Σελίδα 113 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    σας ειδα ολους εσας στην βολταρα μας (vfr1200x και gs800) χθες ελευσινα-θηβα-αραχωβα-δελφοι-αθανασιος διακος-γραβια-αμφικλεια-λεβαδεια-κ πισω...ειδα τα 2 honda σταματημενα εξω απο τις ερυθρες (ασημι και πορτοκαλι) κ χαιρετηθηκαμε,κ εσας μαλλον απο το fazer club για καφε αραχωβα...κ εσας καποιους οχι λιγοστους θα ελεγα που αγνοησατε το χαιρετισμο μας (κυριως bmw, παρολο που ειχα gs μαζι)...τι να κανουμε.....καλους δρομους σε ολους μας..
    ..without engineers, science is just philosophy..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Σε ειδα Παρασκευη απογευμα στην Παπανικολη, Χαλανδρι....

Καθως πλησιαζα απο πισω, το αυτοκινηταδικο λαστιχο με προετοιμασε για το τι θα δω.
    Απο καπως πιο κοντα, το γουργουρητο απο τις ελευθερες εξατμισεις και το κοκκινο της φωτιας στο πισω φτερο μου θυμησε αυτο που με μεγαλη εκπληξη ειχα δει σε σπετσιάλε συνεργειο που ειχα βρεθει.

Καθως ανοιξες το γκαζι και αναγνωρισα τον ηχο απο τον αμερικανικο V8 ημουν πλεον σιγουρος για το τι θα δω! Και οντως το ειδα, κι αισθανθηκα σαν παιδι!
    Δεν με απασχολει αν στριβει, αν καταναλωνει, αν ειναι βαρυ, αν εχει οπισθεν κι αν ειναι πρακτικο.. απλα θελω ΒΟΛΤΑ!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κάποια πόστ αφαιρέθηκαν, μην σπαμμάρετε εδώ σας παρακαλώ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    [...]κ εσας μαλλον απο το fazer club για καφε αραχωβα...[...]..καλους δρομους σε ολους μας..
    Σωστός, λαο-μοτο-θάλασσα στην Αράχωβα...
    Εγώ πάλι είδα στην πλατεία της το Φρέντο στα 4 ευρώ...Δουλευόμαστε;;;

Καλούς δρόμους!
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σας είδα να κάνεις πατάκι στο φίλο σου με το κίτρινο ss λίγο πριν την Αγία Σωτήρα. Φτάσαμε Αγία Σωτήρα και μου είπατε ότι έμεινε από βενζίνη ο φίλος. Το βλέμμα και των δύο όταν σας είπα ότι έχει κλείσει το βενζινάδικο πάγωσε. Όταν σας είπα ότι θα σας φέρω εγώ βενζίνη με ρώτησε το παλικάρι: θα το κάνεις αυτό! και απάντησα ότι και εγώ αν έμενα θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος. Σας έφερα τη βενζίνη και συνεχίσαμε ο καθένας το δρόμο του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    σε είδα Παρασκευή μεσημεράκι παραλιακή με κατεύθυνση προς Κηφισό και έπαθα πλάκα, Ducati Diavel κοκκινο, με βγαλμένη την βάση της πινακίδας για να φαίνεται η λαστιχάρα της, η pinak;ida στην τσάντα ώμου σου, κρανάκι rossi replica... axχχχ.... κολασμένη ιταλίδα...

Νέο μέλος
    Τρόμπα με το λευκό hayabusa 08+, σήμερα κατα τις 17:50 στη Θηβων στο ύψος του Village που εστριψες αριστερά στο φανάρι κάτω από τη γέφυρα για να βγεις Πέτρου Ραλλη- εισαι άσχετος και επικίνδυνος ακόμα και για 600αρι- πόσο μάλλον για Busa. Η κατάμαυρη ζελατίνα στο κράνος σε μάρανε κακομοίρη...Πούλα το φίλε η' πήγαινε κανά riding school/css- θα σκοτωθείς σύντομα... Στο λέω φιλικά μιας και έχω ακριβώς το ίδιο μηχανάκι και είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι είσαι επικίνδυνος για σένα και τους γύρω σου... Πρώτο μου ποστ ever- αλλα δεν έχω ξαναδεί τόσο απειρο αναβάτη πάνω σε τέτοιο όπλο..κρίμα...θα σε κλάψουν σύντομα...

Banned
    Σας είδα χτες το βράδυ να έχετε πιάσει όλο το δρόμο από άκρη σε άκρη -Mercedes διπορτη- BMW m3 -Audi s3
    Λογαριασατε χωρίς τον ξενοδόχο όμως, και εμείς ήμασταν πιτσιρικάδες αλλά δεν κάναμε κόντρες με merc και Μ3
    Άντε τουλάχιστον θα έχει ηλιοφάνεια τις επόμενες μέρες

Σε είδα χτες με το ασημί Vstrom στην Αχιλλέως και με τον μετροσέξουαλ γκόμενο από πίσω να σου χουφτώνει το στήθος. Στην αρχή λέω μπράβο τα κορίτσια, μετά είδα ότι έχει αξύριστο μαγουλάκι "η" πίσω. Βρε κοπελιά, πάρε του ένα κρανάκι του μπέμπη και ΑΝ, λέμε τώρα ΑΝ θες, μην περνάς τα κόκκινα έτσι χαλαρά, νέα παιδιά κρίμα είναι. Το Γκάζι (φαντάζομαι για εκεί έστριψες) δεν φεύγει από τη θέση του αν περιμένεις μισό λεπτό.

Σε είδα βρωμερέ ταρίφα να αλλάζεις λωρίδα για να αποφύγεις τον συνάδελφό σου που κοκκάλωσε να πάρει κούρσα και βρέθηκα με κομμένη την ανάσα να μετράω μέτρα ως το μερσεντές, όσο υπολόγιζα το αν τελικά θα μπορέσω να περάσω φίλερ από τον προφυλακτήρα. Ευτυχώς άκουσες το λάστιχο να στριγγλίζει και έκοψες...

Σε είδα τριμάλακα με το GS1200 χτες στην ΕΟ, να βγαίνεις χαλλλλλαρά να περάσεις αυτοκίνητο από δεξιά (και εγώ αυτό έκανα γιατί το γίδι δεν καταλάβαινε ότι σέρνεται) και αμέσως μετά την ώρα που σε περνάω και εσένα να κάνεις αριστερά και να με στριμώχνεις στο διάζωμα. Δικαιολογίες τύπου δεν σε είδα δεν έχει γιατί και δίπλα σου που ήμουν και πιο μπροστά σου που πέρασα, εσύ εκεί, να με φέρεις τσίμα τσίμα στο μπετόν. IQ ραδικιού και πολύ λέω.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα κοπελια με το σκουτερακι σου πρωι πρωι, να προσπαθεις να δικαιολογηθεις στους μπατσους για το κρανος που δεν φορουσες...
    Μαλλον δεν τους επεισες τελικα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Σε είδα μαύρο τζιπ bmw χθές το απόγευμα να μου έχεις αφήσει μισό μέτρο πάνω στη τυφλή αριστερή !Σήκωσα τη μηχανή και σε απέφυγα αλλά ο διπλανός θάμνος που με μπλόκαρε ηταν η προφανής επιλογή.Όταν σηκώθηκα και πριν σηκώσω τη μηχανή εξαφανιζόσουν στο βάθος της ευθείας!Μόνη απώλεια ενα σκισμένο αριστερό γόνατο γιατί οι επιγονατίδες που το πρωί τις φορούσα, το απόγευμα ήσαν στο σακίδιο.Πήρα το μάθημα μου με το δύσκολο τρόπο,ποτέ ξανά.Τώρα ραμματάκια στο γόνατο και υπομονή!

Σε φορτωσα το απογευμα για το νοσοκομειο γρια απο Μουδανιων,γιατι ο 200 χρονων γερος σου πηγε να βαλει το cd να παιξει και δεν εβλεπε στον δρομο και εστειλε το carina στις μπαρες μαζι με την βαρκα που ασουρνε απο πισω.Παλι καλα που δεν εφαγε τα 'νιατα' κανενος νοικοκυραιου.Κατσε σπιτι σου,που μου θελεις διακοπες στην Χαλκιδικη μπας και γλιτωσει η κοινωνια!!!!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα γείτονα με το χρέπι-παπί, χθές το βράδυ, να με ειρωνεύεσαι, λέγοντας μου ... "μόνο πλέγμα δεν έβαλες τριγύρω σου" ... επειδή φόραγα την προστασία μου, ώς όφειλα στον εαυτό μου.
    Πήρες όμως και απάντηση ... "μπορώ να στο δανείσω το πλέγμα, αύριο το πρωί, όταν θα πάς το κοριτσάκι σου στο σχολείο, έτσι απροστάτευτο που το βάζεις επάνω στο ματρακά σου".

Σε είδα και εσένα φίλε με το ασημί Μodenas, Θησέως και Ποσειδώνος, full προστασία (παντελονάκι-μπουφάν-μποτάκια- γαντάκια) και πολύ σε χάρηκα. Μακάρι να βολτάρανε όλοι ντυμένοι σαν κι εσένα.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Σε ειδα με το HM CRF 450 να γυρνοβολας γκαζωνοντας στο νησι! Πως βρεθηκες τετοιο καιρο εδω;;; Ωραιοοο μοτορι παντως!!! Φορα και κανα κρανακι ομως! Δεν κανει κακο! Θα σου πεταχτει, χτυπα ξυλο, καμια γιδα εκει που δεν το περιμενεις και μεχρι να φρεναρεις με τα τακουνια στα λαστιχα...
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    σε ειδα ηλιθιε και 3μ@λ@κ@κο TDMα στο PRESIDENT να μου λες..."αντε μη σε μαμησω!!!" επειδη φρεναρα σε διηθηση μεχρι να σταματησω, για να αποφυγω τον Τζηποβιο Μερσεντακια που βγηκε δεξια.
    Εισαι τοσο βλακας που σου εσβησε το μηχανακι και ειχες και την γκομενα επανω. Τρελη ξεφτιλα ε???

Μολις ηρθες διπλα γκαζαροντας για παρεξηγηση, ριχνοντας κουβιες ...σε ρωτησα τι ειπες και μου ελεγες τα δικα σου!
    Σου ειπα αν θες να το συνεχισουμε ετσι απινακιδωτος που ησουν...
    Να συνεχισουμε τι? οτι σε μια παρανομη κινηση που ειναι η διηθηση...προσπαθησες να με περασεις απο πανω γιατι δεν εχεις υπομονη???

μαλλον καταλαβες τι σε περιμενε...και ευτυχως ακουσες τη γκομενα σου και δεν το συνεχισες.

μακαρι να σε ξαναπετυχω...
    θα γελασουμε !!!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων