Υποτίθεται εγώ που είμαι άσχετος με το χαζό μου το μυαλό σκέφτομαι:
"ΟΚ άντε δώσαμε τόσα δις στις τράπεζες για να σώσουμε το τραπεζικό σύστημα κτλ κτλ"
Και τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να εξαρτώνται οι ελληνικές τράπεζες πάλι από την ΕΚΤ;
δλδ πόσα δις πρέπει να δώσει ο μαλακάς ο λαός ακόμα;
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κι ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είναι πρόεδρος κι αντιπρόεδρος, αντιστοίχως, της τράπεζας KfW, η οποία έχει απλώσει τα δίχτυα της εδώ και πολύ καιρό για να αποκτήσει το ΤΑΙΠΕΔ. Τώρα, ο κ. Σόιμπλε επιθυμεί διακαώς να μεταφερθούν 50 δισεκατομμύρια ευρώ κρατικής ελληνικής περιουσίας στο νέο ΤΑΙΠΕΔ με έδρα το Λουξεμβούργο. Να απορούμε ή συμβαίνει αυτό που υποψιαζόμαστε;
H KfW έχει χρηματοδοτήσει το Institute for Growth, στο οποίο θέλουν οι Γερμανοί να μεταβιβαστεί η ελληνική κρατική περιουσία.
πηγή http://www.koutipandoras.gr/article/...-katalavainete
Respect mah authoritah!!!!
Ελα μωρέ έτυχε, έτυχε να είναι πρόεδρος ο Σόιμπλε εκεί. Σιγά τα ωά.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Μέσω τη ΤτΕ όχι απ ευθείας από την ΕΚΤ , η ΤτΕ τα παίρνει από την ΕΚΤ και τα δίνει στις εδώ . Η ουσία είναι η ίδια , η διαδικασία αλλάζει ! Ο προορισμός είναι οι τράπεζες του Μπόμπολα του Βαρδινογιάννη του Σάλα και του Κόκαλη , του Βγενόπουλου και σια , για να τα δανείσουν με τη σειρά τους στη σια , στο Βγενόπουλο , στον Κόκαλη , στο Σάλα ,στον Βαρδινογιάννη στο Μπόμπολα ... Για να χρωστάνε μετά αυτοί στις τράπεζες τους >10δις€ ...
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Ξέρεις εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις ήταν ο κακός χαρακτήρας και η απουσία σαβουάρ βίβρε τρόπων του Βαρουφάκη ... Αν πχ είχαμε στείλει τον "εγκρεμότητα" να κάνει τις διαπραγματεύσεις που δεν χρειάζεται ούτε λιπαντικό , όλα θα ήταν μέλι γάλα !
Δλδ αν δεν κάνω λάθος σημαίνει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις των πελατών της . Δλδ με απλά λόγια αν πάνε όλοι οι πελάτες τους να σηκώσουν όλα τους τα χρήματα από τις τράπεζες , αυτές δεν μπορούν να τους τα δώσουν γιατί δεν τα έχουν .Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος .