Πονηρε...Έχουμε και λέμε λοιπόν, κατ εμε και ΟΧΙ με σειρα προτεραιότητας, τα γράφω όπως μου ρχονται.
1. Διαστήματα σερβις και γενικότερα οικονομία χρησης/συντήρησης.
2. Ροπή χαμηλά. Θυσιαζω κάποια ευστροφια για να τραβάει σα γαιδουρι.
3. ABS και TC
4. Εμβέλεια..το δικό μου έχει 15 λίτρα ρεζερβουαρ...
5. Πλαίσιο που να προσφερει σωστό τρόπο προστασίας απ κατ.
6. DCT. Το γουστάρω λέμε....
7. Ανεση
8. Ψεκασμος, και γενικότερα σύνολο, που να δουλεύει καλά χωρίς αναγκη δακτυλιασματος. Γενικά και παρ όλο που το χαρηκα στο 950/990 το ψάξιμο, δεν είμαι διατεθημενος πλέον να τα σκάσω για καινούργια μηχανή που χρειάζεται να δαπανησω χρόνο και χρήμα για να δουλέψει σωστά. Και με το σωστά δεν εννοώ να βγαζει παραπάνω αλογα. Καλό το ready to race, αλλά πλέον θα ηθελα κάτι πιο συντηρητικο και καθημερινό. Πιστεύω δε, ότι το αφρικα θα αποδειχτεί πως αυτά τα λίγα που χάνει σε σχέση με το κτμ σε αδρεναλινη, αν τα χανει, τα κερδίζει με το παραπάνω σε γενικότερη ποιοτητα συμβιωσης. Αυτό μένει να αποδειχτεί βέβαια.
9. Από όσα έχω διαβάσει, το αφρικα πρέπει να έχει πιο κατάλληλη γεωμετρία και κινητηρα για να το πηγαίνεις ανθρώπινα. Το κτμ απο την αλλη δουλεύει κατά πως έχει σχεδιαστεί για καταστάσεις πιο Chris birtch.
Και για να καταλήξω, γνωρίζω πως δεδομένης της γενικοτερης κατάστασης, δεν πρόκειται να το αποκτήσω ίσως και ποτε, κι αυτό δεν με χαλάει και πολύ γιατί το 950 είναι 2nd best και έχω την τύχη να εχω ένα στο γκαράζ![]()
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 16/02/2016 στις 11:48.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ουτε συ μπηκες στο δημοσιο....
κριμα...
μαλλον με το παλιο αφρικα βλεπω τον κοσμο...για αλλα 20 χρονια...
παρα με το καινουργιο...
ασε που στα 2-3 χρονια το ταμπλο θα εχει γινει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο απο τα λαμπακια και το DCT θα βαραει απο 5η 3η στην ευθεια μονο του...
Ζουζούνι το tracer είναι δεκάρικο, το ΚΤΜ 14 ως 18, το τρέισερ είναι το γκάζι "του λαού" με μπάτζετ αναρτήσεις, το κτμ πλασάρεται ως "αγωνιστικό" μe WP σούξου μούξου. Κανένα δεν έπρεπε να κουνάει, μου είναι λίγο πιο εύπεπτο το ότι κουνάει το "φτηνό".
Το άφρικα όπως διαβάσαμε να λένε οι Ιάπωνες δεν πάει 200 ούτε ξεφόρτωτο, φτάνει στα θεωρητικά 199 απλά κλέβει το κοντέρ όσο πλησιάζει την τελική και δείχνει 220+ για να ικανοποιείται το μάτι του αγοραστή.
Το οδήγησα…. Ας είναι καλα το φιλαρακι που μου το εφερε…
Μanual με ABS…..Μαυρο….
Γμτ…γμτ…γμτ…
Μέσα στην Αθήνα βέβαια…
1.Ρ Ο Π Η από ποοολύ χαμηλά
2.ανεβαζει γλυκά και γραμμικά.
3.λειτουργια βελούδινη
4.ηχος Γ Α Μ Α Τ Ο Σ
5. Φ Ρ Ε Ν Α
6. αίσθηση Π Ο Υ Π Ο Υ Λ Ο!! και σταματημένο και στον δρόμο!!
7.Μαζεμενο σε διαστάσεις
8.Ο Μ Ο Ρ Φ Ο το γαμ@δι το μαυρο
8. Π Ο Υ Λ Μ Ο Υ Ρτο κοιτάνε όλοι (ακόμα)
Φυσικα , δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη σε μια τοσο μικρη βολτα , αλλά το μηχανακι είναι άκρως ερωτευσιμο…. Μπηκαμε σε μπελαδες…
Παρακάτω μια φωτο σχετικα με την θεση των σωληνων τοων φρενων πανω στο φτερο και μια δυο κοντινες σχετικα με την ποιοτητα των πλαστικων
![]()
Τζώρτζ γόνατα/θέση πως σου φάνηκε; Η πίσω σέλα;
Με το γόνατο πάνω στο μαρσπιέ έπρεπε να βγεις ρε νάρκισσε, να φαίνεται πόσο διπλωμένα είναι τα πόδια... Άχρηστοι τεστ ράιντερς
Για πε ρε Κωστα, ερωτας; να το χτυπησω;
Σοβαρα τωρα, το ανοιξες; ψηλα τι λεει;
πουτσ@@@@@@@@@