Σε είδα φιλαράκι πεζέ να με βλέπεις ότι έρχομαι, να σε κοιτάω, να με κοιτάς να κοιτιόμαστε γενικά και τελευταία στιγμή να περνάς απέναντι. Έκανες όμως τρελό σάλτο στο τελευταίο βήμα και αμόλησα το φρένο πριν διπλώσω άσχημα.
Φάνηκε ότι σκεφτόσουν χίλια δυο άσχετα πράγματα περνώντας το δρόμο γιαυτό δεν τα άκουσες στο τέλος...Το νου μας!
Σε ειδα μονστερακι χτες το βραδυ στην καλλιροης λιγα μετρα πιο πανω απο το ducati store...συμπτωση??μαλλον...καποια μερα θα σε παρω...ΘΑ σε παρω λεμε!!!
Σε είδα χθες το απόγευμα με το brat tracker suzukaki σου. Κουκλάκι το είχες..
Ελπίζω να βρήκες μάστορα και να έλυσες το θέμα με το καρμπιρατέρ..
'Ο,τι αισθάνεσαι να λες, γιατί περνάνε οι στιγμές. Σαν σε φωνάξει ο ουρανός, δε θα υπάρχει γυρισμός....
Σας ειδα στη Συγγρου και στην Πειραιως να κανετε τα οτι να 'ναι στο δρομο, αμαξια, μηχανακια, φορτηγα!!
Το πορτοκαλι, ενταξει ειχε καταργηθει απο ανεκαθεν, τωρα βλεπω καταργηθηκε και το κοκκινο!!
σε οσους την παλευετε καθε μερα στην Αθηνα στο τιμονι!! Καφριλες παντου!! Αααχ Ευρωπη, εσυ μας μαρανες... :a31:
MADE IN JAPAN 日本製
Σε είδα να σταματάς αριστερά μου στο φανάρι στο Δαφνί και να μου λες<<Μεγάλε χάνεις λαδια>> και καπάκι να σταματάει ο άλλος στα δεξιά <<Φιλαράκι 500 μέτρα πίσω σου έχει πέσει η πινακίδα >>. Τα λάδια μάλλον η τσιμουχα από τον άξονα μετάδοσης (περισσότερα από Δευτέρα) και η πινακίδα ξεχειλωσε και πέρασε τις βίδες :@ :@ :@
Σε είδα βλαχαρα με το yaris με πινακίδα ΑΜΕ κάτι τις να προσπαθείς να κάνεις πολλά μέτρα όπισθεν στην εθνική οδό για να μπεις αττική οδό. Να σκοτώσεις κανεναν, απλά για να μην πας ως την επόμενη γέφυρα να γυρισεις, υπαναπτυκτε;
Σε είδα χοντρε με το ασημι VW eos να κάνεις ανάποδα ατάραχος τρία τετραγωνα μονόδρομο. Και εσύ λόγω κρίσης, μην πας ενα δρόμο πιο πάνω που επιτρεπεται γιατί δεν βγαίνουν οι μπεντζινες;
Σε είδα με το μαυρο 307 να μου παραχωρείς προτεραιότητα γιατί με ειδες φορτωμένο με τις σακούλες να κρέμονται απο το τιμονι. Ευχαριστώ![]()
σε ειδα φιλε ταριφα να ανεβαινεις την κηφισιας με το vw tdi καιγοντας 1λτ λαδι το χλμ
τωρα καταλαβα γιατι εγραφε πανω bluemotion![]()
σε ειδα πριν λιγες ωρες στην πολη μου μπορντω xjr 1300
με νουμερα θεσσαλονικης
και μου βγηκε αναστεναγμος...
Σε είδα μωρή κάρια να μη μου παραχωρείς προτεραιότητα, ενώ ανέβαινα και είχες κλειστό το ρεύμα σου από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να σταματάω μπροστά σου και να περιμένω να κάνεις όπισθεν..σου την είπα και μου έλεγες διάφορα, αλλά στο τέλος έκανες όπισθεν..τον Κ.Ο.Κ. δεν τον ξέρεις; θες και τιμόνι, κ@ριόλα..
Σας είδα πολλούς χαρλεάδες να μουγκανίζετε με τις τεράστιες εξατμίσεις σας...Αυτά είναι! Είδα και μερικούς άλλους να χαιρετάτε...καλούς δρόμους!
Χάρηκα που σε γνώρισα και τα είπαμε λίγο virus.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σε είδα (θαύμασα) ξεκράνωτη με το vstrom να κόβεις κάθετα τη Μεσογείων στους Αμπελοκηπους από τις διαβάσεις πεζών...
Έκοψα για να περάσεις (με το κουτί).
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
σε είδα cafe racer στη πλατεία Ντάβαρη και ήσουν αραγμένο.Κουκλί λέμε.Μπράβο σε όποιον το έχει.