Σε είδα σπασμένο κεφάλι βίδας... Τώρα από που έσπασε να βρω. Ελπίζω αυτή που κρατούσε το τρακαρισμένο κάγκελο.
Σε είδα σπασμένο κεφάλι βίδας... Τώρα από που έσπασε να βρω. Ελπίζω αυτή που κρατούσε το τρακαρισμένο κάγκελο.
Σας είδα σήμερα το πρωί, γραφοντας γυρους με το ποδηλατο ....
Μέσα σε μισή ώρα, να έχετε αποπλεύσει τα μισά πλεούμενα -38 σκαφη- από την μαρίνα, με κόσμο, μπαγκαζια, μπιντες, μπουντελια, καπόνια και όλα τα συναφή.
Κρίση? Ποια κρίση?
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε είδα πάνω από τη μπαγκαζιέρα μου έξω από την ACS πειραιά, να σου φωνάζω και να την κάνεις χεσμένος και σαστισμένος.Σαστισμένος και γω προσπαθώ ακόμη να καταλάβω γιατι δε σε κοπάνησα με το κράνος.Πρόλαβα στο τσακ να μην ψάχνω να βγάλω καινούρια χαρτία και απολογισμός μια καινούρια κλειδαριά.Τσόγλανος 30 με 35, φαλακρος με μουσι, dainese 3/4 μαυρο μπουφαν και ύψος 1.70+-. Δε λεει κ πολλα η περιγραφή αλλά δε βαριέσαι.ίσως βοηθήσει κάπου.
Δεύτερη απόπειρα μέσα σε ένα δίμηνο πειραιά. προσοχή λέμε.υπάρχει πολύ θράσος.
..But it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground...
Σας ειδα, τωρα που ''ανοιξε'' λιγο ο καιρος ολους σχεδον ξεκρανοτους με το γυαλι ηλιου και τα ζακετακια...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Μαστιγα οι ξεκρανωτοι...σήμερα.. ....ειδικά οι μπεμπε1200...μέχρι και η γυναίκα μου τους πήρε πρεφα....απο το πρωί θα είδαμε και 5...χωρίς υπερβολή![]()
Με είδα ξάπλα σήμερα και εμένα και τη Βέφα ...........
Παπούς με παπί αποφάσισε τη στιγμή που έφτασα δίπλα του , απο αριστερα και τον προσπερνούσα , οτι θέλει να στρίψει αριστερά και να μου κλείνει το δρόμο στο μισό μέτρο .
Ασυναίσθητα μπλόκαρα το μπροστινό ,και λίγο το χωματάκι που ειχε κάτω λίγο τα παλιά λάστιχα , ( ήταν να τα αλάξω τον άλλο μήνα ) πάρτον κάτω !
λίγο χτύπημα το δεξί χέρι λίγο το γόνατο και ένα άνοιγμα πάνω απο το φρύδι .
Ο σκατόγερος δεν ειχε ουτε δίπλωμα , ούτε ασφάλεια , ούτε άδεια κυκλοφορίας και ειχς πιει και δυο τσίπουρα !!!!!!
κέντρο υγείας εγώ,κόλημα το φρύδι και μετά στην αστυνομία για καταθέσεις.
Τώρα βλέπω τη Βέφα και κλαίω....
Λεπτομέρειες θα γράψω το βράδυ .![]()
Σε είδα μικρέ μου να έχεις μπεί στο νόημα της ασφάλειας.
-Πέρασε από το σχολείο απ'έξω ένας κύριος με ωραία μοτοσυκλέτα μπαμπά.. ΑΛΛΑ δεν φόραγε κράνος.Αν πέσει θα χτυπήσει.
Τα παιδιά είναι "σφουγγάρια" και κρατάνε κουβέντες μας.Όταν σε αυτές υπάρχει και η ακολουθία του παραδείγματος μας ακόμα περισσότερο/καλύτερα.
Se είδα να μου κόβεις κλήση για το καλωσόρισες επειδή πήγαινα με 100δεν το βλέπω να αλλάζω πάνω από 2α με το 1290
![]()
Σας είδα ένα hypermotard και ένα nuda στην αμφιθέας. 2 dream bikes σε ένα φανάρι!!!
Με κράνος και μπουφάν μέχρι και το δικάβαλο του nuda.
Άνοιξα για το τσίγκλισμα και τις δύο φορές που σας πέτυχα αλλά εσείς δεν.
Ανοίχτε ρε παιδιά να χαζεύουμε εμείς οι πιο αργοί.
Καλούς δρόμους να έχετε με τις εργαλειάρες σας![]()
![]()
Κι εκεί που δεν υπήρχε ψυχή, όλοι οι δρόμοι άδειοι, σας είδα εχθες ένα τσούρμο μηχανές στον Πρόδρομο Βοιωτιας! Καλά χιλιόμετρα!![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Χθες βγήκαν όλοι σαν τα σαλιγκάρια.
Σε είδα πλαγιασμένο KTM παρέα με το rizla GSXR να βγαίνεται στην ευθεία πριν το Μιχαλίτσι.
Σας είδα επίσης ΚΤΜάδες στα αρχαία της Νικόπολης.Ωραία παρέα αλλά με "αγγίλωση" στο δάχτυλο με τα φώτα.
Σας χάλασε το κουτί ή κάτι άλλο;Άνθρωπος σας χαιρέτησε κι όχι μόνο με τα φώτα..
Καλό δρόμο πάντα και στις δύο παρέες..
Σε ειδα (δυστηχως) να εχεις φυγει στη "τρυπα" στη Βαρκιζα στο ρευμα προς Αθηνα..... η μηχανη με τα μουτρα κρεμασμενα και οι φιλοι σου να σου κανουν παρεα, εσυ ελπιζω καλα....
Αλλα ρε φιλε ειλικρινα, αν το ετρεχες σε εκεινη τη στροφη το μηχανακι πρεπει να εισαι πιο χαζος και απο τα μαρούλια.......... με το συμπαθειο!
Σας είδα καλα μου mitas powerforce+ να με αφήνετε εκπληκτο με την πρόσφυση σας σήμερα στη βόλτα στο Σούνιο!