To Ιραν έχει τεράστια έσοδα μόνο και μόνο απο την εκμεταλεύση κοιτασμάτων πετρελαίου και λογικό είναι να έχει τέτοια στρατιωτική δομή και μπορεί να την συντηρήσει..οι Τούρκοι με τον πλούτο που έχουν άντε να αγοράσουν κανα καινούργιο G3A3
To Ιραν έχει τεράστια έσοδα μόνο και μόνο απο την εκμεταλεύση κοιτασμάτων πετρελαίου και λογικό είναι να έχει τέτοια στρατιωτική δομή και μπορεί να την συντηρήσει..οι Τούρκοι με τον πλούτο που έχουν άντε να αγοράσουν κανα καινούργιο G3A3
Γενικα δεν ξέρω αν το χει παρει η πλειοψηφία χαμπάρι αλλά τα τελευταια χρόνια όσοι ενημερώνονται στοιχειωδως για τα στρατιωτικα εξοπλιστικα ξερουν πολυ καλα οτι ο γειτονας εχει εξοπλιστει σαν αστακος. Οσο για εμας παλευαμε ως τωρα εσχάτως να βρουμε καμια φουστα για τα zubr, αποσυραμε Α7 και F4 και ως αντικαταστατης τι? Ο αλλος απο εκει εχει stealth φρεγατες και ακομα μεχρι και τα σκαφη του λιμενικου του ειναι σα βαπορια μπροστα στα δικά μας καρυδοτσουφλα. Οσο για την THK οπου να ναι παραλαμβανει και f35. Αφου βάλαμε τις Ενοπλες Δυναμεις σε μνημονιο σε τέτοιους καιρους ας προσέχαμε...
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ο γειτονας έχει 3-4 μέτωπα όμως και δεν μπορεί τίποτα για τις βόμβες που σκάνε μέσα στο σπίτι του κάθε λίγες ημέρες.
Εξαλλου αμα βρούμε τα σκούρα, τους παραδίδουμε καποιον καινούργιο ''Οτσαλάν'' και όλα μέλι γάλα
Ρέ ηρεμήστε.
Επιτίθεται κάνεις σε Γερμανικό εδαφος;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
1. Oι βαλιστικοί δεν είναι αναγκαστικά πυρηνικοί. Δεν ξέρω τι λες αλλά οι Νικη είναι ΑΑ ενώ οι βαλιστικοί που έφτιαξαν τα μεμέτια είναι ΕΕ και φτηνοί σχετικά αν μείνουν στα τωρινά μεγέθη (που θα μείνουν λόγω κανονιστικού πλαισίου).
2. Το θέμα είναι η απαξίωση/διάλυση της δική μας αμυντικής βιομηχανίας αφού και το αξιόμαχο των ΕΔ θα ανέβαζε, και δουλειά θα είχαν κάποιοι (αρκετοί) και εξαγωγές θα μπορούσαμε να κάνουμε... Εκείνα τα έρημα αντισταθμιστικά οφέλη του κάποτε, σκόρπισαν...
Και γενικά, μάλλον θα πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτικός και καθόλου μηδενιστής στα τι θέλει και τι μπορεί ο σουλτάνος.
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 15/05/2017 στις 15:23.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και μετά μας φταίνε τα Μνημόνια...ρε 50€(όχι όλους φυσικά) συντάξεις να τους βάλετε να παίρνουν που μας έχουν καταντήσει Ιραν της Εύρωπης
http://luben.tv/originals/113981
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Eίχαν πέσει οι πωλήσεις τώρα τελευταία.
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Το 2000-2004 η Ελλάδα ήταν εξοπλισμένη ίσως καλύτερα από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της. Το πακέτο των Ιμίων το 96, ήταν ένα μάθημα που έμαθε καλά το ΠΑΣΟΚ και φυσικά επί τη ευκαιρία ήταν μια καλή δικαιολογία μέσω των εξοπλιστικών να πέσει μάσα. Αν η Ελλάδα είχε μια ευκαιρία να ισχυροποιήσει τη θέση της στην Ανατολική Μεσόγειο ήταν εκείνη η εποχή, με σταθερή κυβέρνηση, εντός EU με ισχυρή οικονομία στα Βαλκάνια και με καλό στρατό (για τα δεδομένα της χώρας) Την απέχθεια μου για το στρατό και γενικά ότι μπορεί να πρεσβεύουν όλα αυτά τα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια την ξέρετε. Αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα. Μιλάμε για μια περίοδο που άλλαζαν πάλι τα δεδομένα στην Παλαιστίνη(μετά την περίοδο 94-2000), που είχαμε ακόμα καλές σχέσεις με τον Καντάφι, που ετοιμαζόταν ο δεύτερος πόλεμος στο Ιράκ και η Σούδα είχε πάρει φωτιά και και και
Τώρα η φράση τσιμπούκα και το βλέμμα στο πάτωμα μας αντιπροσωπεύει.