Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

εγώ καταλαβαίνω ότι μερικοί θέλετε αστυνομία κατα παραγγελία..

αστυνομικό να πιάνει τον κλέφτη της μηχανής μου αλλά να μην με γράφει όταν κάνω σούζες...

Αστυνομικό να του πετάμε πέτρες,μολώτωφ κλπ αλλά να μην μας ακουμπάει όταν μας πιάνει.(αφού μετα όυτως η άλλως θα φροντίσουν να είμαι ελέυθερος οι αγαπημένοιμου βουλευτές)

Να ονομάζουμε καβάτζα κλεπταποδόχου το συνεργείο που βρέθηκε η κλεμένη μας μοτο αλλά να ονομάζουμε και πολιτικό καφενείο την γιάφκα των αναρχικών στο κερατσίνι...

Παλαιό μέλος
    Αστο ρε gandalf, τόσα video έχουν κυκλοφορήσει. Ειδικά πέρυσι με τα δεκεμβριανά, είχαν βγει αρκετά που έδειχναν κουκουλοφόρους με λοστους, να μιλάνε με ένστολους σε πολύ φιλικό κλίμα.

Ναι αν θυμασαι καλα τοτε ηταν που οποιος εβρισκε πετρα κατω την πετουσε σε οποιον καταλαβαινε οτι ηταν αστυνομικος, οι ασφαλιτες τι περιμενες να κανουν να βγουν με τη φατσα φορα παρτιδα και με γυμνα χερια???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Αυτος προφανως ειναι ενας αστυνομικος της ασφαλειας (με πολιτικα) που εβαλε μια κουκουλα για να μη βλεπουν ολοι τη φατσα του και τον τραβανε φωτογραφιες μονο και μονο επειδη ειναι μπατσος και τον βγαζουν σε διαφορα σαιτ. Αυτη τη δουλεια εχει.

Την εννοια του παρακρατους τη γνωριζω και αυτο σημβαινει στην Ελλαδα αλλα εγω σε ρωτησα αλλο πραγμα. Τι κινητρο εχει ο απλος αστυνομικος να συμμετεχει στο παρακρατος????

Τιποτα.

Γι'αυτο και δε συμμετεχει αυτος και συμμετεχουν γνωστα βλασταρια της πολιτικης μας κουζινας και διαφοροι αλλοι δηθεν αριστεροι και δηθεν ιδεολογοι.

Αν ειχε ενδεχομενως να συμμετειχε αλλα δεν εχει και το σεναριο αυτο ειναι φαντασιας.

Θέλεις δηλαδή να κάνουμε διαχωρισμό στο γεγονός αν είναι απλό αστυνομικός, απλός ασφαλίτης, απλός τύπος που πληρώνετε από το κράτος για να δρα υπέρ αυτού με δόλιους τρόπους? Όλοι αυτοί όμως είναι φίλοι & δρουν μαζί. Εγώ είμαι πολίτης και τους βλέπω σαν ένα.

& κάτι τελευταίο. Από που και ως που να φανεί η φάτσα του τύπου που δουλεύει στην ασφάλεια. Δε το έπιασα... Anyway...

Φιλολογική συζήτηση που αντιλαμβάνεστε ότι βαίνει προς το τέλος της σιγά σιγά...

Εγώ νομίζω ότι χρειάζεστε άλλο φόρουμ...
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40

αστυνομικό να πιάνει τον κλέφτη της μηχανής μου αλλά να μην με γράφει όταν κάνω σούζες...

Αστυνομικό να του πετάμε πέτρες,μολώτωφ κλπ αλλά να μην μας ακουμπάει όταν μας πιάνει.(αφού μετα όυτως η άλλως θα φροντίσουν να είμαι ελέυθερος οι αγαπημένοιμου βουλευτές)

Να ονομάζουμε καβάτζα κλεπταποδόχου το συνεργείο που βρέθηκε η κλεμένη μας μοτο αλλά να ονομάζουμε και πολιτικό καφενείο την γιάφκα των αναρχικών στο κερατσίνι...
    Εσύ είπαμε, σύγνωμη αλλά, θες πολύ διάβασμα τουλάχιστον. Γιατί από όλη τη συζήτηση αυτό κατάλαβες.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Και για πες μου δηλαδη γιατι να τα σπασουν αστυνομικοι με κουκουλες???
    α.)Για να παρουν παραπανω μισθο?
    β.)Για να παρουν προαγωγη??
    γ.)Για να περασουν την ωρα τους??

Γεια πειτε εσεις που ξερετε τη θεωρεια???Γιατι ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα...
    αυτο απανταει στο ερωτημα σου...
    ποσο πιο μασημενο να στο κανουμε δλδ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Traditionally, an agent provocateur (plural: agents provocateurs, French for "inciting agent") is a person employed by the police or other entity to act undercover to entice or provoke another person to commit an illegal act. More generally, the term may refer to a person or group that seeks to discredit or harm another by provoking them to commit a wrong or rash action.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_provocateur

προβοκάτσια η: η σκόπιμη πρόκληση, η ενέργεια του προβοκάτορα και το αποτέλεσμά της: Tα επεισόδια και οι εμπρησμοί στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου ήταν καθαρή ~. H έκρηξη βόμβας στα γραφεία της οργάνωσης καταγγέλθηκε ως ~. [ρωσ. provokatsija (με βάση το λατ. provocatio `πρόκληση΄ και το γαλλ. provocateur, πρβ. προβοκάτορας)]
    ΛΚΝ

προβοκατσια δράση η ενέργεια που έχει σκοπό να παρασύρει άτομο η ομάδα σε παράνομες η ανάρμοστες πράξεις, ώστε να εκτεθούν ή να ωφεληθούν οι αντίπαλοί της ...
    ΕΤΥΜ < ρωσ .provokatsija
    Μπαμπινιώτης, σελ 1472

αντιγραφη απο εδω

πες εσυ τωρα...και??

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Δηλαδη θες να πεις οτι αστυνομικοι ντυμενοι και καλα χουλιγκανια τα σπανε????
    οχι ρε φιλε...!!!! θα τρελαθω!!!! θα πηδηχτω απ το παραθυρο....

το και καλα που κολλαει; πρωτη φορα τους βλεπεις, ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

καλα ειστε σπιρτα εσεις οι μπατσοι...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι αυτο θελουμε...πως το καταλαβες...??
    :rotflmao: :rotflmao:

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Και για πες μου δηλαδη γιατι να τα σπασουν αστυνομικοι με κουκουλες???
    α.)Για να παρουν παραπανω μισθο?
    β.)Για να παρουν προαγωγη??
    γ.)Για να περασουν την ωρα τους??

Γεια πειτε εσεις που ξερετε τη θεωρεια???Γιατι ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα...

ρε φιλε,συνεχιζεις;;;

Παλαιό μέλος
    Αντε να ξαναρωτησω

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ?????????????

Αντε να ξαναρωτησω

πρέπει να κερδίσει κάτι?

το να ακολουθήσει εντολές ανωτέρων του, δεν παίζει ε?

Εσύ είπαμε, σύγνωμη αλλά, θες πολύ διάβασμα τουλάχιστον. Γιατί από όλη τη συζήτηση αυτό κατάλαβες.........

Ελα να μου κάνεις φροντιστήριο......Εγώ φίλε καλά κατάλαβα...Εσύ μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις....

Κατάλαβα ότι κάποιοι ΄θελουν να τιμωρούνται μόνο οι αστυνομικοί ενώ οι απέναντι με τερτιπια στυλ προσωπικά δεδομένα να μένουν ατιμώρητοι....

Και σου είπα ποιό είναι το δίκαιο....Και οι μεν και οι δε άμα παρανομήσουν ......μέσα......

Δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε....Πάντως όσο υπάρχουν μπάσταρδοι που πετάν μολώτωφ και πέτρες τόσο θα υπάρχουν και μπάτσοι που σαπίζουν στο ξύλο

ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Αντε να ξαναρωτησω

Όταν σε διατάζουν να κάνεις κάτι, το κάνεις ναι ή όχι? Παρεβλέπω το γεγονός ότι όπως κάποιοι που δεν είναι αστυνομικοί-undercover-ασφαλίτες γουστάρουν να σπάνε, έτσι γουστάρουν και κάποιοι που είναι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εμ

Παρακαλώ παραθέστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ντοκουμέντο ή στοιχείο που αστυνομικοί τα σπάνε φορώντας κουκούλες... βίντεο, φωτό... οτι έχετε δεί κάπου αλλού. Ψάξτε καλά γιατί δεν υπάρχει...
    εχμμμ Μήπως φοράνε τις κουκούλες ωστε να μην ειναι αναγνωρίσιμοι οταν τα σπάνε?
    Στο video φυσικά φαίνονται όπως όλοι οι άλλοι κουκουλοφόροι.
    Ομως μόλις πριν λίγο στέκονταν παρατεταγμένοι με τους ένστολους συναδέλφους τους.
    Η μήπως αν βάλω κι εγω κουκούλα και παρω ενα στυλιάρι, μπορω να παω να σταθω δίπλα τους?
    ...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ελα να μου κάνεις φροντιστήριο......Εγώ φίλε καλά κατάλαβα...Εσύ μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις....

Κατάλαβα ότι κάποιοι ΄θελουν να τιμωρούνται μόνο οι αστυνομικοί ενώ οι απέναντι με τερτιπια στυλ προσωπικά δεδομένα να μένουν ατιμώρητοι....

Και σου είπα ποιό είναι το δίκαιο....Και οι μεν και οι δε άμα παρανομήσουν ......μέσα......

Δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε....Πάντως όσο υπάρχουν μπάσταρδοι που πετάν μολώτωφ και πέτρες τόσο θα υπάρχουν και μπάτσοι που σαπίζουν στο ξύλο

ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
    Από τα λεγόμενα μου κατάλαβες ότι δε θέλω να τιμωρείτε ο ένοχος? Επειδή δε γουστάρω να είμαι σα ζώο σταυλισμένο παρακολουθούμενο συνεχώς?

Μη συνεχίζεις να απογοητεύεις τον ευατό σου. Επίσης όσες φορές έχουμε video με αστυνομικούς που κάνουν μαλακίες, είναι όταν γίνεται γενικότερη αναμπουμπούλα και πάνε τα κανάλια.
    Λογικό είναι σε μαζικά επεισόδια να πάνε κάμερες. Όχι όμως παντού και πάντα καθημερινά.

Σου γράφω πολύ απλά & κατανοητά. & κάνω μεγάλη προσπάθεια να επικοινωνήσω.

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας