Έχετε παρεκτραπεί άσχημα!![]()
Που είναι ο Κος Πρόεδρος να επιβάλει την τάξη?![]()
Απατεώνες κι δύο!!![]()
![]()
Έχετε παρεκτραπεί άσχημα!![]()
Που είναι ο Κος Πρόεδρος να επιβάλει την τάξη?![]()
Απατεώνες κι δύο!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Άμα το 10% γίνει 20% κάτι θα κάνουμε...έχω και 2 μηχανές να θρέψω...![]()
![]()
![]()
15% ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άμα το 10% γίνει 20% κάτι θα κάνουμε...έχω και 2 μηχανές να θρέψω...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
OK...λοιπόν παιδιά έγινε παρεξήγηση με το παλικάρι...μου παρουσίασαν λάθος έγραφα !!!
Ο Στράτος ειναι και γα@ω τα άτομα και δεν θα έκανε τετοια πράγματα...
το μόνο που με πληροφόρησαν από το club είναι ότι θα ανεβούν λίγο οι συνδρομές λόγω οικονομικής κρίσης![]()
![]()
![]()
Και να συμπληρωσω οτι τωρα πλεον μπορειτε να προπληρωσετε τις συνδρομες για τα επομενα 20 χρονια με εκπτωση που φτανει το 20%...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
OK...λοιπόν παιδιά έγινε παρεξήγηση με το παλικάρι...μου παρουσίασαν λάθος έγραφα !!!
Ο Στράτος ειναι και γα@ω τα άτομα και δεν θα έκανε τετοια πράγματα...
το μόνο που με πληροφόρησαν από το club είναι ότι θα ανεβούν λίγο οι συνδρομές λόγω οικονομικής κρίσης![]()
![]()
![]()
...και αν με ξαναδειτε γραψτε μου.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Έχουν να συζητηθούν πολλά στο επόμενο ΔΣ...![]()
Κάτι μου λέει ότι θα πέσουν κεφάλια.
Το ακούν αυτό μερικοί μερικοί? Και οι λοιποί εκκολαπτόμενοι...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
XAXA..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ....ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ,ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΕΠΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ....ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ...(ΥΨΟΣ 1.96),ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤ660Χ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΝΕΡΕ....ΡΙΧΝΩ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΟΛΤΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ.....ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ''ΒΑΡΥ'' ΟΝΟΜΑ(ΤENERE) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Με γεια Πάνο !!!!
Να ευχαριστηθείς την κούκλα σου !!!
Το χρώμα που διάλεξες τα λέει όλα για εσένα…
Είσαι καλό παιδί , έξυπνος , όμορφος και «μεγάλο τιμόνι» ….
![]()
![]()
![]()
Να'σαι καλά φιλαράκι να απολαμβάνεις τη Γιαμαχούλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από panos77
XAXA..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ....ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ,ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΕΠΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ....ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ...(ΥΨΟΣ 1.96),ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤ660Χ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΝΕΡΕ....ΡΙΧΝΩ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΟΛΤΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ.....ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ''ΒΑΡΥ'' ΟΝΟΜΑ(ΤENERE) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...
Την Κυριακή οργανώνεται βολτίτσα στο thread "Οικογενειάρχης και μηχανόβιος".
Φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος, να γνωριστούμε κι από κοντά.
Και σίγουρα ο ταμίας θα χαρεί πολύ.
(Του λείπει ένα PCIII)
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Εγώ γι αυτό μένω Γιάννινα και δεν ερχομαι πουθενά μαζί σας.... Να με πιάσει ο ταμίας να με![]()
![]()
Μην φοβαστε φιλτατοι ιδιοκτητες τενερε.
Ειναι συγκεκριμενοι οι αιμοδοτες ...ωχ λαθος συνδρομητες ηθελα να πω που φροντιζουν για το τουμπανιασμα του δικου μου τενερε.
ggs που εισαι???
Αληθεια που χαθηκε αυτο το παιδι???:rotflmao: :rotflmao:
Billy εμεις θα τα πουμε απο κοντα την Κυριακη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για σενα μπορει να κανουμε μια εξαιρεση και να οργανωσουμε καμια εκδρομουλα προς τα εκει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Εγώ γι αυτό μένω Γιάννινα και δεν ερχομαι πουθενά μαζί σας.... Να με πιάσει ο ταμίας να με![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ούτε στην κόλαση δεν γλυτώνεις απ'αυτόν !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
XR
XTR
XJR
Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται η ετησία συνδρομή και θα είναι διπλή λόγω ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (πρέπει να βγάλω και εγώ το 15% που συμφώνησα με τον αγαπητό ταμία κ.Στράτο:a32: ).
Όσο για εσάς τους 2 ετοιμαστείτε για ένα πρόστιμο των 100 ευρό έκαστος (και ο λουμίδης στους καφέδες ) επειδή αμφισβητείται την τιμιότητα του ταμία !!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ-ΕΥΓΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται η ετησία συνδρομή και θα είναι διπλή λόγω ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (πρέπει να βγάλω και εγώ το 15% που συμφώνησα με τον αγαπητό ταμία κ.Στράτο:a32: ).
Όσο για εσάς τους 2 ετοιμαστείτε για ένα πρόστιμο των 100 ευρό έκαστος (και ο λουμίδης στους καφέδες ) επειδή αμφισβητείται την τιμιότητα του ταμία !!!![]()
Να ενας λαμπρος νεος με προδιαγραφες για ενα εξοχο μελλον.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τετοιο ζηλο που δειχνεις πολυ συντομα σε βλεπω στο 20%![]()