Σελίδα 110 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Bullying και στη βουλη; Ελεος...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Ετσι! Να βγαλει τ απλυτα των Ευρωπαιων στη φορα!

..κι ακολουθει κατα ποδας.. http://www.iefimerida.gr/news/201531...koyo-pantelidi
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Godzilla-facepalm.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	16,8 KB 
ID:	333978
    MADE IN JAPAN 日本製

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

..κι ακολουθει κατα ποδας.. http://www.iefimerida.gr/news/201531...koyo-pantelidi

Τι ρετούς και photoshop έχει πέσει!!! Η φωτογράφιση πάντως όπως και να το κάνεις και δε μπορεί να διαφωνήσει κανείς, φέρνει ένα επαναστατικό αριστερό αέρα, πολλές καθημερινές Ελληνίδες της μέσης τάξης θα πάρουν δύναμη από αυτή την κατάθεση ψυχής...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Bullying και στη βουλη; Ελεος...
    Εννοεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ...

Αναμένω με ανυπομονησία την αποκάλυψη της Ραχήλ ότι έχει πέσει θύμα bullying στο Κολωνάκι στη μπουτίκ της Λουί Βιτόν επειδή ήταν από φτωχή οικογένεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Η φωτογράφιση πάντως όπως και να το κάνεις και δε μπορεί να διαφωνήσει κανείς, φέρνει ένα επαναστατικό αριστερό αέρα..
    Αν βλεπω καλα παντως οι τιμες ειναι προσιτότατες για τη μεση Ελληνιδα πχ καπελο 137€

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Βρε την Ραχήλ... το έχει παρακάνει με τα καλλυντικά της Adobe... όλη την σειρά χρησιμοποιεί, τι Gaussian Blur, τι Spot Healing Brush, τι Frequency Seperation... μπράβο της! Πολύ ωραία δείχνει... σαν κέρινη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cosmetics-banner.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	35,2 KB 
ID:	333979

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πήρες λοιπόν μια φωτό απο το νετ και την πόσταρες και με το ανάλογο σχόλιο...
    Τυχαίνει να τον ξέρω αυτον τον άνθρωπο προσωπικά οπότε θα σου γραψω κι εγω μερικά πράγματα. Ναι ειναι συνταξιούχος εδω και μερικά χρόνια, και αυτό κάνει εντύπωση σε αρκετούς βέβαια. Εχουμε δυο εβδομαδες διαφορά στην ηλικία αλλά εγώ δεν ξερω αν και πότε θα παρω σύνταξη.
    Αυτός πήρε λόγω του οτι απο 17 χρονών ηταν στον ΠΝ και για πάρα πολλά χρόνια ήταν σε υποβρύχιο. Εχεις μπει ποτέ σε υποβρύχιο? Εγώ μπήκα για λίγο στον ναύσταθμο σε ενα που επισκευαζόταν εξω απο το νερό και δεν παίζει να έμπαινα εκει μεσα με κανονικές συνθήκες.
    Παμε παρακατω.
    Ο συγκεκριμμενος ανθρωπος λοιπόν δεν βγαίνει με την μείωση της σύνταξης που εφαγε προφάτωςε και προσπαθεί να κανει αλλες δουλειές για να συμπλήρώσει. Δεν είναι ευκολο όμως όντας συνταξιούχος να δουλέψεις.
    Εκανε λοιπόν το πρόγραμμά του σύμφωνα με το τι ίσχυε τότε και αποφάσισε να παει εκει από μικρός να γινει μονιμάς και να κανει αυτη τη δουλειά. Τωρα ομως που ηρθε η ώρα να τον πληρώνει το κράτος τα πράγματα άλλαξαν και το δάνειο του σπιτιού του, και η οικογένειά του δεν βγαίνει με την αρκετά μειωμένη συνταξη.
    Τι ήθελες να πείς ακριβώς λοιπόν?

Σε τι διαφέρει αυτός απο τους άλλους συνταξιούχους? Οτι είναι νεότερος ισχύει, αλλά το οτι δεν αντέχουν όλοι να πανε στα υποβρύχια ισχύει επίσης.
    Φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε υποβρύχιο που ευτυχώς επαθε βλάβη σε σχετικά ρηχά νερά κι εκατσε στον πατο μεχρι να το βγαλουν?

Δεν γραφω σε αυτό το θέμα, ούτε σε αντίστοιχα, γιατί δεν θεωρώ το moto.gr τόπο συζήτησης για τετοια θέματα.
    Εδω όμως έπρεπε να το γραψω.

Οσο για το ποιοί ήταν στην Γυάρο, Μακρόνησο, Αη Στρατη, Λερο, και πόσοι απο αυτούς είχαν μεταγένεστερα σχέση με το ΠΑΣΟΚ και πηραν θεσεις στο δημοσιο κλπ, είστε βαθιά νυχτωμένοι.
    Σας τα σερβίρουν και τα κατεβαζετε αμάσητα.

Αυτα απο μένα.

Δεν παει σε σενα προσωπικά το κατεβατό, αλλά ετυχε να βαλεις την φωτό του αδελφού ενός φίλου. Ο φίλος λοιπόν εχει ενα λειτουργικό χερι εδω και 25+ χρόνια αλλά αναπηρική σύνταξη δεν εχει καταφέρει ακόμα να παρει, ευτυχως που παίρνει (την μειωμένη πλέον) ο αδελφός του.

Μην τα ανακατεύουμε όλα, δεν είναι σούπα η κοινωνία.
    αφού λοιπόν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις επί προσωπικού (μηνύματος..) θεωρώ αναγκαίο να αναγνωρίσω το επιπόλαιο λάθος μου (πήρα μια φωτό από το twitter με το ανάλογο κράξιμο χωρίς ίχνος πληροφορίας για τον άνθρωπο) και να ζητήσω δημόσια συγνώμη...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    αφού λοιπόν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις επί προσωπικού (μηνύματος..) θεωρώ αναγκαίο να αναγνωρίσω το επιπόλαιο λάθος μου (πήρα μια φωτό από το twitter με το ανάλογο κράξιμο χωρίς ίχνος πληροφορίας για τον άνθρωπο) και να ζητήσω δημόσια συγνώμη...
    Επειδή αυτό το κάνουν λίγοι (όχι εδώ, παντού εντός της χώρας), μπράβο, πραγματικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Eisai oreos...
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Να ρωτησω κι εγώ τώρα;
    Ωραία. Ο άνθρωπος έκανε κάτι πολύ δύσκολο τα χρονια που ηταν στην υπηρεσια και θα έπρεπε να πληρωθεί ακριβά γι αυτό απο την πολιτεία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και για αλλες ειδικότητες π.χ. πιλότοι σε μαχητικα .
    Αυτό σημαίνει οτι ΟΛΟΙ οι ένστολοι θα έπρεπε να βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα πενήντα και πενηταπεντε;
    Δεν μπορούν να προσφέρουν σε προχωρημένη ηλικία απο κάποια θεση γραφείου ώστε να μην ξοδεύει το κράτος και κατ επέκταση ο φορολογουμενος χρήματα σε περιτους μισθούς;
    Γιατί π.χ. να θεωρειται λογικό απο το ασφαλιστικό συστημα οτι ένας σοβατζης μπορεί να βγαίνει στη σκαλωσιά στα 66 του χρόνια ενω ένας ένστολος μετα τα 50-55 θα απολαμβάνει σύνταξη και εφάπαξ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexandrosgs Προβολή μηνύματος
    Να ρωτησω κι εγώ τώρα;
    Ωραία. Ο άνθρωπος έκανε κάτι πολύ δύσκολο τα χρονια που ηταν στην υπηρεσια και θα έπρεπε να πληρωθεί ακριβά γι αυτό απο την πολιτεία. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και για αλλες ειδικότητες π.χ. πιλότοι σε μαχητικα .
    Αυτό σημαίνει οτι ΟΛΟΙ οι ένστολοι θα έπρεπε να βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα πενήντα και πενηταπεντε;
    Δεν μπορούν να προσφέρουν σε προχωρημένη ηλικία απο κάποια θεση γραφείου ώστε να μην ξοδεύει το κράτος και κατ επέκταση ο φορολογουμενος χρήματα σε περιτους μισθούς;
    Γιατί π.χ. να θεωρειται λογικό απο το ασφαλιστικό συστημα οτι ένας σοβατζης μπορεί να βγαίνει στη σκαλωσιά στα 66 του χρόνια ενω ένας ένστολος μετα τα 50-55 θα απολαμβάνει σύνταξη και εφάπαξ;
    η 20ετία στα υποβρύχια και σε κάποιες ακόμη ειδικές δυνάμεις έχει κλείσει.τώρα όλοι στα 35 χρόνια υπηρεσίας.
    να προσθέσω επίσης πως δεν πληρώνεται κανείς ακριβά.κανονικό μισθό και ένα καταδυτικό επίδομα ανα δύο μήνες ή πτητικό για τους εναέριους

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexandrosgs Προβολή μηνύματος
    Να ρωτησω κι εγώ τώρα;
    Είναι πολύ απλό. Δεν γίνεται γιατί υπάρχει υπάρχει επετηρίδα στην ιεραρχία κι ορισμένες θέσεις σε κάθε βαθμό και πάνω.

Δλδ, ακόμα κι όταν υπηρετήσουν όλη τους την θητεία των 35 ετών αν μπουν σε καποια από τις παραγωγικές σχολές στα 18 τους, στα 53 αποστρατεύονται. Δλδ τι θα ήθελες; Τον ΑΓΕΕΘΑ, ή τους ΑΓΕΝ ΑΓΕΑ κλπ να κάνουν τι μετά; Γραμματειακή υποστήριξη ή ΑΜ στην πύλη;

Και μην συγκρίνουμε τώρα τα επαγγέλματα μεταξύ τους. Τα λεφτά που εβγαζαν κάποτε οι οικοδόμοι, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι κλπ τα έβλεπαν οι στρατιωτικοί και γουρλώνουν τα μάτια. Αυτοί μας πείραξαν; Δεν κοιτάμε που στα 8 χρόνια οι βουλευτες παίρνουν σύνταξη δια βίου;

Πάλι κανετε λάθος συγκρίσεις, μεταξύ των εργαζομένων δεν θα έπρεπε να υπάρχει εθρότητα. Κι εγώ δουλεύω 10-12 ώρες τη μέρα (και πολλά σ/κ κι αργίες) και πέρνω τον στανταρ μισθό μου (χωρις υπερωρίες κλπ, οκ; ) τι θα πρέπει να πω; Γιατί ο Μπόμπολας ή το αφεντικό μου βγάζει εκατομμύρια; Τα βγάζουν γιατί μπορουν. Ας ήμασταν όλοι το ίδιο μαγκες (ή λαμογια ή δεν ξερω εγω τι άλλο κάνει κάποιος για να βγάλει εκατομμύρια) να τα βγάλουμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Είναι πολύ απλό. Δεν γίνεται γιατί υπάρχει υπάρχει επετηρίδα στην ιεραρχία κι ορισμένες θέσεις σε κάθε βαθμό και πάνω.

Δλδ, ακόμα κι όταν υπηρετήσουν όλη τους την θητεία των 35 ετών αν μπουν σε καποια από τις παραγωγικές σχολές στα 18 τους, στα 53 αποστρατεύονται. Δλδ τι θα ήθελες; Τον ΑΓΕΕΘΑ, ή τους ΑΓΕΝ ΑΓΕΑ κλπ να κάνουν τι μετά; Γραμματειακή υποστήριξη ή ΑΜ στην πύλη; ΑΜ στην πυλη ψηφιζω εγω!

Και μην συγκρίνουμε τώρα τα επαγγέλματα μεταξύ τους. Τα λεφτά που εβγαζαν κάποτε οι οικοδόμοι, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι κλπ τα έβλεπαν οι στρατιωτικοί και γουρλώνουν τα μάτια. Αυτοί μας πείραξαν; Δεν κοιτάμε που στα 8 χρόνια οι βουλευτες παίρνουν σύνταξη δια βίου;
    Καποτε η οικοδομη ειχε τρελα λεφτα οντως. Βοηθος και επερνα 80 ευρω τη μερα! Και γ@μω!!! Τωρα δεν εχει ουτε καν δουλεια...

Πάλι κανετε λάθος συγκρίσεις, μεταξύ των εργαζομένων δεν θα έπρεπε να υπάρχει εθρότητα. Κι εγώ δουλεύω 10-12 ώρες τη μέρα (και πολλά σ/κ κι αργίες) και πέρνω τον στανταρ μισθό μου (χωρις υπερωρίες κλπ, οκ; ) τι θα πρέπει να πω; Γιατί ο Μπόμπολας ή το αφεντικό μου βγάζει εκατομμύρια; Τα βγάζουν γιατί μπορουν. Ας ήμασταν όλοι το ίδιο μαγκες (ή λαμογια ή δεν ξερω εγω τι άλλο κάνει κάποιος για να βγάλει εκατομμύρια) να τα βγάλουμε.
    Συμφωνω απολυτα μεχρι εκει που λες για το Μπομπολα.
    Με αυτους φυσικα και θα πρεπει να ειμαστε εχθροι διοτι αν αποδεχεσαι να δουλευεις εσυ 12ωρο για βασικο και ο αλλος να θησαυριζει τοτε, συγνωμη, αλλα εισαι κοροϊδο..
    Αλλα με το οτι τα βγαζουν αυτοι γιατι μπορουν συμφωνω μιας και ειμαστε ζωα σαν κοινωνια και τους αφηνουμε να μας εκμεταλευονται αν δεν τους λεμε και ευχαριστω σε καποιες φασεις...
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Δλδ, ακόμα κι όταν υπηρετήσουν όλη τους την θητεία των 35 ετών αν μπουν σε καποια από τις παραγωγικές σχολές στα 18 τους, στα 53 αποστρατεύονται. Δλδ τι θα ήθελες; Τον ΑΓΕΕΘΑ, ή τους ΑΓΕΝ ΑΓΕΑ κλπ να κάνουν τι μετά; Γραμματειακή υποστήριξη ή ΑΜ στην πύλη;

Μέχρι το Μπόμπολα καλά το πήγες μετά του γάμησες το κέρατο...
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •