετικο για να τσιμπησουν πελατες ,διοτι αν δεν ξεχωριζαν σε κατι δεν θα αγοραζε κανεις...
μεγαλοπιαστηκαν και πολυ φοβαμαι οτι ολο αυτο θα τους γυρισει στα μουτρα...
μακαρι η ιστορια να με βγαλει λαθος,μια και απο περισσοτερο ανταγωνισμο μονο καλο μπορει να προκυψει...
frankly my dear, i dont give a damn...