Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 276

Θέμα: Ολα Εναντιων Τησ Honda!!!

Aυτο με την αξιοπιστια που μας κοπανατε δεν ειναι τπτ αλλο παρα ενας μυθος .
    Οποιοδηποτε μηχανημα του κανεις σωστη συντηρηση και δεν το οδηγεις συνεχεια στο οριο δεν προκειτε να σου βγαλει ζημια.Εκτος απο καποιες περιπτωσεις αστοχιας υλικου η κατασκευαστικου λαθους.Αυτο συμβαινει και με τα Ηonda οπως και με τις υπολοιπες ετερειες.

Τωρα αν εσεις 8ελετε να ζειτε με μυθους και καμποσα χρονια πισω τοτε παω πασο :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    ¨Οχι φίλε μου δεν είχα καταλήξει, έρευνα αγοράς έκανα, αλλά επειδή δεν είμαι στενόμυαλος δεν έιχα αποκλείσει την honda.

Απλά όταν βλέπεις συμπεριφορές και μαθαίνεις και από γνωστούς κάποια πράγματα τότε διαμορφώνεις άποψη και επιλέγεις.
    Όπως λοιπόν έστειλα την BMW στο πυρ το εξώτερο, έστι έστειλα και την HONDA.

Και αν η HONDA δεν με υπολογίζει γιατί η Ελλάδα είναι μια τρίχα από τα @αρχίδια της, τότε γιατί να της δώσω τα ωραία μου λεφτά????της δίνω και εγώ τα @ρχίδια μου μέχρι να μάθει να με σέβεται σαν πελάτη και καταναλωτή. μέχρι τότε....

YAMAHA RULEZ
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ironbum2

Και εγώ αυτό ενοούσα.
    Για τα crf μιλάω για το xr650 ,για πιεσμένους κινητήρες με κορυφαίες ιπποδυνάμεις απίστευτες καμπύλες ροπής και ιπποδύναμης που παρόλα αυτά είναι αξιόπιστοι ακόμα και με δεδομένα καθημερινής χρήσης.

Οι Hondaκιδες που κατηγορούν τον Σαρακάκη πιθανόν δεν έχουν πατήσει εκεί αλλά περιορίζονται στα λεγόμενα των συνεργειάδων τους.
    Βέβαια και εγώ έχω δεί ορισμένα ανταλακτικά να λείπουν όπως γλύστα για την αλυσίδα και κάποια τέτοια περιφερειακά αλλά βάζω και aftermarket.
    Και τέλος πάντων ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις ανάγκες του αλλά να επιλέξω ducati ας πούμε επειδή έχει καλή εξυπηρέτηση η αντιπροσωπία (λέμε τώρα) παρατραβηγμένο το βρίσκω.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ¨Οχι φίλε μου δεν είχα καταλήξει, έρευνα αγοράς έκανα, αλλά επειδή δεν είμαι στενόμυαλος δεν έιχα αποκλείσει την honda.

Απλά όταν βλέπεις συμπεριφορές και μαθαίνεις και από γνωστούς κάποια πράγματα τότε διαμορφώνεις άποψη και επιλέγεις.
    Όπως λοιπόν έστειλα την BMW στο πυρ το εξώτερο, έστι έστειλα και την HONDA.

Και αν η HONDA δεν με υπολογίζει γιατί η Ελλάδα είναι μια τρίχα από τα @αρχίδια της, τότε γιατί να της δώσω τα ωραία μου λεφτά????της δίνω και εγώ τα @ρχίδια μου μέχρι να μάθει να με σέβεται σαν πελάτη και καταναλωτή. μέχρι τότε....

YAMAHA RULEZ
    ΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ YAMAHA ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ Η YAMAHA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ AFTER SALES ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΚ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
    ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΩΛΟΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
    Ακριβώς ενώ Υamaha από Ολλανδία ότι ανταλλακτικό θέλεις με αεροπορική μέσα σε 3 μέρες!!!! τέσπα, πέρα από την πλάκα και τις διαμάχες είναι σοβαρό το θέμα. Εδώ λέμε για εμπάργκο σε βενζίνες, μιλάμε για κακούς μαστόρους κλπ. Αν κάνανε στην Ελλάδα ένα Εμπάργκο στην Honda να δεις πως θα άλλαζε πολιτική και ο Σαρακάκης και η HONDA. Αλλα αφού πάτε και τους σκάτε και τους κάνετε και διαφήμιση, καλά σας κάνουν. τα θέλει ο κ@λος σας

Meni0s
    Σωστή συντήρηση είναι αυτό που λέει το βιβλίο.
    Αντε διαβασε κανα βιβλίο απο BERG η HUSKY και μετά πές μου αν είναι ίδια όλα.

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ YAMAHA ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ Η YAMAHA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ AFTER SALES ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΚ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
    Πως διαμορφώνεις άποψη??? ρωτώντας, μαθαίνοντας, διαβάζοντας, και από προσωπική πείρα....Αυτό έκανα..Εσύ δηλαδή πως διαμορφώνεις άποψη SCBR???

Δηλαδή ρώτησες άνθρώπους που ξέρουν απο μηχανάκια και σας είπαν μην πάρεται Honda?

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Meni0s
    'Έπιασες κι εσύ ρε stefane την άλλη άκρη. Εταιρείες με περιορισμένη παραγωγή και έμφαση στους αγώνες. Μάλλον την σύγκριση θα έπρεπε να την κάνεις με τα αντίστοιχα Yamaha, kawasaki,suzuki.

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Για καθήστε ρε παιδιά με τα ανταλλακτικά...

Εγώ γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα?

Δλδ, το να περιμένεις 10 μέρες για να πάρεις ένα μούτρο, το θεωρείτε πολύ? H Yamaha έχει σε στοκ όλα τα μούτρα από όλα τα μηχανάκια, σε όλα τα χρώματα? Μη τρελλαθούμε κιόλας!!!

Η Ηοnda έχει πλέον εργοστάσιο στην Ιταλία και έρχονται πολύ γρήγορα όλα τα ανταλλακτικά. Και φυσικά αυτό για την ουρά στο Σαρακάκη δεν το σηζητάω καν... Χάνεις 1 ώρα... Πω πω... Δε θα πάρω Honda, γιατί ΑΝ μία στο τόσο, πάθει κάτι, θα πρέπει να χάσω μία ώρα από το χρόνο μου για να πάρω το ανταλλακτικό (που στο κάτω κάτω, δεν πάω εγώ να το πάρω, ας πάει το τσιράκι του μηχανικού)

Άσε που δεν πάω ποτέ στο Σαρακάκη, αλλά σε καταστήματα που έχουν στοκ και κάνουν και καλύτερες τιμές.

Οδηγώ Honda από το 1989... Για να δούμε τι μου έχει χρειαστεί...

Φίλτρα, τακάκια, ντίζες, γρανάζια, 1 μούτρο, 2 πλαϊνά, 2 καθρέφτες, 1 βάση οργάνων... Αυτά...

Τελικά τώρα που το καλοσκέφτομαι, έχω φάει τη μισή μου ζωή στην ουρά του Σαρακάκη και όλα μου τα λεφτά στα συνεργεία...

Το περισσότερο που έχω περιμένει για ανταλλακτικό, ήταν τα πλαστικά, που έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ 10 εργάσιμες όπως μου είπαν όταν πήγα. Και βασικά περίμενα ΜΟΝΟ το μούτρο, γιατί τα άλλα υπήρχαν σε στοκ!

Διαβάζετε τα ποστ στα διάφορα forums και στα περιοδικά... Αργούν, είναι ακριβά, δεν έχουν εξυπηρέτηση, κλπ... Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι γράφουν μόνο όσοι έχουν παράπονα? Από τις εκατομύρια μοτοσυκλέτες Honda που κυκλοφορούν, υπάρχουν και εκατομύρια χαρούμενοι πελάτες.

και φυσικά το καλύτερο απ'όλα! Παρόλο τον μαλάκα αντιπρόσωπο, είναι 1η σε πωλήσεις!!! Τελικά είμαστε όλοι βλαμμένοι, ή το μειονέκτημα του κακού αντιπρόσωπου είναι μηδαμινό μπροστά σε αυτά που κερδίζεις??? :smilea:
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

είδα φως και μπήκα
    Δηλαδή ρώτησες άνθρώπους που ξέρουν απο μηχανάκια και σας είπαν μην πάρεται Honda?
    Μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ και ο SCBR, ρώτησα ανθρώπους που ξέρουν από μηχανάκια και μου είπαν οτι καλά χρυσά τα HONDA αλλά η αντιπροσωπεία χωλένει.

Meni0s
    Δeν ειπα οτι ειναι ολα τα ιδια!!!
    Ειπα αν κανεις την σωστη συντηρηση....και σωστη συντηρηση στο καθε μηχανακi ειναι αuτη που αναγραφεται στο Μanual.Δεν καταλαβα που διαφωνεις λοιπον

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Πως διαμορφώνεις άποψη??? ρωτώντας, μαθαίνοντας, διαβάζοντας, και από προσωπική πείρα....Αυτό έκανα..Εσύ δηλαδή πως διαμορφώνεις άποψη SCBR???
    ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ,ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ HONDA ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ YAMAHA ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ+ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΛ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    Διαβάζετε τα ποστ στα διάφορα forums και στα περιοδικά... Αργούν, είναι ακριβά, δεν έχουν εξυπηρέτηση, κλπ... Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι γράφουν μόνο όσοι έχουν παράπονα? Από τις εκατομύρια μοτοσυκλέτες Honda που κυκλοφορούν, υπάρχουν και εκατομύρια χαρούμενοι πελάτες.

και φυσικά το καλύτερο απ'όλα! Παρόλο τον μαλάκα αντιπρόσωπο, είναι 1η σε πωλήσεις!!! Τελικά είμαστε όλοι βλαμμένοι, ή το μειονέκτημα του κακού αντιπρόσωπου είναι μηδαμινό μπροστά σε αυτά που κερδίζεις??? :smilea:

Το περιέργο όμως είναι γράφουν μόνο για την HONDA!!!!

;όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. και αν έχεις καεί με τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, λένε στο χωριό μου. Οπότε έναν κακό αντιπρόσωπο δεν θα τον ρίσκαρα ξανά με τίποτα έχοντας εμπειρία από την BMW.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ε, τώρα άμα ρώτησε εμένα....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Honda
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 16:31
  2. ΕΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ Honda
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 13:35
  3. ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Honda!!!
    από GTZ750 στο forum Αντιπαραθέσεις