Γιατι...????Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re snake....to postaki sou einai arrwsto re file....
sovareuteite ligo re...![]()
![]()
( Εχει καποια λανθασμενα στοιχεια οσο αφορα βαθμολογιες-- γεγονοτα...???)
Γιατι...????Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re snake....to postaki sou einai arrwsto re file....
sovareuteite ligo re...![]()
![]()
se ti den sou apantisa re man?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παρολα αυτα δεν απαντησες σε εμενα..... Τι σου εκανε εντυπωση εδω μεσα Γιωργο...???![]()
sorry kati mou xefuge?
gia pe...
Γιατί ο διορισμένος είχε 15 βαθμούς διαφορά και τους κέρδιζε μέσα έξω:
Αλήθεια πριν μιλήσει για κλεμένα πρωταθλήματα ο πάο μήπως να κυνηγήσει πρώτα τη δεύτερη θέση;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ειναι δυνατον να με ρωτας ρε συ τι εχει λαθος??Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι...????![]()
εχει ενα κειμενο γεματο σχόλια...τα οποία ΑΝΕΤΑ θα μπρουσαν να δωσουν σαφεστατη εικονα για το ειχε γινει,,,
πχ...τερματισε λέει..για παραδειγμα...4 βαθμους πιο ψηλά.....
δεν λεει ομως οτι ΜΠΟΡΕΙ στα πχ.4 τελευταια παιχνιδια να τα πηρε ολα με πεναλτυ.
καταλαβες τωρα τι εννοω???
ή άλλο παραδειγμα...δεν μπορει να δικαιολογει τα οσα εγιναν στην ριζουπολη με την φραση.....γιατι τοτε τους την πεσατε στην παιανια.....
ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 15ΧΡΟΝΑ ....και να εχουν να απαντουν στις σχολικες διαμαχες
![]()
![]()
αυτο δεν αναιρει καποια πραγματα που εχουμε πει εδω μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Γιατί ο διορισμένος είχε 15 βαθμούς διαφορά και τους κέρδιζε μέσα έξω:
Αλήθεια πριν μιλήσει για κλεμένα πρωταθλήματα ο πάο μήπως να κυνηγήσει πρώτα τη δεύτερη θέση;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
εχω πει πιο παλια...και αναφερομουν σε συγκεκριμενα παιχνιδια-χρονιες...οτι πρωτα να κοιταξουμε να φτιαξουμε ολοι ομαδα και μετα να διαμαρτυρομαστε.
ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παιρνετε ολα τα παιχνιδια με διαιτησια..ειτε παιζετε είτε οχι..
![]()
Mιλαω για την παραπανω απαντηση σου στον γαυρο ( 2 σελ πριν...)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
συ σαι καλος ρε.....
ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε![]()
οσο για το αεκακι....του τα λεω και εγω αλλα δεν με πιστευει :rotflmao:![]()
Εγω δεχομαι το κειμενο κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας σαν τυπου βιντεο (της πουστιας κλπ ) που βαζουν αλλοι εδω περα για να κρινουμε εμεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ειναι δυνατον να με ρωτας ρε συ τι εχει λαθος??
εχει ενα κειμενο γεματο σχόλια...τα οποία ΑΝΕΤΑ θα μπρουσαν να δωσουν σαφεστατη εικονα για το ειχε γινει,,,
πχ...τερματισε λέει..για παραδειγμα...4 βαθμους πιο ψηλά.....
δεν λεει ομως οτι ΜΠΟΡΕΙ στα πχ.4 τελευταια παιχνιδια να τα πηρε ολα με πεναλτυ.
καταλαβες τωρα τι εννοω???
ή άλλο παραδειγμα...δεν μπορει να δικαιολογει τα οσα εγιναν στην ριζουπολη με την φραση.....γιατι τοτε τους την πεσατε στην παιανια.....
ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 15ΧΡΟΝΑ ....και να εχουν να απαντουν στις σχολικες διαμαχες
![]()
![]()
Γεγονοτα ομως με τεραστιες βαθμολογικες διαφορες , και σε πολλες χρονιες με ηττες δικες μας στα ντερμπυ.. Ειναι κατι που δεν σηκωνει αμφισβητηση οσες φασεις και να πιασουμε με λεπτομερειες.... Ειναι κατι που το λεμε χρονια...!
Μην ξεχνας οτι μολις πριν δυο τρια χρονια εισαστε εκτος μαχης απο Δεκεμβρη μηνα και χωρις να υπαρξει το παραμικρο αγωνιστικα...Και παλι ομως....
Ποιος παραδεχτηκε πρωταθλημα τοτε...???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Mιλαω για την παραπανω απαντηση σου στον γαυρο ( 2 σελ πριν...)![]()
ok τωρα σε ειδα....σορρυ....λοιπον....
αναφερομουν σε αυτα που ειπε για...
- παραδοχη ευρωπαικης ξεφτυλας.
- υποθεση βαλνερ και κατα ποσο αισθανεται υπερηφανος
- και στο κομματι που αναφερεται στην αεκ
![]()
Μην τα λες πονηρα..... Εχουν παιχθει πολλες απαντησεις εδω μεσα στα συγκεκριμενα εργα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ok τωρα σε ειδα....σορρυ....λοιπον....
αναφερομουν σε αυτα που ειπε για...
- παραδοχη ευρωπαικης ξεφτυλας.
- υποθεση βαλνερ και κατα ποσο αισθανεται υπερηφανος
- και στο κομματι που αναφερεται στην αεκ
![]()
Ποιος ολυμπιακος δεν παραδεχτηκε την ξεφτυλα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...??
Ποιος Ολυμπιακος δεν παραδεχθηκε το ποσο καιρο εκανε να παρει το διπλο στην Ευρωπη....?
Ποιος απο τους αλλους παραδεχθηκε ποτε την πιο ισχυρη ( επι τρια χρονια εδρα στην Ευρωπη..??)
Και αυτο εχει παιξει αρκετες φορες ( ενα παραδειγμα λιγες μερες πριν και σε μεταξυ μας συζητηση με την προσφατη συζητησιμη ενσταση στις Σερρες..)
![]()
ρε μαν εγω σου λεω οτι αυτο το κειμενακι ειναι απλα γελοίο...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω δεχομαι το κειμενο κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας σαν τυπου βιντεο (της πουστιας κλπ ) που βαζουν αλλοι εδω περα για να κρινουμε εμεις.....
Γεγονοτα ομως με τεραστιες βαθμολογικες διαφορες , και σε πολλες χρονιες με ηττες δικες μας στα ντερμπυ.. Ειναι κατι που δεν σηκωνει αμφισβητηση οσες φασεις και να πιασουμε με λεπτομερειες.... Ειναι κατι που το λεμε χρονια...!
Μην ξεχνας οτι μολις πριν δυο τρια χρονια εισαστε εκτος μαχης απο Δεκεμβρη μηνα και χωρις να υπαρξει το παραμικρο αγωνιστικα...Και παλι ομως....
Ποιος παραδεχτηκε πρωταθλημα τοτε...???![]()
αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου....
ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ποια πρωταθληματα πηρε με διαιτησια ο γαυρος....ποια οχι...κλπ κλπ
το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον δεν εχει νοημα.
τα λεω ακριβως οπως τα διαβαζω...και δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε σενα ρε...για αυτο ειπα για το τι διαβαζουμε εδω....δεν εισαι ο μονος γαυρος που γραφει.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μην τα λες πονηρα..... Εχουν παιχθει πολλες απαντησεις εδω μεσα στα συγκεκριμενα εργα...
Ποιος ολυμπιακος δεν παραδεχτηκε την ξεφτυλα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...??
Ποιος Ολυμπιακος δεν παραδεχθηκε το ποσο καιρο εκανε να παρει το διπλο στην Ευρωπη....?
Ποιος απο τους αλλους παραδεχθηκε ποτε την πιο ισχυρη ( επι τρια χρονια εδρα στην Ευρωπη..??)
Και αυτο εχει παιξει αρκετες φορες ( ενα παραδειγμα λιγες μερες πριν και σε μεταξυ μας συζητηση με την προσφατη συζητησιμη ενσταση στις Σερρες..)
![]()
παραδοχη δεν εχω ακουσει....ακουγα μονο...ετσι ειναι ο νομος...ετσι επρεπε..ας μην επαιζαν λαθος οι αλλοι κλπ κλπ κλπ...
παραδοχη ευρωπαικης ξεφτυλας δεν εχω διαβασει παλι...διαβαζω μονο ...ΝΑΙ αλλα και εσεις φαγατε τοσα απο την ταδε τοτε κλ κλπ
μεχρι και οτι αδικηθηκατε (τοτε με την τσοντα της γιουβε) εχω διαβασει...γιατι ακυρωθηκε γκολ του καστιγιο οπως εγραφε και το πρωτοσελιδο.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.................ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ
http://www.youtube.com/watch?v=0BfAe...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4uZFe...546&feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=Js3OL...eature=related
![]()
WHERE.................IS
kakos........ and............Daloukas...??
![]()
aaand...what about Liverroooool?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
WHERE.................IS
kakos........ and............Daloukas...??
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεκτο......Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε μαν εγω σου λεω οτι αυτο το κειμενακι ειναι απλα γελοίο...
αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου....
ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ποια πρωταθληματα πηρε με διαιτησια ο γαυρος....ποια οχι...κλπ κλπ
το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον δεν εχει νοημα.![]()
Το ιδιο λεω και εγω για τα βιντεο ......
Η διαφορα μας ειναι στις χρονιες με τις μεγαλες διαφορες στις βαθμολογιες αλλα ας ειναι...
το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον οπως σωστα αναφερες...δεν εχει νοημα.
![]()