Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
3 πιο όμορφα με σειρά είναι
1ο. 1098s 2007
2o. F4 312 2007
3o. R1 LE 50th aniversary 2006
Ρ1 2007 δλδ τη πηρε τελευταια θεση ?
3 πιο όμορφα με σειρά είναι
1ο. 1098s 2007
2o. F4 312 2007
3o. R1 LE 50th aniversary 2006
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Καλα καλα λεγε εσυ... κανονισε να με πεις καμια μαλακια και να μην ερθεις...
Αν μου πεις οτι το εχεις στο συνεργειο θα σε πιστεψω ενταξει αλλα μι πεις καμια αλλη δικαιολογια![]()
Βρε παλιόπαιδο... Κοίταξες στα ραντεβού μου με τον μάστορα....!!!!!
![]()
Και δεν ήταν το προγραμματισμένο εβδομαδιαίο... :rotflmao::rotflmao:
![]()
Οχι ρε παιδί μου, ηταν... εκτός συναγωνισμού...!!!!![]()
![]()
![]()
Kοίτα όλοι λένε οτι τη τελευταία θέση την έχει πάρει το ΖΧ10 το Κ7 έχει τη πρότελευταία!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Αντε δε πήρες το πιο άσχημο μηχανάκι πήρες το 2ο πιο άσχημο!![]()
Το R1 2007 είναι όμορφο αλλά όχι όσο το 2006... Το χαλάσανε λίγο! Όλοι περιμέναμε κάτι πιο όμορφο
Η πλακα ειναι οτι οταν τους ρωτας τους τζαΜπανιζ ποιο σου αρεσει πιο πολυ περνουν μια κριση ειλικρινειας και σου λενε τα Ducati, αλλα μετα αρχιζουν τα δικα τους....σπαει, χαλαει, δεν κανει για την θαλασσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Οχι ρε παιδί μου, ηταν... εκτός συναγωνισμού...!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
... Το χαλάσανε λίγο! Όλοι περιμέναμε κάτι πιο όμορφο
Μπά εμένα πιο πολύ μ'αρέσει... Αυτο και το 03!!![]()
![]()
Άσε είπαμε πιο είναι ωραίο να το βλέπεις όχι να το έχεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Η πλακα ειναι οτι οταν τους ρωτας τους τζαΜπανιζ ποιο σου αρεσει πιο πολυ περνουν μια κριση ειλικρινειας και σου λενε τα Ducati, αλλα μετα αρχιζουν τα δικα τους....σπαει, χαλαει, δεν κανει για την θαλασσα...
Γιατί χρόνο για συνεργεία δεν έχω ακόμα...
Αργότερα!
Άσε είπαμε πιο είναι ωραίο να το βλέπεις όχι να το έχεις!
Αργότερα!
Ναι τα Yahaha δεν πάνε ποτέ συνεργείο...
Δεν σας βγάζουν τίποτα, λέμε...
Ανέβηκες σε μοτό που δεν σου ζήτησε;;;![]()
@dessert:Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Άσε είπαμε πιο είναι ωραίο να το βλέπεις όχι να το έχεις!
Αργότερα!
Ειδες, τι σου ελεγα ???
"Ωραιο ειναι αλλα....μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα...δεν κανει για την θαλασσα...καιει πολυ...χαλαει το χρωμα...θα γινω φιλος με τον μαστορα...μπλαμπλαμπλα....δεν κανει για την θαλασσα..."
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
@dessert:
Ειδες, τι σου ελεγα ???
"Ωραιο ειναι αλλα....μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα...δεν κανει για την θαλασσα...καιει πολυ...χαλαει το χρωμα...θα γινω φιλος με τον μαστορα...μπλαμπλαμπλα....δεν κανει για την θαλασσα..."
113 σελίδες τα ίδια...!!!![]()
![]()
![]()
Έχεις πμ![]()
Ελα ρε παιδια.... τοσα χρονια μονο ενα ωραιο μηχανακι εβγαλε το 1098.... για παλιοτερα σε μι μιλαμε ειναι για το πεο....
Το 1098 σαν Ρ1 ειναι πανω κατω απλα πιο αγριαδα και ετσι.... και οι ζαντες του φυσικα ξεχωριζουν το ομορφενουν.
Ελα ρε παιδια.... τοσα χρονια μονο ενα ωραιο μηχανακι εβγαλε το 1098.... για παλιοτερα σε μι μιλαμε ειναι για το πεο....
Το 1098 σαν Ρ1 ειναι πανω κατω απλα πιο αγριαδα και ετσι.... και οι ζαντες του φυσικα ξεχωριζουν το ομορφενουν.
Γληγόρη, θα σε ματαχαρακτηρίσω για να επανέλθεις στη τάξη και θα λένε οι υπόλοιποι οτι σε βρίζω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Μα με τιποτα λεμε.....
Γιατί το γράφεις αυτό τώρα;;;; Βγάζει πολύ καλά μουσικά όργανα, ειδικά τύμπανα και πιάνο που πόσταρες, είναι σχεδόν κορυφή...![]()