Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Αυτό το ΣΚ πολλή ώρα με το κουτί λέμεεε...![]()
ρε με τετοιες μερες που κανει σε αμαξι θα εμπενα μονο με πιστολι στο κεφαλι...και παλι θα το σκεφτομουν να μου τη μπουμπουνησουν παντως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Αυτό το ΣΚ πολλή ώρα με το κουτί λέμεεε...![]()
ρε με τετοιες μερες που κανει σε αμαξι θα εμπενα μονο με πιστολι στο κεφαλι...και παλι θα το σκεφτομουν να μου τη μπουμπουνησουν παντως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα γραπτα μενουν. Οποτε οταν ερθει η ωρα θα δουμε ποιος επεσε πιο κοντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Αφού θες θα σε πώ..
Το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το 750 ήταν αυτός ο Απρίλιος (δε θυμόμουνα το όνομα και το γοογλαρα) ο Δορσοδούρος... Το 2ο ήταν GSXR :hypnotize... (άν όντως πάς για 750)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τα γραπτα μενουν. Οποτε οταν ερθει η ωρα θα δουμε ποιος επεσε πιο κοντα...![]()
re malakes agusta brutale 8a parei
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A γ@μησου μωρε μλκ,γτ το ειπες?!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re malakes agusta brutale 8a parei
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
A γ@μησου μωρε μλκ,γτ το ειπες?!![]()
σου χα πει δωσε μου 200? για να μη σε καρφωσω...να μαθεις αλλη φορα να ακους
:a36: :a36: :a36:
Eισαι παλιο πουστας τελικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σου χα πει δωσε μου 200? για να μη σε καρφωσω...να μαθεις αλλη φορα να ακους
:a36: :a36: :a36:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Βάσκα έφυγες? Θα πάει κανείς άλλος?
Αλκαπονάκο μόλις γύρισα από Σελλά, τελικά ήταν υπέροχα και ανέβηκα και λίγο πιό πάνω, είχα την μεγάλη μου κόρη μαζί και στο γυρισμό αντί για καφέ πέσαμε στο δίπλα μαγαζί (πέτρινο νομίζω το λένε) και τσιμπήσαμε κάτι ελαφρύ (ΝΤΕΡΛΙ-ΚΑΤΕΣΕΝ). Μας αποκεφάλισε όμως ο τύπος 2 άτομα 50 ευρώ (πιο οικονομικά μου έρχεται ν' αλλάζω λάδια στη χοντρή. Καλό φαγητό αλλά του βάλαμε Χ και δεν ξανάχει. Τα φαγάδικα είναι οι μόνες επιχειρήσεις που δεν έχουν ακούσει ακόμα την κρίση ακι δεν έχουν κάνει μείωση τιμών, οπότε σαντουιτσάκι, κεφτεδάκια από το σπίτι και καφεδάκι στο δίπλα μαγαζί το φτηνό με το ωραίο πίσω εξάρτημα στη μηχανή του κα-πουτσίνο.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αλκαπονάκο μόλις γύρισα από Σελλά, τελικά ήταν υπέροχα και ανέβηκα και λίγο πιό πάνω, είχα την μεγάλη μου κόρη μαζί και στο γυρισμό αντί για καφέ πέσαμε στο δίπλα μαγαζί (πέτρινο νομίζω το λένε) και τσιμπήσαμε κάτι ελαφρύ (ΝΤΕΡΛΙ-ΚΑΤΕΣΕΝ). Μας αποκεφάλισε όμως ο τύπος 2 άτομα 50 ευρώ (πιο οικονομικά μου έρχεται ν' αλλάζω λάδια στη χοντρή. Καλό φαγητό αλλά του βάλαμε Χ και δεν ξανάχει. Τα φαγάδικα είναι οι μόνες επιχειρήσεις που δεν έχουν ακούσει ακόμα την κρίση ακι δεν έχουν κάνει μείωση τιμών, οπότε σαντουιτσάκι, κεφτεδάκια από το σπίτι και καφεδάκι στο δίπλα μαγαζί το φτηνό με το ωραίο πίσω εξάρτημα στη μηχανή του κα-πουτσίνο.
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Άμα σε προλάβαινα θα ερχόμουνα.. αλλά όπως τα ακούω καλύτερα που δεν ήρθα.. Την έβγαλα τελικά σε φοιτιτικό φαγάδικο που έχει ακούσει την κρίση με 5 ?
...
Λίγο πιο πάνω απ τα Σελλά, έχει μια εκκλησίτσα.. Αγ. Μαρίνα νομίζω.. δεν ξέρω αν πήγες εκεί.. είχα πάει την άνοιξη τυχαία σε φάση "και δεν πάμε από δω να δούμε τι έχει?"
Τα BMW τα βλεπεται ολοι ετσι?!![]()
Οι αμήχανοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αν όποτε και όταν αποκτήσεις μηχανάκι κι όχι κουδουνίστρα τότε ξαναμιλάμε. Παρεμπιπτόντως ότι άλλο έχεις για πούλημα (εργαλεία κεντρικό σταντ - αφού δεν θα ξαναπάρεις μηχανάκι) το κουβεντιάζουμε. Από το σημερινό φαγητό μείνανε κάτι ψιλά οπότε λέω να τα επενδύσω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι το έγραψαν τότε οι εφημερίδες, ξέμεινε στη μέση του πελάγου και ο καπετάνιος κατέβασε του επιβάτες και το πλήρωμα για να το σπρώξουν... αλλά τελικά ακόμα δεν τα κατάφεραν φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Ρε συ έχω και γώ την ίδια φωτό με το bmw.. Μάλλον χαλασμένο είναι εκεί απ την άνοιξη και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει![]()
Η αλλάζουν λάδια..
![]()
![]()
![]()
Ρε κιορατα με την μαλακια που θα παρεις (γιατι μαλακια θα παρεις εχει βιογραφικο βλεπειςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Η πλακα ειναι ο Τζιμης που ελεγε για την ευκολη συντηρηση και επισκευη του BMW...Ρε εδω στο γκαραζ ηταν και δεν μπορουσαν να αλλαξουν λαδια,φαντασου να ξεμεινεις πουθενα κιολας![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:) δεν θελω να σε ακουσω να μιξοκλαις για την συντηρηση του.Πανο ελπιζω να προσφερεις τις υπηρεσιες σου στους camen-oys αδρα,να ματωσει κανονικα η τσεπη του
Ρε παλουκαρι γιαντα δεν εστελνες ενα σμσ εγω τον perastiko τον ειδα καθοτι περαστικος με το ποδηλατο εκανε μανιστηροβολτα στην παραλια της ναυπακτουΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
περασα απο ναυπακτο εγω σημερα πριν λιγο γυρισα...και εψαχνα να δω το τιτανομεγιστοτεραστιο τρανσαλπ αλλα πουθενα![]()
![]()
με ειδε τον ειδα του εκανα χου και απομακρυνθηκε
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!