Οχι αλλιώς ,δίνουμε στον ένα 1098 και στον αλλο ένα gsxr και τους λέμε να κανουν το γύρο του τετραγώνου το gsxr φρενάρει και στουπ.....τι έγινε
ΕΚΟΨΕ ΠΛΑΙΣΙΟ
Στο 1098 από την άλλη γαμησέ τα , χάλασε το λαμπάκι της νεκράς![]()
Οχι αλλιώς ,δίνουμε στον ένα 1098 και στον αλλο ένα gsxr και τους λέμε να κανουν το γύρο του τετραγώνου το gsxr φρενάρει και στουπ.....τι έγινε
ΕΚΟΨΕ ΠΛΑΙΣΙΟ
Στο 1098 από την άλλη γαμησέ τα , χάλασε το λαμπάκι της νεκράς![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ο κολλητος μου που ειχε 749 μεχρι τα 2α διοδια εφτασε παντως.
(εσπασε το μοτερ σε σουζα)![]()
ακούς γρηγόρη!!!
Πάρε ducati να σπάσει το μοτέρ σε σούζα επειδή το gsxr κόβει πλαίσιο σε σούζα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chris
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς! Σιγά θα μας ακούσουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακούς γρηγόρη!!!
Πάρε ducati να σπάσει το μοτέρ σε σούζα επειδή το gsxr κόβει πλαίσιο σε σούζα!!!
Έσπασε ντούκ? Πώς έγινε ? Τι λέγαν τα άστρα και τα ζώδια ? Εμένα με ρώτησε πως έσπασε ?
Σε σούζα ε? Χμμμμμ!
![]()
![]()
![]()
Εγώ προτείνω να δώσετε στον ένα το 1098S και στον άλλο 2 cbr600RR για τεστ αντοχής!
2 cbr κοστίζουν περίπου όσο το 1098S!!
Μόλις χαλάσει το ένα cbr θα οδηγάει το άλλο.
Και για να είμαστε δίκαιοι, τα cbr χωρίς λάδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chris
Που να βάλουν και λάδια ένα cbr για τρία 1098 χε χε!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Εγώ προτείνω να δώσετε στον ένα το 1098S και στον άλλο 2 cbr600RR για τεστ αντοχής!
2 cbr κοστίζουν περίπου όσο το 1098S!!
Μόλις χαλάσει το ένα cbr θα οδηγάει το άλλο.
Και για να είμαστε δίκαιοι, τα cbr χωρίς λάδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Που να βάλουν και λάδια ένα cbr για τρία 1098 χε χε!
![]()
![]()
Καλά αν βάλουμε λάδια θα κλέβουμε απο εκκλησία!!
Chris
GSXR?Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
δεω δουλεψε ποτε σωστα....υπερβολικες θερμοκρασιες,και ετρωγε δισκους για πλακα......
(σου θυμιζει αυτο τιποτα Γιωργακη??????)
Για το NR 750 της Honda τα λέει όχι για το GSXR!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
GSXR?
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ !![]()
Λοιπον απο εδώ και πέρα θα βάψουμε τα μηχανάκια μας κόκκινα...δε θα ανοίγουμε τέρμα το γκάζι για να μη φανεί οτι έχει δύναμη...θα καταργήσουμε κανα 2 κυλίνδρους...θα τα οδηγάμε σα παπιά...δε θα φοράμε κράνος (κακώς) και μόλις σταματάμε στα φανάρια θα βγάζουμε ένα κουτάκι με βίδες και θα το χτυπάμε σαν φραπέ μέχρι να ανάψει το πράσινο...
....20 μέτρα μετά το φανάρι θα σταματάμε και θα σπρώχνουμε μέχρι το προορισμό μας...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
ακούς γρηγόρη!!!
θα το δουμε τι πεμπτη που θα παω να κανω test drive το 1098![]()
![]()
θα σας πω και εντυπωσεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
GSXR?
![]()
![]()
Ρ1 κανονικο ομως...
ΟΧι το δικο σου που φοραει μοτερ απο gsxr :rotflmao::rotflmao:
έχε το νού σου μαν! Αυτό δεν είναι Τζαπάν ε!...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
θα το δουμε τι πεμπτη που θα παω να κανω test drive το 1098![]()
![]()
θα σας πω και εντυπωσεις![]()
Μην το πάρεις πάνω από 3000 στροφές... ΚΟΛΛΑΕΙ
Chris
δεσσερτ σου εχω μια ερωτηση αμα δεν υπηρχαν ευρωπαικα αμερικανικα κτλ κτλ μηχανακια.. και υπαρχαν μονο τα japan τι θα αγοραζες?![]()
Άσε ρε δε ξέρεις θα τον πιάσουν τα κομπλεξικά του και θα πεί...Ποδήλατο ή Πατίνι...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
δεσσερτ σου εχω μια ερωτηση αμα δεν υπηρχαν ευρωπαικα αμερικανικα κτλ κτλ μηχανακια.. και υπαρχαν μονο τα japan τι θα αγοραζες?![]()