Ελα να μαζευόμαστε σιγα σιγα!!!
Ελα να μαζευόμαστε σιγα σιγα!!!
10 htheles na peis...
mono na stamathsei h vroxh
Made in Greece...
Θελω κι εγω!!
Μπραβο ρε παιδες. Αντε και στην επομενη![]()
Που πηγατε τελικα?
Ρεθυμνο-Μπαλί...Έχασες Χάρη.Καλή παρέα, πολύ γέλιο και γρηγορες στροφές!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Θελω κι εγω!!
Μπραβο ρε παιδες. Αντε και στην επομενη![]()
Που πηγατε τελικα?
ωραια ηταν αμα δεν φυσουσε και τοσο θα ηταν ακομα καλυτερα, φωτογραφε τις φωτο παω για next top model
Tην παρεα την ξερω (εκτος απο το κοπελι με το r6) σιγουρα περασατε καταπληκτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από stamzz
Ρεθυμνο-Μπαλί...Έχασες Χάρη.Καλή παρέα, πολύ γέλιο και γρηγορες στροφές!!!!!!!![]()
Στην επομενη, εκτος απροοπτου βεβαια, ειμαι μεσα.
Sorry που άργησα για τις φωτογραφίες, αλλά έμεινα στην κοπελιά χθές και η σύνδεση της είναι επιεικώς για τα μπάζα...
Φώτος!!
Ωραίος ο Αντρέας έχουμε βέβαια και ανερχόμενο ταλέντο στις Φώτο τον Ιδομενέα με την καινούργια του φωτογραφική μηχανή
Ποιος ειναι μεσα για βολτα αυριο ή για κανα καφεδακι? ο,τι ωρα θελετε...
![]()
παρασκευη βραδυ Σαββατο απογευμα και Κυριακες εγω μπορω, αλλες μερες μετα τις 11 το βραδυ, αν κανονισουμε για καφε μεσαΑρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Ποιος ειναι μεσα για βολτα αυριο ή για κανα καφεδακι? ο,τι ωρα θελετε...
![]()
Eισαι μεσα για καφεδακι λιονταρια σημερα κατα τις 18.00Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
παρασκευη βραδυ Σαββατο απογευμα και Κυριακες εγω μπορω, αλλες μερες μετα τις 11 το βραδυ, αν κανονισουμε για καφε μεσα? θα ερθει και ο stamz