Σελίδα 112 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1262102107108109110111112113114115116117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.666 έως 1.680 από 1802

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Μεταξυ μας πλεον με τα γκατζετςςςς εγω εχω την καρτα στο ρολοι και πληρωνω ανεπαφα χωρις να βγαλω καν γαντια.
    Ειδικα οδο περιμενεις στην ουρα πατας κουμπακι και ειναι ετοιμο. Καλη φαση και αυτο...

Blitzer με αυτοκινητο δεν κουνιεσαι καν και δεν σταματας. Ακομα καλυτερο...
    Ride(s) the wind of change...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε καγκουρες ,τοσο μεγαλο ποσοστο?

Πολυ ευρωπΕος εγινα μαλλον,καθομαι και περιμενω ασχέτως καιρού σαν να ειμαι αμαξι,το θεωρω μεγαλη καφριλα να τους γραφεις ολους και να πηγαινεις σαν σουραβλι μπροστα με την μια.

Ειδικα διοδια Κατεχακη το πρωι για αεροδρομιο γινεται το αδιαχώρητο ,αλλα και παλι δεν μου παει να τους περασω ολους,απλα επιλεγω την πιο μικρη ουρα.

Δεν εχω προθεση αντιπαραθεσης απλα ηθελα να δω λιγο το ποσοστο.

Παντως αναθεματιζουμε τους 'παρανομους' αλλα στα χωραφια που εχουμε ορισει εμεις τα ορια,δειχνουμε ανοχες.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Εγω συνηθως το εχωβαλει πριν ανοιξει η μπαρα οποτε ολα οκ...
    Οποιος θελει χρονο μετα την μπαρα, καθεται μπροστα στο τσιμεντο αναμεσα στα διοδια. Εχει επιλογες...
    Αυτό

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Παντως αναθεματιζουμε τους 'παρανομους' αλλα στα χωραφια που εχουμε ορισει εμεις τα ορια,δειχνουμε ανοχες.
    Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.

Απλά πρέπει να το δεις κάπως πιο ανοικτόμυαλα.
    Πέρα απο τα 2 λεπτά μαξ που τους κλέβεις, ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι άλλο γιατι δεν πρόκειται να σε πετύχουν μπροστά τους να τους εμποδίζεις γιατι πας αργά, και επιπλέον έχουν κερδίσει χρόνο γιατί δεν είσαι με αυτοκίνητο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μια φορά πήγα από το αυτοματο μηχάνημα και μπλοκαρε. Είναι το μόνο που δεν έχει ποτέ ουρά, αλλά με τη μηχανή είναι λίγο λαχείο αν θα αναγνωρίσει το όχημα. Από τοτε δεν το ξαναπροτίμησα.

Γενικά αποφεύγω τα διοδια.

Administrator
    νομίζω ότι η ερώτηση που ταιριάζει τώρα είναι αν σας ενοχλεί όταν εσείς είστε με το αυτοκίνητο.

Εμένα καθόλου γιατι σκέφτομαι πάντα τα παραπάνω οφέλη που έχω απο το ότι ο άλλος είναι με μηχανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    νομίζω ότι η ερώτηση που ταιριάζει τώρα είναι αν σας ενοχλεί όταν εσείς είστε με το αυτοκίνητο.

Εμένα καθόλου γιατι σκέφτομαι πάντα τα παραπάνω οφέλη που έχω απο το ότι ο άλλος είναι με μηχανάκι.
    εμενα σ αυτην την περιπτωση πιο πολυ με ενοχλει οτι αναγκαστηκα να βρεθω εκει με το αυτοκινητο παρα το οτι με προσπερασε καποιο μοτοσακο

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Πιο ανοικτομυαλα ειναι να περνεις την σειρα του αλλου?

Πέρα απο τα 2 λεπτά μαξ που τους κλέβεις, ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι άλλο γιατι δεν πρόκειται να σε πετύχουν μπροστά τους να τους εμποδίζεις γιατι πας αργά, και επιπλέον έχουν κερδίσει χρόνο γιατί δεν είσαι με αυτοκίνητο.
    Αυτο παντως ειναι καθαρα αποψη του μοτοσυκλετιστη και δικαιολογια θα λεγα για να το κανει.

Μέλος
    Μια γερή γκαζιά, νεκρά για να μη κόβει πολύ και μια χαρά προλαβαίνεις να το βάλεις.

Απο την άλλη πλευρά, μπορείς να σταματήσεις να το βαλεις αμέσως μετά τη μπάρα.
    Γιατί αμέσως μετά; εννοείς να βγεις στα δεξιά;

Εγώ συνήθως περιμένω μόνο αν έχει πολύ κίνηση και είμαι τελευταίος στην ουρά με πιάνει ανασφάλεια και ψιλοχώνομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67

Αν και εχω e-pass με το αμαξι και δεν με αφορα ιδιαιτερα, αυτο που λες μοιαζει λιγο με "τα καλα και συμφεροντα".
    Θελω να πω οτι εσυ μετρας την δικη σου μηχανη αλλα αν εισαι σταματημενος 10 αμαξια πισω και χωθουν 3-4, χανεις αρκετο χρονο γιατι δεν εχουν ολοι καρτα ή ακριβες αντιτιμο, γιατι δεν φευγουν ολοι αμεσως μετα και να σταματησουν μετα την μπαρα να βαλουν γαντι κλπ.

Επισης αν οι μηχανες ηταν αμαξια θα ηταν 10 πιο πισω κι οχι μπροστα.

Καταλαβαινω γιατι, το εχω κανει κι εγω αλλωστε, οπως και σε καποια φαση πληρωσα του διτροχου πισω μου να μην κανει ολη την φασαρια, αλλα δεν παυει να ειναι καταχρηση, καφριλα, λαθος, οπως θελετε πειτε το.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Αν και εχω e-pass με το αμαξι και δεν με αφορα ιδιαιτερα, αυτο που λες μοιαζει λιγο με "τα καλα και συμφεροντα".
    Θελω να πω οτι εσυ μετρας την δικη σου μηχανη αλλα αν εισαι σταματημενος 10 αμαξια πισω και χωθουν 3-4, χανεις αρκετο χρονο γιατι δεν εχουν ολοι καρτα ή ακριβες αντιτιμο, γιατι δεν φευγουν ολοι αμεσως μετα και να σταματησουν μετα την μπαρα να βαλουν γαντι κλπ.

Επισης αν οι μηχανες ηταν αμαξια θα ηταν 10 πιο πισω κι οχι μπροστα.

Καταλαβαινω γιατι, το εχω κανει κι εγω αλλωστε, οπως και σε καποια φαση πληρωσα του διτροχου πισω μου να μην κανει ολη την φασαρια, αλλα δεν παυει να ειναι καταχρηση, καφριλα, λαθος, οπως θελετε πειτε το.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Πιο ανοικτομυαλα ειναι να περνεις την σειρα του αλλου?

Αυτο παντως ειναι καθαρα αποψη του μοτοσυκλετιστη και δικαιολογια θα λεγα για να το κανει.

Ενδεχομένως!

Εμένα πάντως μου αρκει αυτό μαζί με το ότι στην περίπτωση που είμαι εγώ στη θέση του αυτοκινήτου, θα αφήσω να περάσει όποιος έρθει με μηχανάκι.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Γιατί αμέσως μετά; εννοείς να βγεις στα δεξιά;

Εγώ συνήθως περιμένω μόνο αν έχει πολύ κίνηση και είμαι τελευταίος στην ουρά με πιάνει ανασφάλεια και ψιλοχώνομαι.
    έτσι ώστε όσο βάζεις εσύ το γάντι ο πίσω να πληρώνει, όχι να περιμένει.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν και καταλαβαίνω τι λες (και δεν έχεις άδικο), κατάχρηση και καφρίλα είναι να πρέπει να σταματάς για να πληρώσεις διόδια και να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων. Να φτιάξουν το μπουρδέλο τους για να μη γίνεται όλο αυτό. Το πρόβλημα των διοδίων στην Ελλάδα δεν είναι τα μηχανάκια που χώνονται. Το πρόβλημα είναι τα ίδια τα διόδια.
    Life begins at 45°.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Εγω παντως αλλους μοτοσυκλετιστες τους αφηνω αν ειμαι με το αυτοκινητο.
    Επισης εχω πει και σε αλλους κατσε πισω μου και περνα οταν ξεκινησω και εγω. ΟΧι πριν και με καθυστερησεις με ανοιγμα ξανα μπαρας κλπ κλπ.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    αλλα δεν παυει να ειναι καταχρηση, καφριλα, λαθος, οπως θελετε πειτε το.

Το αρχικο ερωτημα ηταν "τι κανετε"
    και οχι "Ειναι σωστο ή οχι"

Εννοειται οτι ειναι λαθος αλλα το κανουμε

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01