me ti??????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Κάτι τέτοια λέγανε μερικοί πορούκλες αυτοκινητάκιδες φίλοι μου ότι θα μου κάνουν θα μου δείξουν και τέτοια καλά κ μετά διαβάζανε την πλάτη μου.
me ti??????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Κάτι τέτοια λέγανε μερικοί πορούκλες αυτοκινητάκιδες φίλοι μου ότι θα μου κάνουν θα μου δείξουν και τέτοια καλά κ μετά διαβάζανε την πλάτη μου.
What happens......happens for a REASON........
τα τριανταφυλλα τα πηρες απ το Mitso.......(δελεαρ) τη νικη δε θα την παρεις απ τη Lina....![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
What happens......happens for a REASON........
Στα kart ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
me ti??????????????
ΟΛΕ!!!
αναψανε τα αίματα ...
κάτσε να φέρω αύριο και καμιά πινέζα για τα λάστιχα των αντιπάλων...![]()
Εγώ περιμένω να πιώ ένα δροσερό τσαγάκι αύριο βράδυ.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
ole ole ole ole
τερμα γκαζι ............... ηρθε η ωρα .... να δειτε .... γυναικεια οδηγηση..... που θα ανατρεψει τα μεχρι τωρα δεδομενα σας![]()
![]()
Τι; Θα έχει και γυναικες;
Κοίτα ρε τι σκέφτηκαν οι Χοντάκηδες για να χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία όταν χάσουν!![]()
![]()
Ρε! Άμα είναι έτσι δεν έρχομαι! Άσε που μετά θα αρχίσουν τα αντιφεμινιστικά και ποιός τις ακούει!:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ναι αδαμακο θα εχει και γυναικες ενοχληθηκες ? ελααααα με την ψηστιερα σου και μη κανεις κακακια τελευταια στιγμη..... δε φταινε οι γυναικες που ειναι κορφη τα HONDA .... απλα εκανες μια λαθος επιλογη οταν πηρες την ψηστιερα σου :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Τι; Θα έχει και γυναικες;
Κοίτα ρε τι σκέφτηκαν οι Χοντάκηδες για να χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία όταν χάσουν!![]()
![]()
Ρε! Άμα είναι έτσι δεν έρχομαι! Άσε που μετά θα αρχίσουν τα αντιφεμινιστικά και ποιός τις ακούει!:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ναι αδαμακο θα εχει και γυναικες ενοχληθηκες ? ελααααα με την ψηστιερα σου και μη κανεις κακακια τελευταια στιγμη..... δε φταινε οι γυναικες που ειναι κορφη τα HONDA .... απλα εκανες μια λαθος επιλογη οταν πηρες την ψηστιερα σου :rotflmao: :rotflmao:
ναι καλά, ότι θα κάτσω να διαφωνήσωψ μαζί σου....... μμπαααα....![]()
όμτι πεις..... (είπαμε σήμερα βαριέμαι...)
Εξάλλου παίζει πιθανή γυναικοκατάσταση και σιγά μην αγ΄λησω το γάμο για πουρνάρια (όπου πουρνάρια βάλε καρτ)
Α! και κατι ακόμα...... αυτή η χό(υ)ντα που είναι στη κορυφή.....
γιατί δεν δίνει κανά φράγκο σε κανά περιοδικό να γράψει κανά καλό λόγο για πάρτη της;
Πάλι το ΖΧ636 βγήκε πρώτο στα 600 ss στο νέο ΜΟΤΟ!![]()
δεν είναι τυχαίο....
kawasaki street warriors
οχι βεβαια γιατι να διαφωνησεις μαζι μου .. δεν υπαρχει λογος ..... και να μην ερθεις παλι με γυναικες θα σαιΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εξάλλου παίζει πιθανή γυναικοκατάσταση και σιγά μην αγ΄λησω το γάμο για πουρνάρια (όπου πουρνάρια βάλε καρτ)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι βεβαια γιατι να διαφωνησεις μαζι μου .. δεν υπαρχει λογος ..... και να μην ερθεις παλι με γυναικες θα σαι![]()
![]()
σωστήηηηηηηη![]()
kawasaki street warriors
μια συμβουλη.... μη φας ομως !!!!! φιλακιααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
σωστήηηηηηηη![]()
![]()
μια συμβουλη.... μη φας ομως !!!!! φιλακιαααααα![]()
Θα πάω φαγωμένος (από φαί εννοώ)
Άλλα κάτσε γιατί ακομα δεν ξέρω, μπορεί να έχουμε και την κόντρα τελικά.....![]()
kawasaki street warriors
Σε κάποιους που δεν εχουν αυτοπεποίθεση για τις δυνατότητές τους αντί για τσαγάκι θα τους προτείνω Redbull ... δίνει φτερά!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: