Σελίδα 113 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα πριν λίγο να ζητάς, Γαλλικό καφέ με Σιρόπι Μπανάνας και Γάλα .....
    Φίλαι, πραγματικά να πάμε το στομάχι σου να το δει η επιστημονική κοινότητα γιατί αν δε σε πάει αίμα μιλάμε για ιατρικό θαύμα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μέλος
    σε είδα ρε Μπεμπέαντβεντσουρά στην Λ.Αθηνών να οδηγάς, με στυλ μοτοτζιπι-και καλά: ωραιότατες κορντούρες πάνω-κάτω, ωραιότατη μπαλακλάβα για το κρύο, ωραιότατο κράνος-ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ !

Σε ειδα με το μπανιερομαξοσκουτερ σου, να ερχεσαι και να παρκαρεις στο χιλιοστο διπλα μου, σε βαθμο που οταν το εριξες στο σταντ εγειρε ΠΑΝΩ απο το μαστοδοντο. Ειπα να στο συζητησω λιγο, μια που ημουν πανω στη μηχανη, αλλα το υφος του 55χρονου βλακα μη-με-κοιτας-εμενα-ετσι-εχω-και-χιλιαδιακοσατζιες-σπιτι με ξενερωσε.

Κατσε τωρα και ρυθμιζε καθρεφτες, που ηταν το απολυτως απαραιτητο να κουνησω για να μη σου ριξω τη βλακεια σου κατω. Η πορτοκαλι τζιφρα στα πλαστικα φευγει με το δαχτυλο, μην αγχωνεσαι.
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μπέβερλυ λευκό πέρλα με ανοιχτή εξάτμιση. Οδηγός σφίχτης με ταττού,
    συνοδηγός με ανοιχτό γκρί φορεματάκι και μαύρο στριγκό. Και ταττού φυσικά.

Δυνατό τιμ που δεν τους ακουμπάει κανείς.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σας βλέπω στους δρόμους της Αθήνας καθημερινά και νομίζω οτι και αυτή η χρονιά θα τσουλήσει δύσκολα.
    Οι σωστοί δε ξεπερνάμε το 5% όσων κυκλοφορούν. Εξαιρώντας δηλαδή το 95% που εν ώρα οδήγησης, μιλάει στο τηλέφωνο, παραβιάζει στοπ και φανάρια, δε βγαζει φλας, κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και έχει κακοσυντηρημένο όχημα με ανύπαρκτα ελαστικά, τακάκια που φαίνεται σίδερο, σπασμένες-καμμένες λάμπες κλπ.

Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ακροβολιστεί και να αρχίζει να ρίχνει headshot στο κάθε παπάρα μπας και επιβιώσουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Σας είδα μοτοπαρεα σε καφέ στον κεραμικό διπλα στο σταθμο του μετρο. Κοιτούσα εσάς κοιτούσα τα μηχανάκια σας μπας και δω αυτοκόλλητο Moto.gr αλλά μπα... πείτε μου τουλάχιστον ότι ήσασταν κάποιοι από δω γιατί αλλιώς εβγαλα το όνομα της χάζης λιγούρας...

Το είδα και αυτό!
    Στην αερογεφυρα του Ασπροπύργου ένα σκούτερ Beverly να προσπερνάει από δεξιά ένα r1 !!! Να το ξαναπώ; Ένα r1 !!
    Οδηγε του r1 τι να σου πω..το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είσαι σε δύσκολες μέρες, αλλιώς δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω..
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Σε ειδα κοπελια με το Mt και το ροζ κρανος σημερα το πρωι στην πατησιων πηγαμε παρεα μεχρι αλεξανδρας! Σε βλεπω και σενα κοπελια με το klx καθε πρωι στην πατησιων! Παντα ορθιες και οι δυο!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Κανένας σωστός;;
    Σας ειδα Σακη και Γιωργο(World Party) να μεγαλοβολταρετε με το νεο Africa Twin στην Μαδαγασκαρη!!!
    Οχι ρε παιδια.. Δεν ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑ..

Κανένας σωστός;;
    Σε ειδα κυρια με το scooter και το jet κρανακι στο βενζιναδικο.Η χαρα μου μεγαλη οταν ειδα να ανεβαινει και η κορουλα σας με το δικο της Lazer fullface στο μεγεθος της!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Σας είδα επαγγελματίες της μάσας να έχετε κατακλύσει αναίτια σε καθημερινή και εργάσιμη τη γραφική πλατεία του Πηλιορείτικου χωριού, με τα φτηνοτραπεζοκαθίσματά σας. Ο επισκέπτης θα προτιμούσε ίσως περισσότερο τις υπηρεσίες σας αν ήσασταν πιο διακριτικοί και είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο και να απολαύσει τη θέα. Στα δεξιά είναι και ο ιστορικός ναός των Ταξιαρχών του 1741, όπου στις 7/5/1821 ο Άνθιμος Γαζής κήρυξε την επανάσταση. Καλά... το τερματίσατε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20160330_134001.jpg 
Προβολές:	467 
Μέγεθος:	105,3 KB 
ID:	355863
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Σε είδα τραγόπαπα να με προσπερνάς επειδή ήμουν πρώτος στο φανάρι για να σφάξεις στην ψύχρα το κόκκινο. Σεμνά και ταπεινά, σαν τη Μερσεντές που οδηγούσες.
    Την ευλογία σου δέσποτα (να τη βάλεις στον @#$@ σου κλπ)

Σε είδα "αμαζόνα" με το μοβ; τρανσαλπ εις τον σταθμον αμαρουσίου το πρωί. Κρανακι...;

Σε είδα πιτσιρικο ζητά με το σουζούκι να κατεβαίνεις την κηφισιας με το ζευγάρι σου, επίσης με 750. Σου είπα έχεις καμένο φως πίσω, ευχαρίστησες.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    σε είδα ξανθιά, και μέσα και έξω από το κεφάλι, να πηγαίνεις με την άσπρη γομάρα μπεμβέ (520?) και βιαστικά και άγαρμπα, στην ομόνοια και μετά στην 3ης σεπτ.,
    κάτι έψαχνες στο δίπλα σου, μία φρένο και δεξιά-κάτω το κεφάλι, μία γκάζι και μπροστά το κεφάλι... δεν είναι τρόπος αυτός να οδηγάς όταν γίνεται το έλα να δεις στον δρόμο, πεζοί παντού... όσο καβάλαγες τη διαχωριστική, σε πέρασα... σου κούνησα το κεφάλι μπας και πάρεις χαμπάρι ότι καλύτερα να δώσεις σημασία στο τι γίνεται τριγύρω σου... άρχισες να πατάς γκάζι και μου έπαιξες τα φώτα γρήγορα... έφαγες το κωλοδάχτυλο... και τότε απογειώθηκες... φώτα, γκάζια και προσπάθησες να με φτάσεις... Δεν ξέρω τι ήθελες να κάνεις με μένα, αλλά δεν θα κάτσω να το μάθω. Κοπελιά, τράβα πάρε κανα εφεξόρ να καλμάρεις λίγο, γενικότερα, και στην οδήγησή σου και στις αντιδράσεις σου, φτηνά είναι και τα δίνουν και χωρίς συνταγή... χάνεις και κιλά

α και στην κωνσταντίνου, εσύ νταρντάνα που μίλαγες στο κινητό και όταν σου είπα "είναι ώρα για να μιλάμε στο κινητό;" μου έβγαλες και γλώσσα ("σε ενόχλησα σε τίποτα;;;" - πράγματι, πρέπει να με τρακάρεις πρώτα για να έχω δικαίωμα να σου θυμήσω ότι τώρα δεν είναι ώρα να μιλάς στο κινητό)... και συ που έτρωγες - νομίζω κάτι ζυμαρικοειδές - από το ταπεράκι (στο αριστερό χέρι) με το πηρούνι (στο δεξί χέρι) στην βουλιαγμένης με 80+ στο κάμπριο, για όλους σας, ο καιάδας είναι πολύ ρηχός...

είναι κανείς εδώ με 750άρι BSA και καμμένο πίσω φως πορείας που ανέβαινε τη συγγρού σήμερα το βράδυ;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Σε είδα τραγόπαπα να με προσπερνάς επειδή ήμουν πρώτος στο φανάρι για να σφάξεις στην ψύχρα το κόκκινο. Σεμνά και ταπεινά, σαν τη Μερσεντές που οδηγούσες.
    Την ευλογία σου δέσποτα (να τη βάλεις στον @#$@ σου κλπ)
    Το είχε η μέρα
    1 παπας παρκαρισμένος αντικανονικά να ξαναπερναω απ το σημείο,να με σταματάει και να μου λέει<προς τι το ροζ χαρτάκι>
    Του δειχνω την πινακίδα με το Χ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση,για να λάβω την εξης απάντηση-μα πάντα εδώ παρκαρω.
    Ο θεός συγχωρεί, εγώ δεν είμαι θεός.
    Παπάς 2 σε πλατεία μπαίνω κανονικά έχει παρκαρισμένα δεξια και αριστερα-την ψυλιαζομαι και πάω φυλαγμένα και βγαινεις να ξεπαρκαρεις χωρίς φλας,το abs υπερωριες και παρόλα αυτά ακουμπησαμε τροχούς.
    Heaven can wait https://youtu.be/AArsTAAQnqE

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    σε ειδα αθλιε τυπε (70+ χρονων) με επαγγελματικο οπελ, να ερχεσαι απο αντιθετα καταπανω μου. μετα απο πααααρα πολλα φωτα και κορνες (ενω σταματησα κοκκαλο και βγηκαν ολοι εξω απο τα γυρω καταστηματα), φρεναρες και ηρθες κανονικα στο ρευμα σου. στη ερωτηση μου, "τι κανεις ρε μ@λ@κα?" απαντησες, "ηταν μια λακουβααα μικρεεεε". τυφλα στο μεθυσι ηταν ο κυριος (ειχε και το 8-10 χρονων εγγονο του διπλα).
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα