Σελίδα 112 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1262102107108109110111112113114115116117122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.666 έως 1.680 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Τσ τσ τσ τι να σου πω τώρα... αμέσως εσύ να κατηγορήσεις τον ΆνθρωπΑ. Τι έχει μωρέ κρεμασμένο, ένα πλαστικό μπαλάκι αντιστρές μπαμ μπουμ πφφφφ καμπούλας.

Τι να πω ντροπή ντροπή σου
    συγνωμη , εχεις δικιο.... (πρεπει να ειναι και το μοναδικο ΜΠΑΛΑΚΙ κρεμασμενο επανω του ...)

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    συγνωμη , εχεις δικιο.... (πρεπει να ειναι και το μοναδικο ΜΠΑΛΑΚΙ κρεμασμενο επανω του ...)
    Ρε σεις... κι εγώ κυκλοφορούσα για λίγο με ένα τέτοιο στα χέρια. Το βρήκα κάτω στην Πανεπιστημίου κι έπαιζα. Ήθελα να βρω άλλα 2 να κάνω τον ζογκλέρ.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Ρε σεις... κι εγώ κυκλοφορούσα για λίγο με ένα τέτοιο στα χέρια. Το βρήκα κάτω στην Πανεπιστημίου κι έπαιζα. Ήθελα να βρω άλλα 2 να κάνω τον ζογκλέρ.
    Δεν μου ζήταγες εμένα ρε συ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ήσουν ο πρώτος που σκέφτηκα αλλά δεν σας είχα βρει εκείνη την ώρα. Επιπλέον είχα ενδιασμούς για το αν μπορώ να σηκώσω τα δικά σου.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

http://pitsirikos.net/2011/06/%CF%84...C%CE%B7%CF%82/

"Η κρατική και παρακρατική βία –που την έζησαν στο πετσί τους όσοι πολίτες κατέβηκαν στις τελευταίες διαδηλώσεις- αποδεικνύει πως η κυβέρνηση έχει ηττηθεί.

Ένα από τα πράγματα που έχω καταλάβει είναι πως, όταν κάποιος επιλέγει σαν λύση τη βία, είναι πάρα πολύ αδύναμος." απο το κειμενο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ενστασις κυριε Στελιο.

Ο παππους μου (απο τον πατερα μου) ηταν στο μπλοκο της Κοκκινιας.Οι κουκουλοφοροι (τυχαιο αξεσουαρ η κουκουλα απο τοτε)εκαναν βολτες αναμεσα στους κρατουμενους και εδειχναν.
    Σταματαει καποιος μπροστα απο τον παππου και τον δειχνει.Ο κυρ-Χρηστος οπως καθεται στην πλατεια παρατηρει τα παπουτσια του κουκουλοφορου κι αναγνωριζει τον πρωτο του ξαδελφο.
    Την ωρα που τους πηγαινουν για την μαντρα κανει μια επιθεση ο ΕΛΑΣ πολης και πολλοι καταφερνουν να ξεφυγουν.Μαζι τους γλυτωσε κι ο παππους για να πεθανει τη δεκαετια του 70.
    Α ναι,ο "ξαδελφος" το ιδιο βραδυ εκανε παρεα σε ενα σκοινι και μια μεγαλη συκια.

Γεια σου ρε Χρηστο με τον παππου σου τον λεβεντη!

Βαρεθηκα να διαβαζω για δεξια καθαρματα ενστολα και μη...Μια για τους αληθινους αριστερους και οχι τους γιαλατζι τους σημερινους , τους καρεκλατους
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    απορια: o Λουκάνικος τι απέγινε?
    ούτε νερό δεν ήθελε ο... σκύλος

η φωτό είναι από το κινητό και είναι χάλια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0373.jpg 
Προβολές:	286 
Μέγεθος:	107,3 KB 
ID:	230565

Το θηρίο βρυχάται!

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=85257&catid=3
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το θηρίο βρυχάται!

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=85257&catid=3
    Μωρέ αυτό λογικό είναι...

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι ο αριθμός των υποψηφίων... δύσκολη η δουλειά του αστυνομικού, επικίνδυνη... γιατί πάνε σα λεφούσι τότε;

Όλα τα είπες σε προηγούμενο ποστ σου, να κοιτάξουμε ποιοι γνωστοί μας έχουν διαλέξει αυτό το επάγγελμα...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.

Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα “γιουρούσι” όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. “Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;” με ρώτησε αγανακτισμένος. “Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα” μου είπε με νόημα χαμογελώντας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Περίπου στη 13.30 υπάρχει πολύς κόσμος συγκεντρωμένος μπροστά από την Βουλή. Δεν είναι κουκουλοφόροι. Δεν πετάνε πέτρες. Είναι γέροι, νέοι, γυναίκες, άντρες, φοιτήτριες και φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι που φωνάζουν συνθήματα, ρίχνουν την γνωστή μούντζα προς το κοινοβούλιο, και οι πιο θερμόαιμοι μπροστά – μπροστά άντε να εκτοξεύουν καμιά βρισιά εναντίον των αστυνομικών και να κουνάνε τα κιγκλιδώματα που έχουν στηθεί μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τίποτα το σημαντικό δηλαδή που να δικαιολογεί αυτό που θα ακολουθήσει. Ξαφνικά από παντού, από δεξιά, από αριστερά και από το κέντρο, αρχίζει μια γενική επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων που απωθούν τους διαδηλωτές προς τα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος. Φανταστείτε δηλαδή χιλιάδες ανθρώπους να τρέχουν αλλόφρονες προς ένα στενό άνοιγμα το πλάτος του οποίου δεν ξεπερνά τα δέκα μέτρα. Από πίσω τους τα ΜΑΤ, ρίχνουν μέσα στο πλήθος χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα, προκαλώντας πανικό. Άνθρωποι καίγονται από τις φλόγες, πνίγονται από τα δακρυγόνα δεν βλέπουν μπροστά τους και αρχίζουν να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον και να κουτρουβαλούν στα σκαλιά. Υπάρχουν άνθρωποι λιπόθυμοι, άλλοι ποδοπατημένοι μέσ’ τα αίματα. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί δεν αποχωρούν. Χτυπάνε με τα γκλομπς όποιον βρουν μπροστά τους, ανθρώπους δηλαδή που τρέχουν να σωθούν πατώντας ο ένας πάνω στον άλλον.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Πέρα από την δράση των προβοκατόρων η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες που βγήκαν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν τις επόμενες μέρες, πέρα από τους μπαχαλάκηδες την δράση των οποίων απεχθάνομαι και διαφωνώ κάθετα, η πέτρα είναι πλέον εύκολο να φύγει από το χέρι οποιουδήποτε, που τον χτύπησαν, τον ψέκασαν, και είναι άνεργος, άστεγος – ναι, υπάρχουν πλέον νεοάστεγοι – και κάθε μέρα γίνεται φτωχότερος χωρίς να βλέπει διέξοδο από πουθενά.

Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα βλέποντας μια άνευ προηγουμένου αγριότητα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου. Ένιωσα τον ίδιο φόβο που έχω νιώσει σε ζόρικες περιοχές του πλανήτη. Ένιωσα τον φόβο του θανάτου. Καθώς νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου και πως είχα ξεσυνηθίσει να δουλεύω στην Ελλάδα – έχω να δουλέψω στη χώρα μου από το έτος 2000- ρώτησα παλιούς μου συναδέλφους αν είχαν ξαναζήσει κάτι τέτοιο εδώ. Μου απάντησαν πως δεν είχαν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

Θα ήθελα λοιπόν ένας λογικός άνθρωπος από το υπουργείο “Προστασίας του Πολίτη” (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πλέον ο τίτλος του μου θυμίζει το Υπουργείο Αγάπης του Όργουελ στο 1984) να μου απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:

Ποιος έδωσε την εντολή για την γενική επίθεση στις 13.30 και γιατί; Ποιανού ιδέα ήταν να διατάξει τις αστυνομικές δυνάμεις να κυνηγήσουν ένα πανικόβλητο πλήθος που ποδοπατιέται στα σκαλιά πετώντας κρότου – λάμψης και δακρυγόνα χτυπώντας αδιακρίτως, παίζοντας κορώνα γράμματα την πιθανότητα, κάποιος ανάμεσα στους χιλιάδες, να αφήσει την τελευταία του πνοή στην πλατεία.
    Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί δεν σεβάστηκαν το ιατρείο της πλατείας Συντάγματος; Επαγγελματίες γιατροί πνευμονολόγοι και άλλοι, όλοι εθελοντές, φρόντιζαν τραυματίες καθ’ όλη την διάρκεια των συγκρούσεων. Δεν ήταν “κουκουλοφόροι”, γιατροί ήταν. Φώναζαν στους αστυνομικούς “εδώ είναι ιατρείο” αλλά καμία σημασία δεν έδιναν εκείνοι. Αφιονισμένοι, τους έριχναν δακρυγόνα και τους χτυπούσαν. Όπως μας είπε ένας γιατρός “Αυτά δεν γίνονται ούτε στον πόλεμο. Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχει ανακωχή για να μαζέψεις και να φροντίσεις τους τραυματίες.” Τα μάζεψαν άρον – άρον οι άνθρωποι και έστησαν το ιατρείο κάτω στο μετρό αλλά ούτε και αυτό γλίτωσε από τις ρίψεις χημικών.
    Για ποιο λόγο χτυπήθηκαν δάσκαλοι στην Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος; Και αυτοί κουκουλοφόροι; Δεν νομίζω. Τα ΜΑΤ αφού πέταξαν δακρυγόνα στην είσοδο του κτιρίου στην οδό Ξενοφώντος 15, άρχισαν να τους πετούν πέτρες (!) και να ανοίγουν κεφάλια με την ανάποδη του γκλομπ, σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων. Τρεις τραυματίες, ένας με σπασμένα πλευρά, ένας με ανοιγμένο κεφάλι και ένας με ελαφρά τραύματα στο χέρι. Έλεγαν οι δάσκαλοι: “Όταν μια κοινωνία κακοποιεί τους δασκάλους της βρίσκεται στο κατώτερο σκαλοπάτι που μπορεί να φτάσει”
    Με ποια λογική οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και χτύπησαν ανθρώπους μέσα σε μανάβικα και σουβλατζίδικα στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα, προκαλώντας τρόμο σε πελάτες και τουρίστες;
    Και τέλος κάτι προσωπικό για τον κ. Παπουτσή: Γιατί με χτυπήσατε; Όχι εσείς δηλαδή, ένας από τους άνδρες της αστυνομίας σας. Επειδή όμως εγώ δεν γνωρίζω τον “ανώνυμο” ΜΑΤατζή και γνωρίζω εσάς, θα ήθελα πραγματικά μια απάντηση. Η κατάσταση ήταν σχετικά ήρεμη εκείνη την ώρα και γω τραβούσα με την κάμερα μια διμοιρία των ΜΑΤ που ανέβαινε προς την Βουλή, όταν ένας ξέκοψε από την διμοιρία του, ήρθε προς το μέρος μου και στάθηκε μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Σταμάτησα να τραβάω και κατέβασα την κάμερα. Με κοιτούσε μες στα μάτια. Του είπα τι θέλει και ως απάντηση εισέπραξα μια, για να θυμάμαι τη μέρα. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει: “Τον Αυγερόπουλο χτυπάς ρε”. Δεν αντέδρασα καθόλου και εκείνος απομακρύνθηκε. Αν είχα αντιδράσει ίσως να τα λέγαμε στο τμήμα όπου θα μου ζητάγατε συγνώμη για την… “παρεξήγηση”. Παρεπιπτόντως: Στην Οαχάκα, όταν με είχαν στριμώξει μαζί με τον κάμεραμάν μου οι Μεξικανοί αστυνομικοί, που όπως είπαμε θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι, τους φώναξα “Δημοσιογράφος” και δεν με πείραξαν. Στη χώρα μου τις έφαγα για πρώτη φορά.

Αυτά από τον μπάχαλο-δημοσιογράφο-κουκουλοφόρο Γ.Αυγερόπουλο (πηγή ΕΞΑΝΤΑΣ)

εχεις δικιο και σε πολλα μαζι σου συμφωνω!ανεφερες ομως την μια πλευρα των μπαχαλακιδων των αναρχικων των χουλιγκανς των προβοκατωρων αν θελεις που καμια σχεση δεν εχουν με την αστυνομια αλλα με πολιτικα κεντρα!!!!
    υπαρχει και η αλλη πλευρα.....
    140 αστυνομικοι τραυματιες αλλοι σοβαρα αλλοι πιο ελαφρια!!! πραγματι μεγαλη βαρβαροτητα !!!!εκατομμυρια μαρμαρα να στοχευουν καφαλια αστυνομικων !!!!
    τοσες μερες οι ιδιοι αστυνομικοι ηταν στο συνταγμα και κανεις αστυνομικος δεν πειραξε κανεναν!
    αν δεν δεχονταν επιθεση απο τα ευγενικα παιδια με τα μαρμαρα με τα καδρονια και με τις μολοτοφ θα γεινοταν κατι?

ολα ειναι πολιτικες αποφασεις και δυστηχως με την επιθεση κατα των αστυνομικων δοθηκε η αφορμη και η εντολη [πειστευω εγω] να διασπασουν το κινημα των αγανακτισμενων!!!
    ειναι πολιτικη αποφαση [πειστευω εγω] και εξελιχθηκαν τα πραγματα οπως εξελιχθηκαν γιατι αν εδειναν εντολη στην αστυνομια να μαζεψουν τους μπαχαλακιδες πριν καν σκεφθουν να ξεκινησουν τα επεισοδια θα τους ειχαν μαζεψει!!!
    η αστυνομια εχει τον τροπο και τα μεσα να μην πεσει ουτε τσιγαρο σε πεζοδρομιο φιλε αυγεροπουλε αλλα την στιγμη που διοικειτε απο πολιτικο προισταμενο και ο εκαστοτε αρχηγος ειναι τοποθετημενος και δεν υπαρχει καν αρχηγειο ελ.ας οι αποφασεις ειναι πολιτικες και η αστυνομια ειναι υποχρεομενη να εκτελει τα καθηκοντα της οπως αποφασιζουν αλλοι για αυτη διαφορετικα θεωρειτε σταση κατα της δημοκρατιας!!!!!!

το οτι ορισμενοι πανω στην αναμποπουλα βγαζουν και το μπατσιλικι τους και δυστηχως τις εφαγες και εσυ αδικα οπως και πολλοι αλλοι ειναι γεγονος και κατακριτεο και ποινικα κολασιμο και και και...

περιμενω τωρα τα οσα μυρια να ακουσω,αν οχι απο σενα απο πολλους αλλους εδω μεσα αλλα δεν θα ειναι η πρωτη φορα!!!!
    καλαματιανος

Ούτε καν τα διαβάζεις έτσι;;

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    αν εδειναν εντολη στην αστυνομια να μαζεψουν τους μπαχαλακιδες πριν καν σκεφθουν να ξεκινησουν τα επεισοδια θα τους ειχαν μαζεψει!!!
    Δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα,γιατί από τη μια κάποιοι από τους μπαχαλάκηδες είναι προβοκάτορες(οπότε ποιον θα συλλάβουν,το συνάδελφο και από την άλλη τα επεισόδια θα ξεκινούσαν είτε κάποιοι πέταγαν μπουκάλια και πέτρες είτε όχι.Η εντολή ήταν να αδειάσει η πλατεία.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

πλ'επν περιμένουμε με λαχτάρα (για πρώτη φορά κυριολεκτικά) τον πρώτο γδούπο ΜΑΤατζη...

υ.γ ένα φοβάμαι και απεύχομαι. μήπως το κράτος προβεί σε δολοφονία απλού αστυνομικού μέσω των γνωστών "τρομοκρατικών" οργανώσεων για να ικανοποιήσει το μίσος και την οργη του λαού απέναντι στους μπάτσους-ΜΑΤ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πλ'επν περιμένουμε με λαχτάρα (για πρώτη φορά κυριολεκτικά) τον πρώτο γδούπο ΜΑΤατζη...

υ.γ ένα φοβάμαι και απεύχομαι. μήπως το κράτος προβεί σε δολοφονία απλού αστυνομικού μέσω των γνωστών "τρομοκρατικών" οργανώσεων για να ικανοποιήσει το μίσος και την οργη του λαού απέναντι στους μπάτσους-ΜΑΤ

Οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι λετε ρε γαμωτο, δεν φιλτραρετε λιγο...

Παλαιό μέλος
    http://sxoliastesxwrissynora.wordpre...3%CE%BC%CE%BF/

ντροπη αισχος!!!!!
    αυτους που πετουν πετρες στον κοσμο η εστω επιστρεφουν τις πετρες που εχουν φαει στα γυμνα κεφαλια των πολιτων η εστω στους ταραξιες και γινονται χειροτεροι εγκληματιες απο τους ταραξιες ο κος παπουτσης θα τους παει σπιτι τους?
    ειναι δυνατον αστυνομικοι να πετουν πετρες ?η υπηρεσια τους τους εχει δωσει τον εξοπλισμο για να προστατευονται απο τις επιθεσεις των ταραξιων και χημικα γκλοπ δακρυγονα για να αποκρουουν επιθεσεις ,δεν ηξερα οτι τους εχει δωσει και πετρες να πετουν!!!!δεν μπορουν να καταλαβουν οι ανεγκεφαλοι οτι οι πολιτες δεν φορουν κρανη και αν μια πετρα πεσει σε κεφαλι καποιου θα τον σκοτωσουν?
    τι στο διαολο σκατα εχουν στο κεφαλι?αξιωματικος η επικεφαλη αυτη η ομαδα ματ δεν εχει να του σφυριξη μια σφαλιαρα στο πρωτο που τολμησε να επιτεθει με αυτον τον τροπο?εχω παθει την πλακα μου με το που ειδα το βιντεο!!!!ντροπη αισχος και ελπιζω σε αυτη την περιπτωση να βρεθει ενας εισαγγελεας να τους μαζεψει και να τους στειλει εκει που ανηκουν!!!!λυπαμαι και θλιβομαι μαζι!!!!!!
    καλαματιανος

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF