Σε ειδα super-duke να με ακολουθεις απο την Κορινθο μεχρι τον Ασσο & να με παρακολουθεις που με επιαναν τα διαολια που και που, αχαχα!
Σας ειδα αρκετους σημερα στην Κορινθο και προς Επιδαυρο, καλους δρομους!![]()
Σε ειδα super-duke να με ακολουθεις απο την Κορινθο μεχρι τον Ασσο & να με παρακολουθεις που με επιαναν τα διαολια που και που, αχαχα!
Σας ειδα αρκετους σημερα στην Κορινθο και προς Επιδαυρο, καλους δρομους!![]()
Πορτοκαλί SuperDuke 07 και άνω παρκάρεις Κολωνάκι στη Σκουφά απέναντι από τις 2 καφετέρειες με τις γκόμενες που χουν μόστρα. Βάζω και το δικό μου αν έχει χώρο κοντά σου να χει παρέα (). Den se έχω πετύχει ποτέ να πούμε καμιά κουβέντα (αν θες :P )
Σε είδα ρε μπαρμπα να σφαζεις δυο κόκκινα στο καπάκι στη Λ. Αλεξανδρας (Βραΐλα και Μουστοξυδη), ανεβαινοντας. Στο επομενο φαναρι που στο είπα, το τελείως χαμενο βλεμμα σου ήταν όλα τα λεφτα. Όχι μονο δεν ειχες παρει χαμπαρι τι έκανες, πιθανοτατα θα το ξανακανες και λιγο παρακατω....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε είδα στα σίδερα στο Χαλάνδρι με το FMX να προσπαθείς να περάσεις από την δεξιά στην αριστερή λωρίδα ανάμεσα απο τα κουτιά και να σταματάς στο χιλιοστό από το κουτί που φρέναρε μπροστά σου και δεν το είδες... Δεν φάνηκες να ταράχτηκες ιδιαίτερα... Κωλοφαρδάκι ήσουν σήμερα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα ρε κ@λοπαίδο , με το Agility 150 σήμερα στην Εγνατία πάνω,να κάνεις δεξιά σφήνα, ανάμεσα απο το αμάξι μου και απο σταθμευμένο όχημα, και να κάνεις μπροστά μου ελιγμό και φρένο και να γίνεσαι καπνός,παρότι μου κόπηκαν τα πόδια και παρότι δεν μπόρεσα να σε κυνηγήσω σου πάτησα κάτι σταυρίδια έξω απο το παράθυρο,που ελπίζω να τα άκουσες, είσαι τυχερός επίσης που είχε κίνηση και χώθηκες γιατί στο επόμενο φανάρι θα σε είχα κατεβάσει κάτω και δεν ξέρω τι θα γίνοταν...
Ηλίθιε, με κόπηκαν τα πόδια.Εύχομαι να το διαβάζεις !
Μάθε λίγο να συμπεριφέρεσε σωστά ! ! ! (Και εγώ οδηγάω μηχανή τέτοιες μ@λ@κ1ες δεν κάνω!)
σας ειδα ταριφες.
ο ενας εκανε οσο πιο δεξια γινοταν για να μου δωσει να περασω (ημουν με τη μηχανη) και ο αλλος που προσπαθουσε να αλλαξει λωριδα και κανεις δεν του δωσε εκτος απο μενα μου ειπε και ευχαριστω με τα αλαρμ και με προστατευε με την οδηγηση του σε ολη τη διαδρομη (και ημουν με το αμαξι)!!
RESPECT και στους 2 σας!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε είδα βλάκα στην διασταύρωση Βενιζέλου και Αγ. τριάδος, να έχει ανάψει πράσινο και να ξεκινάω και αμέριμνος με το σκούτερ σου να κόβεις το κόκκινο..Μάλιστα μου έκανες και νόημα λες και μου κάνεις "χάρη" να περάσω και σταμάτησες..
Σε είδα και σένα χάρε παππού που νομίζεις ότι το φλας καίει ρεύμα και θα σου τελειώσει η μπαταρία έτσι και το ανάψεις. από αριστερή λωρίδα χωρίς φλας, πήγες στη δεξιά και αμέσως έστριψες δεξιά στη διασταύρωση.Άμα δεν είχα το νου μου δε ξέρω αν θα έγραφα τώρα..
σε ειδα φιλε Στεργιο (μετα απο τις απαραιτητες συστασεις) να σαβουριαζεσαι με καμποσα χλμ στο υψος του Φαρου, στο φαναρι πριν μπεις στην γεφυρα (Super Market ΑΒ).
δεν επιασε το πισω φρενο μου ειπες και πατωντας το μπροστινο ...τσακιστηκες.
Ευτυχως ολα καλα περα απο την σαβουρα.
Ειχες κρανακι-γαντια και μονο στο γονατο ειχες πληγη απο το γδαρσιμο.
Το ΧΤ600 πηρε και εφυγες.
περαστικα φιλαρακι !!!
σε ειδα μαλακα καρανφλα ξεκρανωτε με το Vstrom το μαυρο , που του φορτωσες 130 κιλα κουφαρι και νομιζα πως καβαλας Bandit......
σαυρα το εργαλειο...
Accipere quam facere praestat injuriam
σε είδα φίλε με το 1098 πριν καμιά ώρα στη Πατρών Κλάους στο φανάρι της Βενιζέλου,μας έπιασε μαζί μόνο που εγώ έστριψα!Πανέμορφο!και μόλις πάρκαρα στο μαγαζί μου στον Άγιο Βασίλειο πέρασες μπροστά μου πηγαίνοντας προς Αίγιο!2 εκδοχές....ή είμαι γρηγορότερος από εσένα.....ή δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως είναι συντομότερος ο δρόμος από την είσοδο της Εγλυκάδας!![]()
πειράζει πού δεν βλέπω κανέναν εδώ και 8 μήνες
νότια της Κρήτης
el Capitan
σε ειδα ...μαστορα με το 1200 gs να εισαι φυσικα ξεκρανωτος, γυαλι rayban , υπερυψωμενη ζελατινα και...φτερακι Touratech για να μην χαλαει το μαλλι.
ρε μπας και σας πιανουν κοτσους και σας τα πουλανε για ...Cabrio???
Σε ειδα σκουτεροβιε το πρωι στην ανοδο του κηφισου να προσπαθεις να περασεις ασθενοφορο με φαρους και σειρηνες μεσα στην κινηση και τελικα τα καταφερες μπαινοντας μπροστα του και αναγκαζοντας τον να φρεναρει για να μην σε χτυπησει. συνηθως στο δρομο τσαντιζομαι με αυτα που βλεπω. με εσενα ομως ντραπηκα!!![]()
Σε ειδα να βλεπεις το φαναρι που εγινε κοκκινο... φρεναρες και ξαναξεκινησες κανονικοτατα!!
Την στιγμη που πηγαινε να περασει με το παιδι της στο καροτσακι την γυναικα την ειδες?? .....![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
σε ειδα να μου πιανεις τη κουβεντα στο φαναρι κηφισιας και αλεξανδρας χτες το βραδυ παποβιε φιλε και να προσπαθεις να με νουθετησεις να μην φρεναρω δυνατα και αποτομα γιατι θα εσκαγες επανω μου.
οταν ομως σου ειπα οτι πρωτον δεν ειδες το αμαξι μπροστα μου που αλλαξε αποτομα λωριδα και αν δεν φρεναρα θα επεφτα εγω επανω του, δεν κρατουσες αποσταση ασφαλειας (επειδη πιο πριν πηγες να μου σφηνωσεις για να μπεις μπροστα μου για διηθηση αλλα σε προλαβα), δεν ξερεις να φρεναρεις γι' αυτο τρομαξες, δεν φορας κανενα απολυτως προστατευτικο και στο φιναλε εισαι και απο πισω μου....τοτε πηγες να δικαιολογηθεις λεγοντας οτι δεν ειδες το αμαξι και μου το λες οχι για να τσαμπουκαλευτεις (το καταλαβα εξ αρχης αυτο) αλλα γιατι ''ε και εγω παπι και εσυ παπι....''
ελπιζω να καταλαβες εστω μερικα απο τα λαθη που εκανες![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...