350αρι το Cagiva;
350αρι το Cagiva;
Και σούτερ και ιπτάμενος!!
Με είδα να ψάχνομαι να βγω βόλτα με τη μηχανή.. Κι αυτό το σουκου όμως δουλεύω πάλι![]()
Με είδα να χασκογελάω σα χάχας μέσα από το κράνος οδηγώντας ένα ταπεινό μονοκύλινδρο μετά από ένα χρόνο που πέρασα με το κουβαδάκι.
Με έπιασε βροχή, ακόμα χάχας.
Κόντεψα να τα πω από κοντά με το Lemmy λόγω σαξόραλου, ακόμα χάχας.
Άδειασα μισό εσπρέσσο μέσα στο κράνος που κράταγα με το ίδιο χέρι, εκεί μου σπάσαν τα νεύρα, δεν είμαι και καθυστερημένος.
Με είδα να προλαβαίνω τελευταία στιγμή ατύχημα, όταν σε κινούμενος σε μονόδρομο στην Μυτιληνη και ενω προσπερνούσα ένα προπορευομενο αμάξι απο τα αριστερα, ενας πουστοερος πεταχτηκε απότομα απο στοπ για να μπει στο ρεύμα μου, προφανώς για να προλάβει να μπει μπροστα απο το ΙX που μόλις είχα προσπεράσει. Φυσικά ήθελε και τα ρέστα γιατι λεει, έπρεπε να κινούμαι πίσω απο το αμάξι και όχι να χωνομαι ανάμεσα στα αμάξια. Του εξήγησα φυσικά οτι ότι και να του πω δεν προκειται να καταλάβει (γιατι ήταν 60 χρονώ πουστόερος, αλλα αυτο φυσικά δεν του το είπα) και τον παρακάλεσα όταν είναι σταματημένος σε stop να ελέγχει καλά πριν βγει, γιατι τα μηχανάκια κινούνται ανάμεσα στα αμάξια και δεν περιμένουν πίσω απο αυτά. Του είπα επίσις να προσέχει περισσότερο γιατι το παιδι αυτο που πιθανόν θα αφήσει ανάπηρο, θα μπορούσε να ήταν ο εγγονός του.
Όμως ενα συμπέρασμα που μένει για μας είναι να προσέχουμε όταν χωνόμαστε αναμεσα σε αμαξια πάνω σε διασταυρώσεις, να κοιτάμε 2-3 αμάξια μπροστά.
επισης, 2ο συμπερασμα αν ήμουν με παπι/σκουτερ εκει θα είχα παει καρφί στο φτερό του επάνω.
Με ειδα να μενω απο μπαταρια και να παιρνω το ''κουτι''...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να σταματάω στο φανάρι με κεντρικό δρόμο της Νεας Ιωνίας πίσω απο το ενα και μοναδικο αυτοκινητο που ηταν μπροστά μου.Με είδα να σκεφτομαι να μπω απο δεξια του ωστε να φυγω πρωτος, μια χαρα χώρο είχε αλλα να λέω "αστο μωρε, πρωι ειναι, ξεκινα δευτερος, και τι εγινε,για δουλεια πας Δευτέρα πρωί" . Με είδα να μένω μαλάκας οταν το φανάρι εγινε πράσινο, το αυτοκίνητο μπροστά μου ξεκινάει κανονικά και ενα δευτερόλεπτο αργότερα ήχος απο λάστιχα που φρενάρουν σέρνοντας στην άσφαλτο και κόρνα .Το καθετως κινούμενο ουτε είδε το κόκκινο και απο τύχη και μόνο δεν καρφώθηκε στην πόρτα του μπροστινού μου. Αν είχα διαλέξει να ξεκινήσω πρώτος η κατασταση τωρα μπορει να ηταν πολυ διαφορετική....![]()
there's no such thing as impossible
Aνεμος
Αν είχα διαλέξει να ξεκινήσω πρώτος η κατασταση τωρα μπορει να ηταν πολυ διαφορετική....
Θυμήθηκα με αυτά μια παλιά καλή συμβουλή: Μην σταματάς ΠΟΤΕ πρώτος στα φανάρια , Μην ξεκινάς ΠΟΤΕ πρώτος στα φανάρια.
στην αχιλλεως σημερα ξεκινησα πρωτος απο καθετο στενο με 0 ορατοτητα
κοιταω παντα δεξια αριστερα σαν να ξεκιναω απο στοπ
αν ξεκινουσα κανονικα ο μπαρμπας με το πασατ που περασε με κοκκινο θα με περναγε απο πανω
μιλαμε για πρασινο δικο μου αναμενο ηδη 3-4 δευτερολεπτα![]()
Με ειδα εχτες να παιζω λιγο στις στροφουλες με τη γυναικα πανω και να το απολαμβανει πιο πολυ απο μενα.... τελικα οντως επελεξα τη σωστη γυναικα!![]()