fire!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a015: :a015: :a015: :a015:
![]()
![]()
![]()
![]()
παδια θα την κανω παλι.. δυστυχως εχω διαβασμα.. δν μπορω να συν-σπαμμαρω..![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
παδια θα την κανω παλι.. δυστυχως εχω διαβασμα.. δν μπορω να συν-σπαμμαρω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ποση ωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
μαλλον θα την κανουμε μαζι.,.![]()
ετσι περασα..να αφησω 2-3 ποστς..απο την πεμπτη θα μαι παλι κοντα σας ομως.. να σΕ πω ηλια..θες να βρεθουμε την Πεμπτη που τελειωνουμε για καμια βολτα με τα Αργαλεια ??![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου χασαμε τον πολεμο λεω να την κανω και γω![]()
θα επακολουθησουν πολλες μαχες αυριο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
![]()
![]()
αφου χασαμε τον πολεμο λεω να την κανω και γω![]()
![]()
ο πολεμος δεν τελειωσε φυσικα!![]()
ναι ρε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ετσι περασα..να αφησω 2-3 ποστς..απο την πεμπτη θα μαι παλι κοντα σας ομως.. να σΕ πω ηλια..θες να βρεθουμε την Πεμπτη που τελειωνουμε για καμια βολτα με τα Αργαλεια ??![]()
παρτε τα και ελατε για καφε πανω και φευγεται αυθημερον
μια εθνικη ειναι
σιγα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τη πεμπτη φευγω σουμπητος για πατρα!![]()
για περιοδο αποσυμπιεσης!![]()
αλλα μη μου ανησυχεις οταν σου επιστρεψω θα σε κερασω πολλα τσαγακια![]()
![]()
εννοειται πως οχι..αλλα εμεις παλευουμε 3 να νικησουμε.. κ μαλιστα εγω κ ο ηλιας οχι κ ολη μερα.. κ εκει γραφουν πολλοι![]()
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ?
σορρυ ηθελα να πω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΒ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΛΑΣ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ναι ρε !!
παρτε τα και ελατε για καφε πανω και φευγεται αυθημερον
μια εθνικη ειναι
σιγα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατα το σεπτεμβρη θα σου ρθω και σενα πρωτα ο θεος![]()
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ?
σορρυ ηθελα να πω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΒ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΛΑΣ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
εννοειται πως οχι..αλλα εμεις παλευουμε 3 να νικησουμε.. κ μαλιστα εγω κ ο ηλιας οχι κ ολη μερα.. κ εκει γραφουν πολλοι![]()
ναι τους μπουστηδες...![]()
τεσπα θα το προσπαθησουμε εν καιρω..την κανω..αντε 5 μερουλες εμειναν (η πεμπτη που ρχεται δν μετραει![]()
) κ μετα.... VIVE CUERVOOOO
![]()
![]()
![]()
![]()