Σελίδα 111 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 1161101106107108109110111112113114115116121161211 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.651 έως 1.665 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παμε -1 / +1 χρονια απο την επταετια της Χουντας

Πρωταθληματα:

1966-1967 γαυρος

Ε μην γράφουμε και οτι θέλουμε έτσι; Η Εθνοσωτήριος έγινε 21 Απριλίου το 67 που σημαίνει οτι το πρωτάθλημα ήταν στην ~25η αγωνιστική.
    Να μην καταγραφεί στα πρακτικά παρακαλώ το συγκεκριμένο. Είχε ήδη κριθεί

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τι γελα συ ρε???εδω κοτζαμ καφενειο ανοιξαν στον πατερα του Κουδα οταν κατηφωρησε στον Πειραια....λεμε για δις....τυφλα να εχει ο Κροιφ...
    Ποτε κατηφορισε ο Κουδας στον Πειραια Παναγιωτη μου...???

Σε ποιους αγωνες επαιξε..??

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ε καλα......

Μιας πουταναφεραμε...... http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ure-gifts.html

τγρομεγρο και φοβεργο.... :hypnotize

μεχρι και σε αυτο μαλακας πιαστικε ο καπετανιος...εδωσε δωρακια ωστε εαννννννν καποια μερα τους επαιζε ο συγκεκριμενος θα θυμοταν την καλη πραξη....δεν εκανε οτι εκανε και αυτος???

‘Things changed towards the end of the Nineties. After that, you just got shirts from club shops, really.

‘Before that, when you arrived somewhere, there would be an official of the host club to look after you. I remember once being met by the son of a vice-president of Inter Milan and he was clearly trying to influence me.

μεταφρασεις και μαλακιες δεν κανω... απλα με 2 λογια λεει για καθαρη προσπαθεια εππηρεασμου απο παραγοντα της Ιντερ...

υ.γ. ολο το δημοσιευμα λεει οτι ολη το 80 τα επερναν γενικα τα δωρακια τους...απλα του εκανε εντυπωση οτι ο καπετανιος ηταν τοσο προνοητικος...ενω οι αλλοι τα εδιναν πριν τους αγωνες που θα τους σφυριζε σιγουρα....οτι ναναι λεμε...

πλακα μου κανεις τωρα φανταζομαι...μου αναφερεις κατι που δεν γνωριζω...μου πετας και μια φωτογραφια που δεν ηξερα καν απο ποιον αγωνα ειναι....μου λες για τον αγαπημενο μου δημοσιογραφο και σου επισημανω οτι δεν εχω κανεναν...και ζητας απο εμενα να ψαξω τι???κατι που δεν γνωριζω???ψυλλους στα αχυρα δεν ψαχνω...σορρυ...

αιντε βρεστο και βαλτο λεμε...

Βρε Παναγιωτη μου....

Τοσα εχει.....

<<< Η πορεία του ΠΑΟ μέχρι το Wembley - Σελίδα 2 - BlogΘέα - Greek ...
    10 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες - Τελευταία καταχώρηση: 21 Σεπτ. 2008
    Ιγκόρ Σουρκις ήθελε να μιλήσει μαζί του σ' ενα άλλο δωμάτιο. .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν ψιλοπταίσματα .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, ...
    blogthea.gr/.../18487-c-dhinassa-oio-dhai-iy-ne-oi-wembley-2.html 25 δημοσιεύσεις - 7 συντάκτες

Και μιλάνε οι γαύροι για τον ΟΦΗ που μας έκοψε 2 φορές την Ευρώπη και μία το πρωτάθλημα. ..... Αφ'υψηλού αντιμετώπιζαν την αναμέτρηση μετά τον αποκλεισμό της Έβερτον οι .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ...
    www.a33.gr/viewtopic.php?f=59&t... - Προσωρινά αποθηκευμένηΟ Νικοπολίδης στο gazzetta.gr! | Gazzetta.gr

25 Απρ. 2009 ... Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει στο gazzetta.gr απαντώντας για ... Ξέρετε ο πρόεδρος του παο Μιχάλης Κίτσιος επί Γουέμπλευ τι ... ότι προ καιρού ο δημοσιογράφος φίλιππος Συρίγος αποκάλυψε στη τηλεοραση πως οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟ"φτου" με την Εβερτον καθώς και με τον Ερυθρό Αστέρα στην ...
    www.gazzetta.gr/component/k2/.../31892 - Προσωρινά αποθηκευμένηΜήπως ζούμε σε άλλη χώρα; | Gazzetta.gr

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του ...
    https://www.gazzetta.gr/.../57036-μή...λη-χώρα - Προσωρινά αποθηκευμένη....Παλαλος, Παλαλοι & Παλαλα ...
    ... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... Για τον όρο "κρατικό" δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε οι:οσφπ (νετ,χρέη κοσκωτά,καραισκάκη) ...
    palalos.blogspot.com/.../blog-post_992.html - Προσωρινά

Τι να βρω εγω......

Τρια λινκ απο Μπλογκ που αναφερονται στα του Φιλιπα σε χρονο ΤΤ μου εβαλες παραπανω.....

Εδω θα τα βρουμε σκουρα.....???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τγρομεγρο και φοβεργο.... :hypnotize

μεχρι και σε αυτο μαλακας πιαστικε ο καπετανιος...εδωσε δωρακια ωστε εαννννννν καποια μερα τους επαιζε ο συγκεκριμενος θα θυμοταν την καλη πραξη....δεν εκανε οτι εκανε και αυτος???

‘Things changed towards the end of the Nineties. After that, you just got shirts from club shops, really.

‘Before that, when you arrived somewhere, there would be an official of the host club to look after you. I remember once being met by the son of a vice-president of Inter Milan and he was clearly trying to influence me.

μεταφρασεις και μαλακιες δεν κανω... απλα με 2 λογια λεει για καθαρη προσπαθεια εππηρεασμου απο παραγοντα της Ιντερ...

υ.γ. ολο το δημοσιευμα λεει οτι ολη το 80 τα επερναν γενικα τα δωρακια τους...απλα του εκανε εντυπωση οτι ο καπετανιος ηταν τοσο προνοητικος...ενω οι αλλοι τα εδιναν πριν τους αγωνες που θα τους σφυριζε σιγουρα....οτι ναναι λεμε...

Ναι ... Ναι...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για παμε και στου Κουδα τωρα γιατι ξεχαστηκες.....

Να παμε να πιουμε και κανα καφε στον καφενε του αμα ειναι.....

Βρε Παναγιωτη μου....

Τοσα εχει.....

<<< Η πορεία του ΠΑΟ μέχρι το Wembley - Σελίδα 2 - BlogΘέα - Greek ...
    10 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες - Τελευταία καταχώρηση: 21 Σεπτ. 2008
    Ιγκόρ Σουρκις ήθελε να μιλήσει μαζί του σ' ενα άλλο δωμάτιο. .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν ψιλοπταίσματα .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, ...
    blogthea.gr/.../18487-c-dhinassa-oio-dhai-iy-ne-oi-wembley-2.html 25 δημοσιεύσεις - 7 συντάκτες

Και μιλάνε οι γαύροι για τον ΟΦΗ που μας έκοψε 2 φορές την Ευρώπη και μία το πρωτάθλημα. ..... Αφ'υψηλού αντιμετώπιζαν την αναμέτρηση μετά τον αποκλεισμό της Έβερτον οι .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ...
    www.a33.gr/viewtopic.php?f=59&t... - Προσωρινά αποθηκευμένηΟ Νικοπολίδης στο gazzetta.gr! | Gazzetta.gr

25 Απρ. 2009 ... Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει στο gazzetta.gr απαντώντας για ... Ξέρετε ο πρόεδρος του παο Μιχάλης Κίτσιος επί Γουέμπλευ τι ... ότι προ καιρού ο δημοσιογράφος φίλιππος Συρίγος αποκάλυψε στη τηλεοραση πως οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟ"φτου" με την Εβερτον καθώς και με τον Ερυθρό Αστέρα στην ...
    www.gazzetta.gr/component/k2/.../31892 - Προσωρινά αποθηκευμένηΜήπως ζούμε σε άλλη χώρα; | Gazzetta.gr

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του ...
    https://www.gazzetta.gr/.../57036-μή...λη-χώρα - Προσωρινά αποθηκευμένη....Παλαλος, Παλαλοι & Παλαλα ...
    ... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... Για τον όρο "κρατικό" δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε οι:οσφπ (νετ,χρέη κοσκωτά,καραισκάκη) ...
    palalos.blogspot.com/.../blog-post_992.html - Προσωρινά

Τι να βρω εγω......

Τρια λινκ απο Μπλογκ που αναφερονται στα του Φιλιπα σε χρονο ΤΤ μου εβαλες παραπανω.....

Εδω θα τα βρουμε σκουρα.....???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κωστα μουυυυυυυυυυυυυυυυ...ΤΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΒΑΛΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ...

Ναι ... Ναι...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για παμε και στου Κουδα τωρα γιατι ξεχαστηκες.....

Να παμε να πιουμε και κανα καφε στον καφενε του αμα ειναι.....
    http://pasalimanius.150m.com/history...s/koudas05.jpg

http://pasalimanius.150m.com/history...s/koudas05.jpg

Ναι τι...???

Δεν βγαζει τιποτα ζηταει εγραφη....

Ασε να στα πω εγω απο πρασινο σαιτ... ( ναι... ναι ... το ιδιο που επικαλεισε και εσυ... :rotflmao: :rotflmao: )

<<< Πότε Κούδας, πότε...Βούδας
    Από το 1960 υπήρχε η κόντρα μεταξύ του Βορρά και του Νότου και αναζωπυρώθηκε το 1966. Ο «Μεγαλέξανδρος» του δικεφάλου του βορρά ο Γιώργος Κούδας δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 30.000 οπαδοί να κατέβουν σε διαδήλωση για να ακυρωθεί η μεταγραφή. Κάτι που όντως συνέβη.

Όλα άρχισαν στις 14 Ιουλίου, όταν ο Κούδας κατέβηκε στον Πειραιά, όπου έμεινε για δύο χρόνια χωρίς να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν μετατραπεί σε πολέμους. Τον Ιούλιο του 1968 ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού επί Χούντας, Κωνσταντίνος Ασλανίδης δηλώνει ότι αν ο Κούδας δεν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί απ' όλες τις Εθνικές ομάδες. Η υπόθεση έληξε, όμως η έχθρα μεταξύ των οπαδών παρέμεινε άσβεστη. Ένα αξιοσημείωτο είναι, ότι επί είκοσι χρόνια (σεζόν 1971-72 έως 1990-91) ο Ολυμπιακός απέσπασε μόλις μία ισοπαλία στην Τούμπα και γνώρισε 19 ήττες. Τα τελευταία χρόνια όμως, όπως δείχνουν και τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής στα περισσότερα μεταξύ τους ντέρμπι.

Αλλοι ποδοσφαιριστές όμως ( Ορφανός, Γούναρης, Κωστίκος, Σκαρτάδος, Καφές) φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα ενώ υπήρξαν και άλλοι οι οποίοι προτίμησαν τον Παναθηναϊκό ( Τερζανίδης, Ασλανίδης, Αναστασιάδης και πρόσφατα οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης) .Το προηγούμενο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός ο Μπράϊς Μούν από τον ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ. >>>

http://www.gazzetta.gr/football/supe...ponent&print=1

Ρε τι συμπτωσηηηηηη...............

Ο Ασλανιδης και η Χουντα παλι....?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σε βοηθησω λεγοντας σου πως ψηφιστηκε ειδικος νομος που αφορουσε τις μεταγραφες για το συγκεκριμενο θεμα....

Υπηρχε μονο μια εξαιρεση.......

Η Μεταγραφη του Αντωνιαδη απο την Ξανθη στον Παναθηναικο την ιδια χρονικη περιοδο !!!!

Τυχαιο....?????? :rotflmao: :rotflmao:

Κωστα μουυυυυυυυυυυυυυυυ...ΤΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΒΑΛΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ...

Δεν εβαλα εγω λινκ......

Εγω μια αναζητηση στον γουγλη εκανα και.....

200.000 αποτελεσματα.....

Παναγιωτη μου...

Αλλωστε στο ξαναλεω.....

Τι να βρω εγω......????????????????????????????

Τρια λινκ απο Μπλογκ που αναφερονται στα του Φιλιπα σε χρονο ΤΤ μου εβαλες παραπανω ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.....

Εδω θα τα βρεις σκουρα.....????

Αμα δεν θες να τα βαλεις εσυ.....

Δεν πειραζει...

Θα το καταλαβω απολυτα.....

Ποτε κατηφορισε ο Κουδας στον Πειραια Παναγιωτη μου...???

Σε ποιους αγωνες επαιξε..??
    και απαντηση στα γρηγορα...ο Κουδας κατηφορησε το 1966 στον Πειραια...τοτε δεν υπηρχαν επαγγελματικα συμβολαια...αν δεν εδινε το ΟΚ ο Μπαοκ για 2 χρονια δεν θα μπορουσε να αγωνιστει ουτε καν σε φιλικα...ο Παντελακης (προεδρος του Παοκ) ειχε δηλωσει οτι δεν τον πουλανε ουτε με 25.000.000 δραχμες (πολλα λεφτα τοτε) και ''η θα γυρισει στον Μπαοκ η θα κοψει την μπαλλα''...για την μεταγραφη του (ειδες την συνεντευξη φανταζομαι) πηρε ενα σεβαστο ποσο αυτος και ενα καφενειο στο Πασαλιμανι ο πατερας του...ρωτα τους πιο παλιους Πειραιωτες...αυτοι θα ξερουν...εγω οτι διαβαζω λεω και καμμια διαψευση δεν εχω βρει...το 1968 γυρισε στο Μπαοκ...μετα απο παρεμβαση???προτροπη???δεν ξερω τι του Ασλανιδη...νομιζω επαιξε σε ενα??? επισημο φιλικο και αν...

υ.γ. ο Μπαοκ ειχε προσφυγει και στην fifa και νομιζω οτι ειχε καταφερει να παρει χαρτι που θα αναγκαζε να σταματησει την μπαλλα ο Κουδας...ανυπεβεβαιωτη πληροφορια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ξεχασες να βαλεις εισιτηρια και πριμ ρε φιλε.....

Τις παραπανω διαφημησεις τις πεταγαν στο ραδιοφωνο πριν και μετα τους αγωνες....

Ωραιος παντως !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολα τα λεφτα λεμε...εψαξα και διαβασα διαφορα...ολοι λενε για μια εκπομπη τηλεοπτικη του συριγου...που ειναι αυτη η εκπομπη να ακουσουμε το θρυλικο...
    ''Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα) είχαν παρατείνει αρκετά την παραμονή τους στην Ελλάδα για περίπου ένα μήνα ο καθένας και έφυγαν με αρκετά πιο γεμάτες τσέπες που τα κέρδισαν - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ - λέει στον... ιππόδρομο''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τρομερο scoop λεμε....ρε Κωστα ασε την μπαλλα και πιασε τα βουνα καλυτερα...

βασικα ξαπλωμενος ειμαι...

ρε Κωστα με μπερδευεις...εσυ που ξερεις οτι δεν μπορει να βγει αδεια κατεδαφισης αν δεν υπαρχει πρωτα αυτη της ανεγερσης δεν τα ξερεις αυτα???οταν χτιζεις κατι (η οταν γενικα δεχεσε οικονομικη βοηθεια τετοιου μεγεθους) δεν παιρνεις ολα τα λεφτα μπροσταντζα...παει λαου λαου το πραγμα....εκτος αν ξερεις κατι παραπανω και πρεπει να παμε να μαμησουμε αυτους του ΔΝΤ που θα μας τα δωσουν με δοσεις...

ρε τι θα γινει με αυτο το Link και θελω να παω για υπνο...ακομα???

Εννοουσα ( για να στο πω spidermanika οπως μου ειπες παραπανω )

Οτι κανεις μαλακας δεν παει να ριξει το σπιτι του οταν δεν εχει εξασφαλισει ηδη την αδεια για την ανεγερση του καινουργιου του σπιτιου......

( Για αυτο και οι δυο αδειες βγαινουν σχεδον "συγχρονως" )

Κατα τα αλλα.....

Ολα τα ξερεις......

Με εχεις στειλει....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εντιτ στο συγκεκριμενο ποστ εχω κανει εντελως λαθος διατυπωση εχεις δικιο...!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολα τα λεφτα λεμε...εψαξα και διαβασα διαφορα...ολοι λενε για μια εκπομπη τηλεοπτικη του συριγου...που ειναι αυτη η εκπομπη να ακουσουμε το θρυλικο...
    ''Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα) είχαν παρατείνει αρκετά την παραμονή τους στην Ελλάδα για περίπου ένα μήνα ο καθένας και έφυγαν με αρκετά πιο γεμάτες τσέπες που τα κέρδισαν - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ - λέει στον... ιππόδρομο''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τρομερο scoop λεμε....ρε Κωστα ασε την μπαλλα και πιασε τα βουνα καλυτερα...

Τωρα που εμαθα την διαφορα μεταξυ ανηγηρμενου ΣΤΑΔΙΟΥ που εχει γινει ΔΩΡΟ και αλλανας κανονικα αγορασμενης με στημενα δυο γκολποστ...????

Τρελος εισαι...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις