Σελίδα 114 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Nαι οι κουβανοί φαίνονται ευτυχισμένοι στις διαφημηστικές μπροσούρες ταξιδιωτικών γραφείων, είναι και το tropical του όλου θέματος, τα αποικιακά απομεινάρια και η vintagιλα, ο Χέμινγουεϊ, πούρα, ρούμι, στενοί δεσμοί με τον Τσε... έδεσε το γλυκό. Αντιθέτως ας πούμε, ο σοβιετικός σοσιαλισμός, πότε δεν πούλησε, πολύ γκριζίλα, χιόνι, κρύο, μονομπλόκ καταθλιπτικές εργατικές κατοικίες... σκατά...

Εγώ θα συμφωνήσω στο ότι μια σοσιαλιστική κοινωνία είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο. Αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο εξέλιξης μέχρι που σαν είδος να καταφέρουμε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Nαι οι κουβανοί φαίνονται ευτυχισμένοι στις διαφημηστικές μπροσούρες ταξιδιωτικών γραφείων, είναι και το tropical του όλου θέματος, τα αποικιακά απομεινάρια και η vintagιλα, ο Χέμινγουεϊ, πούρα, ρούμι, στενοί δεσμοί με τον Τσε... έδεσε το γλυκό. Αντιθέτως ας πούμε, ο σοβιετικός σοσιαλισμός, πότε δεν πούλησε, πολύ γκριζίλα, χιόνι, κρύο, μονομπλόκ καταθλιπτικές εργατικές κατοικίες... σκατά...

Εγώ θα συμφωνήσω στο ότι μια σοσιαλιστική κοινωνία είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο. Αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο εξέλιξης μέχρι που σαν είδος να καταφέρουμε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα.
    Σιγά μην είχαν και σωληνάκια υψηλής...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αν παρακολουθούσε ένας μέσος κουβανός, από αυτούς ντε που ζουν στο κωλονήσι που τους καταπιέζει το καθεστώς που...που...που... θα έλεγε ότι ως λαός είμαστε πιο ηλίθιοι και από αυτούς που μας κυβερνάνε.

Δεν ξέρω για τις δημοκρατίες μάγκες, αλλά εγώ τελευταία, να την πω την αμαρτία μου, αρχίζω πολύ να καλοβλέπω τις χώρες που δηλώνουν σοσιαλιστικές..(που δεν τις ξέρω καν δηλαδή, αλλά από όσα διαβάζω)...φτώχεια αλλά ξεγνοιασιά...λίγη δουλειά για όλο τον κόσμο, στάνταρ παροχές, θάλασσα, μουσικες και ωραία κορίτσα..τι άλλο να θες; Εδώ γαμιόμαστε όλη μέρα και είναι όλα αβέβαια, εκεί ζεις με λίγα (καπιταλιστικά λίγα) αλλά είναι στάνταρ..

Στις χώρες που εξαπλώθηκε ο έμπολα, η Κούβα έστειλε περί τους 400 αν θυμάμαι γιατρούς να σώσουν τους ανθρώπους.
    Η προχώ Αμερική έστειλε 2000 καραβανάδες

φιδάκια

(παρακαλώ τους θιασώτες της υπεροχής του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας να μην ασχοληθούν με τα παραπάνω)
    Ας μην αναφέρουμε τι θέση κατέχει η Κούβα παγκοσμίως στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και την παιδική εργασία, μη θεωρηθούμε και δυτικοί προβοκάτορες.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Hello !

επειδή μπλέκουμε με λέξεις (Κούβα, Σοβιετική Ένωση, σοσιαλισμός κλπ) που για κάποιους εμπεριέχουν αρνητική φόρτιση...

Να συμφωνήσουμε ότι χαρακτηριστικό μιας πολιτισμένης κοινωνίας είναι να παρέχει ακόμα και στον πιο ανίκανο, χαμηλού IQ (ή όπως αλλιώς θέλετε...) συνάνθρωπό μας μια αξιοπρεπή διαβίωση ?

Banned
    Δεν έχεις άδικο.
    Οι <υποτακτικές > της Ρωσίας είχαν ( και έχουν) τα πρωτεία σε αυτό - Ουκρανία, Τσεχία, Πολωνία, Γεωργία, κλπ κλπ
    Απλά είχε μείνει το λόγκο< πήγαμε - η - θα πάμε, στις ρωσιδες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Ας μην αναφέρουμε τι θέση κατέχει η Κούβα παγκοσμίως στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και την παιδική εργασία, μη θεωρηθούμε και δυτικοί προβοκάτορες.
    Τι θέση έχει;
    Και αυτό είναι επίχειρημα για ποιο ακριβώς πράγμα;
    Είπαμε να τα λέμε όλα

Πάντως αν εξανίστασαι με την εκμετάλλευση των ανηλίκων, μην ψάχνεις πολύ μακρυά

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το ότι οι Ρωσίδες και λοιπές κατέφυγαν στην πορνεία ΑΦΟΥ έπεσε το κακό το σοσιαλιστικό καθεστώς και ήρθε ο σωτήριος καπιταλισμός έχει μικρή μάλλον σημασία.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οχι λάθος, ο σκοπός των δημοψηφισμάτων δεν ειναι ν πέφτει η κυβέρνηση. Στο δημοψήφισμα η κυβέρνηση δίνει δυο επιλογές στο λαό να διαλέξει και πράττει ανάλογα. Λόγω του μαζικού χαρακτήρα και των δυο επιλογών, φυσικά δημοψήφισμα δε μπορει να γίνεται συνέχεια.
    Ναι αγαπητέ λάθος η διατύπωσή μου.

Αν ένα δημοψήφισμα βγάλει διαφορετικό αποτέλεσμα από τους 151, η όποια κυβέρνηση έχει δύο επιλογές:
    1. να εφαρμόσει τη βούληση του λαού
    2. αν δεν την εφαρμόσει να παραιτηθεί

Σε κάθε περίπτωση ο πολίτης ωφελημένος δεν είναι ?
    Στην ουσία που διαφωνείς ?

Ασφαλώς δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια δημοψήφισμα.
    Αλλά στα κορυφαία ζητήματα γιατί όχι ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Τι θέση έχει;
    Και αυτό είναι επίχειρημα για ποιο ακριβώς πράγμα;
    Είπαμε να τα λέμε όλα

Πάντως αν εξανίστασαι με την εκμετάλλευση των ανηλίκων, μην ψάχνεις πολύ μακρυά
    Δεν θα σου πω γιατί οι πηγές μου είναι δυτικές. Εγώ βέβαια δεν ξέρω κανέναν οργανισμό από αλλού να ασχολείται σοβαρά με τέτοιες έρευνες.

Και ναι, μέσα είσαι είναι και η Ελλάδα μέσα.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Το ότι οι Ρωσίδες και λοιπές κατέφυγαν στην πορνεία ΑΦΟΥ έπεσε το κακό το σοσιαλιστικό καθεστώς και ήρθε ο σωτήριος καπιταλισμός έχει μικρή μάλλον σημασία.....
    Ειχαν σοσιαλιστικό καθεστώς όσο εμείς είχαμε καπιταλιστικό. Οι αγορές βέβαια δείχνουν ότι κερδίζουν τον πόλεμο... Γιατί; Σκεφτείτε το.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Αισθητικά τουλάχιστον μ' αρέσει πολύ και ο σοβιετικός, αλλά δεν ξέρω τόσα πολλά για δαύτον (και δεν θέλω να κοπιάρω ότι βρω πρώτο στο νετ)

Άσε που οι μονομπλοκ (...) καταθλιπτικές εργατικές κατοικίες έχουν αρχίσει και μου φαίνονται πολύ πιο ωραίες μπροστά στο κιτσαριό της ελληνικής αντιπαροχής

Αγαπητοί πριν πιάσουμε τα "δύσκολα" ερωτήματα Σοσιαλισμός VS Καπιταλισμός...

Να συμφωνήσουμε ότι και άλλες χώρες έχουν καπιταλισμό αλλά έχουν σαφώς ανώτερο κοινωνικό κράτος από την Ελλάδα ?
    Να συμφωνήσουμε ότι ο μέσος Σκανδιναβός, ακόμα και ο μέσος Ιταλός (για να μην πάμε πολύ μακρυά) ζει σαφώς καλύτερα από το μέσο Έλληνα ?
    Να προσπαθήσουμε για αρχή να πετύχουμε κάτι γι αυτό ?

και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία...
    Δε θα γίνουμε σε μια μέρα από μπουρδ€λο τέλεια κοινωνία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ειχαν σοσιαλιστικό καθεστώς όσο εμείς είχαμε καπιταλιστικό. Οι αγορές βέβαια δείχνουν ότι κερδίζουν τον πόλεμο... Γιατί; Σκεφτείτε το.
    ότι το μ.... σέρνει καράβι;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Ερχόμαστεεεεε πασοκ θρησκεια αλητεια

Συνημμένο 328460
    Πασοκαρα παρά σιέμπρε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Κράζεις κράζεις πασοκάρα αλλα για το πρόεδρο της παραταξης σου κουνέντα για ευνόητους λόγους ε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	γαυρος.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	40,7 KB 
ID:	328483
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF