Σελίδα 11 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 416

Θέμα: I have a dream - συζήτηση/spamming

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Λοιπόν επειδή πριν είχε τελειώσει η επίρρεια και πλέον πήρα την επόμενη δόση μου

ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.... 4 ώρες υπνο την Παρασκευή και 4 ώρες ύπνο το Σάββατο ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ.....να χεσω τα ναρκωτικα που παίρνετε.....ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!

κοιτα να δεις ρε ποσο ευκολα μπορεις να πεισεις τον οχλο ........

μεσα και γω .......

αληθεια αυτη την φορα ....

νομιζω ...

μαλλον ......

σιγουρα ειναι καλο το stuff?????

Σας βλέπω να πέφτετε για ύπνο την Παρασκευή το βράδυ και να ξυπνάτε Κυριακή απόγευμα...Πέρα από την πλάκα τώρα,δε νομίζω ότι μπορεί να βγει η διαδρομή εκτός και αν κοιμάστε 2 ώρες τη μέρα,πηγαίνετε κομμάτια σε όλη τη διαδρομή και τρώτε 10 λεπτά το μεσημέρι και 10 λεπτά το βράδυ.Η διαβολοβδομάδα στα Ο.Υ.Κ θα είναι σαν βόλτα στο πάρκο για πικνίκ με καρώ τραπεζομάντηλο μπροστά σε αυτό που πάτε να κάνετε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    μουρλια μεχρι το θεο...

γουσταρω..

να παρετε ξηρα τροφη μαζι κ σακουλακια να κατουρατε εν κινηση

κατι πηρε ο σοφιανος.. δεν εξηγειται αλλιως

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    σαν σκέψη ωραία αλλά όχι για τόσο λίγο χρόνο, δεν γίνεται αυτό εκτός εάν πηγαίνουμε κομμάτια με πολύ λίγες ώρες στάση για ύπνο και φαγητό

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

για το παρακάτω το συζητάω:
    Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, εκτός αν απλοποιηθεί η διαδρομή η αν πλακωθούμε στις αμφεταμίνες (χωρίς ύπνο). Οπότε, ουσιαστικά ο στόχος είναι εκκίνηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ, με πιθανότητα επιστροφής Τρίτη μεσημέρι (και άσε τον Σοφιανό να λέει). Και έτσι εξακολουθεί να είναι ζόρι μεγάλο, αλλά πλέον είναι στα όρια του εφικτού.

Να τονίσω εδώ ότι γύρος της Ελλάδας ΓΕΝΙΚΑ μπορεί να γίνεται σε 3 μέρες, αλλά ΟΧΙ απ' τις διαδρομές που προτείνει ο Σοφιανός. Αν π.χ. από Πάτρα πας κατευθεία Γιάννενα από τον συντομότερο, αν παραλήψεις τις Πρέσπες, η/και αν παραλήψεις τον Βόλο, τότε γίνεται. Έτσι όπως είναι η διαδρομή, όμως, για να βγει σε 3 μέρες, μιλάμε για 18 ώρες ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ κάθε μέρα.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, εκτός αν απλοποιηθεί η διαδρομή η αν πλακωθούμε στις αμφεταμίνες (χωρίς ύπνο). Οπότε, ουσιαστικά ο στόχος είναι εκκίνηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ (και άσε τον Σοφιανό να λέει). Και έτσι εξακολουθεί να είναι ζόρι μεγάλο, αλλά πλέον είναι στα όρια του εφικτού.

Να τονίσω εδώ ότι γύρος της Ελλάδας ΓΕΝΙΚΑ μπορεί να γίνεται σε 3 μέρες, αλλά ΟΧΙ απ' τις διαδρομές που προτείνει ο Σοφιανός. Αν π.χ. από Πάτρα πας κατευθεία Γιάννενα από τον συντομότερο, αν παραλήψεις τις Πρέσπες, η/και αν παραλήψεις τον Βόλο, τότε γίνεται. Έτσι όπως είναι η διαδρομή, όμως, μιλάμε για 18 ώρες ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ κάθε μέρα.

εγω παντως αδεια απο την γυναικα μου ζητησα μεχρι την Δευτερα το βραδυ

η παντοφλα ξεκινησε να πεφτει και υποσχεσεις οτι θα μου σπασει την μηχανη αρχισαν τα τοιχοκολουνται
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Moderator
    εγω παντως αδεια απο την γυναικα μου ζητησα μεχρι την Δευτερα το βραδυ
    Εντάξει, και αν χρειαστεί μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι την παίρνεις απ' την σημαία. Παιδί έχετε, δε θα σε χωρίσει για μισή μέρα (μάλλον).

Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, εκτός αν απλοποιηθεί η διαδρομή η αν πλακωθούμε στις αμφεταμίνες (χωρίς ύπνο). Οπότε, ουσιαστικά ο στόχος είναι εκκίνηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ, με πιθανότητα επιστροφής Τρίτη μεσημέρι (και άσε τον Σοφιανό να λέει). Και έτσι εξακολουθεί να είναι ζόρι μεγάλο, αλλά πλέον είναι στα όρια του εφικτού.

Να τονίσω εδώ ότι γύρος της Ελλάδας ΓΕΝΙΚΑ μπορεί να γίνεται σε 3 μέρες, αλλά ΟΧΙ απ' τις διαδρομές που προτείνει ο Σοφιανός. Αν π.χ. από Πάτρα πας κατευθεία Γιάννενα από τον συντομότερο, αν παραλήψεις τις Πρέσπες, η/και αν παραλήψεις τον Βόλο, τότε γίνεται. Έτσι όπως είναι η διαδρομή, όμως, για να βγει σε 3 μέρες, μιλάμε για 18 ώρες ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ κάθε μέρα.
    ναι ρε συ, γιατί το λες σε εμένα?

έχω επαφή με τη πραγματικότητα .... ακόμα ...

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Εντάξει, και αν χρειαστεί μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι την παίρνεις απ' την σημαία. Παιδί έχετε δε θα σε χωρίσει για μισή μέρα (μάλλον).

Υποσχεθηκε οτι αν ξεκινησω για αυτο θα μου τραγουδησει το τραγουδι του πονου

και εγω της ειπα θα φυγω για το Θιβετ

και εκεινη μου ειπε να παω και να παρω και την κορη μου μαζι, να μεινω 7 χρονια να ησυχασει λιγο το μυαλο της απο τις μαλακιες μπαμπα-κορης
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μην τολμήσεις να μπείς στο γκρουπ, θα σε κάνω μπαν με τη μία...
    στρατόκαυλε

αυτον τον εχω αχτι και εγω...προσεχε τον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    και τη στρατονομία να ψάχνει εμένα...
    Σε καλύπτω εγώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Αν παίξει το σενάριο του npat και βρω το ταίρι μου να πηγαίνουμε παρέα, μέσααααααα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Θα παρακολουθω το θεμα και αν οταν πλησιασει ο καιρος ειμαι οκ απο χρηματα και χρονο τοτε θα σας συνοδευσω στην Πελοποννησο...
    Κ με μεγαλη μου χαρα να σας βοηθησω αν χρειαζεστε κατι απο Πατρα(διανυκτερευση,φαγητο κλπ)..

Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, ....
    Σκέφτομαι να το δοκιμάσω από τη διαδρομή που προτείνεις,
    να σας πω αν βγαίνει ή δε βγαίνει.
    Αλλά ποιος τρόπος υπάρχει να το αποδείξω? Να παίρνω αποδείξεις από
    κανένα περίπτερο που σταματάω?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Σκέφτομαι να το δοκιμάσω από τη διαδρομή που προτείνεις,
    να σας πω αν βγαίνει ή δε βγαίνει.
    Αλλά ποιος τρόπος υπάρχει να το αποδείξω? Να παίρνω αποδείξεις από
    κανένα περίπτερο που σταματάω?
    Από την δική μου συντομότερη διαδρομή ή από του Σοφιανού?

Από του Σοφιανού, πλιζ μην το δοκιμάσεις και ειδικά όχι μόνος σου: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. (Και στην περίπτωση που δεν με πιστεύεις και το κάνεις, τουλάχιστον μην το πάρεις πολύ πατριωτικά το θέμα και το βάλεις μοχαμέτι να το βγάλεις ντε και καλά...)

Από την συντομότερη διαδρομή, πάλι είναι ζόρι, αλλά ΜΠΟΡΕΙ και να βγαίνει (σίγουρο δεν είναι, δεν έχω βάλει κάτω χιλιόμετρα να δω). Αν πάντως στο τέλος της πρώτης μέρας είσαι κοντά στα Γιάννενα και στο τέλος της δεύτερης κοντά στην Ορεστιάδα (ή ακόμη καλύτερα κοντά στην Αλεξανδρούπολη), τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πάντα μιλάμε για την σύντομη διαδρομή και όχι για το όνειρο του Σοφιανού.

Όσο για αποδείξεις τώρα, ο λόγος σου εμένα μου αρκεί (και φυσικά φωτογραφίες για να γουστάρουμε).

Σελίδα 11 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ι Have A Dream...
    από caesarsk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 16:42
  2. i have a dream
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 17:21
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35