υπαρχει κανεις που να πιστευει πια οτι οι γερμανοι θα δεχοντουσαν οποιαδηποτε λυση εκτος του grexit;
ανεξαρτητως μετρων...........
οχι τωρα εδω και ενα χρονο τουλαχιστον.........
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΡΑ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ![]()
Σιγα σιγα ζητανε την Ελλαδα ως οικοπεδο-ενεχυρο κ εμεις ακομα συζηταμε μαλακιες.
Κατι δηλαδη που ειχε προβλεφθει πηρε πλεον σαρκα κ οστα.
Αφου ειναι λοιπον να πουλησουμε, στο διαολο να παει αλλα οχι σε Ευρωπαιους γαμω το σπιτι τους.
κάτι πήρε το αυτί μου για συμβούλιο που συγκαλεί ο ΠΔ .... παίζει , η αρβύλα ;;
Τι βλέπω μέχρι στιγμής:
Βλέπω το lobby των ισχυρών να θέλει
α) να ταπεινώσει με κάθε τρόπο μια Αριστερή (έστω και στο όνομα μόνο) κυβέρνηση ωστέ να αποτελέσει παράδειγμα σε οποιονδήποτε άλλο έχει αντίστοιχες βλέψεις σε άλλο κράτος.
β) να διεξάγει χειροπιαστά το πείραμα αντοχής ενός λαού όπως ο δικός μας, που χαρακτηρίζεται από αψυχολόγητες αντιδράσεις σε προσπάθειες που κάνουν να μπούμε στα καλούπια τους ωστέ να έχουν μέτρο σύγκρισης με το τι αντιδράσεις ενδεχομένως θα συναντήσουν σε άλλους λαούς που είναι πιο προβλέψιμοι.
γ) να αποκαταστήσει νέες γεωγραφικές, οικονομικές, ισορροπίες στη περιοχή κοιτώντας να ακουμπήσουν πιο κοντά την επιρροή τους στα συμφέροντα της Ρωσίας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ.
ΔΕν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί συμφωνία εκτός αν ο Τσίπρας αποφασίσει μετά την πρώτη αποτυχημένη μπλόφα να καταθέσει τα όπλα.
Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι οτι πέραν του ηθικού και ταξικού ΟΧΙ που πέταξαν σαν χαρτί, ήταν τελείως απροετοίμαστη σα κυβέρνηση για το ενδεχόμενο δραχμής και ολοκληρωτικού οικονομικού αποκλεισμού.
Ψήφισα όχι για λόγους ηθικής και ταξικής συνείδησης και ακόμα το πιστεύω οτι είναι η μόνη λύση.
Ναι είμαστε χαμένοι από χέρι στον πρωτογενή τομέα, και ναι τώρα θα δούμε (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά) τι σημαίνει πείνα και πως βγαίνει το μεροκάματο.
Το προτιμώ όμως αυτό το restart και σε μερικά χρόνια ξανά στα πόδια μας (με την προϋπόθεση οτι θα αλλάξει και νοοτροπία ο Έλληνας για το πως θα μοχθήσει για να πετύχει).....
από το να καταδικάσω τα εγγόνια μου και τα δισέγγονά μου να είναι πουτ@νες του κάθε Σοιμπλε και τον ορέξεων για υποδούλωση ωστέ να γεμίσουν λεφτά τα ταμεία της Siemens, της BMW-VolksVagen-Audi κλπ κλπ.
Ο ραγιαδισμός πρέπει να πεθάνει το συντομότερο δυνατό.
Παρότι έφυγαν πριν χρόνια πολλοί δικοί μου άνθρωποι για εξωτερικό και παρότι είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών γιατί πιστεύω οτι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....ίσως οι τελευταίες εβδομάδες να καταλήξουν στην υπογραφή της καταδίκης μας αν έρθει ένα ακόμα σκληρό μνημόνιο.
Θα κρατήσω λίγη ελπίδα ακόμα για την αντίδραση του ενστίκτου επιβίωσης (όσο έχει απομείνει σε 3 γενιές παρτάκιδων και ζομπι-nation αντανακλαστικών)
Ελπίζω να γίνει το καλύτερο από πλευράς όλων μας.
Τι μας λες κι εσύ τώρα.
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia...h.3571975.html
Respect mah authoritah!!!!
Εάν υπήρχε ένας πραγματικός ηγέτης που θα προετοίμαζε το έθνος για πλήρη ανεξαρτησία...
Εάν υπήρχε ένα σχέδιο για πραγματική ανάπτυξη της αγροτιάς/κτηνοτροφίας.
Για εξυγίανση του ασφαλιστικού,
πλήρης εξάλειψη της γραφειοκρατίας
κατάργηση των προνομίων κάποιων Ελλήνων
Ενεργειακή ανεξαρτησία
Εισροή ξένων κεφαλαίων
κτλ κτλ
Εάν υπήρχε ένα τέτοιο σχέδιο....τότε να πάνε να γαμηθούν και η Μέρκελ, και ο Σόιμπλε
και οι Φιλανδοί και να πάει όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση στο διάολο.
Οκ να γίνουν κάποιες ιδιωτικοποιήσεις, αλλά που στο πέος θα βρεθούν 50 δισεκατομύρια;;;
Επίσης μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει: Γιατί δώσαμε του κόσμου τα δις το 2012 στις ελληνικές τράπεζες;
από βαθύ λαρύγγι εκτιμούν το χώρο του αεροδρομίου του ελληνικού να το τσιμπίσουν γύρω στα 200 εκ ευρώ , ε αμα τα βάλεις κάτω ένα Παρθενώνα καμιά 500αριά εκατομμύρια , μερικά νησάκια ... ντάξει μωρέ θα τα βρούμε
α το 2012 Μπάμπη μου τα δώσαμε γιατί ανακεφαλαιοποιήσαμε τις τραπεζούλες ... ε τώρα θα τους χαρίσουμε καμιά δεκαριά δις ακόμα για να καβατζώσουν μπονους τα γκολντεν μπόυς ... είμαστε κιμπάριδες ρε παιδάκι μου