Στο σταρ στις 9μμ εχει μια σειρα με θεμα τον παμπλο εσκομπαρ και λεγεται παμπλο εσκομπαρ. Kατι λογικα σαν το narcos που δεν εχω κατσει να το δω ακομα.
http://www.imdb.com/title/tt2187850/
Στο σταρ στις 9μμ εχει μια σειρα με θεμα τον παμπλο εσκομπαρ και λεγεται παμπλο εσκομπαρ. Kατι λογικα σαν το narcos που δεν εχω κατσει να το δω ακομα.
http://www.imdb.com/title/tt2187850/
Ξεκινησε η δευτερη σαιζον Dark matter και Killjoys !!!
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
κλωτσοκόλι έχει γουέμπριπ το μίστερ ρομπότο![]()
gimme gimme gimme
αυτο πραγματικα δε βλεπετε με τιποτα (σε αντιθεση με το ναρκος το οποιο ειναι παρα πολυ καλο).
το εβλεπε ο πατερας μου πριν λιγες μερες και μου λεει "ελα να δεις μια γ@μ@τη σειρα") ενα 20λεπτο ειδα δεν αντεξα παραπανω.
σε μια σκηνη καπου πηγαινανε με μηχανακια και ενας μπραβος καρφωθηκε πανω σε γαϊδαρο που ηταν στη μεση του δρομου
και σε μια αλλη ο παμπλο εσκομπαρ λεει στη μανα του "κοιτα τι αγορασα" η οποια του απανταει "τι το θες αυτο το κουνουπι"? (ελικοπτερο ηταν)![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Απο τα λιγα επεισοδια που ειδα ειναι πολυ low budget σειρα , σε μια διαφημιση λεει γυριστηκε σε 100% πραγματικο χωρο και οχι φτιαγμενο για την σειρα και δεν ειναι απο χολυγουντ, ειναι απο κολομβια. Μη περιμενεις φρου φρου και αρωματα οπως τις αμερικανικες σειρες, εχει τα βασικα , "χτυπαει" με την ιστορια της υποθεσης και σιγουρα , παρολο που δεν εχω δει το narcos, δεν τιθεται θεμα συγκρισης με σειρα απο το netflix για ηθοποιους , υποκριτικη κτλ
Αμα την δεις με διαφορετικο ματι , οπως σου ειπα , ειναι παραπανω απο καλη.
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 13/07/2016 στις 21:45.
Καποια ρεμαλια συναίνεσαν να ξεκινησω το μρ ρομποτ.... καλοκαιριατικα....
#ripkalokairi2016
αι στα διαλα![]()
Αν σας αρεσει το καλο sci-fi, συστηνω το The Expanse
Για ενα καλο horror-ακι, το Preacher
Abel
Εδώ και λιγες μέρες ενα κανάλι του ΟΤΕ την
Παιζει όλη μέρα STAR TREK.
Από τα παλιά μέχρι τα τελευταία
Αν δεν ειναι τα remastered δεν ενδιαφέρομαι.
(Το είχα ακούσει, απλα τα έχω ΟΛΑ σπίτι μόνιμα)
ναι όντως, όσο πάει το μπλέκει περισσότερο το στόρι. πλέον δεν θα ξέρεις ποιός είναι "στο τιμόνι".
Εχω φαει ενα κολληματακι με το Blacklist τελευταια.
Καθολου κακο!
Τελειωσα 1ο κυκλο mr robot , better late than never,
θα μπω 2ο αυριο λογικα.
Stranger Things βλεπει κανεις ?