Σελίδα 114 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    E, μα ναι! Ναι!

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=85362&catid=4

Το ασπρο μαυρο.Σοσιαληστες να σου πετυχουν.Τυφλα ναχει ο Γκαιμπελς.

ΜΠΑΤΣΟΚ εισαστε και ΜΠΑΤΣΟΚ θα μεινετε.ΑΛΗΤΕΣ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    E, μα ναι! Ναι!

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=85362&catid=4

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Περίεργο...
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    900.000 ευρώ για χημικά και θεωρίες εισβολής στη Βουλή από το Χ. Παπουτσή

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%...84%CF%83%CE%AE

''Την Τετάρτη 2.200 σχεδόν βομβίδες χημικών και κρότου λάμψης κατανάλωσαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σύμφωνα με τη «Realnews». Η υπέρμετρη αυτή χρήση οδήγησε σε έλλειψη χημικών και έτσι η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε δανεικά χημικά από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας. ''

Και μπράβο τα παιδιά έκαναν άψογα τη δουλειά τους:

''Από την πλευρά της η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. κρίνει μάλλον θετικά τις επιδόσεις του Σώματος στη διαχείριση των επεισοδίων, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».''

Μια αθώα επιθεσούλα για την προστασία των βουλευτών ήταν,γιατί το παρεξηγήσαμε;

''Από τη μία ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με την «Κ» υποστηρίζουν πως ο πρωταρχικός στόχος ήταν να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Βουλής κατά τη συζήτηση και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. ''
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Παλαιό μέλος
    Μάλλον κάπου εδώ κοντά, ίσως το Σεπτέβρη δε ξέρω σίγουρα, φημολογείται ότι θα έχουμε εκλογές.....
    Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    http://techiechan.com/?p=1168

Συζήτηση ατόμων που συγκρούονται με τη αστυνομία, για μπογιές, λαδομπογιές σπρέι πυροσβεστήρες αλλά κι έμφαση στην αποφυγή τραυματισμού. Σχολια των Siducir Sotsirhc και waste πολυ ενδιαφεροντα.
    ΥΓ Σοκαριστική γερμανική αποτελεσματικότητα . Δεν υπάρχει κανένας αγανακτισμένος που να γομώνει πυροσεβεστήρες ως επάγγελμα? Με ένα τέτοιο φτιάχνεις καινούργιες φούξια στολές σε ολόκληρη διμοιρία . Άσε που μετά θα μπορεις να κάνεις και επίσημη καταγγελία. Κύριέ μου σας χτύπησε ο μπλέ ρουά με το ροζ κράνος, ή ο πορτοκαλί με η λαχανί ασπίδα?

http://www.youtube.com/watch?v=IBRfo8LCGHg

:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ο alximistis γραφει και αυτο ειναι η ουσια μαζι με αυτο που προειπε ο ΓΑΠ.

"Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά"

Μειώνεται η κυριαρχίας της χώρας μας, σύμφωνα με πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σε συνέντευξή του στο Focus δηλώνει ότι τα πράγματα ξέφυγαν "με υπαιτιότητα της Ελλάδας". Έρχονται οι επίτροποι των ιδιωτικοποιήσεων..

http://news247.gr/kosmos/news/h_kyri...a.1168173.html
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ημ/νία Συνέλευσης:
    Sun, 03/07/2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ότι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συσντρίμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.

Η Λαική Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Προσπάθεια εξιλέωσης ή αλήθεια;

Πάντως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος :

"Ανήμερα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή και η φόρτιση σε όλους ήταν έντονη. Μέσα οι βουλευτές να πρέπει να πάρουν μια απόφαση και έξω τα επεισόδια, οι «Αγανακτισμένοι» και τα ΜΑΤ.

«Οι ώρες κυλούσαν αργά σε ένα περιβάλλον αφόρητης έντασης τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής», θυμάται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αμφιταλαντευόταν και είχε εδώ και καιρό δηλώσει την πρόθεση του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Και κανείς δεν ξέρει τι θα είχε κάνει τελικά, αν στα χέρια του δεν έφτανε ένα SMS. Το SMS που τ΄άλλαξε όλα:

«Στη 1.30 μ.μ, ο συνεργάτης μου με φώναξε να μου πει για ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό και έλεγε: “Θέλω να κάνεις αυτό που ορίζει η ψυχή σου, η συνείδηση σου και η καρδιά σου. Θα είμαι πάντα κοντά σου, γιατί μας έμαθες να αγαπούμε την κοινωνία. Εκείνο που δεν θέλω είναι να διαψεύσεις τους νέους ανθρώπους που εκτιμούν τη μέχρι τώρα στάση σου. Μια ψηφοφόρος σου"».

Ήταν η κόρη του, η 22χρονη Κατερίνα, και του το έστελνε λίγη ώρα πριν φύγει για εκπαιδευτικό ταξίδι. Μετά απ΄αυτό ήξερε την απάντηση. Και ήταν «Όχι» στο Μεσοπρόθεσμο, που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Και φαίνεται πως δεν το μετάνιωσε. Άλλωστε οι καλύτεροι σύμβουλοι και συνεργάτες του Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι τα παιδιά του: εκτός από την 22χρονη Κατερίνα, έχει και ένα γιο 20 χρονών το Λευτέρη.

Όπως λέει στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, «συνηθίζω να συζητώ με τα παιδιά μου. Συζήτησα και το βράδυ της παραμονής της ψηφοφορίας.Μου είπαν ότι δεν πρέπει να ψηφίσεις κάτι κάτω από έναν αποικιοκρατικό συμβιβασμό που δεν το πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν μας ενδιαφέρει η κοινοβουλευτική σου ιδιότητα, ακόμα και αν σε διαγράψουν. Μας νοιάζει πρωτίστως να είσαι ψηλά στη δική μας συνείδηση. Άλλωστε εκτός από παιδιά σου, είμαστε και συνειδητοί ψηφοφόροι σου»."

Πηγή

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    http://news247.gr/ellada/politiki/an...i.1168472.html

Τελικα ο ανθρωπος δεν ηταν αναποφασιστος,ΧΕΣΤΗΣ η ΨΕΥΤΗΣ ειναι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    http://news247.gr/ellada/eidiseis/ag...h.1129527.html

πολιτες προπιλακησαν τον ψευτη
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    http://news247.gr/ellada/eidiseis/ag...h.1129527.html

πολιτες προπιλακησαν τον ψευτη
    Κάποιοι από εμάς, ίσως είναι διατεθειμένοι να διακινδυνέψουν-θυσιάσουν την ελευθερία τους.
    Κάποιοι που ίσως δεν έχουν να χάσουν και πολλά πράγματα.
    Κάποιοι που τους έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Και να το "παρακάνουν" στο προπηλακισμό.

Λέτε να χάσουν το δίκιο τους και να μη βρουν λαϊκή στήριξη;

Μήπως τελειώσει το παραμύθι και σκεφτούν σοβαρά που έμπλεξαν οι υπόλοιποι.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ

Αγαπητέ Κύριε,
    Συγνώμην για την προσφώνηση, αλλά δεν σας γνωρίζω προσωπικά. Το ίδιο, προφανώς, δεν με γνωρίζετε κι εσείς. Αλλά βλέπω ότι αυτό δεν σας εμποδίζει να με κρίνετε- όχι αυτά που γράφω στα ΝΕΑ (τα οποία δεν φαντάζομαι να διαβάζετε), αυτά που λέω στο ραδιόφωνο (που δεν έχετε κανένα λόγο να ακούτε) ή που παρουσιάζω σε μια τηλεοπτική εκπομπή (που προβάλλεται, υποθέτω, πολύ αργά για εσάς), αλλά εμένα, τον χαρακτήρα μου, τα πάθη μου και τα κίνητρά μου. Έχω, όντως, ενθουσιαστεί. Μου υπέδειξαν το σημείωμά σας που με αφορά και το έστειλα και στην γυναίκα μου, η οποία ως τώρα παραπονιόταν πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό. Την αποστόμωσα: είναι που με κινούσε, όλα αυτά τα χρόνια, το πάθος για το χρήμα, ανόητη. Το λέει και ο πιτσιρίκος… (ο οποίος, ελπίζω, να έχει την αξιοπρέπεια να μην δημοσιεύσει κάτι που γράφω, ούτε εγώ ξέρω γιατί, για τα μάτια και μόνον).
    Στην διάθεσή σας, αν χρειάζεστε δανεικά,

Παύλος Τσίμας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	71,7 KB 
ID:	230635

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ

Κύριε Τσίμα, δεν διαβάζω αυτά που γράφετε στα ΝΕΑ, δεν ακούω αυτά που λέτε στο ραδιόφωνο και δεν βλέπω την τηλεοπτική σας εκπομπή. Ένας λόγος είναι πως ένας άνθρωπος που κάνει τόσα πολλά πράγματα αποκλείεται να τα κάνει καλά – είναι σίγουρο πως τα κάνει όλα στο πόδι. Ξέρετε εσείς κανένα σοβαρό ξένο δημοσιογράφο που να κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση και –παράλληλα- να γράφει και σε έντυπα; Ένας άλλος λόγος είναι πως τα μέσα στα οποία εργάζεστε δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία – είναι για να κλείνουν δουλειές οι μεγαλοεργολάβοι. Επίσης, σας θεωρώ έναν κακό και ατάλαντο δημοσιογράφο.

Παρατηρώ πως στις επαγγελματικές σας ασχολίες δεν έχετε συμπεριλάβει την παρουσία σας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega. Μάλλον δεν θα την θεωρείτε δημοσιογραφική δουλειά – δεν σας κατηγορώ γι’ αυτό, αφού είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για θεατρική επιθεώρηση. Κακή επιθεώρηση. Και η μανιέρα του ευαίσθητου αριστερού –στην οποία ειδικεύεστε- έχει κουράσει προ πολλού το τηλεοπτικό κοινό. Αν και παραδέχομαι πως είστε εξαιρετικός στις σιωπές σας – ειδικά, όταν οι σπουδαίοι και έγκριτοι συνάδελφοί σας αρχίζουν και ουρλιάζουν, για να περάσουν τη γραμμή των αφεντικών σας.

Αν κατάλαβα καλά, ενοχληθήκατε από τη φράση «το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» – η οποία κοσμεί πια πολλούς τοίχους κτιρίων και πανεπιστημίων- και διαψεύδετε κατηγορηματικά το πάθος σας για το χρήμα. Χαίρομαι που όλα αυτά δεν τα κάνετε για το χρήμα αλλά από αγάπη για το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Μπράβο σας.

Με ενημερώνετε πως στον τραπεζικό σας λογαριασμό υπάρχει ένα ποσό που αρκεί μόνο για τις τρεις επόμενες δόσεις του στεγαστικού σας δανείου. Πώς είναι δυνατόν αυτό; Εγώ δούλεψα στα ΜΜΕ για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα –κάνοντας την πλάκα μου- και έβγαλα χρήματα που αρκούν για να την περάσω αραχτός τα επόμενα δέκα χρόνια.

Μάλλον έχετε πιαστεί κορόιδο. Τα αφεντικά σας έχουν αντιληφθεί το πάθος σας για τη μαχητική δημοσιογραφία και σας εκμεταλλεύονται, δίνοντάς σας ψίχουλα. Αλλά τι να περιμένει κάποιος από τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα και τον Βαρδινογιάννη; Ψιλικατζήδες.

Μου γράφετε πως ελπίζετε να έχω την αξιοπρέπεια να μην δημοσιεύσω το μέιλ σας. Το δημοσιεύω γιατί εγώ, κύριε Τσίμα, δεν έχω αξιοπρέπεια. Αξιοπρέπεια έχετε μόνο εσείς, ο φίλος του Χριστοφοράκου -του γιου του δωσίλογου- που αναγκάστηκε να φύγει πρόσφατα μετανάστης στη Γερμανία. Αξιοπρέπεια έχετε εσείς που για τόσα χρόνια αποθεώνατε τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία -πάντως, δημοσιογραφία δεν κάνατε. Αξιοπρέπεια έχετε εσείς, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής και οι άλλοι υπέροχοι συνάδελφοί σας. Είστε πάρα πολύ αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας.

Η δική μου αξιοπρέπεια φτάνει μόνο μέχρι το σημείο να μην έχω καμία σχέση με εσάς. Θα παρατηρήσατε, ίσως, πως η πρόσκληση του συνεργάτη σας για να συμμετάσχω στην εκπομπή σας για τις διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος, πριν από μερικές εβδομάδες, δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα – δεν μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω στο μέιλ του. Προσέχω τις συναναστροφές μου.

Σας ευχαριστώ που είστε πρόθυμος να μου δώσετε δανεικά, αν και δεν έχω πάρει ποτέ δανεικά στη ζωή μου. Καλύτερα, όμως, να μου δώσετε αυτά που μου χρωστάτε. Ίσως, να μην έχετε αντιληφθεί –έτσι όπως έχετε πέσει με τα μούτρα στο μάχιμο ρεπορτάζ για την αποκάλυψη της αλήθειας- πως το χουντοκάναλο στο οποίο εργάζεστε και από το οποίο πληρώνεστε το πληρώνουν πολύ ακριβά όλοι οι Έλληνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο εκδοτικό συγκρότημα στο οποίο εργάζεστε δεν θα αναφερθώ – κάθε φορά που γράφω γι’ αυτό, αναδύεται μια μπόχα.

Αναρωτιέστε γιατί γράψατε αυτές τις γραμμές. Θα σας πω εγώ: επειδή φοβάστε. Πιστεύατε πως τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ και η θεσούλα σας ήταν εξασφαλισμένη. Και ξαφνικά, διαπιστώνετε πως ο κόσμος ξύπνησε και –μεταξύ άλλων- ο ρόλος σας έχει γίνει αντιληπτός από μεγάλη μερίδα των πολιτών. Θεωρείστε κι εσείς ένα παπαγαλάκι.

Προσωπικά, μου προκαλείτε περισσότερη αηδία απ’ ό,τι οι συνάδελφοί σας. Οι νεοφιλελεύθεροι φασίστες που έχουν κατακλύσει τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν προσποιούνται κάτι άλλο απ’ αυτό που είναι – είναι τα δουλοπρεπή σκυλιά των αφεντικών τους. Εσείς, όμως, κάνετε τον αριστερό ιδεολόγο. Εμετική κατάσταση.

Αντίο, κύριε Τσίμα

π.

(Θέλω να παρακαλέσω τους φίλους αναγνώστες να στείλουν μερικά χρήματα στον κ. Τσίμα, για να πληρώσει το στεγαστικό του δάνειο. Μη μείνει και άστεγος.)

(Το ποστ είναι αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα θα αλλάξει και αγωνίζονται για αυτό. Όπως βλέπετε, το κατεστημένο καταρρέει. Καταρρέουν τα ΜΜΕ τους, είναι πανικόβλητοι και έχουν να χάσουν πάρα πολλά – εμείς μόνο τις αλυσίδες μας.)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF