Bullying και στη βουλη; Ελεος...
Bullying και στη βουλη; Ελεος...
Αναμένω με ανυπομονησία την αποκάλυψη της Ραχήλ ότι έχει πέσει θύμα bullying στο Κολωνάκι στη μπουτίκ της Λουί Βιτόν επειδή ήταν από φτωχή οικογένεια...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Να ρωτησω κι εγώ τώρα;
Ωραία. Ο άνθρωπος έκανε κάτι πολύ δύσκολο τα χρονια που ηταν στην υπηρεσια και θα έπρεπε να πληρωθεί ακριβά γι αυτό απο την πολιτεία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και για αλλες ειδικότητες π.χ. πιλότοι σε μαχητικα .
Αυτό σημαίνει οτι ΟΛΟΙ οι ένστολοι θα έπρεπε να βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα πενήντα και πενηταπεντε;
Δεν μπορούν να προσφέρουν σε προχωρημένη ηλικία απο κάποια θεση γραφείου ώστε να μην ξοδεύει το κράτος και κατ επέκταση ο φορολογουμενος χρήματα σε περιτους μισθούς;
Γιατί π.χ. να θεωρειται λογικό απο το ασφαλιστικό συστημα οτι ένας σοβατζης μπορεί να βγαίνει στη σκαλωσιά στα 66 του χρόνια ενω ένας ένστολος μετα τα 50-55 θα απολαμβάνει σύνταξη και εφάπαξ;
Είναι πολύ απλό. Δεν γίνεται γιατί υπάρχει υπάρχει επετηρίδα στην ιεραρχία κι ορισμένες θέσεις σε κάθε βαθμό και πάνω.
Δλδ, ακόμα κι όταν υπηρετήσουν όλη τους την θητεία των 35 ετών αν μπουν σε καποια από τις παραγωγικές σχολές στα 18 τους, στα 53 αποστρατεύονται. Δλδ τι θα ήθελες; Τον ΑΓΕΕΘΑ, ή τους ΑΓΕΝ ΑΓΕΑ κλπ να κάνουν τι μετά; Γραμματειακή υποστήριξη ή ΑΜ στην πύλη;
Και μην συγκρίνουμε τώρα τα επαγγέλματα μεταξύ τους. Τα λεφτά που εβγαζαν κάποτε οι οικοδόμοι, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι κλπ τα έβλεπαν οι στρατιωτικοί και γουρλώνουν τα μάτια. Αυτοί μας πείραξαν; Δεν κοιτάμε που στα 8 χρόνια οι βουλευτες παίρνουν σύνταξη δια βίου;
Πάλι κανετε λάθος συγκρίσεις, μεταξύ των εργαζομένων δεν θα έπρεπε να υπάρχει εθρότητα. Κι εγώ δουλεύω 10-12 ώρες τη μέρα (και πολλά σ/κ κι αργίες) και πέρνω τον στανταρ μισθό μου (χωρις υπερωρίες κλπ, οκ; ) τι θα πρέπει να πω; Γιατί ο Μπόμπολας ή το αφεντικό μου βγάζει εκατομμύρια; Τα βγάζουν γιατί μπορουν. Ας ήμασταν όλοι το ίδιο μαγκες (ή λαμογια ή δεν ξερω εγω τι άλλο κάνει κάποιος για να βγάλει εκατομμύρια) να τα βγάλουμε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.