Σε είδα "χαμένε" ΕΚΑΒ ητη να πηγαίνεις σε περιστατικό,σε πρόλαβα και τα είπαμε δυο λεΦΤα!
Καλή συνέχεια.
Υ.Γ Αυτό το υγρό για το ηλεκρονικό τσιγάρο με γεύση "κάλτσα αιχμαλώτου"όνομα και πράγμα βρε παιδάκι μου...Ακόμα γελάω!
Σε είδα "χαμένε" ΕΚΑΒ ητη να πηγαίνεις σε περιστατικό,σε πρόλαβα και τα είπαμε δυο λεΦΤα!
Καλή συνέχεια.
Υ.Γ Αυτό το υγρό για το ηλεκρονικό τσιγάρο με γεύση "κάλτσα αιχμαλώτου"όνομα και πράγμα βρε παιδάκι μου...Ακόμα γελάω!
Σε είδα να πετάγεσαι με κόκκινο από Ιερά οδό για να στρίψεις στην λ.Κηφισού ανεγκέφαλε με το μαύρο Ninja250, με είδα να έχω αρκετά χιλιόμετρα κ να γλιτώνουμε την στούκα την πολυύ τελευταία στιγμή με ελιγμό ενώ μου πέρασε απτο μυαλό οτί δύσκολα θα είχαμε καλή κατάληξη, το πήρα το μάθημα μου δεν πρόκειται να ξαναπέρασω φανάρια χωρίς να κόψω για να ελένξω...
Σε είδα στο σωλήνα...εγώ θα σου χα ριξει με το κράνος στη μύτη να στην κάνω ίσωμα.
https://www.facebook.com/17644459908...0204402371637/
..η ζωή είναι πολύ μικρή..
Σε είδα υπόσχεση να ολοκληρώνεσε μετά από 2 χρόνια περίπου, ήταν καλοκαίρι που καθόμασταν στα σκαλιά και σε ρώτησα "κυρ Ανδρέα τι θα κάνεις με τον σκύλο αν πάθεις κάτι;" μου απάντησες "δεν ξέρεις και μακάρι κάποιος να ενδιαφερθεί για αυτόν", η απάντηση σου ήταν έμμεση σου υποσχέθηκα ότι θα κάνω ότι μπορώ αν έρθει αυτή η στιγμή. Είχα καιρό να σε δω λόγο δουλειάς και ότι ήταν μακριά η περιοχή και σήμερα είδα στο facebook τον σκύλο τον Τζονάκο να περιμένει έξω από την πολυκατοικία διότι ο ιδιοκτήτης εκοιμήθη, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα τι συνέβη και βούρκωσα, διάβασα στην είδηση επίσης ότι προσπαθούσαν να πιάσουν τον Τζόνυ διότι έφυγε από τα χέρια κάποιου εκεί και δεν αφήνει κανέναν να τον πιάσει. Τα έκανα όλα στην άκρη, ντύθηκα και πήγα αμέσως στο μέρος που ήταν ο σκύλος, παράδρομο Συγγρού (στην δεξιά λωρίδα με κίνδυνο να χτυπηθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα) να περπατάει ο σκύλος διότι φοβόνταν και είχε υποστεί σοκ, τον έχασα την πρώτη φορά καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο να τον πλησιάσω σε τέτοιο μέρος, έψαξα 30 λεπτά μόνος μου και τον βρήκα, την δεύτερη φορά πάλι τον έχασα διότι με αποσυντόνησε μια κυρία που προσπαθούσε και αυτή να τον πιάσει, μετά από 1 ώρα και κάτι λεπτά αναζήτησης τον ξαναβρήκα, η μηχανή στην άκρη και τροχάδι ενώ η πλάτη πονούσε έντονα, είχα έντονο πονοκέφαλο και άλλα τόσα ωραία, έτρεχα πίσω σου 20 λεπτά Τζονάρα και τελικά με κατάλαβες ήρθες σε χαίδεψα και σε ηρέμησα, σου έδωσα το φαγητό για να "ηρεμήσεις", κοιμήθηκες σου περάστηκε η αλυσίδα (ήταν χωρίς αλυσίδα και πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο να σε πιαστεί λόγο φόβου μετά από το περιστατικό και λόγο του ότι τόσα χρόνια κυκλοφορούσε χωρίς αλυσίδα) και σε πήραν με το αυτοκίνητο, δεν άφησες κανέναν άλλο να σε πλησιάσει τόσες ώρες που σε "κυνηγούσαν" πράγμα απίστευτο, έμαθα ότι θα σε δώσουν σε καλό άνθρωπο και μακάρι να είναι έτσι (θα επιβεβαιωθεί).
Α ρε Ανδρέα μορφή ελπίζω να χαίρεσε με αυτό, ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι, ταλαιπωρήθηκες πολύ, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ.
Ο Τζόνυ όταν τον χαίδευα έκλαιγε, τα μάτια του ήταν βουρκωμένα το ξέρω πόσο αγαπούσες τον Ανδρέα και αυτός εσένα, πραγματικά αχώριστοι! Ελπίζω να είναι έτσι και ο καινούριος σου ιδιοκτήτη (θα επιβεβαιωθεί).
Υ.Γ. Μπράβο σε όλους που βοήθησαν, μπράβο και στους άλλους που μείναν τόσες ώρες έξω και έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον.
..και κλείνω με ένα κομμάτι του φίλου Ανδρέα https://www.youtube.com/watch?v=JAzkeOsJ6Yk
Τελευταία τροποποίηση από BoSS_Man*; 22/03/2016 στις 00:22.
Σε είδα. Να έχεις τον 1-1,5 ετών γιό σου να περιφέρεται στο πασσάτ να έχει φτάσει μέχρι πάνω την εταζέρα
και μετά να έχεις βγάλει αριστερό φλας....και να παρκάρεις δεξιά...
Σε ειδα με την Ducati Sport 1000 Biposto (μαλλον, εψαξα και μαλλον αυτη ηταν) την ειχες στη πενα ρε φιλε και μπραβο σου! Ωραιος ηχος!
Σε είδα(με) την Κυριακή στον Αγ. Γιάννη Ευβοίας συγκεκριμένα στις καταπτώσεις,σταματημένο στην άκρη με το bmw1000rr.....
Μαςκαι φυσικά ανταποδώσαμε
Να σαι καλά και να χαίρεσαι την κούκλα σου!!
Σας είδα mademoiselle blonde gsxr ροζουλί στην μεταμόρφωση, σαφώς ακρανουί γιατί αφού το κάνουν τα αγόρια εσείς το κάνετε καλύτερα αφού.
Φιλε με το bmw και το λευκό bell,που παραλίγο να γινομασταν μάτσο στην μεσογειων.Την επόμενη φορά να κόβεις λιγότερο το πηδάλιο γιατί σε "παίρνει" αριστερά..
The only easy day was yesterday.
Σας είδα τροχαιους στο ύψος του παλιού Ιπποδρόμου προς πειραια να φορτώνετε ενα ποδήλατο στο πορτ μπαγκαζ , οδική να φορτώνεις ενα (μάλλον) gs και ανάμεσα σας ενα ασθενοφόρο όπου ο οδηγός είχε ανοίξει το καπό και κάτι κοίταζε στη μηχανή. Ψιλοσουρεαλ το λες σαν σκηνικο, ελπίζω να μη χτύπησε κανείς..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Σε είδα ηλίθιε,με παπί και ανοιχτή εξάτμιση και φυσικά χωρίς κράνος(το ξέρεις και συ ότι με τετοια σκατά που έχεις μέσα,λίγο αξίζει) ν'αναστατώνεις τη γειτονιά.
Ήταν από τις λίγες φορές που ευχαρίστως θα τσάκιζα άνθρωπο στα μπουνίδια
Σε είδα εκπαιδευομενη σε αμάξι σχολής οδηγών να στα ματας στην κίνηση και να βγάζει σελφι και ο δάσκαλος δίπλα να τραβάει τα μαλλιά του. Και λίγα σου είπε εγώ θα σου εκοβα και μία ανάποδη να σιγουρευτω ότι δεν θα το ξανά κανείς.
Σε είδα εκαβ να φεύγεις συνοδεία δύο μοτοσικλετών της αστυνομίας, σε είδα μπλε καγκουροπαπο σμπαραλια, σας είδα δυο αυτοκίνητα με ζημιές... Τι στο καλό έγινε; Ελπίζω να φορούσε κράνος ο παπιοκαγκουρας αλλά συνήθως δεν...![]()