Σε είδα με το Subaru Forester και το τεράστιο αυτοκόλλητο με το δελφικό έψιλον στην Πεντέλης χτες το απόγευμα κι έριξα πολύ γέλιο...Ζουν ανάμεσά μας.
Βαρέθηκα να σας βλέπω χτες στην Αττική Οδό να προσπερνάτε όλοι από την δεξιά λωρίδα...
Σε είδα με το Subaru Forester και το τεράστιο αυτοκόλλητο με το δελφικό έψιλον στην Πεντέλης χτες το απόγευμα κι έριξα πολύ γέλιο...Ζουν ανάμεσά μας.
Βαρέθηκα να σας βλέπω χτες στην Αττική Οδό να προσπερνάτε όλοι από την δεξιά λωρίδα...
Σας είδα στον Μπραλο και δε στριβατε. Είστε η ντροπή των διτροχων.
σας ειδα ελληνικα στρατα στην παρελαση και απηλαυσα τη περιγραφή-ονειρο της ΕΡΤ...
τελικα με τον συριζα εχουν άλλη χαρη οι εθνικιστικες φιεστες![]()
![]()
Σε είδα μπαμπά μου να με κοιτάς την ώρα που γυάλιζα την μηχανή και να μου λές :
- Με τα λεφτά που έδωσες γι αυτό κορίτσι πράμα, θα αγόραζες μια ραπτομηχανή singer και θα έραβες και την προίκα σου...:rotflmao:
![]()
Σε είδα, με είδες και χαιρετηθήκαμε με tdm και άσπρο κράνος στην Αγία Σωτήρα.
Ο άλλος, κάθε μέρα βρισκόμαστε αντίθετα στο δρόμο και δεν έχει χαιρετήσει ούτε μισή φορά, αλλά δεν το βάζω κάτω.
Σας ειδα στην Αθηνων Κορινθου να επιστρεφετε στην πρωτευουσα.. Κουτια, πολλα κουτια και να σερνεστε στην Αριστερη (για τους γΛηγορους ντε) και τη μεσαια, ενω η δεξια να πηγαινει μια χαρα.. Μ@λακες τι χαπια παιρνετε ??
Σας ςιδα και τους δυο κλασσικους, με honda & bmw να τρωτε βροχη αρκετη αλλα σας χαρηκα.. παντα ορθιοι..
Quod me nutrit... me destruit.....
Σας είδα σήμερα 2 μπλόκα τροχαίας, και με χαρά διαπίστωσα οτι δεν σταματάγατε μόνο μηχανάκια για κράνος αλλα πολλά πολλλααα κουτιά. Έρχεται πάσχα φαντάζομαι με δώρα και μισθούς αλλα μακάρι να συνεχιστούν και μετά οι έλεγχοι. Το καλύτερο ηταν το πρωί πάντως Tmax άκρανο σφάζει το φάναρι της Όθωνος στο κέντρο για να μπεί στη Βασιλίσης Αμαλίας αλλα δεν είδε τον Ζητά που ερχόταν κανονικά απο το άλλο φανάρι![]()
Σε είδα να έχεις φάει κόκκινο με χρέπι τογιοτα, να σε έχει εμβολίσει ολοκαίνουργιο σεντάν πεζω και να είστε και οι δύο κιουρίες να τραβάτε τα μαλλιά σας κοιτώντας η κάθε μία το αυτοκίνητο της...
Σε είδα φίλε με το τρανσαλπ να μου ψιλοκολας στην βουλιαγμένης που ψιλοεπηζε. Έκανα χώρο και με πέρασες φορτσατος. Ενα χιλιόμετρο παρακάτω σε ξαναπερασα, αφού ήσουνα χαμε εσύ και ενα σκούτερ. Είχε και νερά είχε και φανάρι ποιος και τι δε ξέρω, τουλάχιστον σε είδα όρθιο να σιχτηριζεις. Όρθιο και το αλλο παλικάρι.. ελπίζω πλέον να.μην έχουν σοβαρές ζημιές τα μοτο..
Τελευταία τροποποίηση από Nik0s_Dk; 29/03/2016 στις 16:46.
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Σε είδα φίλε να μού λες στο φανάρι ότι είχα ξεχάσει το φλας και σε ευχαριστω πολυ!!
Καλούς δρόμους να έχεις.
Πρωτη βόλτα κ ηδη ενοχλει η έλλειψη ένδειξης στο καντραν.![]()
Σε ειδα να κανεις τον Κινεζο για φιλαρακι σου και να το παιζεις βαρυ πεπονι σε αλλους.
Δυο οι παροιμιες:
Ο κλεφτης κι ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται..
και
Πισω την εχει η αχλαδα την ουρα..
Σε είδα βαραντέρο στον κεντρικό καθρέπτη του ιχ και σάστισα. Τύφλα να χε η Μπαρμπαρέλα, 4 προβολάκια και led ξεκάρφωτα στην μούρη, στην αρχή λέω Σκάνια θα ναι, μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για τη μηχανή του Ντάντι Κουλ.