Ευτυχώς που υπάρχεις όμως κι εσύ και καμμιά φορά ξεσπάω σε ανεξέλεγκτα γέλια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Περιμενα εσυ να το καταλάβεις (για τον εξυπνιδη πιο πάνω που έχει ξεχάσει τι θα πει χαμόγελο, δεν ειχα ελπιδα )
![]()
Ευτυχώς που υπάρχεις όμως κι εσύ και καμμιά φορά ξεσπάω σε ανεξέλεγκτα γέλια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Περιμενα εσυ να το καταλάβεις (για τον εξυπνιδη πιο πάνω που έχει ξεχάσει τι θα πει χαμόγελο, δεν ειχα ελπιδα )
![]()
και μερικοί ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
........
οπως ο συντροφος παπουτσης ....
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ:
866 συλλήψεις (716 άντρες & 150 γυναίκες), ειδικότερα:
456 εργάτες - οικοδόμοι
49 φοιτητές του Πολυτεχνείου
268 φοιτητές άλλων σχολών
74 μαθητές/τριες γυμνασίων
ΘΥΜΑΤΑ:
1. Από τα σώματα ασφαλείας (αστυνομία - χωροφυλακή)
13 φόνοι
83 απόπειρες ανθρωποκτονίας
(81 άντρες & 15 γυναίκες)
750 τραυματισμοί πολιτών
2. Από τον στρατό
11 φόνοι
45 απόπειρες ανθρωποκτονίας
(45 άντερς & 11 γυναίκες)
350 τραυματισμοί πολιτών
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΑΝΩΣΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ:
Η λίστα που διαβάζεται κάθε χρόνο στην επέτειο του πολιτεχνείου περιλαμβάνει 88 ονόματα μέσα στην οποιά περιλαμβάνονται τα θύματα της χούντας από την 21/5/1967 έως και την 23/7/1974.
Οι επίσημοι νεκροί της βραδυάς του πολυτεχνείου με ονοματεπώνυμο ανέρχονται στους 23.
Πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια και μια λίστα 16 ανώνυμων νεκρών για τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες για την τοποθεσία και τον χρόνο της απώλειάς τους.
ΠΗΓΗ:Ταχυδρόμος 15/11/2003, τεύχος 194
Έρευνα: Πάνος Μπαΐλης
το "Πολυτεχνείο", ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Ποιος ανδρώθηκε?????
Αυτοί που κάτσανε σπίτι τους και μετά είπαν ήμουν κι εγώ εκεί?????
Το πολυτεχνείο δεν αφορά όλη τη γενιά της εποχής εκείνης.
Αφορά ΜΟΝΟ όσους έκαναν αντίσταση και ακόμα πιο πολύ αυτούς που πέθαναν εκεί.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
Η "Γενια του Πολυτεχνείου" ειναι αλλο![]()
(κυρίως ειναι αυτοι στη δευτερη γραμμη σου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για μένα κακώς ονομάζεις «γενιά του πολυτεχνείου" όλους αυτούς
Δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν αυτή αλλά τη βρίσκω κάκιστη.
Για μας που ζήσαμε έστω και απ έξω τα γεγονότα μας πονάει αυτό.
Θα ήμασταν και ρομαντικοί αλλά πιστεύαμε ότι η Ελλάδα μετά το πολυτεχνείο θα ήταν αλλιώς.
Πιστέψαμε και στην αλλαγή και στον Αντρέα και σε πολλούς ακόμα.
Είχαμε όμως ανάγκη να δούμε τη χώρα ν αλλάζει γιατί στη δημοκρατία πιστέψαμε και πιστεύουμε ακόμα.
Αντ αυτού είδαμε το ΚΚΕ να επιμένει στην ΕΣΣΔ, το ΚΚΕ ες να λέει αλλοπρόσαλλες θεωρίες περί Ευρωκομουνισμού και ωιμέ την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ της γειτονιάς να κατεβάζει ρολό ομολογώντας ότι όσοι ήταν γραμμένοι πριν γίνουμε κυβέρνηση είναι
ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ
Γιατί ΝΔ δεν ομιλώ γιατί έως και το 90 μας έλεγε ότι όσοι έπεσαν στο πολυτεχνείο (που δεν υπήρχαν βασικά) έπεσαν από αδέσποτες σφαίρες. Μετά άλλαξαν ιδέα και είναι προς τιμήν τους.
Δεν θέλω να το πάω παραπέρα γιατί μπορεί να παρεκτραπώ.
Απλά σας παρακαλώ λίγο ρέγουλα με το πολυτεχνείο και τη γενιά του δεν ήταν όλοι ίδιοι.
Ο Παναγούλης, ο Δρετάκης, ο Νικός ο Ξυλούρης και πολλοί άλλοι
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ @@ακια ΠΟΥ ΛΕΤΕ
υγ
Όλα όσα λέω εδώ δεν τα διάβασα ούτε μου τα είπαν.
τα έζησα εγώ ο ίδιος.
+990Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν αυτή αλλά τη βρίσκω κάκιστη.
Για μας που ζήσαμε έστω και απ έξω τα γεγονότα μας πονάει αυτό.
Θα ήμασταν και ρομαντικοί αλλά πιστεύαμε ότι η Ελλάδα μετά το πολυτεχνείο θα ήταν αλλιώς.
Πιστέψαμε και στην αλλαγή και στον Αντρέα και σε πολλούς ακόμα.
Είχαμε όμως ανάγκη να δούμε τη χώρα ν αλλάζει γιατί στη δημοκρατία πιστέψαμε και πιστεύουμε ακόμα.
Αντ αυτού είδαμε το ΚΚΕ να επιμένει στην ΕΣΣΔ, το ΚΚΕ ες να λέει αλλοπρόσαλλες θεωρίες περί Ευρωκομουνισμού και ωιμέ την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ της γειτονιάς να κατεβάζει ρολό ομολογώντας ότι όσοι ήταν γραμμένοι πριν γίνουμε κυβέρνηση είναι
ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ
Γιατί ΝΔ δεν ομιλώ γιατί έως και το 90 μας έλεγε ότι όσοι έπεσαν στο πολυτεχνείο (που δεν υπήρχαν βασικά) έπεσαν από αδέσποτες σφαίρες. Μετά άλλαξαν ιδέα και είναι προς τιμήν τους.
Δεν θέλω να το πάω παραπέρα γιατί μπορεί να παρεκτραπώ.
Απλά σας παρακαλώ λίγο ρέγουλα με το πολυτεχνείο και τη γενιά του δεν ήταν όλοι ίδιοι.
Ο Παναγούλης, ο Δρετάκης, ο Νικός ο Ξυλούρης και πολλοί άλλοι
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ @@ακια ΠΟΥ ΛΕΤΕ
υγ
Όλα όσα λέω εδώ δεν τα διάβασα ούτε μου τα είπαν.
τα έζησα εγώ ο ίδιος.
το κλασσικό "τσουβάλιασμα" ,αγαπημένο σπορ των ελλήνων...
Δεν το ονομάζω εγω. Ετσι είθισται να εννοείται ο όρος "γενια"Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν αυτή αλλά τη βρίσκω κάκιστη. [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Προφανώς υπήρχαν οι αγνοί αγωνιστές στην περίοδο της χούντας , που δεν είχαν σαν σκοπό τους την «αυριανή είσπραξη των κερδών»…Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
και μερικοί ακόμα
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ τους ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες ) καραγκιόζηδες σαν τον παπουτση , η «γενιά του πολυτεχνείου» , και εξαργύρωσαν αγώνες άλλων…
Άλλωστε , το ίδιο δεν έχει συμβεί σε κάθε αγώνα?
Οπότε και ενίσχυσα το επιχείρημά σου ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
Δε γελασα
To εγραψα υπoννoωντας oτι τo αλαθητo τoυ παπα δεν τo εχει oυτε o παπας αλλα μαλλoν δεν τo επιασες![]()
Πιστευεις oτι χρειαζoταν ενισχυση;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Οπότε και ενίσχυσα το επιχείρημά σου ε;
Moνo oι αφελεις πιστευoυν πως δεν υπαρχoυν συνoμωσιες.
Lucky Look και οι 7 νανoι
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Παμε παλι...
Κουλη...αν 10000000 ελληνων εφαγαν απο 1ευρω ο καθενας σαν μαιμου συνταξεις,προσληψη στο δημοσιο οχι λογω αναγκης αλλα χαρη βυσματος,επιδοματα δηθεν αναπηριας,υπερτιμολογησεις και καθε λογης κομπινας θα δεις οτι στο τελος μαζι τα εφαγαν αλλα επειδη δεν εφαγε ο καθενας ξεχωρα τοσα (κυριως λογω θεσης) οσα ενας οποιοσδηποτε που σημερα κατηγορειται...γιαυτο φωναζουν/εις.
Θα σου θυμησω εκεινο τον χοντρο -που δεν θυμαμαι το ονομα του επι ΝΔ του Καχραμαν,νομιζω Ζαχοπουλος- που ειχε και κατι ροζ σκανδαλα,ειχε φαει απειρα λεφτα μεσω οργανωσεων,κολληταρι της γυναικας του Καχραμαν,ανικανος ακομα και να αυτοκτονησει -το προσπαθησε αλλα δεν του εκατσε.....
Αυτος λοιπον ο ανικανος ειχε κοσμο να τρεχει γυρω του,να διοριζει στο δημοσιο και να "τροφοδοτει" με χρημα πολυ κοσμο....αυτος ο πολυ κοσμος ειναι μερος του μαζι τα φαγαμε...αν δεις παλια πλανα απο ολους αυτους τους καραγκιοζηδες ,αυτοι που τωρα φωναζουν ειχαν οσφυοκαμψια απο τους πολλους τεμεναδες που εκαναν στον Ζαχοπουλο και καθε Ζαχοπουλο,φωτογραφιες,δωρακια κλπ Χατζιαβατικα φολκλορ.
Ολοι αυτοι λοιπον πιστευεις οτι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τι ανωμαλαρα ειναι,τι κλεφτης,τι απατεωνας??Ομως εκαναν τουμπεκι γιατι ειχαν οφελως....οταν επαψαν να εχουν οφελως αρχησαν τις κωλοτουμπες και τις καταρες και ολα οσα ξερουμε που βγηκαν στην φορα ,ασχετα αν σκεπαστηκαν μετα.
Ολοι αυτοι λοιπον ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ.
Εσυ ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΖΙ γιατι καποιος συγγενεις σου η και εσυ ο ιδιος πιθανοτατα να εχει παρει μερος,σε καποιο επιδομα που δεν επρεπε να δωθει,σε καποιο διορισμο που δεν επρεπε να γινει,σε κατι που δεν δηλωθηκε στην εφορια -μαυρη εργασια ειναι μεσα-....υπαρχουν παρα πολλα.
Εγω δεν με βγαζω απ'εξω γιατι οντως γνωριζω ατομα που ειχαν μπει με βυσμα στο δημοσιο,αν και δεν εχω συγγενεις στο δημοσιο,ομως εχω συγγενη που παιρνει συνταξη απο τα 50 του,και εφ'οσων δεν εκανα τιποτα γιαυτο δεν μπορω να βγαζω το εαυτο μου απο το συνολο των Ελληνων.Το μονο ελλαφρυντικο για εμενα ειναι οτι εγω σαν φυσικο προσωπο μη ωντας στην Ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια δεν εχω παρει μερος σε κανενα "φαγοποτι".
ομως επειδη ειμαι μερος του συνολου και καταλαβαινω οτι αλλη λυση δεν υπαρχει γιατι ΔΕΝ εχουμε ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτα,ειμαι αντιθετως σε πολλες ενεργειες που γινονται στην Ελλαδα και στην ουσια ΔΕΝ ΘΕΛΛΟΥΝ τα πραγματα να αλλαξουν...αρα να μεινουν οπως εχουν.
MG-KTiNoS
Το λινκ ηταν ενα προχειρο που βρηκα,ο Παγκαλος ειχε μακρυ μαλι τοτε και γιαυτο μαλλον δεν τον θυμασαι,ο,ο Σημιτης εφτιαχνε μολοτοφ τοτε,γραμμενο σε Γερμανικες εφημεριδες οταν ηταν προθυπουργως και παααααααραααα πολλοι αλλοι ακομα και ο Λεβεντης ηταν μεσα και στις αρχες ηταν απο τα υδριτικα μελη του ΠΑΣΟΚ που τοτε λεγοταν καπως αλλιως.
Στην Ελλαδα επικρατει το οξυμορο....π.χ λεει ο Φουφουτος σε ιδιωτικη συζητηση σε ενα καφενειο ...ο Χ ειναι διαμαντι χαρακτηρας,αριστος επιστημωνας,,,μπλα μλπα μπλα...τα ακουνε αυτα οι γυρω πιανουν λιγο την κουβεντα και μετα απο 1 ωρα διδιδουν αυτη την ΦΗΜΗ και κατα 99% ψευδη...ετσι μια γρια 98χρονων μετα απο 1 μηνα στις Αππες ξερει για εναν Χ -ενω στην πραγματικοτητα δεν εχει ιδεα,λογω διασπορας φημης- και υπερασπιζεται τον Χ προκειμενου ο Χ να εκλεγει....αυτο εγινε και με το πολυτεχνειο,-αυτο π.χ εγινε και στην επανασταση στην Ρουμανια που εβγαλαν τον Τσαουσεσκο-..αυτες τις φημες πληρωνουμε σημερα.
Και αλλη μια μεγαλη αληθεια που απλα δεν σας την λενε ειναι οτι η Χουντα δεν επεσε απο το πολυτεχνειο η την Κυπρο αλλα απλα επειδη φαλιρησε οικονομικα...ρωτα οποιον εχει κανει πολιτικες επιστημες στην Ελλαδα .
Σχετικα με τα πετρελαια ειναι αυτο που σου ειπε ο Καπτεν.
Απλα στην Ιταλια υπαρχει αυτος ο κολλοσος η ΕΝΙ που ειναι η μεγαλητερη πολυεθνικη ενεργειας στην Ευρωπη με συμβασεις και στην Ελλαδα και Ρουμανια,Ισπανια,Γαλλια κλπ..απλα ανηκει κυριως σε Ιταλους.
Κλεινωντας γιατι οτι ειχα να πω το ειπα, απλα παρατηρω το τι γραφεται....
Αν ειναι να παμε σε εξιδεικευση ευθυνων που καλο θα ηταν θα ειναι τρομερα χρονοβορο και αποτελεσμα 0.
Με το να φωναζουμε σε ολα παλι δεν παει πουθενα...ειναι να βουλιαζει το καραβι ακι αντι να κανουμε κατι να μην παει στον πατο και εκεινη την ωρα στο καταστρωμα ψαχνουμε να βρουμε ποιος φταιει που βουλιαζει το καραβι...πρωτα σωζεις την κατασταση και μετα ψαχνεις τα αιτια.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Όλα όσα είπες είναι συζητήσιμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Με το να φωναζουμε σε ολα παλι δεν παει πουθενα...ειναι να βουλιαζει το καραβι ακι αντι να κανουμε κατι να μην παει στον πατο και εκεινη την ωρα στο καταστρωμα ψαχνουμε να βρουμε ποιος φταιει που βουλιαζει το καραβι...πρωτα σωζεις την κατασταση και μετα ψαχνεις τα αιτια.
Η κατάληξή σου όμως είναι η πιο ώριμη, σοβαρή και αναγκαία.
Πρώτον το καράβι δε βουλιάζει γιατί δεν είναι καράβι, είναι χώρα.
Άρα που θα πάει?
Εμείς οι άνθρωποι βουλιάζουμε, όχι για να σωθεί το καράβι , αλλά για να σωθούν οι τράπεζες και μερικοί ακόμα.
Ευθύνες?
Ποιος ζητάει ευθύνες?
Είδες καμιά εξεταστική να ζητάει ευθύνες?
Επίσημα δεν έχει συμβεί τίποτα.
ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΙ
Ούτε η Ζιμενς, ούτε το Βατοπέδιο, ούτε το χρηματιστήριο, ούτε ο Ψωμιάδης
ούτε καν η Κύπρο….
Από κει και πέρα μπορείς να πιστεύεις ότι θέλει η καθημερινή και τα νέα
Μαζί τα φάγαμε.
Ο σκουπιδιάρης που ήταν συμβασιούχος στο δήμο με μέσο και οι από πάνω.
Εξάλλου ο σκουπιδιάρης βολεύτηκε με 800 ευρά.
Υγ
Κανένας από αυτούς που λες δεν ήταν στο πολυτεχνείο.
Εγώ θυμάμαι κάποιους που ήταν διάσημοι τον Ξυλούρη πχ
Ήμουν μικρός τότε.
Για τους άλλους πήγα και ρώτησα ανθρώπους που ήταν στην οργανωτική επιτροπή.
Για την ιστορία ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν θες να μάθεις τι παίχτηκε πραγματικά εκεί και ποιοι ήταν η ψυχή της εξέγερσης κάνε μια βόλτα Παν.μιου 39 στοά Πεσματζόγου, έχει μαγαζί η κυρία Ξυλούρη η γυναίκα του Νικου.
Θα καταλάβεις ότι κάποιοι ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ, οι πιο πολλοί.
Καλή τύχη σε όλους
υγ2
Από το βιογραφικό του Πάγγαλου στη σελίδα του
"Από το 1969 μέχρι το 1978 εργάσθηκε στη Σορβόνη ως Εντεταλμένος Διδάσκαλος και Ερευνητής σε θέματα οικονομικής"
και του Σιμίτη
"Στη διάρκεια της δικτατορίας διέφυγε παράνομα στο εξωτερικό και παραπέμφθηκε ερήμην στο Στρατοδικείο για απόπειρα εμπρησμού και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών
κλπ κλπ
yg3
http://www.geologia.com/area_raga/pe...rolio_ita6.jpg
Εδώ και η πλατιφόρμα στη Τζέλα της ΣΙκελίας
ΕΝτάξει τώρα?
![]()
Μια ιστορία της νύχτας 1967-1974
Συγγραφείς: Αναστάσιος Δαρβέρης
Θέμα: Βιογραφίες-Απομν/ματα-Μαρτυρίες
Εκδότης: Βιβλιοπέλαγος
Σελίδες: 394
Ημ. Έκδοσης: 01/12/2002
για την χουντα απο τη σκοπια ενος τροτσκιστη
και φυσικα η συντριπτικη πλειοψηφια των ατομων του πολυτεχνειου δεν ακολουθησαν τις καρεκλες της κυβερνησης
υγ εδω γραφει αρθρο ο μανδραβελης στο προταγον.τζιαρ για την "καταντια των εφημεριδων"
ο μανδραβελης......
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
To καραβι ειναι μια μεταφορα...ενα καραβι οταν βουλιαζει δεν εξαυλωνεται ουτε η κατασταση του αλλαζει...παραμενει στον πατο της θαλασσας.....αλλαζουν ομως αυτοι που ηταν επιβατες.
Εχετε αναρωτηθει γιατι απο εκει που ξορκιζαν την Τροικα τωρα κανουν και ΠΠΕΣ για να γυρησει στην Ελλαδα?
The day after
600δρχ=1 ευρω για πρωτη μερα
1000δρχ =1 ευρω την δευτερη.
Οσο εσεις χτυπιεστε -για αλλη μια φορα αποπροσανοτιλιστηκατε απο μονοι σας - η ΕΕ σας ετοιμασε κουστουμακι για την εξοδο απο το Ευρω χωρις να παρασυρει η Ελλαδα και αλλες χωρες οπως Ισπανια και Ιταλια.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...10/2011_458120
Αναφορικα η Ιταλια εχει ομολογα να πληρωσει που ληγουν σε 6 χρονια και αρα οχι αμεσο κοψιμο για χρημα...το SPREAD ειναι μολις στις 320 και Ισπανιας στις 300...το Ελληνικο...εγινε πυραυλος στα 1900
Σε διαφορες εφημεριδες ξενες 2 εβδομαδες τωρα μας αναφερουν σαν χρεοκωπημενους...αρα σε λιγες μερες 6 Οκτ. μαλλον θα το μαθετε και απο τα Ελληνικα ΜΜΕ.
Οχι οτι με αυτες τις καταστασεις κανατε να γλυτωσουν οσοι εφαγαν τα πολλα....![]()
Σχετιακ με την Χουντα το ποιος και που και το οτι περασατε απαρατηρητο το ΓΙΑΤΙ επεσε η Χουντα ...ειναι πολλα που μπορει να λεει ο καθενας...εγω δεν ημουν γεννημενος -ειμαι 2 χρονια μετα την Κυπρο- αυτα που λεω ειναι αυτα που εχω ακουσει/διαβασει/διαπιστωσει
Σχετικα με τα πετραιλεα της Ιταλιας...αντι για την φωτο μιας πλατφορμας
http://it.wikipedia.org/wiki/Estrazi...olio_in_Italia
49η στον κοσμο,0.1 της παγκοσμιας παραγωγης.
πληροφοριακα ενεργεια εισαγουν απο την Γαλλια,Ελλαδα-μεσω αγωγου αεριου-Λυβη κ.α χωρες γυρω
Και με την σειρα μου
Καλη τυχη και δυναμη σε ολους ,θα την χρειαστουμε.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law