....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Σιγουρα αρχισαν και θα ειναι και με πολυ δραση αυτος ο προεκλογικος αγωνας,δεν θα δεις ουτε εναν πολιτικαντη
http://www.seleo.gr/index.php?option...ites&Itemid=54
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Μακάρι αν και δεν το πιστεύω....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
........δεν θα δεις ουτε εναν πολιτικαντη
.....................
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Τι εχεις παθει σβιξ με το ΚΚΕ, οι κομμουνιστες μας μαραναν, κοιτα εκει αυτους που ψηφισατε κ σαςασαλιωτα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Τι εχεις παθει σβιξ με το ΚΚΕ, οι κομμουνιστες μας μαραναν, κοιτα εκει αυτους που ψηφισατε κ σαςασαλιωτα
![]()
![]()
Sarcasm is “a sharp, bitter, or cutting expression or remark; a bitter jibe or taunt.”[1] Though irony and understatement is usually the immediate context,[2] most authorities distinguish sarcasm from irony;[3] however, others argue that sarcasm may or often does involve irony[4] or employs ambivalence.[5]
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Καπιταλισμός χωρίς χρεωκοπία είναι σαν Χριστιανισμός χωρίς κόλαση...
![]()
Για την φωτο. που ανεβασες.....σου λεω οτι εχεις μεινει πολυ πισω..
![]()
![]()
Υ.Γ αν το θεωρεις ακαταληλο την βγαζεις.
Edited by mod![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Παντως εγω το χω πει, το ΚΚΕ και η αριστερα ενα καλο στυλιστα θελουνε, εναν μανατζαρεο να τους περασει σαν trendy και hip και αυτο ηταν!![]()
Η αριστερά πρέπει να ξαναδεί ΟΛΑ από την αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως εγω το χω πει, το ΚΚΕ και η αριστερα ενα καλο στυλιστα θελουνε, εναν μανατζαρεο να τους περασει σαν trendy και hip και αυτο ηταν!![]()
Να εξετάσει και το οικολογικό, πέρα από το οικονομικό πολιτικό.
Για να μη σου πω για παγκοσμιοποίηση και συνολική διαχείριση των πόρων του πλανήτη.
(από πρώτες ύλες έως τρόφιμα)
Τι λέμε τώρα ε ?
(μακάρι να ήταν ΤΟΣΟ απλό... να έφτανε η κυρά Αλέκα ή κάποιος άλλος για να λύσει τα προβλήματα μας)
![]()
...αραααα !Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Για την φωτο. που ανεβασες.....σου λεω οτι εχεις μεινει πολυ πισω..
![]()
![]()
Υ.Γ αν το θεωρεις ακαταληλο την βγαζεις.![]()
![]()
Τον Ψινάκη πάντως τον καπάρωσε ο ΛΑ.Ο.Σ. ας ελπίσουμε πως ο Χάρης Σιανίδης είναι εύκαιροςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
...Καλή είναι, μέχρι να ανοίξει το στόμα της και να αρχίσει να μιλάει για την αποκατάσταση του Στάλιν
Ας λεει κ για τον χιτλερ![]()
Το καμάκι στις μέρες μας:
1970… Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;
2000… Να σε πάω μία βόλτα με την PORSCHE;
2011… Έχω ανοιχτά καλοριφέρ, πάμε σπίτι μου;
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll