Σελίδα 110 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω σας ανακινωνωοτι θα ψυφισω το κνημα δεν πληρωνω.
    οχι γιατι πιστευω οτι θα βγουνε κηβερνιση αλλα μονο και μονο για να φωναξω ακομα μια φορα οχι στα χαρατσια..
    και απο την αλλη δεν ανοικουν σε κανενα κομματικο μιχανισμο πιστευω αλλα παλευουν για εμας.
    αυτο που τοτε το φοναζαμε και το καναμε πραξη εγω αυτο θα το κατοχηροσο και με την ψηφω μου.
    δεν ρωταω την γνωμη σας ουτε ενδιαφερομε να ακουσω τιποτα. ειμαι αγανακτισμενος, αιδιασμενος, και απελπισμενος με αυτην την κολοχωρα. και πριν φτασουμε να παρουμε τα οπλα για να βρουμε το δικιο μας με την ψηφο μας στο κινημα δεν πληρωνο τους λεμε για τελευταια φορα οτι δεν παει αλλο.
    στην ζυγαρια που ειπα πιο πανω οταν εβαλα να ζηγησο τα υπερ και τα κατα δεν βρικα τιποτα κατα σε αυτους.. ειναι νεοι θα μου πειτε.
    ναι αλλα ομως εαν και νεοι βρικα πολλα υπερ τους...
    πολλα περισοτερα απο αλλους παλιους που δεν εχουν κανει τιποτε αλλα ειναι μονο λογια...
    υ.γ. εαν αυτο το ποστ μου ενοχλη παρακαλω να το διαγραψετε.
    Ξα σου μαστορα και προφανως δεν με ενδιαφερει που δε σε ενδιαφερει να ακουσεις τιποτα
    Οποτε θα το πω.
    Το προβλημα δεν ειναι τα χαρατσια, το προβλημα ειναι που δεν εχουμε να τα πληρωσουμε. Μακαρι να ειχαμε να πληρωνουμε μεγαλους φορους, αρκει να βγαζουμε τα απαραιτητα και να μας περισευουν κιολας. Εσυ ψηφιζεις με λογικη που εκφραζει αντιδραση και οχι παραγωγη. Μια τρυπα στο νερο δηλαδη.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον DrBig. Το φαγοπότι τελείωσε, ο λογαριασμός ήρθε. Δυστυχώς ούτε εγώ ήμουν καλεσμένος όπως και οι πιο πολλοί εαν όχι όλοι από εδώ μέσα. ΑΛΛΑ. Εαν πρέπει να επιλέξω μεταξύ του να τον πληρώσω με χρήμα ή ξεπουλώντας την πατρίδα μου, προτιμώ βέβαια το πρώτο. Μην ξεχνάτε ότι η ψήφος μας καθορίζει την πορεία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ καθώς και την τύχη του μωρού που αναρτήθηκε παραπάνω. Δεν θέλω να προσεγγίσω το θέμα συναισθηματικά και ούτε πρέπει. Μακάρι να υπήρχε κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ να πάρει το τιμόνι του τόπου και θα έκοβα και από το φαγητό των παιδιών μου. Προσεγγίζοντας το θέμα με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώ να βρω χρήματα για να σώσω την πατρίδα μου. Δυστυχώς από τη μια μεριά δεν πιστεύω ότι τα κάθε λογής χαράτσια πάνε εκεί που πρέπει και από την άλλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ πλεον να βρω τα χρήματα. Και αυτό είναι το σχέδιό τους. Η γνώμη μου? Όχι λευκό, όχι αποχή, ψήφο σε αυτούς που ο καθένας πιστεύει ότι κάτι μπορεί να κάνει. Είναι η τελευταία ειρηνική εκδήλωση φιλελληνισμού. Η μεταπολιτευτική γάγγραινα πρέπει να ακρωτηριαστεί.
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

η πρωτομαγια ειναι γιωρτη της εργατιας που κερδισε το 8ωρο....
    βλεπετε πουθενα το 8ωρο? για να μπορεσει καποιος να ζηση με τους μιστους που υπαρχουν πρεπει να δουλευει 28 ωρες το 24ωρο.
    πιο οκταωρο λοιπων?
    και το οτι βαρανε αλιπιτα στο κεφαλι και κανουνε να κλισουν οι επηχηρισεις των μικρομεσαιων το κανουνε με σκοπο να πρεπει να δουλεεις 36 ωρες το 24 ωρο για να ζησης. και σου βαζουν και φορους περισοτερους να σου παρουν και την μπουκια που με κοπο εβγαλες απο το στομα. το 8ωρο εχει χαθει εδω και χρωνια . ο μονος τροπος για να τους σταματισεις ειναι να τους πεις να πανε να γαμηθουνε και να μην δεινεις τιποτε απο τα χαρατσια . ναι αντιδραση και οχι παραγωγη. οταν αρχισουν και σε σεβονται και λενε οτι πρεπει να ζησεις και εσυ αξιοπρεπος τοτε θα παραγεις και θα αποδιδεις τους λογικους φορους σου και οχχι τα χαρατσια.
    ναι να πληρωσω να σωθη η πατριδα μου . αλλα τωρα το μονο που βλεπω ειναι να γεμιζουν οι κοιλιες των νδ πασοκ λαος κλπ και εμεις να εχουμε κανεοι το σκατο μας παξιμαδι.
    οποτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟ γιατι πρεπει να ζησω και να ζησουν και τα παιδια μου . ετσι και ετσι η πατριδα μας ειναι πουλιμενη και μαλιστα ξεπουλιμενη αναλογα το πως φυσαει ο αερας και περει την σημαια μας(βλεπε ιμια). οποτε οσο και να πληρονουμε και μας ξεπουλανε και μας αρμεγουνε..
    για αναροτηθητε εσεις θα ενδιαφεροσασταν να παρετε μια αγελαδα που δεν παραγει γαλα?
    γιατι αυτην την στιγμη αυτο ειμαστε μια αγελαδα που οσο βλεπουνε οτι μας αρμεγουν και βγαζουμε γαλα πληρονοντας τοσο μας θελουν οι ευρωπεοι αν δεν βγαζουμε γαλα (πληρωνουμε)τη να μας κανουν? θα πουν αστους στην ισιχια τους και οταν εχουν να κατεβασουν γαλα τοτε παμε και τους αρμεγουμε. μεχρι τοτε ομως η αγελαδαολο και καποιο ταυρακι θα γενισει και θα το μεγαλοσει με το γαλα της να το κανει γερο,και με τα κερατα του θα τους στηλει απο εκει που ηρθαν...
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CHRISTOF Προβολή μηνύματος
    Εαν πρέπει να επιλέξω μεταξύ του να τον πληρώσω με χρήμα ή ξεπουλώντας την πατρίδα μου, προτιμώ βέβαια το πρώτο.
    Φίλε μου τον έχεις πληρώσει τον λογαριασμό με τόκο ήδη. Αυτά που λένε ότι χρωστάμε είναι χρήματα τα οποία η Godman Sachs και διάφοροι μεγαλοκαρχαρίες έδωσαν στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβέρνησαν (και επιδοτούνταν από πίσω από αυτούς) επίτηδες για να χρεοκοπήσουμε και να πάρουν σε ευτελές αντίτιμο όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος και να εκμεταλλευθούν όλους τους πόρους της έναντι πινακίου φακής, περιμένοντας να τους πούμε και ευχαριστώ από πάνω. Όλα αυτά ήταν σχέδιο, ούτε ο ΓΑΠ και οι προηγούμενοι από αυτόν ήταν βλάκες όπως νομίζουν πολλοί, ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι και πρέπει να τιμωρηθούν. Γιαυτό ένα μεγάλο τμήμα του ΧΡΕΟΥΣ πρέπει οπωσδήποτε να κηρυχθεί απεχθές γιατί πάρθηκε με ύπουλους τρόπους δεν πήγαν ποτέ αυτά τα χρήματα στο λαό παρα μόνο ψίχουλα από αυτά στα ηλίθια κομματόσκυλα που παίρνοντας μία θέση στο δημόσιο προσκυνούσαν Πασοκ και ΝΔ τόσα χρόνια και συνεχίζουν και τώρα. Μπορώ να πω πολλά ακόμα αλλά δεν χρειάζεται τα συνεχίσω.

Σημασία έχει πως έχουμε πληρώσει τον λογαριασμό πολλάκις και δεν χρωστάμε για να πληρώσουμε και άλλα. ΑΠΕΧΘΕΣ μεγάλο τμήμα του χρέους, επιτροπή για να βάλει φυλακή όλους όσους πρόδωσαν την πατρίδα τόσα χρόνια γιατί αλλιώς δεν μπορείς να αποδείξεις στους εταίρους σου ότι όντως είναι απεχθές το χρέος. Όχι μόνο ο Άκης για ξεκάρφωμα και όλοι οι άλλοι το ακαταλόγιστο και παραγράφηκαν και χαζομάρες, ΦΥΛΑΚΗ και επιστροφή τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ. Επίσης κρατικοποίηση της μαμημένης της Κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος, εκτός του να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κερδοσκόπων και να μην δίνει αναφορά σε κανέναν και καμία πληροφορία για ποιοι την αποτελούν για ποιο άλλο λόγο πρέπει να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ και ΠΑΝΩ από τον νομο?

Αυτοί βόρεια μεριά που είχαν χρέος, ΔΝΤ και τα ρέστα είχαν και μεγάλα @@ και δημοκρατία στη χώρα τους και το αποδείξανε για να δούμε εμείς τι θα κάνουμε.............................. ξυπνήσαμε ή ακόμα τον ύπνο του δικαίου
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 04/05/2012 στις 15:12.

δανειο δεν πειρε η χωρα μας αλοστε οι κινεισεις διαμαρτιριας του κοσμου που δεν το ηθελαν ειναι γνωστες σε ολους μας. το πασοκ και η νδ πηραν το δανειο για να εχουν αυτοι να τρωνε. ειδες απο τα λευτα που πηρανε δανειο εσυ τιποτε να δινετε στον κοσμο? στης τραπεζες και στα κοματα πανε τα λευτα. οποτε αυτοι τα πηραν αυτοι να τα επιστρεψουν γιατι αν πληροσω εγω? αλλος γαμαει και αλλος πληρονει το εχουμε εδω?
    οχι ρε φιλε δεν σφαξανε.....
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

το πασοκ και η νδ πηραν το δανειο για να εχουν αυτοι να τρωνε. ειδες απο τα λευτα που πηρανε δανειο εσυ τιποτε να δινετε στον κοσμο?
    O ίδιος κόσμος δεν τους βγάζει ξανά και ξανά κοντά 40 χρονάκια; Aν δεν κέρδισε τίποτε 40 χρονάκια τώρα, γιατί εξακολουθεί να τους στηρίζει/ανέχεται;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Σύμφωνα με το άρθρο που μοιράστηκε μαζί μας ο φίλος CIRUS, ψήφοι σε τόσο μικρά κόμματα πάνε όχι μόνο χαμένες αλλά υπέρ των ''χαμένων κορμιών''. Γνωρίζω ότι αληθεύει αυτό. Όλοι αυτοί έφτιαξαν έτσι το σύστημα ψηφοφορίας για να μπορούν να μαγειρεύουν την λαϊκή βούληση και να παίρνουν ''καθαρή εντολή'' τρομάρα τους. Εαν λοιπόν ψηφίζουμε τον κάθε πικραμένο, ουσιαστικά τους δίνουμε την ψήφο τους. Πώς αντιδρούμε λοιπόν? Να βγάλουμε την Παπαρήγα? Να χαρώ δημοκρατία. Εν τω μεταξύ, όσο εμείς αγωνιούμε για την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας, να είστε σίγουροι ότι τα μπλε και πράσινα συμβόλαια ρουσφετιών υπογράφονται.
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Ποσο ξεφτιλας μπορει να ειναι καποιος???
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	256805
    money cant buy me love !!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    Ποσο ξεφτιλας μπορει να ειναι καποιος???

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	256805

μπορει να εισαι το καλυτερο παιδι στη γειτονια...
    μπορει να εισαι πρωτος μαθητης στο σχολειο....
    μπορει να εισαι δοκιμος στο στρατο...
    μπορει να εισαι ο καλυτερος στη δουλεια σου...
    μπορει ο πιο αγαπητος στη παρεα....

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ! ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΛΙΤΣΑΣ!!!!!!!!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990

Όνομα:	σεχ.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	86,9 KB 
ID:	256807
    +μαξιλαρακι τους τοσα χρονια
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    δανειο δεν πειρε η χωρα μας αλοστε οι κινεισεις διαμαρτιριας του κοσμου που δεν το ηθελαν ειναι γνωστες σε ολους μας. το πασοκ και η νδ πηραν το δανειο για να εχουν αυτοι να τρωνε. ειδες απο τα λευτα που πηρανε δανειο εσυ τιποτε να δινετε στον κοσμο? στης τραπεζες και στα κοματα πανε τα λευτα. οποτε αυτοι τα πηραν αυτοι να τα επιστρεψουν γιατι αν πληροσω εγω? αλλος γαμαει και αλλος πληρονει το εχουμε εδω?
    οχι ρε φιλε δεν σφαξανε.....
    Άσχετο αλλά όσοι δεν τρώγαν από τα δανεικά ΔΕΝ έχουν κανένα πρόβλημα.
    Το ότι έχουμε πρόβλημα σημαίνει ότι τρώγαμε από τα δανεικά που τώρα μειώθηκαν πολύ.
    Πάντως πολιτική πλέον δεν υπάρχει εφόσον δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν € οπότε απλά διαμαρτυρόμαστε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CHRISTOF Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνα με το άρθρο που μοιράστηκε μαζί μας ο φίλος CIRUS, ψήφοι σε τόσο μικρά κόμματα πάνε όχι μόνο χαμένες αλλά υπέρ των ''χαμένων κορμιών''. Γνωρίζω ότι αληθεύει αυτό. Όλοι αυτοί έφτιαξαν έτσι το σύστημα ψηφοφορίας για να μπορούν να μαγειρεύουν την λαϊκή βούληση και να παίρνουν ''καθαρή εντολή'' τρομάρα τους. Εαν λοιπόν ψηφίζουμε τον κάθε πικραμένο, ουσιαστικά τους δίνουμε την ψήφο τους. Πώς αντιδρούμε λοιπόν? Να βγάλουμε την Παπαρήγα? Να χαρώ δημοκρατία. Εν τω μεταξύ, όσο εμείς αγωνιούμε για την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας, να είστε σίγουροι ότι τα μπλε και πράσινα συμβόλαια ρουσφετιών υπογράφονται.
    Τα ρουσφετια δεν ειναι μονο πρασινα και μπλε. Ευθυνη εχουν ολοι ανεξαιρετως οι οποιοι, ειτε εκαναν κατι, ειτε δεν μιλησαν για κατι που ειδαν να γινεται, ειτε δεν παραιτηθηκαν μετα απο χ-χρονια μη εχοντας προσφερει κανενα ουσιαστικο εργο που να δικαιολογει το μισθο τους, η την θεση που εχουν αντι για καποιον αλλο.

Μην περμενουμε να γινει 'αλλαγη εδω και τωρα'. Been there, done that, got the T-shirt. Θα παρει δυο τρεις ισως και παραπανω εκλογικες αναμετρησεις ωστε να γινουμε ευρωπη. Στο μεταξυ ο μονος (θεωρω) τροπος να μπουμε στο δρομο που θα μας κανει μια σοβαρη χωρα, ειναι να ενισχυσουμε με την ψηφο μας (ακομα κι αν θεωρητικα παει χαμενη λογω εκλογικου νομου) τις φρεσκιες ιδεες απο σοβαρους ανθρωπους. Ακομα κι αν δεν βγαλουν αναλογικα τους βουλευτες που θα βγαλουν τα μεγαλα κοματα, δημιουργειται ενα ιστορικο προηγουμενο, μερικα τουβλα που σιγα σιγα θα αρχισουν να γινονται ενα οικοδομημα. Υπομονη, συνεση και επιτελους να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο πιο μακρυα απο το αυριο. Ετσι και μονο ετσι φτιαχτηκε το οτιδηποτε σοβαρο υπαρχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τα ρουσφετια δεν ειναι μονο πρασινα και μπλε. Ευθυνη εχουν ολοι ανεξαιρετως οι οποιοι, ειτε εκαναν κατι, ειτε δεν μιλησαν για κατι που ειδαν να γινεται, ειτε δεν παραιτηθηκαν μετα απο χ-χρονια μη εχοντας προσφερει κανενα ουσιαστικο εργο που να δικαιολογει το μισθο τους, η την θεση που εχουν αντι για καποιον αλλο.

Μην περμενουμε να γινει 'αλλαγη εδω και τωρα'. Been there, done that, got the T-shirt. Θα παρει δυο τρεις ισως και παραπανω εκλογικες αναμετρησεις ωστε να γινουμε ευρωπη. Στο μεταξυ ο μονος (θεωρω) τροπος να μπουμε στο δρομο που θα μας κανει μια σοβαρη χωρα, ειναι να ενισχυσουμε με την ψηφο μας (ακομα κι αν θεωρητικα παει χαμενη λογω εκλογικου νομου) τις φρεσκιες ιδεες απο σοβαρους ανθρωπους. Ακομα κι αν δεν βγαλουν αναλογικα τους βουλευτες που θα βγαλουν τα μεγαλα κοματα, δημιουργειται ενα ιστορικο προηγουμενο, μερικα τουβλα που σιγα σιγα θα αρχισουν να γινονται ενα οικοδομημα. Υπομονη, συνεση και επιτελους να αρχισουμε να βλεπουμε λιγο πιο μακρυα απο το αυριο. Ετσι και μονο ετσι φτιαχτηκε το οτιδηποτε σοβαρο υπαρχει.
    Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
    Από το πρώτο πακέτο δωρεάν βοήθειας από την Ευρώπη για την σύγκλιση πρίν 25 χρόνια μέχρι τώρα έχουμε "φάει" άπειρα δις € για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές υποδομές και επιχειρήσεις ώστε να "δέσουμε" με την υπόλοιπη Ευρώπη και δανειστήκαμε και άλλα τόσα χωρίς κανένα αποτέλεσμα (ή με αρνητικά).
    Νομίζεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε σε μερικές δεκαετίες μονο με αυτά που παράγουμε?
    Μην περιμένετε και θαύματα από τους επόμενους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
    Από το πρώτο πακέτο δωρεάν βοήθειας από την Ευρώπη για την σύγκλιση πρίν 25 χρόνια μέχρι τώρα έχουμε "φάει" άπειρα δις € για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές υποδομές και επιχειρήσεις ώστε να "δέσουμε" με την υπόλοιπη Ευρώπη και δανειστήκαμε και άλλα τόσα χωρίς κανένα αποτέλεσμα (ή με αρνητικά).
    Νομίζεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε σε μερικές δεκαετίες μονο με αυτά που παράγουμε?
    Μην περιμένετε και θαύματα από τους επόμενους.
    Η αισιοδοξια η μη, ειναι θεμα αποφασης. Ειναι απο αυτα τα πραγματα για τα οποια επιλεγεις (αν σε απασχολει το θεμα) απο ποια πλευρα του φραχτη θα σταθεις. Για παραδειγμα, ο Α μπορει μια κατασταση να την βλεπει αισιοδοξα, ο Β απαισιοδοξα και να εχουν και οι δυο δικιο. Η εκλογικευση δηλαδη εν προκειμενω επεται του συναισθηματος. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω.

Τωρα για το δευτερο κομματι, θεωρω οτι τα παντα ειναι πιθανα σε ενα τοσο περιπλοκο συστημα οσο μια κοινωνια.
    Το μονο που εμεις οι Ελληνες χρειαζομαστε να βρουμε και να πιστεψουμε, ειναι μια Ιδεα που θα μας ενωσει παραγωγικα.
    Ο,τι καταφεραμε ως λαος στο παρελθον οφειλεται σε αυτο και ο,τι καταστροφες μας βρηκανε, μας βρηκανε λογω της απουσιας του. Αυτο δεν ειναι ελληνικο μονο χαρακτηριστικο, ειναι μαθηματικος κοινωνικος κανονας.

Σκεψου για παραδειγμα, αν απο αυριο ΟΛΟΙ μας ξυπναγαμε με την πεποιθηση βαθεια ριζωμενη μεσα μας οτι θελουμε μια καθαρη, λειτουργικη και αξιοκρατικη ελλαδα. Και ολοι καναμε κατι γι αυτο. Ειμαι βεβαιος οτι αν κατι τετοιο γινει ποτε, το αποτελεσμα θα ειναι θεμα μηνων. Φυσικα δεν προκειται να γινει εν μια νυκτι, αλλα αυτο που γινεται γυρω μας εμπεριεχει τα πρωτα σπερματα. Το αν τα βλεπουμε η οχι, ειναι και παλι θεμα του ψυχολογικου φακου μεσω του οποιου βλεπουμε.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο ορισμός της ξόφλας!

http://www.zougla.gr/politiki/articl...aneris-kameras

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας