Σελίδα 111 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 1161101106107108109110111112113114115116121161211 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.651 έως 1.665 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    e nai re file...exoume koblex apenanti stin anwteri aekroulaa
    AA
    μπαααααααα.....στον ρεζιλι βαζελο εχετε γιατι καπως πρεπει να κρυψετε την αμηχανια για τις μαλακιες που λεγατε περι υπερομαδας και υπερπαιχταραδων....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

την παιχτουρα Ντογιε τον θελουν Birmigham και Sampdoria...GALACTICOS ΛΕΜΕ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μπαααααααα.....στον ρεζιλι βαζελο εχετε γιατι καπως πρεπει να κρυψετε την αμηχανια για τις μαλακιες που λεγατε περι υπερομαδας και υπερπαιχταραδων....
    : :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

την παιχτουρα Ντογιε τον θελουν Birmigham και Sampdoria...GALACTICOS ΛΕΜΕ...

kai pou na deis....oura gia ton bousoufa kanoun

kai pou na deis....oura gia ton bousoufa kanoun
    ρε....αυτος την αεκ κερδισε....οχι την Ρεαλ Βαζελονα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε....αυτος την αεκ κερδισε....οχι την Ρεαλ Βαζελονα...

mlk to skeftikes poly auto?

mlk to skeftikes poly auto?
    οι μεγαλες ομαδες εμπνεουν...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ανεξαρτητα βεβαια απο τα χαλια μας (τα δικα μας και της ΑΕΚ απ οτι βλεπω), το μεγαλο διλημμα ειναι το εξης:

Τι εχει μεγαλυτερο γελιο; (Poll)

Να κανει "πορεια" ο γαυρος στην Ευρωπη και να γελας με δοσεις;

η

Να αποκλειστει απο την αρχη της χρονιας με το τροπο που αποκειστηκε και να ριξεις ολο το γελιο μονοκοπανια;

Απαντηστε να βγαλουμε στατιστικα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aπαντηστε ρε... Ο ανθρωπος περιμενει.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μαζευει τις σταχτες

φυσηξε και σκορπισαν εκει στο βελγιο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    είπαμε... ο καθείς την δική του καμπούρα...

Την Τετάρτη έριξα ενα υπνάκο με το χάλι του ΠΑΟ. Χθες δεν μπορούσα να το δω το παιχνίδι καθώς ήμουν υπηρεσία. Απο όσο άκουγα απο το ραδιόφωνο πάντως... τι είχες Γιάννη, τι έιχα πάντα η ομάδα της ΑΕΚ.

Akatanomastos... ρε αδερφέ.. πραγματικά... την παλεύεις καθόλου; Σου είπα και σε άλλη απάντηση μου, οτι η ΑΕΚ δεν θα έχει ίδια απόδοση όπως στην Θεσσαλονίκη για πολλούς λόγους. Η αλλαγή προπονητή δεν σημαίνει "νεκρανάσταση". Είναι σαν το ηλεκτροσόκ στον πεθαμένο... κάνει ενα "μπαμ" το ρεύμα σου δίνει ενα peak στον χτύπο της καρδιάς.. .και μετά νέκρα... αν τώρα η ομάδα συνέρθει , θα δείξει στο μέλλον. Οχι άμεσα.

Επίσης σημαντικό.. και το είπα και πριν. Η ΑΕΚ είναι ομάδα ψυχολογίας. Αν φάει το πρώτο , δύσκολα συνέρχεται. Και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε μια μέρα.

Για το Κυριακάτικο... καμία πρόβλεψη... εξακολουθεί και είναι ντέρμπυ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το Ντέρμπι έβλεπα να κλίνει προς το Χ χωρίς βέβαια να αποκλείω νίκη Βάζελου ή ΑΕΚ με περίπου τις ίδιες πιθανότητες.

Τώρα που είναι τραυματίας ο Σκόκο που στα καλά του κάνει χοντρές ζημιές και μαζί με τον Τζιμπούρ είναι οι πιο επικίνδυνοι από μεριάς ΑΕΚ το βλέπω να κλίνει το ματς προς την μεριά του Βάζελου δυστηχώς. Ιδωμεν

χθες δεν είδα τα ματς, έπινα τσιπουράκια οπότε δεν σχολιάζω

δεν περίμενα πάντως να φάει 3 από την Αντερλεχτ η ΑΕΚ.

άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και έχασε από ατυχία, ποιος είδε το ματς? ισχύει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

δεν περίμενα πάντως να φάει 3 από την Αντερλεχτ η ΑΕΚ.

οντως κανεις δεν το περιμενε.....ολοι περιμεναμε απο 3 και πανω

οντως κανεις δεν το περιμενε.....ολοι περιμεναμε απο 3 και πανω
    εισαι μλκς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φούστη θέλω να σας κερδίσει στο ντέρμπυ πιο πολύ για να ζήσω το aftermats όπου ο busa θα σου χώνει και θα σου χώνει όπως μου τα είχε πρήξει εμένα τότε που είχαμε φάει 4 από την ΑΕΚ

θυμάσαι???, ο φούστης δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί σε κάθε συζήτηση για τους επόμενους 4 μήνες ακόμα και για τον καιρό να μιλάγαμε πέταγε σπόντες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, ψύχραιμα κι οργανωμένα μεσοαμυντικά, έφαγε ψιλομούφα γκολ (νομίζω ότι ο Κρέσιτς θα έπρεπε να έχει αυτό το σουτ), έκανε κάτι ψιλοφάσεις, αλλά δείχνει ότι μπροστά έχει θέμα.

Αυτό φαίνεται κυρίως σε παιχνίδια που πρέπει να κάνει παιχνίδι, παρά όταν πάει για άμυνα κι ότι βγει μπροστά (όπως χθες). Είναι κρίμα να έχεις καλούς παίχτες και να μην μπορείς να κάνεις ούτε φάση.

Έχω την εντύπωση ότι αν συνέλθουν λίγο θα περάσουμε τον όμιλο. Το χθεσινό Χ στο άλλο ματς ήταν πολύ καλό για εμάς. Πάμε τώρα Βιγιαρεάλ για Χ και μετά 1 (νομίζω ότι μπορούμε), στάνταρ 1 με τους Βέλγους και ότι κάτσει στην Κροατία (αν κι ελπίζω να είμαστε περασμένοι ως τότε αν η Βιγιαρεάλ δε μαλακιστεί).

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΥ (3 συλλήψεις!)

ΥΓ Η ΑΕΚ μόλις βγήκε ο Σκόκο πανικοβλήθηκε. Δεν ήταν για 3 και κακώς που το άφησαν να φτάσει εκεί. Δε νομίζω ότι η Άντερλεχτ είχε κάτι το ιδιαίτερο εκτός από 1-2 μαυρούκους (απ' όσο είδα ο Γκέντσογλου τα βρήκε σκούρα σε πολλές φάσεις)... Ο Άρης επιθετικά είναι ανύπαρκτος. Πολύ δύσκολα θα περάσει, εκτός αν στα εκτός παίξει πολύ καλή άμυνα και κλέψει αποτέλεσμα σε αντεπίθεση. Έχει πολύ δρόμο ακόμη και για τους τρεις...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εισαι μλκς :rotflmao: :rotflmao:

ρε φούστη θέλω να σας κερδίσει στο ντέρμπυ πιο πολύ για να ζήσω το aftermats όπου ο busa θα σου χώνει και θα σου χώνει όπως μου τα είχε πρήξει εμένα τότε που είχαμε φάει 4 από την ΑΕΚ

θυμάσαι???, ο φούστης δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί σε κάθε συζήτηση για τους επόμενους 4 μήνες ακόμα και για τον καιρό να μιλάγαμε πέταγε σπόντες:rotflmao: :rotflmao:

mlk :hypnotize :hypnotize
    i leksi kourastikos einai to elaxisto pou borei na skeftei kaneis.....

xaxaxaxxxaxaxaxxaxaxaaxxaxaxaxxaxax
    thumamai skiniko....pou pame stin ekthesi motosukletas...kai leei sto tamio

theloume 3 eisitiria.....oxi 4 osa efage o gauros (kai deixnei esena) alla 3

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Έχω την εντύπωση ότι αν συνέλθουν λίγο θα περάσουμε τον όμιλο.

kai ti diaforetiko tha ekane i kavala re tzwrtz? :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα