Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 164 από 164

Θέμα: δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λευτεριά στον Οτσαλάν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το σημαντικο στη ζωη ειναι να εισαι κουλ και να αντιμετοπιζεις τα παντα με χιουμορ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Λευτεριά στον Οτσαλάν.
    +1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bugger
    Είναι θλιβερό να επικαλούμαστε το νόμο, ο οποίος υπάρχει για να μας προστατεύει και να αποτρέπει φαινόμενα αυτοδικίας, ενώ είναι θεμιτό και φυσιολογικό να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και να προβαίνουμε σε πράξεις που μπορούν να κοστίσουν μέχρι και τη ζωή μας;

δλδ το θεωρεις αυτοδικια το αυτοκολλητο? ειναι κατι που καταστρεφει περιουσια? οταν εσενα σου βαζουν καποιο διαφημιστικο στο μπαρμπριζ ή πατανε στην εισοδο του σπιτιου σου για να ριξουν κατω απο την πορτα διαφημιστικα, θα επικαλεστεις τον νομο και θα κανεις μηνυση για καταπατηση ιδιωτικου ασυλου? φυσικα και το σωστοτερο ειναι να καλεσεις τροχαια..αλλα γραφτηκε απο ολους οτι οι μπατσοι τρωνε ντονατς και δεν ερχονται στην ωρα τους. δλδ τι θα κανεις σε αυτη την περιπτωση?

Μια ερώτηση κρίσεως:
    Τι θα σε απέτρεπε, εσένα προσωπικά, περισσότερο από το να παρκάρεις παράνομα;
    Αν υποθετικά ήταν σίγουρο πως κάθε φορά που θα παρκάρεις παράνομα, θα βρίσκεις κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου ή αν βρίσκεις αντίστοιχα ένα αυτοκόλλητο; Μετά από πόσα αυτοκόλλητα θα αγανακτούσες και μετά από πόσες κλήσεις θα σκεφτόσουν πως καλύτερα να ψάχνεις περισσότερο για να βρεις μια νόμιμη θέση; Και άντε εσύ ας πούμε πως είσαι ευαίσθητος πολίτης και σε συγκινούν τα αυτοκόλλητα. Θεωρείς πως στη σημερινή πραγματικότητα, είναι πολλοί αυτοί που θα ευαισθητοποιηθούν απ' το χιλιοπαιγμένο, χιλιοκολλημένο σουπο-αυτοκόλλητο;

επειδη με ρωτας προσωπικα θα σου απαντησω οτι ολα εχουν να κανουν με το κατα ποσο ευαισθητος ειναι ο αλλος (οπως και το εγραψες). εγω λοιπον, και με την κληση αλλα και με το αυτοκολλητο θα ευαισθητοποιουμουν και δεν θα το ξαναεκανα. Σαφως και δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο ευαισθησιας. αλλα τι να κανουμε τωρα? να περιμενουμε τους μπατσους για να τον κανουν τον αλλον να ευαισθητοποιηθει? και αν αργησουν και φυγει? μηπως θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο?

Το σημείωμα που βρήκε ο billanti στο μηχανάκι του, είναι πολύ πιο συγκινητικό και πειστικό και σίγουρα θα έπειθε πολύ περισσότερο κόσμο. Αλλά! Να επιστρατεύσουμε όλους τους αναπήρους και να τους βάζουμε να γυρίζουν με τα καρότσια τους και να κόβουν ιδιόχειρες κλήσεις;

δεν ειπαμε κατι τετοιο, αλλα νομιζω ακομα και ο ποιος αναισθητος και ζωωδης νους μπορει να καταλαβει οτι το αυτοκολλητο που του κολλαει ο καθε ασχετος εχει τιην ιδια ισχυ με το σημειωμα του παιδιου στο αναπηρικο καροτσακι.

Δηλαδή είστε τόσο κάφροι ορισμένοι που πρέπει να βρείτε ένα τέτοιο σημείωμα για να σας κάνει να σκεφτείτε πως καλό θα ήταν να μην παρκάρετε εκεί, σε ένα σημείο όπου απαγορεύεται, ώστε να μην προκύψει τέτοιο θέμα; Και λέει μετά ο άλλος που κατακρίνει την καταγγελία στην αστυνομία, πως δεν είναι εύκολο να είσαι άνθρωπος και βρίζει όλους τους υπόλοιπους, εξαιρώντας όμως τον εαυτό του, γιατί προφανώς αυτός είναι.

δεν νομιζω οτι κατεκρινε καποιος την καταγγελια στην αστυνομια. απλα ειπε οτι οι μπατσοι αργουν να ερθουν, και οταν ερχονται ο αλλος στο 90% των περιπτωσεων εχει φυγει... εγω μαλιστ ειπα οτι ια τον εκλεινα και θα φωναζα τους μπατσους. αλλα να τον κλεισω να μην μπορει να παει πουθενα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    πλήρωσε το κατιτίς γιατί του έκανε ζημιά όπως πέρασε.

Αν ΔΕΝ του έκανε ζημιά ΔΕΝ θα πλήρωνε τίποτα.

ΔΕΝ πλήρωσε για την ενέργεια, πλήρωσε για το αποτέλεσμά της.

τα ιδια λεμε Σεργιε.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τα ιδια λεμε Σεργιε.
    το ξέρω
    απλά διευκρινιστικά το είπα

Αν τολμήσω να πάρω την κόρη μου με το καροτσάκι και να περπατήσω στο πεζοδρόμιο της Μεσογείων, θα χρειαστεί να καλέσω την αστυνομία περίπου 25 φορές, για απόσταση 1 χλμ. (άρα θα χρειαστώ 2-3 ώρες για απόσταση που καλύπτω σε 5-6 λεπτά).

Αν αρχίσω να κολλώ αυτοκόλλητα, (ίσως) θα πρέπει να παίξω σφαλιάρες ~25 φορές.

Καταλήγω λοιπόν να κατεβαίνω στο οδόστρωμα (λεωφορειολωρίδα), για να περάσω τα εμπόδια.

Και αναρωτιέμαι... Οι τροχαίοι δεν συνεργάζονται με τους αστυνομικούς? Διότι περιπολικά περνούν αβέρτα, αλλά τπτ δεν αλλάζει.
    Πρέπει ΕΓΩ να καλέσω κάποιον να κάνει την δουλειά του? Δεν είναι αυτονόητη υποχρέωσή του?

Είμαι κατά της αυτοδικίας, είμαι κατά των αυτοκόλλητων (άσε που αν τα χρησιμοποιούσα, θα έπρεπε να τα προμηθεύομαι με παλλέτες).

Έχω επιλογή?
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Φιλε... Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ

ΥΓ. και τα ζωα θελουν βοσκους και μαντρια!

τα έχει πει και ο Τζιμάκος αλλά οι ποιο πολλοί βλέπουν φανατικά Λαζόπουλο....

υ.γ. Αν κάναμε την αυτοκριτική μας και εφαρμόζαμε τα αυτονόητα τα όποια όλοι μας θεωρούμε σωστά και δίκαια, τώρα δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πριν από 5 χρονια, ένας ύπνος μ' έστειλε στο Νοσοκομείο για 3 μηνες. Όταν βγήκα είχα πατερίτσες και εξωτερικη οστεοσύνθεση δηλ έμοιζα με νεοανεγειρόμεη οικοδομή. Μία μέρα έπρεπε να πάω στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ για κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. Δεν είχα πρόσβαση στις εισόδους παρά μόνο από κάτι σκάλες που προτιμούσα ν' αποφύγω από τον φόβο νέου πεσίματος και ενδεχόμενου τραυματισμού στο ήδη πολύπαθο πόδι μου. Ο λόγος ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις 2 ράμπες που έχει το κτίριο για άτομα με κινητικά προβλήματα. Αν είχα αυτοκόλητα να είστε σίγουροι ότι θ' άλαζε το χρώμα των αυτοκινήτων. Τέλος πάντων κάλεσα την Αμ. Δράση από το κινητό μου (τους είπα ότι έχω κιν. προβλήματα)και μέχρι να έρθουν κάθησα μπροστά από το αυτοκίνητο και δεν είχα σκοπό να σηκωθώ για τίποτα. Ήρθε μοτοσ/στης της ομάδας Ζ κι αφου του εξηγησα την κατάσταση αναγκάστηκε να βεβαιώσει παράβαση αφού προηγουμένως έκανε φιλότιμες προσπάθειες να βρει τον οδηγό. Όταν τον ρώτησα γιατί ψάχνει τόσο επίμονα να βρει τον γάιδαρο οδηγό αντι να γραψει την κληση και να τελειώνει μια ώρα αρχίτερα, μου απάντησε ότι δεν ειναι σωστό.
    _ Και είναι σωστό να είμαι εδώ στημένος και να μην μπορώ να μπω στο κτίριο να κάνω τη δουλειά μου? τον ρώτησα.
    - Είσαι υπερβολικός μου είπε και συνέχιζε να ψάχνει τον οδηγό.
    Τότε του ζήτησα ευγενικά τον αριθμό του (ξέρετε αυτόν που είναι γραμμένος στις επωμίδες τους) γιατι ήθελα να πάω μετά από το τμήμα που ανήκε να κάνω μία καταγγελία για πλημελή άσκηση καθηκόντων, του είπα. Επίσης τον ρώτησα γιατί δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο να προστατέψουν τους οδηγούς μοτο απο παραβάσεις για κράνος.
    Τότε μουρμούρησε "καλά να πάθεις μαλάκα δεν βλέπεις πως σε κατάντησαν θέλεις και μοτο".
    Στον συγκεκριμένο κύριο έκανα μύνηση και καταγγελία στην υπηρεσία του. Το δικαστήριο με δικαίωσε. Επισης έκανα μύνηση και στον οδηγό του αυτοκινήτου κι ακόμα δεν έχει εδκικαστεί η υπόθεση.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Πριν από 5 χρονια, ένας ύπνος μ' έστειλε στο Νοσοκομείο για 3 μηνες. Όταν βγήκα είχα πατερίτσες και εξωτερικη οστεοσύνθεση δηλ έμοιζα με νεοανεγειρόμεη οικοδομή. Μία μέρα έπρεπε να πάω στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ για κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. .........................
    Στον συγκεκριμένο κύριο έκανα μύνηση και καταγγελία στην υπηρεσία του. Το δικαστήριο με δικαίωσε. Επισης έκανα μύνηση και στον οδηγό του αυτοκινήτου κι ακόμα δεν έχει εδκικαστεί η υπόθεση.
    Πραγματικά εύχομαι ποτέ ξανά ατύχημα. & ποτέ ξανά να μη μπλέξεις με τόσο μ@λ@κες.
    Θα ήθελα, αν θες και εσύ να μας πεις, τι ακριβώς συνέπειες είχε ο αστυνομικός από το δικαστήριο. Τι ποινή του επιβλήθηκε? Σου επιδικάστηκαν χρήματα από αυτόν?Επίσης ποια ήταν ακριβώς η κατηγορία για αυτόν.

Ρωτάω για να ξέρουμε σε ανάλογες καταστάσεις, πως μπορούμε σα πολίτες να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Ευχαριστώ & ποτέ ξανά!

....
    Eίσαι ΜΕΓΙΣΤΟΣ!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Πραγματικά εύχομαι ποτέ ξανά ατύχημα. & ποτέ ξανά να μη μπλέξεις με τόσο μ@λ@κες.
    Θα ήθελα, αν θες και εσύ να μας πεις, τι ακριβώς συνέπειες είχε ο αστυνομικός από το δικαστήριο. Τι ποινή του επιβλήθηκε? Σου επιδικάστηκαν χρήματα από αυτόν?Επίσης ποια ήταν ακριβώς η κατηγορία για αυτόν.

Ρωτάω για να ξέρουμε σε ανάλογες καταστάσεις, πως μπορούμε σα πολίτες να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Ευχαριστώ & ποτέ ξανά!
    Για να σου έπιδικάσει το δικαστήριο χρήματα νομίζω πρέπει να κάνεις αγωγή (ας το επιβεβαιώσουν οι δικηγόροι του φορουμ), εγώ έκανα μήνυση για πλημελή ασκηση καθηκόντων και νομίζω του επιβλήθηκε ποινή, πιθανά στέρηση μισθού (αν και δεν έψαξα το θέμα). Για μένα ήταν αρκετό που το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο. Μετά έφυγα από την αίθουσα. Δεν είχα καν δικηγόρο, φίλος μου δικηγόρος με βοήθησε αλλά δεν παραστάθηκε. Ήμουν ακόμα με σίδερα όταν παρουσιάστηκα στο δικαστήριο και τους εξήγησα την κατάσταση. Ο Λεβέντης προσπάθησε να το αρνηθεί με την δικαιολογία ότι έψαχνε τον οδηγό για να απομακρύνει το όχημα. Τες πα σκέφτομαι σοβαρά να γίνω σημείο πώλησης των ωραίων αυτοκόλητων γαϊδουριών γιατι ρε φίλε μπήκα για λίγο στα προβλήματα των συνανθρώπων μας με κιν. δυσκολίες και πιστέψτε με είναι πολά. Από τον βρωμιάρη που φτύνει την χλέπα του στο πεζοδρόμιο που αν την πατήσεις με πατερίτσα απλά απογειώθηκες, μέχρι το υποκείμενο που για να πει καφέ παρκάρει όπου να 'ναι. Άλωστε πριν δυο Κυριακές που είχαμε κανονίσει την βόλτα στο Χρυσοβίτσι, εγώ καθυστέρησα την "Αχαϊκή παρέα" 40 λεπτά γιατί άλλος κάλος 'εβαλε το τριμπούρδελό του μπροστά στην έξοδο του γκαράζ μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

όπου γης Το avatar του/της iosif
    oxi oxi αυτοκολλητα

φθορα περιουσιας

η περιουσια εχει μεγαλυτερη αξια απο τα δικαιωματα μας

να καλεις αστυνομια

τι το καναμε , αυτοδικια ? σικαγο θα γινουμε
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ...
    Εύγε vaska!

Όταν άνθρωποι σαν εσένα γίνουν 1 στους 100
    (και όχι 100 όλοι κι όλοι σ' όλη την Ελλάδα όπως τώρα)
    ώστε το θέμα να γίνει επιτέλους πολιτικό,
    τότε θα μπορούμε να λεμε ότι ίιιισως έχουμε ελπίδες
    για ένα καλύτερο αύριο.

Ως τότε, καλή υπομονή σε σένα για τη 2η εκδίκαση (keep us posted)
    και καλή τύχη σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, που ποτέ δεν τολμήσαμε
    να χρησιμοποιήσουμε τα (ήδη προπληρωμένα!) ένδικα μέσα μας, αλλά
    στον εξτρεμισμό και στη φωνή είμαστε άσσοι.

Μέχρι και κουβέντα με ΑΜΕΑ πιάνω όταν μπορώ έξω από τη δουλειά,
    και στην ερώτηση "μα γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να καλέσεις το 100;"
    η απάντηση είναι "εεεεεεε........ τώωωωραα...", απάντηση στην οποία
    imho συμπυκνώνεται όλο το ελληνικό dna.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Γιατί βολεύει να είσαι άντρας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 13:22
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF