Σελίδα 114 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ΧΑ και λοιποί σκληροπυρηνικοί, έχουν φανατικούς οπαδούς που περιμένουν πως και πως να γίνουν εκλογές να πάνε να την ψηφίσουν, να βάλουν όσο πιο πολλούς ούγκανους στη βουλή και μετά να λύνουν και να δένουν. Κανένας χρυσαυγίτης δεν απέχει από την ψηφοφορία. Αυτοί που απέχουν είναι λόγω συνείδησης, λογικής (όπως έγραψα πριν για τους λόγους που απείχα), διαμαρτυρίας, αδιαφορίας, βαρεμάρας. Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους λόγους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νομίζει η όποια ΧΑ ότι είναι «τρίτη δύναμη» (συγχαρητήρια ρε μεγάλε, πάρε ένα χάλκινο μετάλλιο) και ότι έχει εξουσία και να βγαίνει και καλά νικητής κάθε φορά. Και να βλέπουμε τον φρέντ φλίντστοουν μετά από κάθε εκλογές να το παίζει αρχηγάρα.
    Εκτός αυτού, στις τωρινές εκλογές παιζόταν αν έβγαινε πρώτη καμιά ΝΔ, να κατέληγε ο εν λόγω κύριος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Που το αμέσως χειρότερο από αυτό θα ήταν να έβγαινε πρωθυπουργός. Δηλαδή αν υπήρχε ο κίνδυνος να βγει πρωθυπουργός, θα σκεφτόσουν τα ίδια;
    +990

Ο Σύριζα έχασε 400.000 ψήφους, η ΝΔ 200.000, το Ποτάμι 150.000...και η ΧΑ 9.000 (!!).

Απλά για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, μιας και το apolitic είναι μια χαρά καραμέλα για να γκρινιάζει κάποιος. Αγώνας γίνεται στους δρόμους, αγώνας γίνεται και στην κάλπη. Όσο μπορεί ο καθένας.
    Δεν γίνεται να απέχεις όμως και να κάνεις κριτική για αυτό που σου προκύπτει.

My two cents.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zoi-kontino-plano.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	341575

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    ...........

Γιατί θα πρέπει να τα αναφέρω? Δεν είναι αυτονόητο το τι θα πρέπει να γίνει? Αλλά ίσως η κοινή λογική και το αυτονόητο σε αυτή την χώρα να εκλείπουν......
    Και ποιος το λεει οτι η ψηφος ειναι το αυτονοητο.Οι Ευρωπαιοι πολιτες που απεχουν απο τις εκλογες ειναι λιγοτερο δημοκρατες?

Και πως αυτων τα κρατη λειτουργουνε κανονικα,ενω το δικο μας που δεν εχει τι να την κανει την Δημοκρατια,λειτουργει σαν ξεκουρδιστη λατερνα?

Αυτονοητο για μενα ειναι μονο ενα,και ερχεται πολυ παλαιοτερα απο την ψηφο.Εκλεψες?κοψιμο το χερι.Το ξαναεκανες?Κοψιμο το κεφαλι να τελειωνουμε.

Και σταματηστε να μιλατε για Δημοκρατια.ΔΕΝ υπαρχει.Πειτε το οπως αλλιως θελεται,αλλα οχι Δημοκρατια.Στη Δημοκρατια εχουνε ΟΛΟΙ και συνεχεια λογο.Εμας μας δινουνε τον λογο,οποτε τους βολευει.

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Ας πούμε λοιπόν ότι συμφωνούμε όλοι ότι το κράτος μας έχει πρόβλημα...
    Ας πούμε λοιπόν ότι ένα ποσοστό των κομματικών σχηματισμών απαρτίζεται από διεφθαρμένους πολιτικούς...
    Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως, με την αποχή μας θα αλλάξει κάτι, κάπου, κάποτε?
    Γιατί εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι απέχοντας, απλά διαιωνίζεις μια κατάσταση.....δικαίωμα μας είναι βέβαια να κάνουμε ότι γουστάρουμε και θα είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει κάποιον αρνητικά γιατί δεν ψηφίζει.
    Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα έτσι.....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    @ pipe_smoker
    Ετσι...Πες τα ρε φίλε.
    Συμφωνώ με το σκεπτικό σου κι έχω την ίδια στάση και προσέγγιση.
    Διαφοροποιούμαι μόνο στο παρακάτω:

Εγώ δηλώνω με την αποχή πλήρως την αγανάκτησή μου κ την αποστροφή μου ,και θέλω να το λάβουν υπόψιν τους πολύ σοβαρά ΟΛΟΙ.
    Και οι πολιτικοί ,και οι "κομματικά" σκεφτόμενοι ψηφοφόροι.
    Και να μην κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ πλειοψηφία δεν θέλει κανέναν τους ,κι έχει καταλάβει οτι το παιχνίδι είναι στημένο και πλέον σάπιο κιόλας.

Δεν θα με πείσει κανείς ,οτι θα ήταν καλύτερα ,να πάω να ψηφίσω κάποιον αποδεδειγμένα διεφθαρμένο κομματικό μηχανισμό.
    Ούτε είναι καλύτερα να πάω να ψηφίσω κάποιον αποδεδειγμένα ανίκανο να κυβερνήσει κομματικό μηχανισμό.
    Πόσο μάλλον άχρηστο να ψηφίσει κάποιος ,κάποιον μηδαμινής ποσοστιαίας δύναμης και ανώφελης κυβερνητικής παρεμβατικότητας κομματικό μηχανισμό.
    Για να μην αναφέρω κ το "χάπι" ,οτι η αποχή ευθύνεται για την άνοδο της ΧΑ. *
    Κάτι το οποίο πρεσβεύουν όλοι εκείνοι που διαχρονικά ,με την ψήφο ,την στάση ,ή την πολιτική τους ,είναι υπέυθυνοι για την δημιουργία και την γιγάντωση αυτού του απαράδεκτου μορφώματος.

* Μην βιαστεί κάποιος να προστρέξει σε αριθμούς κ ποσοστά κ αναγωγές του εκλογικού νόμου για να το αιτιολογήσει αυτό.
    Με κανόνες στημένους στα μέτρα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος το οποίο φτύνω (βλ.bonus έδρες ,νόμους περι ΜΗ ευθύνης υπουργών-κτλ) δεν θα μπορούσαν να βγούν παρά μόνο στημένα αριθμολογικά αποτελέσματα.

Την αντιλαμβανομαι τη διαφοροποηση σου και τη σεβομαι.

Η μονη ενσταση που εχω ειναι οτι εφοσον τους καταλογιζεις οσα τους καταλογιζεις (και πολυ καλα κανεις φυσικα), ποια αυτια θες να ιδρωσουν επειδη εσυ δεν πηγες να ψηφισεις, και γιατι να κατσουν να σκεφτουν, και γιατι να αναλογιστουν τα λαθη τους, και γιατι να παρουν το μηνυμα που μας ελεγε κι ο Κωστακης?

Δεν ειναι οτι καταλαθος κανουν οσα κανουν.
    Οποτε τους δειχνεις τη δυσαρεσκεια σου, τη σακουλευονται τη δουλεια, και λενε "Ωπα φιλος μαλακια μου. Θα το σιαξω."

Για ποιο λογο να αλλαξει κατι στον τροπο που κυβερνα/πολιτευεται/you name it, ο Χ Ψ Ω?
    Αφου και απο πελατη να σε χασει, στην ουσια και παλι του τα ακουμπας.

Ολοι αυτοι λοιπον στους οποιους αναφερεσαι, χεσμενο σε εχουν με το μπαρδον κι εσενα κι εμενα.
    Ειναι και καρακαθικια του κερατα.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι μιλωντας τους (με την αποχη σου) θα σε ακουσουν, θα σου δωσουν σημασια, και θα αλλαξουν τροπαρι?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    +990

Ο Σύριζα έχασε 400.000 ψήφους, η ΝΔ 200.000, το Ποτάμι 150.000...και η ΧΑ 9.000 (!!).

Απλά για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, μιας και το apolitic είναι μια χαρά καραμέλα για να γκρινιάζει κάποιος. Αγώνας γίνεται στους δρόμους, αγώνας γίνεται και στην κάλπη. Όσο μπορεί ο καθένας.
    Δεν γίνεται να απέχεις όμως και να κάνεις κριτική για αυτό που σου προκύπτει.

My two cents.
    Σε μια μονο περιπτωση θα συμφωνουσα με αυτο.Αν βγαζανε καποιον,οποιονδηποτε, και εμενα με αφηνανε στην ησυχια μου,δεν θα ειχα λογο να μιλαω.

Οσο ομως καποιοι βγαζουν οτι ναναι ,γιατι ξερουνε οτι εγω (και οχι μονο) θα πληρωσω τον λογαριασμο,οχι μονο θα κανω κριτικη,αλλα τους περνω και με τις κλωτσιες οποτε μου δινεται η ευκαιρια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vouli zoi.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	341576
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Ας πούμε λοιπόν ότι συμφωνούμε όλοι ότι το κράτος μας έχει πρόβλημα...
    Ας πούμε λοιπόν ότι ένα ποσοστό των κομματικών σχηματισμών απαρτίζεται από διεφθαρμένους πολιτικούς...
    Γιατί εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι απέχοντας, απλά διαιωνίζεις μια κατάσταση.....δικαίωμα μας είναι βέβαια να κάνουμε ότι γουστάρουμε και θα είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει κάποιον αρνητικά γιατί δεν ψηφίζει.
    Οπως ειδες ουτε με την ψηφο αλλαζει.Μια ειναι μονο η λυση,αλλα πρεπει να ξεβολευτουμε και δεν...

Ολοι στους δρομους.Χωρις καπελωματα απο κομματα και κομματοσκυλα.Η Δημοκρατια ειναι πολυ απλη για να χρειαζεται τοσους διαχειριστες.

ΥΓ Desperado για να μην παρεξηγηθω.Μην θεωρηθει οτι το παω σε προσωπικη αντιπαραθεση.Κουβεντα κανουμε και οι αποψεις του καθενος σεβαστες.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ......
    Αυτό που προσπαθώ εγώ προσωπικά να πω, είναι ότι τίποτα δε θα αλλάξει με την αποχή.
    Τίποτα δε θα αλλάξει όμως και γενικότερα.

Δε λέω αυτά που λέω για να υποστηρίξω ότι με την αποχή κάτι καταφέρνω (εγώ εσύ αυτός ο οποιοσδήποτε).

Δεν καταφέρνω τίποτα με την αποχή μου. Και δε θέλω να καταφέρω κάτι με την αποχή μου.
    Όπως επίσης δεν καταφέρνω τίποτα με το να ψηφίσω.

Από τη στιγμή λοιπόν που εγώ το εκλογικό παιχνίδι το βλέπω ως ένα φαύλο κύκλο που θα διαιωνίζεται και τίποτα δε θα αλλάζει ασχέτως του αν και τί θα ψηφίσει ο καθένας, διαλέγω απλά να μη συμμετέχω.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Γιατί εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι απέχοντας, απλά διαιωνίζεις μια κατάσταση....
    Όχι, φίλε μου, μάλλον το ακριβώς αντίθετο βλέπω να ισχύει.
    Με την αποχή κόβεται η γραμμή τροφοδότησης. Κόβεται η στήριξη στον ηλήθιο παρτιζανισμό που φουσκώνει την αίσθηση της σημαντικότητας που κουβαλάνε και πλάσαρουνε οι καραγκιόζηδες.

Ψηφίζοντας τους ενθαρύνεις, και τους επιβεβαιώνεις οτι με της μπούρδες τους μπορουν να διαιωνίζουν αυτοί την κατάσταση, όσο θέλουν. Ουσιαστικά η ύπαρξη ψηφοφόρων της σημερινής μορφής σίγουρα διασφαλίζει την διααιώνηση της καταστασης μεχρι το ξαναέλα. Με μεγαλα ποσοστά άποχής και ακύρων γίνεται πολύ πιο εμφανές το αδιέξοδο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ίσως να μη δίνεται η ΛΥΣΗ (αυτήν εξ άλλου μόνοι μας πρέπει να την βρούμε, αν περιμένουμε από κομματόσκυλα, σωθήκαμε), αλλά δεν δίνεται και η ευκαιρία του στρουθοκαμηλισμού, της δηθενίας, οτι «ψηφίσαμε» και καλά, κάτι έγινε. Χέστηκε η Φατμέ, αυτό βασικά έγινε, όχι τίποτα άλλο. Να χαρούμε γι αυτό, λες;

Και γι αυτό θα δείς οτι η αποχή είναι μεγάλο ανάθεμα για τα καθεστώτα (παντού), άσχετα με κάποια άνευ ουσίας μικρά κέρδη που μπορεί να τους προσφέρει, ουσιαστικά τα υποσκάπτει στον μέγιστο βαθμό.

Πάντα θα πέφτει τεράστια προπαγάνδα κατά της αποχής και πάντα από αυτούς που θέλουν να διαιωνίσουν την παρούσα κατάσταση.

Σκέψου μόνο η αποχή να είχε περάσει τα 80%, τι θα γινόταν σήμερα.
    Λιγότερο ή περισσότερο κοκκορωτός ο Τσίπρας, τι λες εσυ;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Και ποιος το λεει οτι η ψηφος ειναι το αυτονοητο.Οι Ευρωπαιοι πολιτες που απεχουν απο τις εκλογες ειναι λιγοτερο δημοκρατες?
    σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι;
    άλλα λένε τα νούμερα

http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/tab...go310&plugin=1

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι;
    άλλα λένε τα νούμερα

http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/tab...go310&plugin=1
    και να ισχυει για τις δυτικες χωρες και τις βορειες,στα @@ ποιος θα βγει οταν δουλευουν οπως πρεπει,τα παιδια τους εχουν τα σχολεια που πρεπει,την υγεια σωστα δομημενη,μισθους που τους φτανουν να ρθουν για διακοπες στην ελλαδα κανα 2-3 βδομαδα καθε χρονο κλπ κλπ...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ρε μη σκάτε το επάγγελμα του Τσίπρα είναι πολιτικός(προσοχή, πολιτικός όχι πρωθυπουργός),έχουμε βρει ηγέτη για 20 χρόνια.......
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    και να ισχυει για τις δυτικες χωρες και τις βορειες,στα @@ ποιος θα βγει οταν δουλευουν οπως πρεπει,τα παιδια τους εχουν τα σχολεια που πρεπει,την υγεια σωστα δομημενη,μισθους που τους φτανουν να ρθουν για διακοπες στην ελλαδα κανα 2-3 βδομαδα καθε χρονο κλπ κλπ...
    Και πως θα προκύψουν αυτοί που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες που λες? Με παρθενογένηση ή με την μέθοδο της ΧΑ περί Αριστου.?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Και πως θα προκύψουν αυτοί που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες που λες? Με παρθενογένηση ή με την μέθοδο της ΧΑ περί Αριστου.?
    δεν ειμαι υπερ της αποχης!!καθε αλλο!!!εγω λεω "πηγαινε ριξτο,εστω και ακυρο,αλλα πηγαινε!
    ειδικα σε εμας που καπου ειδα μια φωτο πως το 37 % του τσυριζα ειναι ουσιαστικα λιγοτερο απο 20% του συνολου τον ψηφοφορων.
    απλα οι βορειοτεροι που εχουν μια ποιοτητα ζωης 2-3 σκαλοπατια πανω απτην δικη μας,ισως να μην πολυνοιαζονται για το αν θα βγει ο δικος τους συριζα η η νδ γιατι λιγο πολυ μια χαρα περνανε και με τους 2.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19