ναι χαλαρους ρυθμους ειχαμε. μεχρι 130-150 εθνικη και πολυ χαμηλοτερα εκτος εθνικης. επιστροφη απο αγιο νικολαο αιγιο και παλι εθνικη. μεχρι αθηνα.
ναι χαλαρους ρυθμους ειχαμε. μεχρι 130-150 εθνικη και πολυ χαμηλοτερα εκτος εθνικης. επιστροφη απο αγιο νικολαο αιγιο και παλι εθνικη. μεχρι αθηνα.
χμ...130-150....και έκανες 240κμ με 12,5λτ?
όταν το έστρωνα (μέχρι 130-135κμ/ω) είχα τέτοια κατανάλωση. Στα 150 πάει κοντά στα 7-7,2λτ/100κμ
Η τηλεειδοποίηση που δίνει η αντιπροσωπεία είναι extra από το συναγερμό και κοστίζει περίπου 80-100 ? και ο συναγερμός κάπου στα 280 ?. Η τηλεειδοποίηση δεν είναι της meta. Είναι ένα κουτάκι με κουμπί on/off και reset και σε ειδοποιεί ηχητικά και με δόνηση όταν χτυπάει ο συναγερμός. Θέλει κάθε 20 μέρες περίπου μπαταρίες.
Πλησιάζει η έκθεση... Θα έχει απ' όλα...Θα κολαστούμε πάλι! Και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έχει σε συναγερμό, όλο και κάποιο μαγαζί/αντιπρόσωπος θα έχει προσφορές.
το γεμισμα εγινε στο 90 πηγαινοντας και λιγο πριν τα διοδια πριν τη κορινθο μπηκαν τα 12 λιτρα . αρα απο το 90 μεχρι το καστρο εθνικη απο το αιγιο μεχρι τη κορινθο περιπου εθνικη και τα υπολοιπα με πιο χαμηλες ταχυτητες.
Για να καταλάβω κ εγώ το άσχετο, περάσατε απέναντι με καραβάκι ή πήγατε ναύπακτο/αντίρριο/ρίο και εθνική (λέμε τώρα) μέχρι αθήνα;Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
το γεμισμα εγινε στο 90 πηγαινοντας και λιγο πριν τα διοδια πριν τη κορινθο μπηκαν τα 12 λιτρα . αρα απο το 90 μεχρι το καστρο εθνικη απο το αιγιο μεχρι τη κορινθο περιπου εθνικη και τα υπολοιπα με πιο χαμηλες ταχυτητες.
Για πες πως σου φάνηκε στο ταξίδι, αν άρεσε και στη σύζυγο...
Εξάτμιση, ζελατίνα, σχάρα πλαϊνών βαλιτσών, πλαϊνές βαλίτσες
αυτά θέλω να δω εγώ!
Βέβαια δεν έχω μια για όλα αυτά, αλλά τι να κάνεις....
υπαρχει σκαφιδα οπως στο ριο αντιριο που κανει τη διαδρομη αγιος νικολαος-αιγιο και αντιστροφα.
γλυτωνεις πολα χιλ. απο το να πας απο το ριο. ειναι 9 ευρω 2 ατομα και η μηχανη. και δε πληρωνεισ και διοδια στο δρομο καραμανιολα........
ο αγιος νικολαος ειναι 20 λεπτα απο το γαλαξιδι πηγαινοντας για πατρα. με χαλαρους ρυθμους επαναλαμβανω.
το ταξιδι ηταν πολυ ωραιο. δε ειναι κουραστικη η μηχανη, και η κοπελα μου δε ειναι των μηχανων
η μονη μας ταλαιπωρια ηταν τα κρανη...
α και μερικες ψιχαλες στο γυρισμο στο κιατο....
τελικα μαλον απο αγγλια βλεπω να παιρνω και εγω κρανος. θελω 2 οποτε δε λεει να δωσω τοσα που ζητανε εδω. θελω μονο να βρω χρονο να τσκαρω το μεγεθος και κατα ποσο μου καθετε καλα αυτο που μου αρεσε. ενα shoei ζαχαρωνω.
παιδια καλησπερα.εχω διαβασει σχεδον ολα εδω μεσα και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για την ζελατινα.οι προηγουμενες συζητησεις ηταν ενα χρονο πριν για αυτο το θεμα.τωρα που πιστευω εχουν πολλοι ληστες αλλαγμενη ζελατινα μπορουν να βοηθησουν?
δηλαδη kappa?mra vario touring? powerbronze? η αν εχει καποιος αλλος καποια διαφορετικη δεκτη η προταση.εχω υψος 1,75 κ ναι τρωω κεγω σφαλιαρες μετα τα 140 στο στηθος.ας μου παρετθεσετε κ απο που τις πηρατε.
banditosssssss
Εγώ έβαλα τις δύο πρώτες στον ληστή μου..... η kappa έφυγε σε λιγότερο από μήνα και πήρε τη θέση της η MRA όπου και την έχω ένα χρόνο.... είμαι αρκετά ικανοποιημένος!! Βέβαια μπορεί να υπάρχει και καλύτερη από αυτήν.
Εγώ είμαι 1.80 και ταξιδεύω σχεδόν άνετα και με 160++ Ειδικά με τα μυγάκια φαίνεται πως καλύπτει μια ζελατίνα.... δεν έχω δει μυγάκι κάτω από τη μύτη... οπότε θα γλυτώσεις από τον αέρα που τρως στο στήθος. Μακάρι να είχε λίγο καλύτερη προστασία και να γλίτωνα γενικά από τα μυγάκια!!! πολύ σπαστικά τώρα που καλοκαιριάζει!!!!!!!
dexter_geo Στο 175 λογικά ότι βάλεις πιο ψηλό από το "μαμά" θα σε καλύπτει... Δες τι σου αρέσει πρώτα οπτικά στη μοτοσικλέτα. Σε γενικές γραμμές, κάπου 10 εκατοστά περισσότερα θέλεις, ή την MRA που θεωρητικά με τη σωστή κλίση στο φτερό κάνει την ίδια δουλειά. Εγώ έχω βάλει +15 εκατοστά χειροποίητη, 70?, από μάστορα στην Καλλιθέα που κάνει πολυεστερικά και ζελατίνες κάθε είδους. Άνετα όρθιος και στα 200 (είμαι... εμ καλά δε ξέρω ακριβώς, 185+ τέλος πάντων), αλλά αέρα τρώει το κράνος πολύ, το σώμα τίποτα. Με λίγο σκύψιμο έχω περάσει από καλοκαιρινή βροχή στεγνός.
χμμμ καμιά που να είναι όμορφη αλλά να μην αλλάζει τον ήχο δεν παίζει; θέλω να βάλω μια οβάλ αλλά δεν αντέχω με τίποτα τις θορυβώδεις εξατμίσεις!!!!