ο καθένας έχει τις απόψεις του και δεν κριτικάρω τίποτα από όσα έγραψες παρά μόνο το παραπάνω.
Χαμένη σίγουρα δεν πάει η ψήφος αυτή, έτσι θα έπρεπε αλλά δεν πάει, θα μεγαλώσει απλά το ποσοστό του πρώτου κόμματος.
το υπενθυμίζω απλά,
εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, δικαίωμα σου δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις, ο καθένας μας έχει το σκεπτικό του αλλά κάποιοι που δεν το γνωρίζουν και θέλουν ας το πάρουν υπόψιν τους. Μπορεί έτσι να μην γίνουν άθελα τους υποστηριχτές αυτών που δεν θέλουν.![]()
τα θεματα συγχωνευθηκαν.
συζητηση με μπαρμπα που αφοτου αναλυσαμε το ποσο αληταραδες ειναι ολοι τους και διαπλεκομενοι κλπ κλπ με καταληγει στο συμπερασμα οτι:''α ρε γμτ...να ξαναρθει στα πραματα ο καραμανλης μπας και δουμε ασπρη μερα...!!!''
νταξ...βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο!!!δεν υπαρχει λυτρωση σε αυτο το γαμωτοπο!!!!!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το ιδιο επαθα και εγω, οταν σε μαγαζι πελατη μου δυο 55αριδες περιπου συζητουν για την αλητια και την κοροιδια που υπαρχει σε αυτον τον τοπο,για τα λαμογια τους πολιτικους και,και,και, οταν τελικα ο ενας απο τους δυο λεει οτι ενας μονο ηταν αξιος για να βγαλει την χωρα απο το αδιεξοδο ο................Γιωργος Παπανδρεου !!!!!!!!!!!!!!!
αλλα τον εφαγαν τα λαμογια και δεν μπορεσε να τελειωσει το εργο του!!!!!!!!!!
Τελικα οντως πρεπει να μας ψεκαζουνε..........![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...