Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Μιλας για πλεσιο ρε.... που πανε και κλεβουν καγκελοπορτες και μετα τα κανουν μηχανακια.![]()
![]()
Οι καγκελόπορτες στη γειτονιά σου δεν σπάνε...
![]()
Μιλας για πλεσιο ρε.... που πανε και κλεβουν καγκελοπορτες και μετα τα κανουν μηχανακια.![]()
![]()
Οι καγκελόπορτες στη γειτονιά σου δεν σπάνε...
![]()
Για τα ανεκδοτα εισαι εσυ και το μηχανακι σου.... που ειναι σαν τσιρκο μετα λετε ducati σχεδιασμος :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Γληγόρη, ρώτα το μάστορά σου....
Σπάει....
Αν θες έχω τυρί για τρίψιμο, στείλε πμ...
![]()
Δε χρειαζεται τπτ να ρωτησο αμα τρακαρεις ασχημα ολα σπανε τι suzuki ti ducati ola
Αλλα οχι να κατσο να πιστεψω.... μου επεσε απο το σταντ και εσπασε... οπως λενε μερικοι μαλακες.....
Εγω κανο καθε μερα σουζες με 240 και το ριχνο και δε σπαει θα σπασει επειδη επεσε απο το πλαγιο? ασε ρε...![]()
Αυτες τις μαλακιες αλλου να τις λες.
Strada, παω για μπάνιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τους καημένους....
Δε χρειαζεται τπτ να ρωτησο αμα τρακαρεις ασχημα ολα σπανε τι suzuki ti ducati ola
Αλλα οχι να κατσο να πιστεψω.... μου επεσε απο το σταντ και εσπασε... οπως λενε μερικοι μαλακες.....
Εγω κανο καθε μερα σουζες με 240 και το ριχνο και δε σπαει θα σπασει επειδη επεσε απο το πλαγιο? ασε ρε...![]()
Αυτες τις μαλακιες αλλου να τις λες.
ΓΛΗΓΟΡΗ ΣΠΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μλκ σοβαρα τωρα νομιζεις οτι το μηχανακι σου ειναι ομορφο ?
Να πω οτι ειχες 1098 να πω ναι ειναι πανεμορφο......
Δεν τους λυπαμαι φιλε, ο καθενας κανει τις επιλογες του...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Strada, παω για μπάνιο...
Ρε τους καημένους....
Αυτο για το μπανιο γιατι μου το λες γμτ, με πληγωνεις...![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Στο πλαίσιο που μου επιτρέπετε, απο τη στιγμή που προσπαθήτε να με πείσετε οτι τα Ιαπωνέζικα είναι καλύτερα απο τα Ευρωπαϊκά...
Και αν έχεις επιχειρήματα, εδώ είμαι....... Απλά είσαι όσο αδεια είναι και η μοτό σου...
Καβαλάμε Θρύλους ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Όσο και να σας χαλάει...
![]()
Kανεις δεω προσπαθει να σε πεισει για τιποτα![]()
![]()
Πως θα μπορουσε αλλωστε:a24: :a24: .......
οσον αφορα τους θρυλους.... οι περισσοτεροι οπως πιθανων????να γνωριζεις ειναι παραμυθια....
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
ΓΛΗΓΟΡΗ ΣΠΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!
Δεν ασχολουμε αλλο... λεγε οτι θες....
Εγω μεχρι και τρακαρισμενα κ5 κ6 ξερω που εσπασε ολοκληρη η μουρη και δε επαθε τπτ το πλεσιο
Και ενα Κ7 που εφαγε καπακι και εκανε κολοτουμπες και παλι το πλεσιο τπτ δεν επαθε
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Kανεις δεω προσπαθει να σε πεισει για τιποτα![]()
![]()
Πως θα μπορουσε αλλωστε:a24: :a24: .......
οσον αφορα τους θρυλους.... οι περισσοτεροι οπως πιθανων????να γνωριζεις ειναι παραμυθια....
Οπότε, ή σε παραμυθιάζω, ή ........
....
....
παραμυθιάζεσαι....
Με περιμένει το μωρό για μπάνιο...
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Τυλιξε τιν με κουκουλα μι τι χτυπαει ο ηλιος και παθει τπτΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
....
....
παραμυθιάζεσαι....
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!![]()
....
....
παραμυθιάζεσαι....
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
καλο μπανιο...τωρα που το λες .....παω κι εγω![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αστα διαλα ρε ολοι που πατε για μπανιο, παιζετε με τα νευρα μας...
...και εγω θα δυναμωσω το air condition...
![]()
...καλες βουτιες...
![]()
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Ρε μλκ ημαρτον...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Δεν ασχολουμε αλλο... λεγε οτι θες....
Εγω μεχρι και τρακαρισμενα κ5 κ6 ξερω που εσπασε ολοκληρη η μουρη και δε επαθε τπτ το πλεσιο
Και ενα Κ7 που εφαγε καπακι και εκανε κολοτουμπες και παλι το πλεσιο τπτ δεν επαθε
...πλΑΙσιο...
![]()
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Δεν χωραω καρντια μου σε 1098...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ρε μλκ σοβαρα τωρα νομιζεις οτι το μηχανακι σου ειναι ομορφο ?
Να πω οτι ειχες 1098 να πω ναι ειναι πανεμορφο......
Και ΝΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!
"WOW...WHAT A RIDE!!!"