Σελίδα 114 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Είδα σήμερα στο κέντρο σκούτερ με βαλίτσες στο πλάι. Μετά το πρώτο WTF μου φάνηκε καλή ιδέα για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει λίγο μακρύτερα με το >400cc μαραφέτι του.

λοιπον τελος οι φετινες διακοπες(9 μερες ολοκιολο!!) στην κρητη....παιδια εκει μιλαμε τα ειδα ολα.....απτη πρωτη μερα που εφτασα μπηκαμε στο τρελογκαζο(νοικιαζομενο fiat panda)βγαινουμε απτο αεροδρομιο του ηρακλειου και γινοταν πανικος.μιλαμε ειδα σερι πανω απο 100+++ μηχανακια-μηχανες παντς ειδους χωρις κρανος εννοειται ολοι,και οι περισσοτεροι να περνανε τα κοκκινα αερα πατερα,να ξεκινανε στα φαναρια μ@μιωντας,συζες μπαντες κτλ...μιλαμε φοβομουν να κυκλοφορησω και ειδικα ενα μ@λ@κισμενο την πρωτη μερα,κινουμαστε μεσα στο ηρακλειο,θελω να στριψω δεξια,κανονικα με το φλασ μου,και με περνανε απο αριστερα τα μηχανακια καθως εχουν πρασινο,εκεινο ομως το τσουτσεκακι ερχεται απτα δεξια να με περασει,εγω τη πσιλιαζομαι λεω κατσε να τον αφησω,τον κανω και νοημα και του αφηνω χωρο να περασει(διακοπες λεω δε θα σκασουμε ουτε νευρα ουτε τπτ δε θελω) και εκει αρχιζει και βριζει ασχημα(κρανος εννοειται δε φορουσε).με τη μια τρελαινομαι και ετσι οπως με περναει του λεω σταματα στην ακρη θα σε μ@μησ... και τον κυνηγαω αλλα το πουστρακι χαθηκε μεστα στενα,και ηταν πολυ τυχερο που δε τον ξαναπετυχα!!

παντως εχετε πολλα γκαζια εκει κατω......και ο δρομος ειναι πολυ "αλητικος"

ειδα και 3-4 δουκες και μιλαμε τρελαθηκα απτη ζηλια μου που δεν το ειχα μαζι μου εκει στις στροφες.ειδικα ενα καταμαυρο με acrapovic χωρις καθολου πινακιδα και με σλικ!!!!αλλα ολο μαγκια 2 φορες το ειδα παρκαρισμενο εξω απο κατι μαγαζια και μια φορα τον ειδα που το οδηγουσε σιγα σιγα και παλι χωρις κρανος(αναρωτιεμαι πως συνδυαζονται τα σλικ με τις καφετεριες???????)

παντως v-strom δεν εχει καθολου η κρητη.....

εμενα στο μπαλι και πηγαινοερχομασταν ηρακλειο-ρεθυμνο.και αποτι ειδα ο πιο ωραιος δρομος(με στροφες) που σε βαζει στην πριζα ηταν εκει (ηρακλειο-ρεθυμνο)

την κυριακη 22/09 πρωι πρωι φευγαμε,μολις βγαινουμε απτο μπαλι,σταματημενες 1 haya 1 cbr και 1 gsxr νομιαζω,αραγμενοι οι οδηγοι τους καφεδακι και σασ καταχαρηκα μιλαμε με τα δερματα και τις κραναρες σας,εριξα μια χαιρετουρα με το panda και πηραμε το δρομο για ηρακλειο.εκει σας ειδα ολουσ μαζι να ερχεστε κομβοι 5-6 μηχανες συνηθως το καθε "γκρουπακι" ολοι με κρανος και μπουφραν(και αρκετοι γαντια) και οι περισοτεροι χωρις πινακιδα!!συνολο πανω απο 50 ειδα και φυσικα σας χαιρετουσα ολους και πρωι πρωι μου σηκωθηκε η τριχα ετσι οπως πηγαινατε και σας καραγουσταρα μιλαμε!!!!!!πολλα cb 1300 gsxr cbr 2-3 ducati και ενα γαματο superduke.αν εβλεπα εστω και ενα tuono (factory ειδικα) εκει στις στροφες μιλαμε θαχα ενα τεραστιο χαμογελο για παντα!!!!!

σορρυ για το μεγαλο κειμενο
    πολλα χαιρετισματα στου μηχανοβιους κρητικους και παιδια καλους δρομους ναχετε και πανατα προσοχη και σωστο εξοπλισμο!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε είδα ;;;
    Ένα κόκκινο Panda που χαιρέταγε σαν τρελλός από χαρά με φώτα και με το χέρι ήσουνα ;;;

Κατευθείαν λέω μέσα μου "Δικός μας είναι αυτός" !!!

Σας είδαμε σήμερα 2 τζιπ - περιπολικά με 8-9 αστυνομικούς να έχετε βγεί να ξεμουδιάσετε ......... χάρηκα ιδιαίτερα που ο μεγαλύτερος σε ηλικία μας χαιρέταγε και φώναζε "καλό δρόμο και να προσέχετε" ..........

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerakias

εμενα στο μπαλι

Σε παρακαλω.....Balington park λεγεται!Οχι οτι κι οτι με το καλο να ξαναρθεις φιλαρακι
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
    re les na tan o arxaios

Made in Greece...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σας είδαμε σήμερα 2 τζιπ - περιπολικά με 8-9 αστυνομικούς να έχετε βγεί να ξεμουδιάσετε ......... χάρηκα ιδιαίτερα που ο μεγαλύτερος σε ηλικία μας χαιρέταγε και φώναζε "καλό δρόμο και να προσέχετε" ..........
    +1000
    Made in Greece...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    +1000
    E ........ όχι και 1000 ............... μην κλέβεις ............

Σε ειδα μωρη θεια,που να σε παρει ο διαολος,περπαταγα στην ακρη του δρομου κ εσυ δεν κοιταζες το δρομο οπως επρεπε,πηδηξα για να σε αποφυγω.
    Αποφευγουμε τα οσα στο δρομο,κανουμε τις καγκουριες μας και δεν παθαινουμε τιποτα και θα παμε πεζοι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σε ειδα μωρη θεια,που να σε παρει ο διαολος,
    Φιλε μου σου βρηκα ανταγωνιστη για περνα απο δω
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=109346
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Φιλε μου σου βρηκα ανταγωνιστη για περνα απο δω
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=109346
    εχουν ειπωθει χειροτερα,οποτε παιξε αλλου μπαλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εχουν ειπωθει χειροτερα,οποτε παιξε αλλου μπαλα..
    Απο χουμορ πώς πάμε τελευταία;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο δροσιστικο αγγλικο σορρυ webassasin δεν ηθελα να σε προσβαλω
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    υπαρχει,δοξα την παναγια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σε είδα ;;;
    Ένα κόκκινο Panda που χαιρέταγε σαν τρελλός από χαρά με φώτα και με το χέρι ήσουνα ;;;

Κατευθείαν λέω μέσα μου "Δικός μας είναι αυτός" !!!

βασικα το panda μπλε ηταν αλλα μαλλον εμενα ειδες γιατι ετσι με φωτα και το χερι εξω χαιρετουσα!!!!!!!!!λεω καιγω τοσους ειδα,ειναι δυνατον να μην ειναι στο moto.gr????????

εννοειται οτι θα ξαναρθω καλοκαιρι μαλλον αν δεν παω το φεβρουαριο φανταρος....αλλα δυστυχως μηχανη χλωμο ναχω μαζι μου γιατι απο θεσσαλονικη ειναι ζορικο ταξιδι....

επισης ειδα και μια τρακα μπροστα μου,ενα βραδυ κατα τις 5 οπως γυρνουσα σπιτι.αυτος κατεβαινε και κοιμηθηκε στο τιμονι και εφυγε στο αντιθετο ρευμα στις μπαριερες,λιγο πριν το ηρακλειο,σενα σημειο που εχει ωραια θεα προς τα κατω με κατι φωτα που φαινονται σαν "χριστουγεννιατικο" δεντρο.το ibiza του τυπα ειχε γινει κ@λος,ειχε μεσα και μια κοπελιτσα(εκει επαθα πλακα μιλαμε.....)ευτυχως τα παιδια δεν ειχαν τιποτα σοβαρο μονο γρατσουνιες.σταματησα να βοηθησουμε, θα πηγαινα και τη κοπελα στο ηρακλειο(δεν ειχα κακο σκοπο εγω:a13: :a13: :a13: ) διοτι δουλευε σε λιγο αλλα ο μ@λ@κ@ς ο φιλος μου νυσταζε και ηθελε να φυγουμε,και το αλλο το παλικαρακι δεν ηθελε να την παω μεστην νυχτα σου λεει 2 αγνωστοι.....τεσπα εγιναν εκει κατι ψηλα αλλα και γω μεστη ταραχη ημουν και ουτε το τηλ της δε πηρα...και ας ηταν και ο γκομενος της μπροστα(σαν παιδακι ηταν 1.5 μετρο )το κοριτσακι(στην ηλικια μου)συνεχισε να μου τη πεφτει αλλα για να μη γινει καμια μαλακια και βαρουσαμε εκει κανεναν φυγαμε γιατι οπωσ λεω παρακατω......

και οι 2 ηταν στρατιωτικοι
    αλλα επρεπε να βοηθησουμε και αυτο καναμε

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ