Σελίδα 113 από 126 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 1880

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος

Παντως αναθεματιζουμε τους 'παρανομους' αλλα στα χωραφια που εχουμε ορισει εμεις τα ορια,δειχνουμε ανοχες.
    Εχει λεχθει και στο κατα Ιωαννην ευαγγελιο Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Εννοειται οτι ειναι λαθος αλλα το κανουμε
    Τίμιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Εχει λεχθει και στο κατα Ιωαννην ευαγγελιο Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ.
    Ευλογησον Γεροντα.

Ευλογησον Γεροντα.

την ευλογιαν μου τεκνον μου.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Πιο ανοικτομυαλα ειναι να περνεις την σειρα του αλλου?

Αυτο παντως ειναι καθαρα αποψη του μοτοσυκλετιστη και δικαιολογια θα λεγα για να το κανει.
    πολύ σωστά , είναι θεμα αρχών και αστικής ευγένειας

Πας στα πλάγια και κοιτάς τους οδηγούς,έτσι πάντα κάποιος σου κάνει νόημα και μπαίνεις μπροστά.
    Το να πας ετσιθελικα είναι αγένεια.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Ρε καγκουρες ,τοσο μεγαλο ποσοστο?

Πολυ ευρωπΕος εγινα μαλλον,καθομαι και περιμενω ασχέτως καιρού σαν να ειμαι αμαξι,το θεωρω μεγαλη καφριλα να τους γραφεις ολους και να πηγαινεις σαν σουραβλι μπροστα με την μια.

Ειδικα διοδια Κατεχακη το πρωι για αεροδρομιο γινεται το αδιαχώρητο ,αλλα και παλι δεν μου παει να τους περασω ολους,απλα επιλεγω την πιο μικρη ουρα.

Δεν εχω προθεση αντιπαραθεσης απλα ηθελα να δω λιγο το ποσοστο.

Παντως αναθεματιζουμε τους 'παρανομους' αλλα στα χωραφια που εχουμε ορισει εμεις τα ορια,δειχνουμε ανοχες.
    Και γω έτσι είμαι μέχρι στιγμής. Για να πω και του στραβού το δίκιο όμως, τα διόδια που περνάω δεν έχουν την τρελή κίνηση, εκτός από αυτά της Ελευσίνας κατά περίπτωση, αλλά επιλέγοντας τη μικρότερη ουρά είμαι κομπλέ.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν και καταλαβαίνω τι λες (και δεν έχεις άδικο), κατάχρηση και καφρίλα είναι να πρέπει να σταματάς για να πληρώσεις διόδια και να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων. Να φτιάξουν το μπουρδέλο τους για να μη γίνεται όλο αυτό. Το πρόβλημα των διοδίων στην Ελλάδα δεν είναι τα μηχανάκια που χώνονται. Το πρόβλημα είναι τα ίδια τα διόδια.
    Σ' αυτό συμφωνούμε!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν και καταλαβαίνω τι λες (και δεν έχεις άδικο), κατάχρηση και καφρίλα είναι να πρέπει να σταματάς για να πληρώσεις διόδια και να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων. Να φτιάξουν το μπουρδέλο τους για να μη γίνεται όλο αυτό. Το πρόβλημα των διοδίων στην Ελλάδα δεν είναι τα μηχανάκια που χώνονται. Το πρόβλημα είναι τα ίδια τα διόδια.
    Μια λυση θα ηταν η ετησια βινιετα,ομως αυτο προυποθετει μηχανισμο ελεγχου,λιγοτερες εργασιες για σταθμους διοδιων και λιγοτερες θεσεις εργασιας.ΚΟΙΝΩΣ μηχανοργανωση,αστυνομια,απουσια εργολαβων και ημετερων,μη προσληψη ψηφοφορων.Αρα δεν παιζει τετοιο σεναριο.ΤΩΡΑ οσον αφορα το ερωτημα,εγω περιμενω την σειρα μου.ΑΝ ομως ειμαι με το αυτοκινητο και μου ζητησει καποιος μοτοσυκλετιστης προτεραιοτητα του την παραχωρω,αν και οι περισσοτεροι που εχουν σκοπο να περασουν μπροστα δεν το κανουν.Επισης καποιοι, σπανια ομως, κολλανε απο πισω για να περασουν τσαμπα.Αυτο φυσικα με εξοργιζει,αλλα τι μπορω να κανω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Μια λυση θα ηταν η ετησια βινιετα,ομως αυτο προυποθετει μηχανισμο ελεγχου,λιγοτερες εργασιες για σταθμους διοδιων και λιγοτερες θεσεις εργασιας.ΚΟΙΝΩΣ μηχανοργανωση,αστυνομια,απουσια εργολαβων και ημετερων,μη προσληψη ψηφοφορων.Αρα δεν παιζει τετοιο σεναριο.ΤΩΡΑ οσον αφορα το ερωτημα,εγω περιμενω την σειρα μου.ΑΝ ομως ειμαι με το αυτοκινητο και μου ζητησει καποιος μοτοσυκλετιστης προτεραιοτητα του την παραχωρω,αν και οι περισσοτεροι που εχουν σκοπο να περασουν μπροστα δεν το κανουν.Επισης καποιοι, σπανια ομως, κολλανε απο πισω για να περασουν τσαμπα.Αυτο φυσικα με εξοργιζει,αλλα τι μπορω να κανω.

Θα μπορουσαν απλά να είχαν ειδική λωρίδα για μοτοσυκλέτες με αυτοματο μηχάνημα, ειδικά στους σταθμους με αυξημενη κίνηση και πολλές λωρίδες εξυπηρετησης.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πολλά θα μπορούσαν. Όπως σε τόσες χώρες που δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχουν διόδια. Αλλά πρέπει να ξεκινήσεις από την παραδοχή ότι είσαι μπουρδέλο, με καμία προοπτική προόδου.
    Life begins at 45°.

Το πιο απλο θα ηταν ,μπαινω χωρις διοδια και βγαινω πληρωνοντας το αντιτιμο για τα χιλιομετρα που εχω κανει εκει που βγαινω.

Θα ηταν και κινητρο να πηγαιναμε Σερρες πιο συχνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το πιο απλο θα ηταν ,μπαινω χωρις διοδια και βγαινω πληρωνοντας το αντιτιμο για τα χιλιομετρα που εχω κανει εκει που βγαινω.

Θα ηταν και κινητρο να πηγαιναμε Σερρες πιο συχνα.
    Ναι αλλα θα πηγαινες στην αρχη της ουρας στην εξοδο η οχι ?
    Quod me nutrit... me destruit.....

Μέλος
    Είτε είμαι με αμάξι είτε με μηχανάκι πηγαίνω στο γκισέ που πληρώνεις με ψιλά.
    Βγάζω κ πληρώνω με κάρτα.
    Δεν τα προτιμούν πολλοί κ έχει μικρή κίνηση.
    Αν δεν υπάρχει μηχάνημα για ψιλά κ έχει ουρά πάνω από 10 αυτοκίνητα θα μπω πρώτος έχοντας την κάρτα στο χέρι μου.
    Αν χωθώ στον μεσαίο του μαμάω την ψυχολογία, αφού έχει ήδη βαρεθεί να περιμένει, ενώ ο πρώτος ξέρει πως ήρθε η ώρα να πληρώσει για να φύγει κ έχει ξεχάσει την αναμονή και την ταλαιπωρία.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos760 Προβολή μηνύματος
    Είτε είμαι με αμάξι είτε με μηχανάκι πηγαίνω στο γκισέ που πληρώνεις με ψιλά.
    Βγάζω κ πληρώνω με κάρτα.
    Δεν τα προτιμούν πολλοί κ έχει μικρή κίνηση.
    Αν δεν υπάρχει μηχάνημα για ψιλά κ έχει ουρά πάνω από 10 αυτοκίνητα θα μπω πρώτος έχοντας την κάρτα στο χέρι μου.
    Αν χωθώ στον μεσαίο του μαμάω την ψυχολογία, αφού έχει ήδη βαρεθεί να περιμένει, ενώ ο πρώτος ξέρει πως ήρθε η ώρα να πληρώσει για να φύγει κ έχει ξεχάσει την αναμονή και την ταλαιπωρία.

Σίγουρα δεν είστε ψυχολόγος;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2