Σελίδα 112 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1262102107108109110111112113114115116117122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.666 έως 1.680 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝΤΙΚ Προβολή μηνύματος
    να βαλουν ενεχυρο τον παρθενωνα και να μας χρωστανε κιολας τα γατακια....

τωρα χωρις πλακα ζουμε την στιγμη της δυαλυσης της ευρωπαικης ενωση-ιδεας
    καλυτερα να κανουμε μια καινουργια ενωση με ιταλια-γαλλια-ισπανια και να γαμαμε στον τουρισμο και την παραγωγη
    και να μοσχοπουλαμε στους μαλακες τους βορειους τα αγαθα μας....

Συνημμένο 338475
    Άκουσα ότι ο Καμίνης ένεκα και ιδεολογικής ταύτισης δέχεται να παραδώσει τα κλειδιά της πόλης στο Λουξεμβούργο ! Άντε αν βάλει και ο Μπουτάρης το χεράκι του μπορεί να τα βγάλουμε τα 50 δις .
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    υπαρχει κανεις που να πιστευει πια οτι οι γερμανοι θα δεχοντουσαν οποιαδηποτε λυση εκτος του grexit;
    ανεξαρτητως μετρων...........
    οχι τωρα εδω και ενα χρονο τουλαχιστον.........
    ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΡΑ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ektaktoooo1_509_420.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	48,1 KB 
ID:	338476

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Όνομα:	ektaktoooo1_509_420.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	48,1 KB 
ID:	338476
    Μην το γελάς καθόλου !!!

Σιγα σιγα ζητανε την Ελλαδα ως οικοπεδο-ενεχυρο κ εμεις ακομα συζηταμε μαλακιες.
    Κατι δηλαδη που ειχε προβλεφθει πηρε πλεον σαρκα κ οστα.
    Αφου ειναι λοιπον να πουλησουμε, στο διαολο να παει αλλα οχι σε Ευρωπαιους γαμω το σπιτι τους.

κάτι πήρε το αυτί μου για συμβούλιο που συγκαλεί ο ΠΔ .... παίζει , η αρβύλα ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    κάτι πήρε το αυτί μου για συμβούλιο που συγκαλεί ο ΠΔ .... παίζει , η αρβύλα ;;
    Να μάθει τι αν έχουν κάνει πρόσφατα εξέταση προστάτη ; Δεν άκουσα πάντως τπτ !

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Τι βλέπω μέχρι στιγμής:

Βλέπω το lobby των ισχυρών να θέλει
    α) να ταπεινώσει με κάθε τρόπο μια Αριστερή (έστω και στο όνομα μόνο) κυβέρνηση ωστέ να αποτελέσει παράδειγμα σε οποιονδήποτε άλλο έχει αντίστοιχες βλέψεις σε άλλο κράτος.
    β) να διεξάγει χειροπιαστά το πείραμα αντοχής ενός λαού όπως ο δικός μας, που χαρακτηρίζεται από αψυχολόγητες αντιδράσεις σε προσπάθειες που κάνουν να μπούμε στα καλούπια τους ωστέ να έχουν μέτρο σύγκρισης με το τι αντιδράσεις ενδεχομένως θα συναντήσουν σε άλλους λαούς που είναι πιο προβλέψιμοι.
    γ) να αποκαταστήσει νέες γεωγραφικές, οικονομικές, ισορροπίες στη περιοχή κοιτώντας να ακουμπήσουν πιο κοντά την επιρροή τους στα συμφέροντα της Ρωσίας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

ΔΕν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί συμφωνία εκτός αν ο Τσίπρας αποφασίσει μετά την πρώτη αποτυχημένη μπλόφα να καταθέσει τα όπλα.
    Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι οτι πέραν του ηθικού και ταξικού ΟΧΙ που πέταξαν σαν χαρτί, ήταν τελείως απροετοίμαστη σα κυβέρνηση για το ενδεχόμενο δραχμής και ολοκληρωτικού οικονομικού αποκλεισμού.
    Ψήφισα όχι για λόγους ηθικής και ταξικής συνείδησης και ακόμα το πιστεύω οτι είναι η μόνη λύση.
    Ναι είμαστε χαμένοι από χέρι στον πρωτογενή τομέα, και ναι τώρα θα δούμε (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά) τι σημαίνει πείνα και πως βγαίνει το μεροκάματο.
    Το προτιμώ όμως αυτό το restart και σε μερικά χρόνια ξανά στα πόδια μας (με την προϋπόθεση οτι θα αλλάξει και νοοτροπία ο Έλληνας για το πως θα μοχθήσει για να πετύχει).....
    από το να καταδικάσω τα εγγόνια μου και τα δισέγγονά μου να είναι πουτ@νες του κάθε Σοιμπλε και τον ορέξεων για υποδούλωση ωστέ να γεμίσουν λεφτά τα ταμεία της Siemens, της BMW-VolksVagen-Audi κλπ κλπ.
    Ο ραγιαδισμός πρέπει να πεθάνει το συντομότερο δυνατό.

Παρότι έφυγαν πριν χρόνια πολλοί δικοί μου άνθρωποι για εξωτερικό και παρότι είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών γιατί πιστεύω οτι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....ίσως οι τελευταίες εβδομάδες να καταλήξουν στην υπογραφή της καταδίκης μας αν έρθει ένα ακόμα σκληρό μνημόνιο.
    Θα κρατήσω λίγη ελπίδα ακόμα για την αντίδραση του ενστίκτου επιβίωσης (όσο έχει απομείνει σε 3 γενιές παρτάκιδων και ζομπι-nation αντανακλαστικών)
    Ελπίζω να γίνει το καλύτερο από πλευράς όλων μας.

Τι μας λες κι εσύ τώρα.
    http://news247.gr/eidiseis/oikonomia...h.3571975.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εάν υπήρχε ένας πραγματικός ηγέτης που θα προετοίμαζε το έθνος για πλήρη ανεξαρτησία...

Εάν υπήρχε ένα σχέδιο για πραγματική ανάπτυξη της αγροτιάς/κτηνοτροφίας.
    Για εξυγίανση του ασφαλιστικού,
    πλήρης εξάλειψη της γραφειοκρατίας
    κατάργηση των προνομίων κάποιων Ελλήνων
    Ενεργειακή ανεξαρτησία
    Εισροή ξένων κεφαλαίων
    κτλ κτλ

Εάν υπήρχε ένα τέτοιο σχέδιο....τότε να πάνε να γαμηθούν και η Μέρκελ, και ο Σόιμπλε
    και οι Φιλανδοί και να πάει όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση στο διάολο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Οκ να γίνουν κάποιες ιδιωτικοποιήσεις, αλλά που στο πέος θα βρεθούν 50 δισεκατομύρια;;;

Επίσης μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει: Γιατί δώσαμε του κόσμου τα δις το 2012 στις ελληνικές τράπεζες;

Να είναι αλήθεια άραγε ;

Όνομα:	Σοιμπλε.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	40,8 KB 
ID:	338478

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Οκ να γίνουν κάποιες ιδιωτικοποιήσεις, αλλά που στο πέος θα βρεθούν 50 δισεκατομύρια;;;

Επίσης μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει: Γιατί δώσαμε του κόσμου τα δις το 2012 στις ελληνικές τράπεζες;
    από βαθύ λαρύγγι εκτιμούν το χώρο του αεροδρομίου του ελληνικού να το τσιμπίσουν γύρω στα 200 εκ ευρώ , ε αμα τα βάλεις κάτω ένα Παρθενώνα καμιά 500αριά εκατομμύρια , μερικά νησάκια ... ντάξει μωρέ θα τα βρούμε

α το 2012 Μπάμπη μου τα δώσαμε γιατί ανακεφαλαιοποιήσαμε τις τραπεζούλες ... ε τώρα θα τους χαρίσουμε καμιά δεκαριά δις ακόμα για να καβατζώσουν μπονους τα γκολντεν μπόυς ... είμαστε κιμπάριδες ρε παιδάκι μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Γιατί οι ιδιοκτήτες τους τους χρωστάνε πάνω από 10 δις € σε δάνεια ...
    Πώς το έκανε ο Λαυρεντιάδης που δάνειζε τις επιχειρήσεις του από την τράπεζα του με τα χρήματα των πελατών , κάτι τέτοιο .

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα