Σελίδα 114 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ελεος πια με αυτή την καραμέλα ....
    Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τόσο σχολαστικός και εξονυχιστικός ελεγκτικός μηχανισμός ...
    Τους φόρους της η μεσαία τάξη(που αποτελεί και την πλειονότητα) τους πληρώνει και με το παραπάνω όπως κάνουν και οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι "πολιτισμένοι" λαοί.
    Αυτοί που δεν πλερώνουν είναι άλλοι , ξέρετε κάτι φτωχόπαιδα που δεν τους περισσεύει το χαβιάρι για τις γάτες τους .

Θα έλεγα ότι τους πληρώνουμε κι όλα και μάλιστα ακριβά.
    Τους κάνουμε και δώρα…
    Γέφυρες, Αττικές οδούς, εθνικές οδούς…
    Ακόμα και όταν βαράνε κανόνι είμαστε ΤΟ ΜΟΝΟ μπο… μαγαζί όπου μπορείς να πας δίπλα και να φτιάξεις άλλη ΑΕ…

Αλλά μετά φταίμε όλοι κλπ κλπ

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ελεος πια με αυτή την καραμέλα (δεν αναφέρομαι σε σένα). Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τόσο σχολαστικός και εξονυχιστικός ελεγκτικός μηχανισμός , όσον αφορά τις αποδείξεις, παραστατικά κτλ, όσο στην Ελλάδα. Δηλαδή νομίζετε ότι ο Γερμανός όταν φωνάζει τον υδραυλικό για να φτιάξει μια βρύση του ζητάει απόδειξη για να αποδόσει τον ΦΠΑ στο κράτος; Ελεος και πάλι.

Τους φόρους της η μεσαία τάξη(που αποτελεί και την πλειονότητα) τους πληρώνει και με το παραπάνω όπως κάνουν και οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι "πολιτισμένοι" λαοί.
    Αυτοί που δεν πλερώνουν είναι άλλοι , ξέρετε κάτι φτωχόπαιδα που δεν τους περισσεύει το χαβιάρι για τις γάτες τους .

ΥΓ. Μα τι διάολο κανείς δεν έχει βγει από τα σύνορα να δει τι γίνεται;

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

http://news247.gr/oikonomia/ergasia/article1400470.ece

χαιρετώ τους συνforumιτες μου τους "κινεζους".....

υπομονη ... μέινανε άλλα 399 χρόνια για να αντιδράσουμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Θενκς ρε συ εχετλαιε για την διευκρινηση δεν το'πιασα με τη μια.
    Δεν εκπλήσσομαι

Αυτό που αγνοείς είναι μεγάλο (μπορεί να φταίνε τα προσωπικά σου βιώματα που ενδεχομένως να μην είναι μεγάλα, δεν γνωρίζω), όπως και η καραμέλα επίσης (που αναφέρεται παρακάτω).
    Όμως να δούμε κάπως τα πράγματα, εξ ίδίων ορμόμενοι.
    Μετά το Λύκειο, είδα συμμαθητές μου να διορίζονται με βύσμα στο δημόσιο. Άνθρωποι που δεν μάζευαν ούτε 1% των μορίων στους διαγωνισμούς του "ΑΣΕΠ". Εκεί όταν έλεγα κάτι μου έλεγαν "Μαγκιά τους ρε! ".
    Μετά στο στρατό... Εϊδα να φτύνουμε αίμα σε αγγαρίες και στις χέστρες τη στιγμή που "επώνυμοι" έκαναν 2 μήνες θητεία από το σπίτι, ή αν υπηρετούσαν τους έβγαζαν Ι5 και έκαναν μειωμένη σε κάποιο γραφείο χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα οι άνθρωποι. Έχω άπειρα παραδείγματα αλλά και εκεί μου είπαν "Αυτός μπορεί ρε, μαγκιά του! Αν μπορείς κάντο και εσύ! "
    Στις σπουδές μετά, μια από τα ίδια. Ήσουνα σε κομματική, περνούσες αέρα και χωρίς πολλά-πολλά. Ήξερες αυτόν που τύπωνες τα βιβλία; Έγραφες 2 σου βάζανε 6 και περνούσες. Και Ω του θαύματος! Και εκεί κάτι για μαγκιά μου είπανε!
    Στην μετέπειτα πολιτική ζωή και μέσα από πάμπολλες δουλειές μπορώ να πω ότι σιχάθηκα αυτά που μένανε να αποσιχαθεί κανείς.
    Με είδα να συναινώ στο να δουλέψω μαύρα και ανασφάλιστα γιατί αλλιώς δουλειά δεν υπήρχε και τα νοίκια τρέχανε. Να λαδώνω σε εφορία- πολεοδομία- δεη- εταιρεία ύδρευσης για να κάνω τη δουλειά μου εφέτος και όχι σε 5 χρόνια. Να καταδέχομαι μείωση μισθού και την ανασφάλιστη εργασία καθότι η πιάτσα είναι μικρή και αν θες να συνεχίσεις να ζεις σε αυτή την πόλη πρέπει να πας με τη νόρμα. Εϊδα να γίνονται οικονομικά εγκλήματα σε βάρος συμπολιτών μου και δεν μίλησα, από φόβο τότε. Εϊδα να με απειλούν για τη ζωή μου όταν ξεσήκωσα συνεργάτες μου να πάμε για ομαδική καταγγελία σε ΙΚΑ και ΟΑΕΔ.
    Πολλά είδα, λίγα είπα, ακόμη ολιγότερα έκανα. Αλλά γνωρίζω καλά (τουλάχισατον στον δικό μου μικρόκοσμο) ότι συμμετοχή είχαν πολλοί, πάρα πολλοί, ένα ατέρμονο κουβάρι...
    Και δύσκολα μπλεγμένο ρε παιδί μου... Καταγγελία για κάποιον που πήγε να με σκοτώσε πήγα να κάνω στην ασφάλεια και μου είπανε "μη μπλέξεις! ξέχνα το"
    Και επειδή δεν υπάρχει βρακί μη χεσμένο και ποδιά μη κατουρημένη, βλέπεις και την πλαδαρότητα τριγύρω σου. Αλλιώς δεν εξηγείται, ρε συ Γιώργο.
    Εσύ μιλάς για πρόβατα, εγώ βλέπω ανθρώπους που επειδή (ίσως) ξέρουν και το ποσοστό συμμετοχής τους στη μ@λακία τη σημερινή παραμένουν αδρανείς...
    Μέχρι να καταλάβουν ότι όλο ήταν στημένο αρχής-εξαρχής, ακόμη και η δική τους συμμετοχή στην πλαδαρότητα. Αλλά αυτό όλοι το προσπερνούν και μένουν σε χαζοκουβεντούλες και πολιτικές τοποθετήσεις του *ώλου
    Εκεί ίσως, μπορεί- δεν ξέρω- να ξυπνήσει κάποιος.
    Αν και, αφού δεν ξύπνησε μετά τα χθεσινοβράδυνα... Αλλά και να ξυπνήσει πάλι μόνος θα είναι...
    Αφού και θα τον κατακρίνουν, και θα τον χλευάσουν, και θα τον ειρωνευτούν.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Και, επιτέλους, σταματήστε τις πορείες, Ώ ανθέλληνες! Δε βλέπετε ότι έτσι ανεβάζετε την εγκληματικότητα;

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=99961&catid=9

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Αυτό που αγνοείς ...

...Αν και, αφού δεν ξύπνησε μετά τα χθεσινοβράδυνα... Αλλά και να ξυπνήσει πάλι μόνος θα είναι...
    Από όλα όσα συζητάμε τόσο καιρό εδώ κι αλλού, νομίζω ότι περιέγραψες ακριβώς τη κατάσταση.

Οι μπερδεμένες σκέψεις μου αποτυπωμένες σε κείμενο.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Δεν εκπλήσσομαι

Αυτό που αγνοείς είναι μεγάλο (μπορεί να φταίνε τα προσωπικά σου βιώματα που ενδεχομένως να μην είναι μεγάλα, δεν γνωρίζω), όπως και η καραμέλα επίσης (που αναφέρεται παρακάτω).
    Όμως να δούμε κάπως τα πράγματα, εξ ίδίων ορμόμενοι.
    Μετά το Λύκειο, είδα συμμαθητές μου να διορίζονται με βύσμα στο δημόσιο. Άνθρωποι που δεν μάζευαν ούτε 1% των μορίων στους διαγωνισμούς του "ΑΣΕΠ". Εκεί όταν έλεγα κάτι μου έλεγαν "Μαγκιά τους ρε! ".
    Μετά στο στρατό... Εϊδα να φτύνουμε αίμα σε αγγαρίες και στις χέστρες τη στιγμή που "επώνυμοι" έκαναν 2 μήνες θητεία από το σπίτι, ή αν υπηρετούσαν τους έβγαζαν Ι5 και έκαναν μειωμένη σε κάποιο γραφείο χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα οι άνθρωποι. Έχω άπειρα παραδείγματα αλλά και εκεί μου είπαν "Αυτός μπορεί ρε, μαγκιά του! Αν μπορείς κάντο και εσύ! "
    Στις σπουδές μετά, μια από τα ίδια. Ήσουνα σε κομματική, περνούσες αέρα και χωρίς πολλά-πολλά. Ήξερες αυτόν που τύπωνες τα βιβλία; Έγραφες 2 σου βάζανε 6 και περνούσες. Και Ω του θαύματος! Και εκεί κάτι για μαγκιά μου είπανε!
    Στην μετέπειτα πολιτική ζωή και μέσα από πάμπολλες δουλειές μπορώ να πω ότι σιχάθηκα αυτά που μένανε να αποσιχαθεί κανείς.
    Με είδα να συναινώ στο να δουλέψω μαύρα και ανασφάλιστα γιατί αλλιώς δουλειά δεν υπήρχε και τα νοίκια τρέχανε. Να λαδώνω σε εφορία- πολεοδομία- δεη- εταιρεία ύδρευσης για να κάνω τη δουλειά μου εφέτος και όχι σε 5 χρόνια. Να καταδέχομαι μείωση μισθού και την ανασφάλιστη εργασία καθότι η πιάτσα είναι μικρή και αν θες να συνεχίσεις να ζεις σε αυτή την πόλη πρέπει να πας με τη νόρμα. Εϊδα να γίνονται οικονομικά εγκλήματα σε βάρος συμπολιτών μου και δεν μίλησα, από φόβο τότε. Εϊδα να με απειλούν για τη ζωή μου όταν ξεσήκωσα συνεργάτες μου να πάμε για ομαδική καταγγελία σε ΙΚΑ και ΟΑΕΔ.
    Πολλά είδα, λίγα είπα, ακόμη ολιγότερα έκανα. Αλλά γνωρίζω καλά (τουλάχισατον στον δικό μου μικρόκοσμο) ότι συμμετοχή είχαν πολλοί, πάρα πολλοί, ένα ατέρμονο κουβάρι...
    Και δύσκολα μπλεγμένο ρε παιδί μου... Καταγγελία για κάποιον που πήγε να με σκοτώσε πήγα να κάνω στην ασφάλεια και μου είπανε "μη μπλέξεις! ξέχνα το"
    Και επειδή δεν υπάρχει βρακί μη χεσμένο και ποδιά μη κατουρημένη, βλέπεις και την πλαδαρότητα τριγύρω σου. Αλλιώς δεν εξηγείται, ρε συ Γιώργο.
    Εσύ μιλάς για πρόβατα, εγώ βλέπω ανθρώπους που επειδή (ίσως) ξέρουν και το ποσοστό συμμετοχής τους στη μ@λακία τη σημερινή παραμένουν αδρανείς...
    Μέχρι να καταλάβουν ότι όλο ήταν στημένο αρχής-εξαρχής, ακόμη και η δική τους συμμετοχή στην πλαδαρότητα. Αλλά αυτό όλοι το προσπερνούν και μένουν σε χαζοκουβεντούλες και πολιτικές τοποθετήσεις του *ώλου
    Εκεί ίσως, μπορεί- δεν ξέρω- να ξυπνήσει κάποιος.
    Αν και, αφού δεν ξύπνησε μετά τα χθεσινοβράδυνα... Αλλά και να ξυπνήσει πάλι μόνος θα είναι...

+1 συντεκνε!
    Οπως τα γραφεις ειναι...
    Οπως οταν ο ανικανος ΓΑΠ ειπε οτι ειμαστε μια χωρα διεφθαρμενη και ΟΛΟΙ εσχιζαν τα ιματια τους οτι δεν ειμαστε και μας συκωφαντησε .
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    δεν ξερω αν το πηρατε πρεφω ή ακομα και αν γραφτηκε στις προηγουμενες σελιδες...

....αλλά... ο Σειρινάκης έβγαλε νεα τσοντα... και όπως συνηθίζεται....

....έρχονται και άλλα νεα μετρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    δεν ξερω αν το πηρατε πρεφω ή ακομα και αν γραφτηκε στις προηγουμενες σελιδες...

....αλλά... ο Σειρινάκης έβγαλε νεα τσοντα... και όπως συνηθίζεται....

....έρχονται και άλλα νεα μετρα...

Φτου! Πάλι θα κλείσουνε τα τορεντάδικα και τα υποτιτλάδικα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Φτου! Πάλι θα κλείσουνε τα τορεντάδικα και τα υποτιτλάδικα!
    Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων που κάνει το Χανιά-Θεσ/νίκη το γυρίσανε. Θα πάρω copy από τον οδηγό και θα το ανεβάσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων που κάνει το Χανιά-Θεσ/νίκη το γυρίσανε. Θα πάρω copy από τον οδηγό και θα το ανεβάσω.

ενημερωμενος ο Στελιος!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.newsit.gr/default.php?pna...100002&catid=9

Aρκεί να μπει ξανά στο παιγνίδι η Μίζενς.
    (παραείναι προβλέψιμοι ρε γμτ...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δεν εκπλήσσομαι
    Σ'ευχαριστω ρε συ που σπαταλας τον χρονο σου για να με ψυχολογησεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Σ'ευχαριστω ρε συ που σπαταλας τον χρονο σου για να με ψυχολογησεις.
    Άσε 60€ και όλα καλά. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    http://www.newsit.gr/default.php?pna...100002&catid=9

Aρκεί να μπει ξανά στο παιγνίδι η Μίζενς.
    (παραείναι προβλέψιμοι ρε γμτ...)

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...??????

:hypnotize

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF