Σελίδα 110 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Το κέντρο όντως εξαιρείται
    Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι

Τα μικρα μαγαζια, για να ανταγωνιστουν τα κεντρικα και τα πολυκαταστηματα (γιατι κι αυτα νομιζω εξαιρουνται)

ή θα δουλευουν κι αυτα Κυριακη

ή θα κλεισουν.

Το (μεσο - μακροπροθεσμο) αποτελεσμα θα ειναι

λιγοτερες (αλλά μεγαλες) επιχειρησεις

και δουλεια την Κυριακη για ολους.

Μέλος Το avatar του/της psomaras
    Δουλεύω χρόνια σε εμπορικό κατάστημα μεγάλης πολυεθνικής, είμαστε ανοιχτά καθημερινές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο μέχρι τις 8.
    Έχω την κυριακή σαν μία σταθερή μέρα ξεκούρασης να βρεθώ με φίλους να δω τους δικούς μου και θα με δυσκολέψει πολύ στην προσωπική μου ζωή να είμαστε ανοιχτά!
    Εφόσον όμως όλος ο υπόλοιπος κόσμος το θέλει, θα γίνει!!
    Αναρωτιέμαι όμως τι θα γινόταν αν το έλεγαν αυτό για τις δημόσιες υπηρεσίες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από psomaras Προβολή μηνύματος
    Εφόσον όμως όλος ο υπόλοιπος κόσμος το θέλει, θα γίνει!!
    .
    Πραγματικά πιστεύω πως η πλειοψηφία του κόσμου είτε δεν θέλει τις Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα είτε ειναι αδιάφορη για το αν θα μένουν ανοιχτά ή οχι (λόγω του οικονομικού)

Γενικά πιστεύω οι πολίτες είναι με το μέρος των εργαζομένων.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ότι υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι εργαζόμενος θα πάρει περισσότερα αν του προσθέσουν μέρες το μήνα παραπάνω... ότι υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως θα δώσει ώθηση στην αγορά εργασία γιατί θα γίνουν προσλήψεις... ότι έχει δει κανείς έστω μισό νέο μέτρο τα τελευταία χρόνια στα εργασιακά που δεν ήταν απλά ακόμα μια κλωτσιά στα μούτρα των εργασιακών κεκτημένων δεκαετιών...

Μέλος Το avatar του/της psomaras
    Κι όμως τις 10 κυριακές που είμαστε ανοιχτά γίνεται το αδιαχώρητο! Απίστευτη τζιροι! Βέβαια όλο αυτό συμφέρει και το κράτος γιατί έχει + 1 μέρα φπα.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Κι όμως τις 10 κυριακές που είμαστε ανοιχτά γίνεται το αδιαχώρητο! Απίστευτη τζιροι! Βέβαια όλο αυτό συμφέρει και το κράτος γιατί έχει + 1 μέρα φπα.
    Και όλοι αυτοί ψώνησαν επειδή ήταν Κυριακή; Αν εγώ θελήσω να ψωνήσω κάτι θα περιμένω την Κυριακή; Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ψωνίσει. Αν έχει, θα βρει χρόνο όπως έβρισκε μέχρι σήμερα.
    Αυτό που θα βοηθούσε θα ήταν να είναι ανοιχτές οι δημόσιες υπηρεσίες μια μέρα που οι ιδιωτικοί δεν δουλεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας. Αλλά ποιος να αγγίξει την ιερή αγελάδα; Ας είναι κλειστά τη Δευτέρα και να ανοίγουν Σάββατο πχ

Αυξάνονται οι μισθοί στο Δημόσιο, μειώνονται στον ιδιωτικό τομέα
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Δυστυχώς υπάρχει λογική να ψωνίζουν κάποιοι Κυριακή. Λέω δυστυχώς γιατί εγώ δεν ψωνίζω σε εμπορικά Κυριακές, δε θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτών των εργαζομένων (πάω όμως για καφέ ή ένα φαγητό...). Όμως:

Λόγω οικογενειακής κατάστασης και ηλικίας έχω γνωστούς με παιδιά. Άμα λοιπόν οι γονείς δουλεύουν μέχρι το απόγευμα και μετά έχουν να πάνε αγγλικά, ποδόσφαιρο, μπαλέτο κλπ τα απογεύματα γεμίζουν ασφυκτικά. Συν το διάβασμα των παιδιών για το σχολείο. Οπότε την Κυριακή που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, θέλουν μια βόλτα, λες πάμε να πάρουμε και την μπλούζα, τα παπούτσια ή το βιβλίο που ήθελες και βλέπεις και το φίλο σου όσο εμείς πίνουμε έναν καφέ. Είναι πιό εύκολο από το να ψάξεις να βρεις τη μια ώρα της καθημερινής που τρέχεις σαν το Βέγγο.

Για μένα τα παιδιά είναι που σπρώχνουν τον κόσμο να ψωνίζει τις Κυριακές. Για κάποιον που είναι δημόσιος υπαλληλος και το μεσημέρι είναι σπίτι ή είναι μόνος του και έχει τα απογεύματα ελεύθερα είναι καθαρός στ@ρχιδισμός να απαιτεί να είναι ανοιχτά όλα τις Κυριακές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Και όλοι αυτοί ψώνησαν επειδή ήταν Κυριακή; Αν εγώ θελήσω να ψωνήσω κάτι θα περιμένω την Κυριακή; Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ψωνίσει. Αν έχει, θα βρει χρόνο όπως έβρισκε μέχρι σήμερα.
    Αυτό που θα βοηθούσε θα ήταν να είναι ανοιχτές οι δημόσιες υπηρεσίες μια μέρα που οι ιδιωτικοί δεν δουλεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας. Αλλά ποιος να αγγίξει την ιερή αγελάδα; Ας είναι κλειστά τη Δευτέρα και να ανοίγουν Σάββατο πχ

Αυξάνονται οι μισθοί στο Δημόσιο, μειώνονται στον ιδιωτικό τομέα
    καλα δεν λεει ακριβως οτι εγιναν αυξησεις στο δημοσιο.. Λεει οτι αυξηθηκε το κοστος της εργατωρας αν το διαβασα σωστα..

Οπως και αν εχει λεει για προσληψεις.

Παντως συνεχιζουμε να μιλαμε για θεματα "Ευρωπης" με ορους Ελλαδας.. θα μου πεις και πως αλλιως θα γινει αφου στην Ελλαδα ειμαστε.. Ωστοσο υποθετω οτι αυτοι που ερχονται να επιβαλλουν τους ορους τους, εχουν αλλο μοντελο λειτουργιας στο μυαλο τους (περα απο το ιδιον οφελος) απο αυτο που πραγματικα μπορουμε εμεις να κανουμε/διαχειριστουμε...

Ειναι σαν να στειλουμε εμεις εκπροσωπους απο την Ψαρου στην Σαουδικη Αραβια, για να εφαρμοσουν το καλοκαιρινο προγραμμα..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν έχω σταματήσει να γελάω

Το νέο σχέδιο της κυβέρνησης "ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑΣ"

https://www.youtube.com/watch?v=-8h7c79rhXI
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Τον πλακωνεις στις μάπες;
    Έχουν διαλύσει τους πάντες και μας δουλεύει κιόλας.
    http://mobile.in.gr/category/economy/article/1500141329
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έχω την κυριακή σαν μία σταθερή μέρα ξεκούρασης να βρεθώ με φίλους να δω τους δικούς μου και θα με δυσκολέψει πολύ στην προσωπική μου ζωή να είμαστε ανοιχτά!
    .
    Γινε ρεσεΠΣιονιστ να χαρεις κυριακες

Δεν ξερω αν εχετε καταλαβει οτι ολη η κουβεντα αφορα μονο μια συγκεκριμενη κατηγορία υπαλληλων, την ώρα που δεκαδες αλλα επαγγελματα δεν εχουν τη λογικη του σταθερου σαββατοκυριακου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Γινε ρεσεΠΣιονιστ να χαρεις κυριακες

Δεν ξερω αν εχετε καταλαβει οτι ολη η κουβεντα αφορα μονο μια συγκεκριμενη κατηγορία υπαλληλων, την ώρα που δεκαδες αλλα επαγγελματα δεν εχουν τη λογικη του σταθερου σαββατοκυριακου.
    Μονότονοι γινόμαστε νομίζω πάντως, το θέμα παίζει να έχει αναλυθεί και 150 φορές

Άλλο ο εμποροϋπάλληλος άλλο ο μπάτσος και άλλο ο σερβιτόρος, μη λέμε τα ίδια

Και στο κάτω κάτω οι τράπεζες γιατί να μην ανοίγουν και ένα Σάββατο να κάνουμε τις δουλειές μας και μεις που δε μπορούμε τις καθημερινές ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Και στο κάτω κάτω οι τράπεζες γιατί να μην ανοίγουν και ένα Σάββατο να κάνουμε τις δουλειές μας και μεις που δε μπορούμε τις καθημερινές ;
    Στη Γαλατια ανοιχτες ειναι τα Σαββατα. Οπως και υπηρεσιες του Δημοσιου. Κλειστα τη Δευτερα (οπως και πολλα καταστηματα)
    Πολλλαααααα χρονια πριν, η Interbank (τη θυμαται κανενας; ) ειχε δοκιμασει να ανοιγει Σαββατα (μετα απο πολλες αντιδρασεις της ΟΤΟΕ - του Τσουκαλα που πηρε το ενα εκατομμυριο εφαπαξ), αλλα δεν τραβηξε απ' οσο θυμαμαι.

Γενικώς, υπάρχει μια πληθωρα επαγγελματων που τα ωράρια θελουν αναθεώρηση μια και ακομα βασιζονται σε λογικες του 1950
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τον πλακωνεις στις μάπες;
    Έχουν διαλύσει τους πάντες και μας δουλεύει κιόλας.
    http://mobile.in.gr/category/economy/article/1500141329
    Συγχωνεύσου με τα coffe island ρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς υπάρχει λογική να ψωνίζουν κάποιοι Κυριακή. Λέω δυστυχώς γιατί εγώ δεν ψωνίζω σε εμπορικά Κυριακές, δε θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτών των εργαζομένων (πάω όμως για καφέ ή ένα φαγητό...). Όμως:

Λόγω οικογενειακής κατάστασης και ηλικίας έχω γνωστούς με παιδιά. Άμα λοιπόν οι γονείς δουλεύουν μέχρι το απόγευμα και μετά έχουν να πάνε αγγλικά, ποδόσφαιρο, μπαλέτο κλπ τα απογεύματα γεμίζουν ασφυκτικά. Συν το διάβασμα των παιδιών για το σχολείο. Οπότε την Κυριακή που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, θέλουν μια βόλτα, λες πάμε να πάρουμε και την μπλούζα, τα παπούτσια ή το βιβλίο που ήθελες και βλέπεις και το φίλο σου όσο εμείς πίνουμε έναν καφέ. Είναι πιό εύκολο από το να ψάξεις να βρεις τη μια ώρα της καθημερινής που τρέχεις σαν το Βέγγο.

Για μένα τα παιδιά είναι που σπρώχνουν τον κόσμο να ψωνίζει τις Κυριακές. Για κάποιον που είναι δημόσιος υπαλληλος και το μεσημέρι είναι σπίτι ή είναι μόνος του και έχει τα απογεύματα ελεύθερα είναι καθαρός στ@ρχιδισμός να απαιτεί να είναι ανοιχτά όλα τις Κυριακές.
    Αν ειχες φιλους εμπορουπαλληλους η μικρο καταστηματαρχες θα σου εδειχναν μια αλλη εικονα: Εκεινη που με το ζορι βλεπουν τα παιδια τους, κανουν πραγματα μαζι τους, βλεπουν τους φιλους τους, πανε βολτα, θα την χασουν και αυτη την μερα αν ειναι εργασιμη.

Θα συμφωνησω με τον φιλο που εγραψε για το σπασιμο του 75% στην αμοιβη της Κυριακης, ειναι ενας λογος αυτος και ο αλλος ειναι οτι δεν εχουν κλεισει πολλα καταστηματα για τους εξω και πρεπει να κλεισουν και αλλα.
    Γιατι ενα καταστημα που δουλευει Κυριακη αυξανει τα λειτουργικα του κοστη. Επειδη ο τζιρος θα ειναι ιδιος θα μειωθει η οποια κερδοφορια, με αποτελεσμα πολλα μικρα η και μεσαια καταστηματα να κλεισουν.

Ο λογος ειναι οτι αφου δεν μπορει κανεις εδω να ελεγξει την φοροδιαφυγη, ας υπαρχουν λιγοτερες μικρες επιχειρησεις να φοροδιαφευγουν.

Οπως εγραψε και ο gior-gos, μεγαλες αλυσιδες και ολοι υπαλληλοι να δουλευουν Κυριακες

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994