Σελίδα 113 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Πρόεδρε μια και ψάχνεις για ελληνες πιτσιρικάδες με μέλλον και μεγάλο ταλέντο μη χάσεις τέτοια ευκαιρία, μόλις βρήκαμε τον τερματοφύλακα που χρειαζόμαστε, τον νέο Βαντσικ.

Δώσε όσα, όσα στο Βαζελο και φέρτον στο λιμάνι

Πρόεδρε πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε τον Καρνέζη στον Ολυμπιακό.........

τους Βαζελους τους πόνεσε πολύ το 98 τι να λέμε τωρα!!!!!

εμείς είμασταν και χάλια σε όλο τον αγώνα και είχαμε συμβιβαστεί με την ήττα, εξάλου κέρδισε δίκαια ο Παοκ. Αλλα να είσαι καλύτερος και να χάνεις πρόκριση από την Κούλα στο 98 με ΑΥΤΟ το γκολ πραγματικά είναι απίστευτο!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
    Εισαι λαθος φιλε... Επρεπε να διακοπεί ο αγώνας, να φατε μια καμπανα τρελη, να σφίξουν οι κώλοι και τιμωρηθούν οι καφροι και τα κολοπαίδια των συνδέσμων

Το ιδιο ισχυει και για την δικια μου ομαδα και για όλες.

Αλλα και για τον χρονο για υπολογισε τα λεπτα διακοπης που μπηκαν μεσα οι λακαμαδες και κανε παλι την σουμα

συμφωνώ απόλυτα αδελφέ για τους αληταράδες

αλλά κι από την άλλη για 100/200 μαλάκες δεν είναι σωστό

να την πληρώνουν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι

η αστυνομία πρέπει να δρα εν προκειμένο

δεν πρέπει και δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον μπάτσο στην θέση του μπάτσου

κι αυτό πρέπει να ισχύη για όλους μας

αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    ρε καρνεζη παρε και εσυ μια μπανανα

και εχει και συνεχεια ο εφιαλτης για τον sexy vazela!!
    εχουμε 3 ματσακια ακομα

και ας ειμαστε το αεκακι,η κουλα και αλλα (σαν και αυτο που λεει "σ'αρεσει να με μαμας ενω σου γλυφω την πλατη" )
    αυτο αλλωστε κανει πιο μεγαλη την ξεφτυλα των 2 διορισμενων

ps γεια σου μωρη μπαιχτουρα σισε 47,345 τετ-α-τετ για να καταφερεις να βαλεις γκολ
    ποσα;;;; 10+ μυρια
    ps2 γεια σου και εσενα τζιλμπερτο στα 6 σουτ με κενο τερμα εχει και ενα δωρο!!
    ps3 γεια σου ρε βυντρα μπαιχταρα!!
    ps4 οσο για τους μαλακες που μπηκαν μεσα...
    οτι και να πουμε ειναι λιγο.
    2-3 αγωνιστικες σιγουρα!!

γουδ-ναιτ
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Πριν λιγο γυρισα απο ΟΑΚΑ...

ΣΕΞΥ ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΕΞΥ ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΣΕΞΥ ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΟΕΟΟΟΟΟΟ ΣΕΞΥ ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

πουσαι Καλ...θα φτασουν τα μαντηλια???
    http://www.sport-fm.gr/article/456650
    http://www.sport-fm.gr/article/456653
    http://www.sport-fm.gr/article/456664
    http://www.sport-fm.gr/article/456649

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε κοιτα μια μεγαλη ομαδα που ΔΕΝ ασχολητε με την διαιτησια...ρε το βαζελακι....ρε μια ντροπη που καποιοι δεν πρεπει να κοιμηθουν σημερα...ρε κοιτα που πηδηξαμε τον Σισε....ρε τον Φουρειρα...αδικια...μεγαλη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...βαζελακι ε βαζελακι...

και αφου επρεπε να να χωσω στον φιλτατο Καλ ωρα για τα σοβαρα....

ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ...ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΡΝΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΕ...ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΣΧΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ...

στο ματσακι...ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...2 ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ...ΣΤΟ 34 ΚΑΙ 37...Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ βαζελακι...2 ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΙΟΠ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΛΑ...ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΣΧΕΤΟΣ...ΤΥΨΕΙΣ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ???ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ...
    απο την σκοπια μου θεωρω οτι αδικισε την ΑΕΚ γιατι αν επαιζε με 10 παιχτες απο το 34 το βαζελακι δεν θα καταφερνε να το γυρισει το ματσακι...
    ο βαζελος παταγε καλυτερα στο γηπεδο...με αρκετη κατοχη της μπαλλας...αλλα μεχρι εκει...οτι φαση/γκολ εκανε ηταν απο τσαφ και μαλακια της αμυνας και 2 λαθη του Ντιοπ απο γυρισμα πισω...2 ιδια γκολ και παραλιγο τριτο ειναι να λες ημαρτον...ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ...ο Χιμενεθ δεν ξερω τι ονειρο ειδε αλλα του εκατσε...εκραζα απιστευτα τον Μακο...τελικα ειχε δικειο που επεμενε σε αυτον ο βατραχος...εξεσελισετε με απιστευτα ταχυτατους ρυθμους...για τελος αφησα τον Τζιμπριλ...ΡΙΣΠΕΚΤ ΜΕΓΑΛΟ...οταν μπηκαν τα μαλακισμενα μεσα μονο αυτος δεν αποχωρησε...και αν μπορουσε θα τους πλακωνε κιολλας...με λιγα λογια δεν κωλωσε...ΡΙΣΠΕΚΤ ΛΕΜΕ...

ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΜΑ Ο CARNATION...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΖΕΙ...ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΧΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ....

αυτα...αν μου ερθει κατι αλλο θα επανελθω...

ΚΑΛ εχεις μαντιλια εσυ η να σου στειλω???

υ.γ. πολυ λουλουδενιος ο Λουλετο...και ο νινης ουτε καν γατακι...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τελικα πολυ μικρη ομαδα η ΑΕΚ και πολυ μικροι και οι φιλαθλοι της...

και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:

Να εχεις κερδισει με 0-2 στο "εκτος εδρας" ματς (οπως εχεις κερδισει anyway) και να στο γυρναμε στο εντος με τον κοσμο στο πλαϊ σου (οσοι ηταν anyway... και οπως ειναι ο Παναθηναϊκος anyway).... και με τη γνωστη σου μιρλα και κακομοιρια να μπουκαρεις στο γηπεδο σαν απατημενη συζυγος γιατι δεν σου αρεσει το αποτελεσμα... και να μπαινει γκολ στο 98 και να χαιρεσαι για την μεγαλη προκριση, αντι να σκυβεις το κεφαλι απο ντροπη...οχι τιποτα αλλο, αλλα το παιζετε και "ματωμενα χωματα", "Ξανθοπουλος" και "αδικοιμενοι"...

ωραιες τακτικες και ωραιος λαος, ευγε....

Για τον Παναθηναϊκο χαιρομαι που παρα τα οσα προβληματα καταφερε και εδειξε τσαμπουκα και μεταλλο, αλλα δυστυχως πεσαμε σε μπαλαρινες που τσαντιστηκαν επειδη τους χαλασαν οι πουεντ...

υ.γ. φιλος μο,υ ΑΕΚτζης πορωμενος, με πηρε απο το περιβαλλοντα χωρο του ΟΑΚΑ φευγοντας απο το γηπεδο πριν τελειωσει ο αγωνας, "να πανε να γ@μηθουνε" μου λεει, αηδιασα...πηγε σε ενα σεκιουριτα και του ειπε "ρε παιδια τι αφηνετε τους καφρους να γ@μ@νε την ομαδα;" και ο σεκιουριτας του απαντησε "φιλαρακο, αν ηξερες τι κουβαλανε επανω τους, θα τους αφηνες να γ@μησουν και το ΟΑΚΑ και το κλειστο του μπασκετ!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τελικα πολυ μικρη ομαδα η ΑΕΚ και πολυ μικροι και οι φιλαθλοι της...

και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:

Να εχεις κερδισει με 0-2 στο "εκτος εδρας" ματς (οπως εχεις κερδισει anyway) και να στο γυρναμε στο εντος με τον κοσμο στο πλαϊ σου (οσοι ηταν anyway... και οπως ειναι ο Παναθηναϊκος anyway).... και με τη γνωστη σου μιρλα και κακομοιρια να μπουκαρεις στο γηπεδο σαν απατημενη συζυγος γιατι δεν σου αρεσει το αποτελεσμα... και να μπαινει γκολ στο 98 και να χαιρεσαι για την μεγαλη προκριση, αντι να σκυβεις το κεφαλι απο ντροπη...οχι τιποτα αλλο, αλλα το παιζετε και "ματωμενα χωματα", "Ξανθοπουλος" και "αδικοιμενοι"...

ωραιες τακτικες και ωραιος λαος, ευγε....

Για τον Παναθηναϊκο χαιρομαι που παρα τα οσα προβληματα καταφερε και εδειξε τσαμπουκα και μεταλλο, αλλα δυστυχως πεσαμε σε μπαλαρινες που τσαντιστηκαν επειδη τους χαλασαν οι πουεντ...

υ.γ. φιλος μο,υ ΑΕΚτζης πορωμενος, με πηρε απο το περιβαλλοντα χωρο του ΟΑΚΑ φευγοντας απο το γηπεδο πριν τελειωσει ο αγωνας, "να πανε να γ@μηθουνε" μου λεει, αηδιασα...πηγε σε ενα σεκιουριτα και του ειπε "ρε παιδια τι αφηνετε τους καφρους να γ@μ@νε την ομαδα;" και ο σεκιουριτας του απαντησε "φιλαρακο, αν ηξερες τι κουβαλανε επανω τους, θα τους αφηνες να γ@μησουν και το ΟΑΚΑ και το κλειστο του μπασκετ!"

Κωστακη ο καθαρος αερας σε εχει χαζεψει ε???

νομιζω οτι μιρλα ξανθοπουλοι κλπ το επαιξαν οι παικτες σας/προπονητης/δοιηκηση...η κανω λαθος...???που ξεχνοντας την δευτερη κιτρινη καρτα του Βυντρα νωρις αναφερθηκαν μονο στην οντως γελοια που πηρε στο πλαγιο...για να μην πουμε για το 1 παραπανω λεπτο καθυστερησεων παραπανω...τακτικες???λαος???ξεχασες κιολλας τον Ευθυμιαδη???η απο τοτε αλλαξε κουλτουρα η ομαδαρα σας???
    θα σας παραδεχομουνα αν δεν μειλαγατε καθολου για διαιτησια...αλλα οταν αφορα την δικια μας καμπουρα εχουμε δικιο ε???κριμα και σε ειχα για σοβαρο βαζελο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Κωστακη ο καθαρος αερας σε εχει χαζεψει ε???

νομιζω οτι μιρλα ξανθοπουλοι κλπ το επαιξαν οι παικτες σας/προπονητης/δοιηκηση...η κανω λαθος...???που ξεχνοντας την δευτερη κιτρινη καρτα του Βυντρα νωρις αναφερθηκαν μονο στην οντως γελοια που πηρε στο πλαγιο...για να μην πουμε για το 1 παραπανω λεπτο καθυστερησεων παραπανω...τακτικες???λαος???ξεχασες κιολλας τον Ευθυμιαδη???η απο τοτε αλλαξε κουλτουρα η ομαδαρα σας???
    θα σας παραδεχομουνα αν δεν μειλαγατε καθολου για διαιτησια...αλλα οταν αφορα την δικια μας καμπουρα εχουμε δικιο ε???κριμα και σε ειχα για σοβαρο βαζελο...
    O Ευθυμιαδης αν θυμασαι καλα, τις ειχε φαει -αδικως- αφου ειχε τελειωσει ο αγωνας... δεν μπουκαραμε μεσα κατα την διαρκεια του ματς, για να εχουμε μετα χρονο μπας και βαλουμε γκολ...

και σου ξαναγραφω... πηρες το πρωτο παιχνιδι με δυο τερματα δωρακια, σε ενα ματς που επαιζε ο πεθαμενος και ο ψοφιος... οκ, καλα εκανες και μαγκια σου, τα εχω γραψει αυτα αλλωστε, αν θες τα τσεκαρεις...

με 0-2 σκορ, δεν χανει προκριση ουτε η Αστραπη Φιλιατρων στην εδρα της, παρ ολα αυτα, εσεις καταφερατε να το κανετε πραξη... δεν ξερω τι ειδες στο γηπεδο, αλλα στην τηλεοραση δεν εισασταν πουθενα, ειδικα στο β ημιχρονο...

και φτασατε να χανετε την προκριση απο ενα Παναθηναϊκο που παρα τα προβληματα του και το σκορ "αστο μην το παλεψεις καθολου", βρηκε τις ψυχικες δυναμεις και εδειξε παλι ομαδα μετα απο πολυ καιρο...

ισως για αυτο να τσαντιστηκαν οι θερμοκεφαλοι και να μπηκαν μεσα, απο αγανακτηση; ειχαν πλανο; δεν ξερω, δεν με ενδιαφερει στην τελικη...

7 λεπτα καθυστερησεις, με 10 ο Παναθηναϊκος...

και μετα απο ολα αυτα, βαλατε ενα εξαιρετικο κατα τα αλλα γκολ στο 8 λεπτο και καθεστε και πανηγυριζετε την προκριση...

αν αυτο εσενα, οπαδε της "ντομπρας" και "περπαταμε με ψηλα το κουτελο" ομαδας, σου κανει για πανηγυρισμους, εμενα μου περισσευει... εγω σημερα ειμαι πολυ περηφανος για την ομαδα μου... εσυ;

υ.γ.) Δεν ειμαι στην Κορινθο ρε συ, δυστυχως λογω απανωτων συγκυριων εχω κολησσει Αθηνα μεχρι Δευτερα και πραγματικα εχω σαλαταρει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    O Ευθυμιαδης αν θυμασαι καλα, τις ειχε φαει -αδικως- αφου ειχε τελειωσει ο αγωνας... δεν μπουκαραμε μεσα κατα την διαρκεια του ματς, για να εχουμε μετα χρονο μπας και βαλουμε γκολ...

και σου ξαναγραφω... πηρες το πρωτο παιχνιδι με δυο τερματα δωρακια, σε ενα ματς που επαιζε ο πεθαμενος και ο ψοφιος... οκ, καλα εκανες και μαγκια σου, τα εχω γραψει αυτα αλλωστε, αν θες τα τσεκαρεις...

με 0-2 σκορ, δεν χανει προκριση ουτε η Αστραπη Φιλιατρων στην εδρα της, παρ ολα αυτα, εσεις καταφερατε να το κανετε πραξη... δεν ξερω τι ειδες στο γηπεδο, αλλα στην τηλεοραση δεν εισασταν πουθενα, ειδικα στο β ημιχρονο...

και φτασατε να χανετε την προκριση απο ενα Παναθηναϊκο που παρα τα προβληματα του και το σκορ "αστο μην το παλεψεις καθολου", βρηκε τις ψυχικες δυναμεις και εδειξε παλι ομαδα μετα απο πολυ καιρο...

ισως για αυτο να τσαντιστηκαν οι θερμοκεφαλοι και να μπηκαν μεσα, απο αγανακτηση; ειχαν πλανο; δεν ξερω, δεν με ενδιαφερει στην τελικη...

7 λεπτα καθυστερησεις, με 10 ο Παναθηναϊκος...

και μετα απο ολα αυτα, βαλατε ενα εξαιρετικο κατα τα αλλα γκολ στο 8 λεπτο και καθεστε και πανηγυριζετε την προκριση...

αν αυτο εσενα, οπαδε της "ντομπρας" και "περπαταμε με ψηλα το κουτελο" ομαδας, σου κανει για πανηγυρισμους, εμενα μου περισσευει... εγω σημερα ειμαι πολυ περηφανος για την ομαδα μου... εσυ;

υ.γ.) Δεν ειμαι στην Κορινθο ρε συ, δυστυχως λογω απανωτων συγκυριων εχω κολησσει Αθηνα μεχρι Δευτερα και πραγματικα εχω σαλαταρει!
    αααααααααααααααα...ακομα Αθηνα εεεεεε....οκ....αυτο φταιει...ρε πλακα κανεις???δηλαδη τι διαφορα εχει ενα ντου απο καμμια πενηνταρια καπνογονα η ριψη αντικειμενων??ιδια μαλακια στον εγκεφαλο ειναι...και πιστευω να προσεξες πως ξεκινησα την πολεμικη μου ανταποκριση... το σκεπτικο μπουκαρω για να κερδισω χρονο δεν το επιασα...

για τον πρωτο αγωνα και εγω ειχα πει οτι ηταν καλυτερος ο βαζελος...οπως και στον σημερινο...αλλα και αυτο τι σχεση εχει???η μπαλλα ειναι και θεμα τυχης...και βεβαια και τα 3 γκολ που εβαλες εσυ ηταν δικα μας δωρακια...η λες οχι??λαθος τα 2 γιατι το τριτο λογικο δεν θα εμπαινε ποτε απο εναν παιχτη που επρεπε να παρει κοκκινη καρτα απο το 34...σωστα???

αν λες οτι ο βαζελος εχει προβληματα η αεκ ρε δεν υπαρχει σαν ομαδα... εδω χωρις τον Δελλα (ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ) δεν εχω αμυνα...γιαυτο και ειναι ωραιο πραγμα η μπαλλα...δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει...

για τα μαλακισμενα δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους...εγω ξερω οτι τα γιουχαρα...οπως και σχεδον ολο το γηπεδο...αλλα ΔΕΝ φταινε αυτα που αποκληστηκες...

ναι 7 λεπτα καθυστερησεων...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ??ναι η οχι???
    ο βαζελος ΔΕΝ θα επρεπε να μεινει με 10 παιχτες???νωριτερα απο την γελοια στιγμη που το εκανε ο κορακας...
    μετα απο ολα αυτα βαλαμε ενα τυχερο γκολ στο 7.30 που μας εδωσε την προκριση...δηλαδη τι θα επρεπε να κανουμε???να κλαιμε???μιλας σοβαρα???

ξαναειπα η μπαλλα ειναι και πολλες θεμα τυχης...το τελευταιο περι ντομπροσυνης και ψηλα το κεφαλι δεν το καταλαβα...για καντο λιανα...
    για το μπατζετ που εχω....τους παιχτες....τους μαλακες στην διοικηση...δεν μπορω να απαιτησω παραπανω...δυστυχως...και αυτο περι περηφανιας μου φαινετε γελοιο....ο λογος???αν δεν εκανε κανεις απο τον βαζελο δηλωσεις για την διαιτησια θα σας παραδεχομουνα...αλλα ειπαμε...οταν αφορα την καμπουρα μας κανουμε την παπια...εστω εμεις εδω μεσα να ειμαστε ειλικρινης αφου δεν εχουμε και κανα οικονομικο συμφερον...

υ.γ. και πιο μικροι ειναι οι φιλαθλοι που ριχνουν το φταιξιμο στα 30 δευτερολεπτα παραπανω(???) δευτερολεπτα ...η οτι να λενε οτι επειδη η διακοπη εγινε απο οπαδους τις Αεκ δεν επρεπε να δειξει καθυστερησεις παραπανω...ετσι λενε ΟΛΟΙ οι βαζελοι που ακουω στο ραδιοφωνο τωρα...ενω απλα η προκριση κριθηκε στην τυχη του Mitsel απο την μια η απο την μαλακια του Carnation απο την αλλη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

και καταπίνει ένα πεντακάθαρο πέναλτυ του βιερίνια στον μιραλλας δεν μπορείς να περιμένεις πολλά...

+ 1000 πεναλτι και κοκκινη καρτα ηταν ........και το γκολ ηταν οφσαιντ ο αυγοκεφαλοσ τσιριλο
    προεδρε στειλε κασετα στην ουεφα να παρουμε το παιχνιδι στα χαρτια 0-2

ντροπη και αισχος

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    el_hymador... άστο ρε φίλε... η νίκη της ΑΕΚ δεν ήρθε απο διαιτητική εύννοια. Είπαμε νομίζω όλοι όσοι είναι ΑΕΚ εδώ πως έχουμε το χειρότερο των εντυπώσεων όσον αφορά το ντου στο γήπεδο. Αλλά μέχρι εκεί ... γιατί αν πιάσουμε το οτι το 1-3 που φέρατε με εμάς παίζοντας στο 110% το δικό σας ενώ εμείς ήμασταν ψόφιοι σχετικά (το αντίθετο απο τον πρώτο αγώνα)... το οτι φάγατε goal subuteo απο την σέντρα... το οτι αντίστοιχα και εσείς παίζατε με +1 παίκτη απο το 34 που κανονικά θα είχε πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια...

Τι να λέμε;... όπως ανέφερα.. με "αν" και "αλλά" πολλά λέγονται. Στην ουσία το παιχνίδι τελείωσε... ο διαιτήτης λίγος.. απλά γκρινιάζει αυτός που έχασε (όπως έχουμε κάνει και εμείς,.. έτσι κάνετε και εσείς τώρα). Μέχρι εκεί!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εγω δε γκρινιαζω, απλα σκέφτομαι μηπως την επομενη φορά που θα ειναι τραυματιας ο Τζορβας θα ειναι καλυτερα να παιζει η ομαδα μπακότερμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    O Λουκας επρεπε να ειχε φυγει με δευτερη κιτρινη 10 λεπτα μετα την πρωτη......

Σημαδεψε ψυχρα και βαρεσε ξερα ποδι αντιπαλου.....
    ( Στο σημειο που ο Χιμενεθ κοπανιοταν για καρτα και τραβαγε τα μαλια του....)

Αυτα για οποια βαζελακια εχουν παραπονο με την διαιτησια.....

Τα 7 λεπτα + 1 εξτρα μπονους ( οπου ηρθε και το γκολ ηταν υπερβολικη καθυστερηση μεν αλλα.....

Εαν ειχε φυγει ο Λουκας στην ωρα του σημερα δεν θα μιλαγαμε καν για τα υπολοιπα....

γεια και απο μενα...να πω και εγω την γνωμη μου λοιπον..

μεγαλη πικρα....αλλα ειλικρινα είμαι ¨ευχαριστημενος¨.
    τι εννοώ...η ομάδα βρεθηκε πισω με τραγικο απολογισμο μετα το γκολ του λαγου....(εδω να τονισω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ.....ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΛΑΓΟΣ:hypnotize :hypnotize ) ......

Βρεθηκε λοιπον πισω με 1-0 και παρολαυτα ....εκανε το αυτονοητο.
    εριξε 3 μπαλακια....σε μια μια ομαδα που νικουσε 1-0 και ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

πολυ καλη αντιδραση....πολυ καλη εμφανιση (αν και πραγματικα η ανυπαρξια της αεκ μας εκανε να φαινομαστε τοσο καλοι) και δεν μπορω παρα να ειμαι ικανοποιημενος.
    οκ...μπηκε στο 90 φευγα....δεν μπορουμε να κανουμε κατι....εγινε.
    το "προτιμουσα" απο το να μην ειχα κανει φαση...να μην ειχα αντιδρασει καθολου..να να να να....δεν ξερω....ετσι το βλεπω.

α) ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ να δω τι θα πουν οι εδω αεκτζηδες για τον ησυχο, σωστο, λαο τους....γιατι για τους αλλους ξερουν να κλαινε οταν κανουν διαφορα.

β) καθονται και λενε οι αεκτζηδες για την καρτα στον βυντρα.....οταν στον προηγουμενο αγωνα μας επρηζαν οτι δεν ειναι σωστο να μιλαμε για την καρτα του μακου....για τετοια κολοτουμπα μιλαμε.......

γ) απο αυτο που ειδα εχτες....ειστε πολυ μικρη ομαδα....νικατε ενα μηδεν, εχετε το 2-0 του πρωτου αγωνα....και παιζετε ολοι πισω. Την επομενη φορα που θα κραξετε καποιους που παιζουν αυτο το συστημα....σκεφτειτε το καλυτερα

υγ....προς τους επιστημονες του φορουμ.....εχετε δικιο....ο τζιμπριλ δεν την βαζει με τιποτα και ο σιλβα ειναι παλαιμαχος...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

Α.... Και επειδη τιποτα δεν μενει αναπαντητο.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kourkouti-aek-panathinaikos-orestis-karnezis-troxonomos-troxaia-sm.jpg 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	74,6 KB 
ID:	222844

Για το αγωνιστικό κομμάτι τα είπα καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δικαίως πέρασε κτλ.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν τιμωρείται ο ανεγκεφαλος κολωπαιδαράς που πέταξε γυάλινο ποτήρι στο πρώσοπο του Μιραλάς. ΝΤΡΟΠΗ ρε παιδιά!!!

100 άτομα ήταν όλα και όλα στο γήπεδο τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί??? Μένοντας ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες δίνουν έναυσμα να το κάνουν και άλλοι γιατί μένουν ατιμώρητοι.

Δεν λέω να τιμωρηθεί ο Παοκ έτσι, ο οπαδός όμως δεν πρέπει να δικαστεί για την επικύνδινη του ενέργεια να πετάξει γιάλινο ποτήρι στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε