Σελίδα 113 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Ψαχνοντας τα των αρχαιων ημων εκλογικα πεπραγμενα, διαβασα και τουτο: http://www.hellinon.net/NeesSelides/...imokratias.htm

Το οποιο καταληγει στο :Ενώ και στις σύγχρονες δημοκρατικές κοινωνίες η λαϊκή κυριαρχία και η ισότητα των πολιτών προβάλλονται ως ύψιστα αγαθά, η διαφορά από την άμεση συμμετοχή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, στην μέσω αντιπροσώπων εκπροσώπηση είναι ότι συχνά η λαϊκή θέληση υποτάσσεται σε κάθε λογής συμφέροντα και επιδιώξεις, χωρίς να υπάρχουν οι ανάλογοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά, παρά μόνο η απειλή της μη επανεκλογής των αντιπροσώπων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ψαχνοντας τα των αρχαιων ημων εκλογικα πεπραγμενα, διαβασα και τουτο: http://www.hellinon.net/NeesSelides/...imokratias.htm

Το οποιο καταληγει στο :Ενώ και στις σύγχρονες δημοκρατικές κοινωνίες η λαϊκή κυριαρχία και η ισότητα των πολιτών προβάλλονται ως ύψιστα αγαθά, η διαφορά από την άμεση συμμετοχή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, στην μέσω αντιπροσώπων εκπροσώπηση είναι ότι συχνά η λαϊκή θέληση υποτάσσεται σε κάθε λογής συμφέροντα και επιδιώξεις, χωρίς να υπάρχουν οι ανάλογοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά, παρά μόνο η απειλή της μη επανεκλογής των αντιπροσώπων.
    https://www.facebook.com/14205278262...type=1&theater

Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι, που τόσες σελίδες βρίζει ο ένας τον άλλο....?
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Θα μας τρελλάνεις τελείως;
    Διαβάζεις τα κείμενα ή όχι;
    Για ποια Δημοκρατία μιλάς;
    Η βούληση των 2 στους 10 είναι Δημοκρατία;
    Και αφου τελικά θέλεις σώνει κ καλά να πέις κάτι ,γιατί δεν το σχολιάζεις ολόκληρο το αντεπιχείρημά μου ,παρα μόνο φιλοσοφείς περι Δημοκρατίας γενικά.
    Στο ξαναποστάρω για να το σχολιάσεις ολοκληρωμένα.
    Δεν μπορώ, κάτι τέτοιες διαταγές μειώνουν τον φιλοσοφικό μου οίστρο :a13:
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Θα ξεκινήσω από εδώ. Η αποχή πράγματι έφτασε στα νούμερα που αναφέρεις αλλά ο λόγος είναι οι παραλίες στις καλοκαιρινές εκλογές και τα χιονοδρομικά στις χειμερινές εκλογές.
    Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ρηχός ο λόγος της αποχής.
    Βασικά ,δεν νομίζω να το πιστεύεις βαθιά μέσα σου , αυτό που λές.
    Ειδικά τα τελευταία 4-5 χρόνια που ,πόσοι είναι πλέον αυτοί που μπορούν να πηγαίνουν για καλοκαιρινές ή χειμερινές αποδράσεις.
    Και εν πάσει περιπτώσει ,αυτοί που στέκουν τόσο καλά οικονομικά ώστε να μπορούν ,μάλλον ανήκουν στο ποσοστό που τρέχει στις κάλπες ,αφού θα πρέπει να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα που τους προσφέρει αφειδώς την οικονομική τους ευρωστία.

Όταν βγήκε ο ΓΑΠ είχε μαζί του και πάνω από 150 βουλευτές από όλη την Ελλάδα τους οποίους ψήφισε ο λαός πανελλαδικά. Ο ΓΑΠ λοιπόν είπε αυτό που ήθελε να ακούσει ο "χαζός" ελληνικός λαός "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και έγινε κυβέρνηση και παρέμεινε ως κυβέρνηση με τη στήριξη των βουλευτών ξανατονίζω από όλη την Ελλάδα..... Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό και δεν μπορεί να τον καταδικάσει κανένας για μία δήλωση-εκτίμηση που έκανε.
    Μάλιστα.
    Δηλαδή εσύ δεν βρίσκεις τίποτα το μεμπτό στο να σε διαβεβαιώνει κάποιος πολιτικός να τον στηρίξεις για να σε προστατέψει
    και αφού βγεί ,μετά να σου λέει ότι ,αφού ήσουν τόσο χαζός ,ξεβρακώσου τώρα να σε σκίσω.
    Ο πολύς ο κόσμος -καλώς ή κακώς- δεν έχει τις γνώσεις ώστε να διοικήσει μια χώρα σωστά κ δίκαια ,έτσι ώστε να προστατέψει τα δικαιώματα κ την αξιοπρέπεια του Λαού της.
    Γι'αυτό έχουν θεσπιστεί τα κοινοβούλια ,ώστε άξιοι κ με ειδική μόρφωση άνθρωποι ,να αντιπροσωπεύουν τους πολλούς ως προς τα συμφέροντά τους.

Εχεις για παράδειγμα στην προσωπική σου ζωή μια διαφορά με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που σε αδικεί ,η οποία για να βρείς το δίκιο σου φτάνει στα δικαστήρια.
    Επειδή νομικός δεν είσαι ,προσλαμβάνεις κάποιον δικηγόρο να υπερασπιστεί το δίκιο σου.
    Αυτός ,αφού αρχικά σε διαβεβαιώνει ότι θα σε προστατέψει ,στην πορεία τα παίρνει χοντρά κ πίσω από την πλάτη σου από τον αντίδικο ,σε κρεμάει την κρίσιμη στιγμή ,κ χάνεις άδικα τ'αυγά κ τα πασχάλια σου.
    Σύμφωνα με το νόμο ,όλα έχουν γίνει νομότυπα.
    Αλλά εσύ ουσιαστικά έχεις εξαπατηθεί γιατι ήσουν πιο χαζός ή λιγότερο γνώστης από τον αντίδικο ,οπότε κι εμπιστεύτηκες την ηθική κ την ισονομία του συστήματος.
    Αλλά τίποτα μεμπτό δεν υπήρξε κατ'εσέ στην όλη διαδικασία.

Μου απαντάς λοιπόν σ'ένα από τα ερωτήματα που έχω θέσει προς προβληματισμό ότι δηλ ,κατ'εσέ ,
    Η απάτη ,είναι κακούργημα για τους πολίτες μόνο.
    Για τους πολιτικούς κ για τους ενστόλους ,η απάτη θεωρείται λειτούργημα.

Εγώ διαφωνώ ,αλλά τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις σιγά σιγά τι ακριβώς στηρίζεις ,οπότε έστω κ η αυτογνωσία ,είναι ένα θετικό βήμα.

Νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τις αρμοδιότητες της αστυνομίας και των δικαστικών. Η αστυνομία λοιπόν δεν μπορεί να ελέγχει τους βουλευτές ούτε τον πρωθυπουργό γιατί πολύ απλά τότε θα είχαμε πραξικόπημα ή κάτι τέτοιο κάτι που είναι εντελώς αντιδημοκρατικό, νομίζω σε αυτό συμφωνούμε.

Σαφώς κ συμφωνούμε. Για την αστυνομία.
    Οι Δικαστικοί όμως σε ένα ευνομούμενο κράτος ,αποτελούν ανεξάρτητο ελεγκτικό μηχανισμό ,που ελέγχει και τους πολιτικούς για την τήρηση τον νόμων ,κ τους παραπέμπει όταν πρέπει για να λογοδοτήσουν κ να αποκοπεί το παράνομο έργο τους.

Οι δε δικαστική εξουσία μπορεί να ελέγξει κάποιον βουλευτή υπό προυποθέσεις για εγκλήματα που τυχών έχει τελέσει αλλά ξεχνάς ότι το έγκλημα προυποθέτει να υπάρχουν στοιχεία ώστε να ξεκινήσει κάποια διαδικασία, όχι εντυπώσεις, γνώμες, υποψίες αλλά στοιχεία + τη σύμφωνη γνώμη της βουλής.

Εδώ είναι το ζουμί.
    Για να δουλέψει το σύστημα by the book ,θα πρέπει να ισχύει η ισονομία κ όχι η διαπλοκή.
    Κάτι τέτοιο έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι δεν συμβαίνει.
    Παραδείγματα δεν θα αναφέρω ,είναι πολλά.

Γιατί για παράδειγμα εσύ νομίζεις ότι εξαπατήθηκες αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις κανένα στοιχείο πέρα από το ότι σου κόβουν το μισθό. Επίσης το ότι κάποιος σου υποσχέθηκε ότι λ7 υπάρχουν πριν γίνει εξουσία είναι απλώς μία "εκτίμηση" γιατί όταν έγινε τελικά δεν υπήρχαν....
    Επίσης το ότι κάθε κοινωνική ομάδα που πάει με πορεία ως το Σύνταγμα βρίσκει απέναντί της τα ματ είναι κάτι φυσιολογικό γιατί αλλιώς όποιος ήθελε θα έμπενε στη βουλή και θα έκανε ότι ήθελε. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις χώρες και είναι απόλυτα δημοκρατικό ασχέτως των φαινομένων υπερβολικής βίας που υπάρχουν κατά καιρούς.
    Εδώ θα σου απαντήσω μουσικά https://www.youtube.com/watch?featur...&v=J317DUqkYVU
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Η δύναμή σου είναι οι εκλογές και οι αντιπρόσωποι που εκλέγεις.

Σύμφωνώ. Αν δεν υπάρχει κάποιος άξιος να εκλέξω; Αν οι φαινομενικά άξιοι αποδεικνύονται απατεώνες; Τότε ,ποια είναι η δύναμή μου;

Αν δε σου αρέσει αυτό που διαλέγουν οι πολλοί είναι αδιάφορο σε μια δημοκρατία.

Επίσης συμφωνώ.
    Όμως αυτό που αποδεικνύουν τα νούμερα ,είναι ότι τελικά δεν κυβερνάν αυτοί που επιλέγουν οι πολλοί ,αλλά οι λίγοι.
    2 στους 10 επέλεξαν τους σημερινούς να σου θυμίσω ,και μάλιστα τεκμηριωμένα.(post#1656)
    Και δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα πολιτεύματος μπορεί να οριστεί σαν "Δημοκρατία"

Αν οι πολλοί είναι ηλίθιοι επίσης αδιάφορο.

Εδώ διαφωνώ.
    Οι χαζοί (πρέπει να) προστατεύονται εξ'ίσου από το νόμο ,στην περίπτωση που κάποιος ξύπνιος απατεώνας τους εξαπατήσει.

Αν επιλέγεις λαμόγια κακό του κεφαλιού σου.

Τα λαμόγια συνήθως τα επιλέγουν οι άλλοι ,οι λίγοι που λέγαμε ,προς ίδιον συμφέρον ,κ τα καταφέρνουν με την επιδότηση του συστήματος.
    Το αποτέλεσμα βέβαια συμφωνώ ότι είναι τελικά "κακό για το κεφάλι μου"

Μη κατηγορείς λοιπόν το μπάτσο για την κατάντια της Ελλάδος.....
    Αν διαβάσεις προσεκτικά τα γραπτά μου ,θα δείς ότι ποτέ κ πουθενά δεν κατηγόρησα την αστυνομία για την "κατάντια της Ελλάδος".
    Κατηγόρησα ίσως κάπου τον -όποιον- αστυνομικό ,δρά εκτός νόμων ή εφαρμόζει διακριτικά το νόμο.
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει επίσης ποτέ κ πουθενά την συγκεκριμένη υποτιμητική λέξη για τον αστυνομικό.

Το μόνο που είπα κ συνεχίζω να λέω ,είναι ότι
    Συναινώ στο να υπάρχει αστυνομία για την προστασία όλων στα πλαίσια της ισονομίας.
    Αρνούμαι να αποδεχτώ την ύπαρξη ένστολων-ένοπλων μισθοφόρων ,που επιβάλλουν άκριτα την δύναμη των ισχυρών ,ανεξαρτήτως ουσιαστικής νομιμότητας κ ηθικής ,γιατί όταν το κάνουν αυτό ,δεν βαδίζουν σε καμία περίπτωση εντός Δημοκρατικών πλαισίων.
    Μπορώ να ακούσω τις δικαιολογίες των μισθοφόρων για την επιλογή τους λόγω της μισθολογικής τους εξάρτησης.
    Δεν γίνεται να με πείσουν όμως ότι όλο αυτό είναι ηθικό ,νόμιμο ,κ δίκαιο ,κ γίνεται "για το καλό μου".
    Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 12/12/2014 στις 11:13.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Μην το πιάσουμε Αμιρού μου να χαρείς.

Η πολιτική θα αποκτήσει την πραγματική της αξία όταν όλο και λιγότεροι επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτή.
    Κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά το είχε πει ο Παναγιώτης Κονδύλης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Καμία.
    Αν οι 151 εκφράζουν τη λαϊκή βούληση έστω και οριακά εγώ είμαι απόλυτα ΟΚ με αυτό.
    Αν όμως το δημοψήφισμα πει άλλα, πέφτει η κυβέρνηση (λογικά) και ο πολίτης ελέγχει το κράτος λίγο πιο συχνά από τις εκλογές.
    Οχι λάθος, ο σκοπός των δημοψηφισμάτων δεν ειναι ν πέφτει η κυβέρνηση. Στο δημοψήφισμα η κυβέρνηση δίνει δυο επιλογές στο λαό να διαλέξει και πράττει ανάλογα. Λόγω του μαζικού χαρακτήρα και των δυο επιλογών, φυσικά δημοψήφισμα δε μπορει να γίνεται συνέχεια.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αν παρακολουθούσε ένας μέσος κουβανός, από αυτούς ντε που ζουν στο κωλονήσι που τους καταπιέζει το καθεστώς που...που...που... θα έλεγε ότι ως λαός είμαστε πιο ηλίθιοι και από αυτούς που μας κυβερνάνε.

Δεν ξέρω για τις δημοκρατίες μάγκες, αλλά εγώ τελευταία, να την πω την αμαρτία μου, αρχίζω πολύ να καλοβλέπω τις χώρες που δηλώνουν σοσιαλιστικές..(που δεν τις ξέρω καν δηλαδή, αλλά από όσα διαβάζω)...φτώχεια αλλά ξεγνοιασιά...λίγη δουλειά για όλο τον κόσμο, στάνταρ παροχές, θάλασσα, μουσικες και ωραία κορίτσα..τι άλλο να θες; Εδώ γαμιόμαστε όλη μέρα και είναι όλα αβέβαια, εκεί ζεις με λίγα (καπιταλιστικά λίγα) αλλά είναι στάνταρ..

Στις χώρες που εξαπλώθηκε ο έμπολα, η Κούβα έστειλε περί τους 400 αν θυμάμαι γιατρούς να σώσουν τους ανθρώπους.
    Η προχώ Αμερική έστειλε 2000 καραβανάδες

Ό,τι βλαστήμια έχω ρίξει για πολλά χρόνια στα "καθεστώτα" αυτά, αρχίζω να τα παίρνω πίσω με γοργούς ρυθμούς γιατί η πραγματικότητα διαψεύδει τη δυτική προπαγάνδα.

Κατά τα λοιπά συνεχίστε να συζητάτε για τη δημοκρατία στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, που έχει περισσότερη αστυνομία απ' ότι γιατρούς.

φιδάκια

(παρακαλώ τους θιασώτες της υπεροχής του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας να μην ασχοληθούν με τα παραπάνω)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    ... αλλά εγώ τελευταία, να την πω την αμαρτία μου, αρχίζω πολύ να καλοβλέπω τις χώρες που δηλώνουν σοσιαλιστικές..(που δεν τις ξέρω καν δηλαδή, αλλά από όσα διαβάζω)...φτώχεια αλλά ξεγνοιασιά...λίγη δουλειά για όλο τον κόσμο, στάνταρ παροχές, θάλασσα, μουσικες και ωραία κορίτσα..τι άλλο να θες; Εδώ γαμιόμαστε όλη μέρα και είναι όλα αβέβαια, εκεί ζεις με λίγα (καπιταλιστικά λίγα) αλλά είναι στάνταρ..
    ...
    Εχμμμ εννοείς χώρες στυλ Κούβα, Β. Κορέα, Κίνα, Βιετναμ κλπ;

Προσοχή στην απάντηση...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Αν παρακολουθούσε ένας μέσος κουβανός, από αυτούς ντε που ζουν στο κωλονήσι που τους καταπιέζει το καθεστώς που...που...που... θα έλεγε ότι ως λαός είμαστε πιο ηλίθιοι και από αυτούς που μας κυβερνάνε.

Δεν ξέρω για τις δημοκρατίες μάγκες, αλλά εγώ τελευταία, να την πω την αμαρτία μου, αρχίζω πολύ να καλοβλέπω τις χώρες που δηλώνουν σοσιαλιστικές..(που δεν τις ξέρω καν δηλαδή, αλλά από όσα διαβάζω)...φτώχεια αλλά ξεγνοιασιά...λίγη δουλειά για όλο τον κόσμο, στάνταρ παροχές, θάλασσα, μουσικες και ωραία κορίτσα..τι άλλο να θες; Εδώ γαμιόμαστε όλη μέρα και είναι όλα αβέβαια, εκεί ζεις με λίγα (καπιταλιστικά λίγα) αλλά είναι στάνταρ..

Στις χώρες που εξαπλώθηκε ο έμπολα, η Κούβα έστειλε περί τους 400 αν θυμάμαι γιατρούς να σώσουν τους ανθρώπους.
    Η προχώ Αμερική έστειλε 2000 καραβανάδες

Ό,τι βλαστήμια έχω ρίξει για πολλά χρόνια στα "καθεστώτα" αυτά, αρχίζω να τα παίρνω πίσω με γοργούς ρυθμούς γιατί η πραγματικότητα διαψεύδει τη δυτική προπαγάνδα.

Κατά τα λοιπά συνεχίστε να συζητάτε για τη δημοκρατία στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, που έχει περισσότερη αστυνομία απ' ότι γιατρούς.

φιδάκια

(παρακαλώ τους θιασώτες της υπεροχής του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας να μην ασχοληθούν με τα παραπάνω)
    ημουν και ειμαι υπερ ενος σοσιαλιστικου καθεστωτος , για να μην σου πω οτι καμμια φορα φαντασιωνομαι και απολυτα σοσιαλιστικο καθεστως , πως θα ητανε υποθετικα για την χωρα και αρνουμαι να δεχτω ως ιδανικο το δυτικο συστημα , αλλα επειδη δεν αποφασισα να ειμαι στα βουνα και εχω αφμ , γιατι φανταζομαι οσοι συμμετεχουμε σ ' αυτη την κουβεντα δεν γραφουμε απο την σπηλια του νταβελη , αυτο δεν σημαινει οτι εφοσον εχουμε δημοκρατια παυουμε να εχουμε δικαιωματα και ελευθεριες , γι ΄αυτο εχουμε συνταγμα , το συνταγμα προστατευει τους πολιτες της χωρας και προπαντων τους πιο αδυναμους , μεσα στο πλαισιο αυτο τουλαχιστον αν λειτουργει σωστα για ολους οκ δεν το γυρναω σε χουντα του προλεταριατου και εφοσον το συνολο γουσταρει δημοκρατια και συνταγμα , συμβιβαζομαι , αλλα με την προυποθεση να λειτουργει υπερ του ανθρωπου και του πολιτη ,

και βαλε και το αλλο , αντε εσυ κι εγω καταληγουμε οτι συμφερει να ζουμε με ενα σπιτι , μια μηχανη , ενα αυτοκινητο και μια δουλεια και ολα τα αλλα μας τα παρεχει το κρατος , οχι τελεια , αλλα τα βασικα τα εχουμε τελοσπαντων , πες το στην γρια που ψηφιζει και εχει τεσσερα σπιτια και φοβαται μην χασει κανα τετραγωνικο απο τους κομμουνιστες , που δεν της παιρνεις ουτε λεπτο του ευρω της γριας , που δεν μοιραζεται με μια οικογενεια απορη ουτε το μπαλκονι , πως το αλλαζεις οταν η πλειοψηφια ειναι προσκολλημενη στην ιδιωτικη περιουσια
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εχμμμ εννοείς χώρες στυλ Κούβα, Β. Κορέα, Κίνα, Βιετναμ κλπ;

Προσοχή στην απάντηση...
    Κυρίως για Κούβα μιλάω μιας και γι αυτή διαβάζω και γι αυτή μαθαίνω πράγματα από κόσμο που έχει πάει
    Για τις άλλες δεν έχω ιδέα (και όποιος έχει δηλαδή να την πει, αν είναι ενημέρωση από ελληνικά ΜΜΕ χέστηκα κιόλας δεν ακούω καν)

Κυρίως για Κούβα μιλάω μιας και γι αυτή διαβάζω και γι αυτή μαθαίνω πράγματα από κόσμο που έχει πάει
    Για τις άλλες δεν έχω ιδέα (και όποιος έχει δηλαδή να την πει, αν είναι ενημέρωση από ελληνικά ΜΜΕ χέστηκα κιόλας δεν ακούω καν)
    ΟΚ, για τις άλλες δεν μπορουμε να ξέρουμε (Που ξέρουμε μωρέ αλλά οκ)... ξέρουμε όμως (από γνωστους πολύ σωστά, αλλά κι αυτοί άλλοι λένε κάτι κι άλλοι το αντίθετο) ότι η "πείνα" θερίζει... τρωνε-λιτά, εχουν συστημα υγείας-ωραια αλλά κι οι πεταλούδες (με τους αντιστοιχους πιμπς) ειναι πολλές...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, για τις άλλες δεν μπορουμε να ξέρουμε (Που ξέρουμε μωρέ αλλά οκ)... ξέρουμε όμως (από γνωστους πολύ σωστά, αλλά κι αυτοί άλλοι λένε κάτι κι άλλοι το αντίθετο) ότι η "πείνα" θερίζει... τρωνε-λιτά, εχουν συστημα υγείας-ωραια αλλά κι οι πεταλούδες (με τους αντιστοιχους πιμπς) ειναι πολλές...

Κανένα πρόβλημα. Είμαι οκ με αυτό. Δε θέλω να κάνουμε το μάυρο άσπρο για τίποτα. Την αλήθεια.

Αλλά όταν εδώ στο ελλάντα, μας έχει φτάσει το από τέτοιο στο λαιμό, να μη λέμε ότι βήχουμε επειδή κρυώσαμε..Γιατί αυτό λέμε όλοι μαζί. Και δεν έχω δει κανένα κερατά εδώ να λέει για "καθεστώς", όπως με τόσο κομπασμό λέει γι αυτές τις χώρες.

Συνεπώς, ναι ψηφίζω φτώχεια στην Κούβα με ωραίους ανθρώπους και ξέροντας που ζω, τι μου παρέχουν, τι δικαιούμαι και ποιος είναι ο εχθρός μου.

Και ο κάθε γνωστός, εννοείται ότι φορά τα δικά του γυαλιά. Και αυτό να λέγεται. Ο κ α θ έ ν α ς β λ έ π ε ι α υ τ ό π ο υ θ έ λ ε ι . Όπως γίνεται και εδώ από την αρχή αυτής της κουβέντας με κραυγαλέο τρόπο.

Κανένα πρόβλημα. Είμαι οκ με αυτό. Δε θέλω να κάνουμε το μάυρο άσπρο για τίποτα. Την αλήθεια.

Αλλά όταν εδώ στο ελλάντα, μας έχει φτάσει το από τέτοιο στο λαιμό, να μη λέμε ότι βήχουμε επειδή κρυώσαμε..Γιατί αυτό λέμε όλοι μαζί. Και δεν έχω δει κανένα κερατά εδώ να λέει για "καθεστώς", όπως με τόσο κομπασμό λέει γι αυτές τις χώρες.

Συνεπώς, ναι ψηφίζω φτώχεια στην Κούβα με ωραίους ανθρώπους και ξέροντας που ζω, τι μου παρέχουν, τι δικαιούμαι και ποιος είναι ο εχθρός μου.

Και ο κάθε γνωστός, εννοείται ότι φορά τα δικά του γυαλιά. Και αυτό να λέγεται. Ο κ α θ έ ν α ς β λ έ π ε ι α υ τ ό π ο υ θ έ λ ε ι . Όπως γίνεται και εδώ από την αρχή αυτής της κουβέντας με κραυγαλέο τρόπο.
    Δεν διαβάζεις ή δεν θυμάσαι. Ειπα εγώ οτι μετά το τελευταίο δημοψήφισμα, έφυγε ο Βασιλιας και κατσικώθηκαν οι πρίγκηπες.

Παλαιό μέλος
    Και αυτό μου φαίνεται σωστό. Απλά η πλειοψηφία έχει τόσες ονειρώξεις με τη δημοκρατία και τις εκλογές που δε βλέπει τη μύτη της

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF