Σελίδα 111 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1161101106107108109110111112113114115116121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.651 έως 1.665 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σας είδα στις Μελωδικες και πολύ το χάρηκα!!!

Σε είδα και σένα βρόχα στην Επίδαυρο να με έχεις κάνει μούσκεμα... ωραίες αναμνήσεις!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    σε είδα cafe racer στη πλατεία Ντάβαρη και ήσουν αραγμένο.Κουκλί λέμε.Μπράβο σε όποιον το έχει.
    Το εχω δει νομίζω.
    Αν μιλάς για ένα αραγμενο έξω από το καφετυροπιταδικο τότε είναι του παλικαριού που δουλεύει εκεί.
    Είναι όντως πανέμορφο!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σας είδα ατελείωτους την ώρα της χοντρής μπόρας κάτω από τις γέφυρες στο Κηφισσό. Κρανάκια μπουφανάκια ούτε για δείγμα. Σε είδα και σένα φιλαράκι με το μαυροκόκκινο Aprilia Dorsoduro να τα λέμε και να πηγαίνουμε παρέα μέσα στο κακό χαμό μέχρι Χαλκηδόνα. Πήγαινες σε μηχανικό το Dorso για πούλημα μιας και ο φιλαράκος σου λες είχε ατύχημα και αποφάσισε να σταματήσει τη δίτροχη ζωή. Εγώ πάλι πιστεύω οτι εσένα σου ταίριαζε το συγκεκριμένο και θα το κράταγα για πάρτη σου
    Είδα και τα M5 στη βροχή με 12.000χλμ στη πλάτη να δείχνουν άριστα χωρίς γλυστρίματα ακόμα και σε ψιλογκαζιές στην ευθεία για να τεστάρω ολισθηρότητα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σε είδα πεσμένη στην άσφαλτο.Σε ρώτησα αν φορουσες κράνος.Μου είπες όχι.Σου τάπωσα την αρτηρία που έτρεχε.Ολα θα πάνε καλά και το μηχανάκι σου θα φτιαχτεί και πάλι όρθια.Κράνος να φοράς.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...50αρη να πεφτει μπροστα σου η γιαγιακα και να την προσπερνας σαν να μην υπηρχε! πεζη ολοι μας.

δεν σου ειπα τπτ. σε προσπερασα σαν να εισαι ενα τπτ και την σηκωσα εγω. το παραπονο της που δεν την βοηθησες εμεινε παλιομουνοπανο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα να τραβας τιμονι για αλλαγη λωριδας (εννοειται χωρις φλας) και να σε αρχιζω στις κορνες πριν με παρεις παραμαζωμα... μου ζητησες συγγνωμη...
    Τι να το κανω το συγγνωμη αν ειχα πεσει ?..
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα να τραβας τιμονι για αλλαγη λωριδας (εννοειται χωρις φλας) και να σε αρχιζω στις κορνες πριν με παρεις παραμαζωμα... μου ζητησες συγγνωμη...
    Τι να το κανω το συγγνωμη αν ειχα πεσει ?..
    Εμενα μου ετυχε εχθες το ιδιο ακριβως περιστατικο.... Και οταν τον ρωτησα που πας χωρις φλας, μου ζητησε και τα ρεστα λεγοντας μου...

"ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΑ? Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ???"...

Βγαλε ακρη απο κει και περα.. ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΣΤΜ????? :a31:
    .............

Σε είδα πεζό, φιλολάου και ευμένους, να σου παραχωρώ προτεραιότητα ως όφειλα. Στα καπάκια άκουσα το μεγαλοπρεπες κλανίδι που άφησες μόλις πέρασες στο απέναντι πεζοδρόμιο... Ρε ήμαρτον...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε είδα μπάρμπα με το Transalp να έρχεσαι να χώνεσαι ακριβώς δίπλα μου και αριστέρά μου στο φαναρι ενώ είμαι στο αριστερό μέρος του δρόμου και με αναμένο το αριστερό φλας.
    Μόλις άναψε πράσινο ζορίστηκες λίγο με το τζαρτζαρισμα ε? Εγώ απλά ξεκίνησα όπως θα ξεκινούσα μόλις άναψε το φανάρι, απλά αφού ήσουν κι εσύ εκει σε πήρα λίγο μαζί μου.

Αμα ζορίστηκες αλλη φορά να μην χώνεσαι, ή αμα χώνεσια να φεύγεις σφαίρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σε είδα σκουτεράκια με το beverly στη Συγγρού πρωινιάτικα να πλακώνεσαι στα φρένα μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα για να μαζέψεις τη σαγιονάρα σου......Είχες και ένα κοριτσάκι πίσω..ΡΕ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΡΕΕ???

Προχθές πάλι, πέρναγε ο μεγκασκουτερόβιος (παντόφλα, κοντομάνικα σορτς κλπ), με το γυιο εμπρός του (όμοια περιβολή),
    τη κόρη πίσω (ομοίως) και το κλου, τη γυναίκα (ομοίως) η οποία κουβαλούσε και ένα ποδήλατο.

Το κράνος μας μάρανε.....

Σε είδα λατρεμένε μπαντιτάκια με την πλερωμένη αδρά πινακίδα 555. Όταν πετάγεσαι σαν την λούτσα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και αναγκάζεις τον άλλον να ιδρώσει για να μην σκοτώσει εσένα και την αποπίσω σου, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι ένα νεύμα "συγγνώμη", όχι να απλώσεις το κουλάδι σου για να δείξεις ότι θα πας αριστερά. Αυτό το είδα και για αυτό δεν τσακιστήκαμε. Και επειδή προσφάτως διαβάσαμε για τα φλας, το ρημάδι το μηχανάκι σου έχει και τέτοια και καθρέφτες, ε; Άντε γλυκό μου, μου βγήκατε όλα τα φυντάνια με διακόσαπενήντα κιλά σίδερο και όποιον πάρει ο χάρος...

Σε είδα και εσένα, μανδάμ περιστεριώτισσα, να απειλείς θεούς και δαίμονες και εμένα που σε τελική ανάλυση πήγα σε ένα εγκαταλελειμμένο κωλόσπιτο για να το μετρήσω χωρίς να έχω καμία σχέση με το ακίνητο, να ωρύεσαι ότι θα φέρεις αστυνομία και υγειονομικό για τα ποντίκια στον πίσω κήπο που είναι κοινός με τον δικό σου. Όταν βέβαια είδα τι εννοούσες και ρώτησα σε ποιόν ανήκει το υπόλοιπο του κήπου, με τα παραπήγματα/φωλιές ποντικών κλπ, μαζεύτηκες και είπες "στον σπιτονοικοκύρη μου". Να χαρώ την λεβεντιά των δυτικών προ-αστείων ρε. Δεν τολμάς να μιλήσεις στο μαλάκα που βάζει την υγεία σου σε κίνδυνο και θα την πληρώσει ο άσχετος που πάει να κάνει μιά αηδιαστική και επικίνδυνη εν προκειμένω εργασία... Viva west coast.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σε ειδα εμπορα του κωλου,να μου πουλας ένα σετ φλαντζες παπιου 3,50ε made in taiwan 15ε.Και όταν σου ειπα "θα εισαι τρελος!" μου εδειχνες νευριασμένος το japan quality που εγραφε πανω και μου λες ότι για το δικο μου μηχανακι δεν υπαρχουν κ.λ.π.Η μαρκα γνωστη που εχουν όλα σχεδόν τα μαγαζια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Σε είδα τυπάκο με το μαύρο Sh 300 σήμερα το πρωί στο ανέβασμα της Β. Κων/νου να προσπαθείς πολύ για να είσαι γλήγορος.. η αεροδυναμική πόζα (αγκώνες στα πλευρά-σκυφτός καμπουριασμένος-σαγόνι σε υπερέκταση) που είχες πάρει μάλλον δε βοηθούσε και πολύ!
    Σε είδα κι εσένα μπορντωΧόρνετ να κυκλοφορείς με τα λινά στο πίσω λάστιχο και σκεφτόμουν τις θεωρίες περί επάρκειας υγρόψυξης σε ακίνητο όχημα...

Σε είδα φίλε με το καινούριο 1200 και χάρηκα με τη χαρά σου. Απ ότι κατάλαβα μόλις το είχες πάρει γιατί το χαμόγελο φαινοταν μέσα από το κράνος!

Σου εύχομαι πάντα όρθιος και από δω και να το χαρείς όπως γουστάρεις.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε