Δεν παιρνω ip,δεν ειμαι στο Vlan ουτε πουθενα μας λεει το interface μουρλια...
Ενδιαφερον,λαπτοπακι με linux παιρνει κανονικα?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 14/09/2017 στις 11:15.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Οπως καταλαβες ακομη ειμαστε στην μεθοδο της μαγικης σφαιρας,guestimation που λενε και στο χωριο μου.Απλα οταν εχω λιγο χρονο προσπαθω να δω αν μπορω να βοηθησω αν και το δικτυακο ειναι αρκετα φρεσκο για μενα.Βασικα παμε να γκρεμισουμε το φορουμ και να το κανουμε φορουμ τρελαμενων μοτοκομπιουτερακηδων![]()
Τι routing protocol ρε παιδιά τα μπλέξαμε. Ευτυχώς δεν έχουν ούτε καν RIP τα Windows.
@Vstormer: To WLan πού κολλάει ? Αυτό που έγραψα αρχικά είναι ότι προσπαθώ να δω τη σύνδεση σε ένα κύκλωμα που παρέδωσε ο πάροχος και συνδέομαι στο CPE του κατευθείαν με καλώδιο. Το Wlan μια χαρά δουλεύει.
Το Ethernet3 είναι σαν subinterface του Ethernet και δημιουργήται όταν ταγκάρω με VLAN. Αν απενεργοποιήσω το 802.1Q τότε το Ethernet μια χαρά τις παίρνει και τις δείχνει τις στατικές.
@Sek: θα μυο τηλ ο ISP (ευτυχώς από Αγγλία) σε καμιά ώρα, αν προλάβω θα δοκιμάσω το ρεσετ.
μπορεί να πω και μπούρδα γιατί είναι από τα ευκόλως εννοούμενα που συνήθως όμως τα προσπερνάμε γι αυτό το λόγο:
τσέκαρε λίγο τα ethernet bindings σε κάθε στάδιο.....κάτι μου λέει οτι παίζει να έχει σεταριστεί για άλλη χρήση από αυτή που θες με αποτέλεσμα να σου κόβει αυτά που λες.
μου χει τύχει σε soho κατάσταση να βλέπει δίκτυο αλλά όχι ίντερνετ για αυτό το λόγο.
α...και κάτι ακόμα πιο τραβηγμένο..να είναι δικλείδα ασφαλείας του παρόχου (ΟΤΕ) λόγω ενεργοποίησης υπηρεσιών Wi-Fi outbound sharing. Απενεργοποιώντας το OTE WiFi Fon κατάφερα να ξαναδώ από VPN δικτυακά συσκευές που πριν δεν ήταν discoverable.