Για να μαθαίνεις λοιπόν :
Τα 15 δεν θα τα πιάσει μάλλον λόγω χρώματος που θέλει αλλαγή ολοκληρωτική.
Ζάντες θέλει τις δικές του θα τις δεις στην αγγελία που έβαλα ,δεν είναι Ε type ρε να θέλει ακτίνες.
Όταν έγραψα για τα δέρματα ,έγραψα βαφή ρε όχι φρεσκάρισμα ,θα κάνεις αγώνα να βρεις ένα χρώμα να βάψεις το αμάξι με το χρώμα που έχει το σαλόνι τώρα.
Δες πόσο έχει έξω το φθηνότερο αξιοπρεπές λοιπόν
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...0&pageNumber=2
Για ότι άλλη απορία εδώ είμαστε.
Γιατι θελει αλλαγη το χρωμα στο αμαξωμα ομως..;;;
MADE IN JAPAN 日本製
Ρε Bob άμα δε σε χαλάει οκ αλλά στην υποθετική περίπτωση που πήγαινες να το πάρεις ας μη του δειχνες ότι σ' αρέσει.
Δυσκολεύομαι πάντως να πιστέψω ότι αντέχεις τον παρόντα συνδυασμό χρωμάτων έξω μέσα...
Μπαγάσα χορχόδειλε παρακολουθείς ε και περιμένεις ευκαιρία.
Να μας πεις εσύ ρε το αγαπημένο σου κλασσικό in budget... 4τροχο.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το έξω χρώμα μου αρέσει πιο πολύ από το μέσα. Δε ξέρω τι είναι πιο εύκολο να αλλάξεις. Μπορεί με αυτό το χρώμα έξω (έχει ατέλειες το βάψιμο του και έχει και δουλειά και χρήμα να ρίξεις όπως βλέπω γενικά στο αμάξι) και με μια ώχρα μέσα να μου άρεσε περισσότερο. Γενικά αυτό το αυτοκίνητο είναι απίστευτης ομορφιάς, λίγα αυτοκίνητα μπορούν να συγκριθούν σε εμφάνιση μαζί του.
αγαπημένο κλασσικό μια που έπεσε το ερώτημα... μιά δελτόνα σλουρπ μιαμ μιαμ... αλλά επειδή δεν χωράω εκεί μέσα (όπως και στην άλλη ιταλική λατρεία, την Stratos και τις φεράρι 308/328)
BMW 3.0CSL
και Μ535 E28
με όποιο από αυτά τα δύο, θα μπορούσα άνετα να συμβιώσω για πάντα.