Εσυ δεν μετρας οποτε ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
να πω κι εγω?
:a13:
ωραιο εθιμο μια χαρα πηγε με το προηγουμενο...6 μηνες το κρατησες και 3000χλμ:rotflmao:

Και τα νουμερα ειναι τα διπλασια...Σχεδον 12 μηνες και 6000χλμ...

Εσυ δεν μετρας οποτε ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
να πω κι εγω?
:a13:
ωραιο εθιμο μια χαρα πηγε με το προηγουμενο...6 μηνες το κρατησες και 3000χλμ:rotflmao:

Και τα νουμερα ειναι τα διπλασια...Σχεδον 12 μηνες και 6000χλμ...

τι διαολο ρε μλκες μονο εγω ελειπα?

Φιλε σου εδΟκα λαδακι σπεσιαλ σΕ λεω...Ρωτα και τον καραφλα να σΕ πει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Φιλαράκι με ρίχνεις και τα λεφτά για το λάδι δεν θα τα πάρεις..........
Άκου 13 ε το λίτρο το αραβοσιτέλαιο.....

Αλλα μην του πεις οτι ηθελες να βαλεις motul,στραβωνει το στομα του οταν το ακουει...:hypnotize
παντως...αλλαγη λαδιων σε μποξερ bmw...3 ατομα
που να χατε κανα ντουκατι ρε φλωροι σχολικη εκδρομη θα κανονιζατε για να αλλαξετε μια λαμπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Φιλε σου εδΟκα λαδακι σπεσιαλ σΕ λεω...Ρωτα και τον καραφλα να σΕ πει ...
Αλλα μην του πεις οτι ηθελες να βαλεις motul,στραβωνει το στομα του οταν το ακουει...:hypnotize
Μαλάκα το μοτούλ βγήκε σαν καινούριο από το μηχανάκι αφού έτσι μου 'ρχεται να το βάλω σε μπουκάλια και να το ξαναπουλήσω.
Αρε μαύρο φίδι που σας έφαγε αν είναι μούφα τα τρόκο τροκο

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μαλάκα το μοτούλ βγήκε σαν καινούριο από το μηχανάκι αφού έτσι μου 'ρχεται να το βάλω σε μπουκάλια και να το ξαναπουλήσω.
και γαμω αμα βγηκε σαν καινουριο παει να πει πως δε καθαρισε το μοτερ τοσο καλο ειναι

:rotflmao:

Και ήθελα να πάω και εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παντως...αλλαγη λαδιων σε μποξερ bmw...3 ατομα
που να χατε κανα ντουκατι ρε φλωροι σχολικη εκδρομη θα κανονιζατε για να αλλαξετε μια λαμπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Και ήθελα να πάω και εγώ.
Πάντα με κάνεις να απορώ πως διάολο τα κατάφερες να περάσεις Πολυτεχνείο κι ακόμη δεν έμαθες να μετράς.
Vaska (1) + Jimmis5 (1) = 2 και όχι 3, εκτός αν υπονοείς ότι εγώ λόγω κιλών μετράω για 2.
Τες πα πάω να κάνω ένα μπανάκι να ξεβρωμιστώ και μετά θα εκδράμω εις Σελλά μεριά για φαγητό και καφεδάκι. Όποιος ψήνεται ας πει.

edit
Παπαριά, το quote πήγαινε στον Πάνο... (σορυ daz)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι αφού έκανα χθες αυτή την διαδρομή...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πάντα με κάνεις να απορώ πως διάολο τα κατάφερες να περάσεις Πολυτεχνείο κι ακόμη δεν έμαθες να μετράς.
Vaska (1) + Jimmis5 (1) = 2 και όχι 3, εκτός αν υπονοείς ότι εγώ λόγω κιλών μετράω για 2.
Τες πα πάω να κάνω ένα μπανάκι να ξεβρωμιστώ και μετά θα εκδράμω εις Σελλά μεριά για φαγητό και καφεδάκι. Όποιος ψήνεται ας πει.

Αλλιώς για καφέ Σελλά ψηνόμουν με 1000

"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
A, την διαδρομή την έκανα με το αμάξι... Μην φορτώνω το Transalp χιλιόμετρα, έχει ήδη πολλά και άντε να το πουλήσεις! :rotflmao:
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
Αφού θες θα σε πώ..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οχι για πες ρε...Θελω να δω εκ των υστερων ποσο κοντα ειστε ή ποσοι το βρικατε...
Το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το 750 ήταν αυτός ο Απρίλιος (δε θυμόμουνα το όνομα και το γοογλαρα) ο Δορσοδούρος... Το 2ο ήταν GSXR :hypnotize... (άν όντως πάς για 750)

ρε βασκα ελεγα πως ηταν και ο καμεν μαζι γιατι ειχε πει πως θα ερχοταν

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
A, την διαδρομή την έκανα με το αμάξι... Μην φορτώνω το Transalp χιλιόμετρα, έχει ήδη πολλά και άντε να το πουλήσεις! :rotflmao:
περασα απο ναυπακτο εγω σημερα πριν λιγο γυρισα...και εψαχνα να δω το τιτανομεγιστοτεραστιο τρανσαλπ αλλα πουθενα
Αυτό το ΣΚ πολλή ώρα με το κουτί λέμεεε...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
περασα απο ναυπακτο εγω σημερα πριν λιγο γυρισα...και εψαχνα να δω το τιτανομεγιστοτεραστιο τρανσαλπ αλλα πουθενα

Κ.